سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابااتی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 314

اولین سهم معرفی شده در این تاپیک کفرا و کمتر از یک ماه 20% بازدهی و

اکنون سهم دوم کرماشا

بعداز ظهر به تفصیل دلایل خرید سهم را بیان می کنم از آخرین روزهای فرصت برای خرید سهم غافل نشوید

نظر

• حامد24
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2532

حدود چهار ماه پیش بود که تو این تایپک با اتفاق نظری که با مصطفی جان داشتم قثابت رو به عنوان یکی از سهمهای زیر خاکی معرفی کردم و بعضی از دوستان هم خریداری کردند و با نوسان جزی (مثل خود من) از سهم خارج شدند
      اون موقع قیمت حوالی محدوده های 150 بود و مدام تو همون محدوده ها در حال نوسان بود
      الان که فکرشو میکنم میبینم این سهم از همه ی زیرخاکی های دیگه بیشتر بازدهی داده البته اگه کسی از اون موقع تا الان نگه داشته باشه ، که بعیده ، در هر صورت الان اون چیزی که مشخصه اینکه امکان داره افسوسی که الان میخوریم رو در اینده ی نچندان دور هم بخوریم و حسرت همین محدوده هایی رو که سهم در اون قرار داره رو بخوریم .
      یل یاتار ، طوفان یاتار
      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• موج 5
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 140

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
        حدود چهار ماه پیش بود که تو این تایپک با اتفاق نظری که با مصطفی جان داشتم قثابت رو به عنوان یکی از سهمهای زیر خاکی معرفی کردم و بعضی از دوستان هم خریداری کردند و با نوسان جزی (مثل خود من) از سهم خارج شدند
        اون موقع قیمت حوالی محدوده های 150 بود و مدام تو همون محدوده ها در حال نوسان بود
        الان که فکرشو میکنم میبینم این سهم از همه ی زیرخاکی های دیگه بیشتر بازدهی داده البته اگه کسی از اون موقع تا الان نگه داشته باشه ، که بعیده ، در هر صورت الان اون چیزی که مشخصه اینکه امکان داره افسوسی که الان میخوریم رو در اینده ی نچندان دور هم بخوریم و حسرت همین محدوده هایی رو که سهم در اون قرار داره رو بخوریم .
        با احترام بنظر شما، این حالت حسرت اغلب موجب میشه رفتار درستی نداشته باشیم بنظرم خرید قثابت در قیمت 400 تومان هم یکی از این رفتارهای نادرست باشد.

نظر

• حامد24
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2532

در اصل توسط موج 5 پست شده است View Post
          با احترام بنظر شما، این حالت حسرت اغلب موجب میشه رفتار درستی نداشته باشیم بنظرم خرید قثابت در قیمت 400 تