سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
    خب ما برگشتیم....

وحید جان شما و رضا و ...

تعداد ما هم رسید به حدود 70 تا که هدفم همینقدر بود البته خریدار روز های قبل هم از حدود 10 روز پیش کلیش ما بودیم ....پس سهم سهامدار قدر پیدا کرده...
    فردا سهم قطعا عرضه خواهد داشت.......

اما وحید باید هوشیار باشیم.خب پس فعلا جوشکاب دست خودمونه...........
    ممنون مهران جان
    کاملا درسته
    از قبل هم چند نفر از دوستام تعداد نسبتا خوبی دارند که فعلا فروشنده نیستند و با قصد افزایش سرمایه خریدن.
    اینطوری قسمت قابل توجهی از سهم دست خودمونه
    اگر خبر افزایش سرمایه رسما به بازار اعلام بشه و زمانش قطعی بشه .....
    در مورد عرضه فردا هم درسته
    ولی اگر دوستان همکاری بیشتری کنن با هم میتونیم سهم رو تا قیمتهای بالا با همکاری همدیگه حمایت کنیم.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
      ممنون مهران جان لطف کردی
      منظورم مجمع بترانس در تاریخ 31/4/85 بود .
      در irportfolio نوشته 820 تقسیم کرد و در tsdbroker نوشته 745 تقسیم کرد. می خوام بدونم کدوم یکی از این دو سایت اطلاعاتش دقیق تره که با همون پیش برم
      احتمالا هر کدوم که با دفترچه شما مطابقت داشته باشه درسته.
      ممنون.
      مسلم جان اولا بگو آخه این موج شماری شما از سال چند شروع میشه میخوای از روزی که سهامی عام شد موج شماریش کنی؟؟:Dشوخی بود مسلم جان قبلا ثابت شده که شما چقدر دقیق و بی نقص تحلیل میکنید...

در دفتر من چیزی نبود به دوستم گفتم گفت irportfolio دقیق تره....

نظر

• مسلم
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1100

مسلم جان اولا بگو آخه این موج شماری شما از سال چند شروع میشه میخوای از روزی که سهامی عام شد موج شماریش کنی؟؟:Dشوخی بود مسلم جان قبلا ثابت شده که شما چقدر دقیق و بی نقص تحلیل میکنید...

در دفتر من چیزی نبود به دوستم گفتم گفت irportfolio دقیق تره....
        ممنون مهران جان لطف کردی
        موج شماری بترانس از سال 74 هست که اگه این اعداد DPS اشتباه باشه همه چی میریزه بهم.....
        بخاطر همین اطلاعات اشتباه هست که اکثر چارت ها نقاط حمایت و مقاومتشون درست عمل نمیکنه
        پس با irportfolio پیش میرم . بازم ممنون.

نظر

• 12345
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 27

سلام به همه دوستان
          جسارتا هنوز شمواد دارین شما ؟؟؟
          ظاهرا دلیل فروش دیوانه وار پلی اکریل بر روی این سهم فقط و فقط تصاحب بلوک در قیمتهای پایین بود و گرنه توی این بازار خراب امروز حتی یک دونه سهم هم به صف ندادن

نظر

• 12345
            عضو عادی
            • Aug 2011
            • 27

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
            پامچال:O
            برای اولین بار توی چند ماه اخیر بود که ناظر بازار اجازه داد یه سهمی بیش از 100 درصد رشد داشته باشه توی یک جلسه کاری............
            به نظر دوستان و اساتید اینجا این سهم روی این قیمتها برای خرید می ارزه یا نه ؟؟؟؟
            ممنون

نظر

• mehran
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1537

در اصل توسط 12345 پست شده است View Post
              سلام به همه دوستان
              جسارتا هنوز شمواد دارین شما ؟؟؟
              ظاهرا دلیل فروش دیوانه وار پلی اکریل بر روی این سهم فقط و فقط تصاحب بلوک در قیمتهای پایین بود و گرنه توی این بازار خراب امروز حتی یک دونه سهم هم به صف ندادن

دوست عزیز بله بنده هنوز شمواد را دارم و چند بار هم گفتم اون تعدادی که دارم رو حالا حالاها قرار نیست بفروشم...منظورم این نیست که حالا آنقدر آش دهنسوزیه امامنظورم اینه که وقتی سهمی با قیمت 60 تومان 11 تومان سود میسازه و دیگه هیچ فروشنده ای نداره چرا فروشنده باشم؟؟بله پلی اکریلم دیگه با تمام وجود کمر زیر مجموعه خودشو شکوند تا چترش را پهن تر کند.. میدونی تنها نکته منفی این سهم چیه؟؟ مدیران این شرکت...
              کلا در مورد مدیریت شرکت ها چند شرکتی هستند که نامشان را باید به یاد داشت...

لکما...نسوز آذر...فولاد کاویان..تکسرام..بهسرام..آرتاویل تایر...گاز لوله...شپارس...پلی اکریل...شمواد..

فعلا اینا یادم بود.............

نظر

• mehran
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1537

خب فروشنده با کرامت جوشکاب هم معلوم شد.........چرا میگم با کرامت چون واقعا کریمانه سهم رو تقدیم کرد...

او شخص حقیقی بود که تا امروز صبح دقیقا 200 هزار سهم داشت و تماما خالی کرد....حامد جان شما حالا سنگین بردار....

نظر

• مجيد رادمنش
                  مدیر (6)
                  • Oct 2010
                  • 4902

در اصل توسط 12345 پست شده است View Post
                  برای اولین بار توی چند ماه اخیر بود که ناظر بازار اجازه داد یه سهمی بیش از 100 درصد رشد داشته باشه توی یک جلسه کاری............
                  به نظر دوستان و اساتید اینجا این سهم روی این قیمتها برای خرید می ارزه یا نه ؟؟؟؟
                  ممنون

دوست عزیز، شمپچا در تمام طول فعالیتش چنین سودی اعلام نکرده بود و بجز اینکه قراردادهای جدید باعث تحقق چنین سودی خواهد شد توضیح دیگری در این باره نداده است، همیشه یادمان باشد که اعلام سود بالا آسان است ولی تحقق نمودن آن بسیار مشکل ضمن آنکه در گزارش سه ماهه نیز تنها 8 درصد از پیش بینی خود را پوشش داده است.

بدلیل شناوری پایین ممکن است در کوتاه مدت رشد کند ولی برای نگهداری در بلند مدت با توجه به قیمت بالایی که باز شده بهیچوجه صلاح نمیدانم و امکان تعدیل منفی در گزارشات آینده نیز دور از ذهن نیست.
                  یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 3256

دوستان خسته نباشید

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

دوست عزیز بله بنده هنوز شمواد را دارم و چند بار هم گفتم اون تعدادی که دارم رو حالا حالاها قرار نیست بفروشم...منظورم این نیست که حالا آنقدر آش دهنسوزیه امامنظورم اینه که وقتی سهمی با قیمت 60 تومان 11 تومان سود میسازه و دیگه هیچ فروشنده ای نداره چرا فروشنده باشم؟؟بله پلی اکریلم دیگه با تمام وجود کمر زیر مجموعه خودشو شکوند تا چترش را پهن تر کند.. میدونی تنها نکته منفی این سهم چیه؟؟ مدیران این شرکت...

لکما...نسوز آذر...فولاد کاویان..تکسرام..بهسرام..آرتاویل تایر...گاز لوله...شپارس...پلی اکریل...شمواد..

مهران این خبرو داشتی؟؟ : 55 ميليارد ريال هم حكم دريافت جريمه شمواد از شركت بازرگاني بابت فروش پارازايلين گران یعنی 300 ريال سود به ازای هر سهم
                      تحقیق کن ببین درسته یا نه
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• 12345
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 27

البته جسارت نباشه ولی ظاهرا یه تغییرات مهمی توی مدیریت شرکت انجام شده که تصور می کنم برآیند اون واسه شرکت مثبت بوده و هست
                        از جمله اینکه هزینه های جاری و سربار شرکت رو به شدت کم کردند توی این مدت
                        حرکتهای مثبت دیگه ای هم داشتند
                        پلی اکریل و بقیه رو درست نمی دونم ولی شمواد فکر میکنم حرکتش به سوی مثبت ادامه دار باشه......
                        تا خدا چی بخواد

نظر

• 12345
                          عضو عادی
                          • Aug 2011
                          • 27

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                          مهران این خبرو داشتی؟؟ : 55 ميليارد ريال هم حكم دريافت جريمه شمواد از شركت بازرگاني بابت فروش پارازايلين گران یعنی 300 ريال سود به ازای هر سهم
                          تحقیق کن ببین درسته یا نه
                          دقیقا این نکته ای بود که من میخواستم اشاره کنم و از دید بازار پنهان مونده...
                          شرکت یک شکایت بلند بالا از شرکت ملی صنایع پتروشیمی و پتروشیمی بندر امام گمون کنم و شرکت پتروشیمی اصفهان کرده و مقدار زیادی مابه التفاوت نرخ فروش و مبلغی که گران تر بهش فروختند رو درخواست کرده که اتفاقا رای دادگاه هم به نفع شمواد بوده و در ضمن سازمان حمایت از مصرف کننده هم ظاهرا داره ازش حمایت میکنه و به احتمال زیاد پول هنگفتی از این شکایات دریافت خواهد کرد و یا تخفیف بزرگی توی مواد اولیه خواهد گرفت....
                          البته من عدد دقیق مورد ادعا رو نمیدونم.....

نظر

• 12345
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 27

در اصل توسط مجيد 20 پست شده است View Post
                            دوست عزیز، شمپچا در تمام طول فعالیتش چنین سودی اعلام نکرده بود و بجز اینکه قراردادهای جدید باعث تحقق چنین سودی خواهد شد توضیح دیگری در این باره نداده است، همیشه یادمان باشد که اعلام سود بالا آسان است ولی تحقق نمودن آن بسیار مشکل ضمن آنکه در گزارش سه ماهه نیز تنها 8 درصد از پیش بینی خود را پوشش داده است.

بدلیل شناوری پایین ممکن است در کوتاه مدت رشد کند ولی برای نگهداری در بلند مدت با توجه به قیمت بالایی که باز شده بهیچوجه صلاح نمیدانم و امکان تعدیل منفی در گزارشات آینده نیز دور از ذهن نیست.
                            یه سوال دوستان
                            وقتی شپمچا وضعش به یک باره اینقدر خوب شد که این سود بی سابقه و دور از انتظار رو اعلام کرد به نظرتون تنها هم خانواده اون توی بورس یعنی شرنگی (صنعتی رنگین) که دقیقا کارش و نوع صنعتش با شپمچا یکی هست احتمال داره تحولی هرچند کوچکتر توش اتفاق بیفته یا نه؟؟
                            ممنون میشم اگه از دوستان کسی از شرنگ خبری داره حالا چه فاندا منتال چه رانتامنتال رو کنه.....

نظر

• majid
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 151

باربد عزیز - مهران بزرگوار -با سلام
                              اساتید لطف میکنند در مورد پاسارگاد نظر بدهند؟ پاسارگاد بر چه شرکتهائی اثر گذار خواهد بود؟ با تشکر

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط majid پست شده است View Post
                                باربد عزیز - مهران بزرگوار -با سلام
                                اساتید لطف میکنند در مورد پاسارگاد نظر بدهند؟ پاسارگاد بر چه شرکتهائی اثر گذار خواهد بود؟ با تشکر
                                با اجازه دوستان : وصنعت و وتوشه بیشترین تاثیرو از پاسارگاد میگیرن...البته ونیکی و اعتضاد غدیر(زیر مجموعه غدیر) هم تعداد زیادی پاسارگاد 100 تومنی دارا هستند
                                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
                                X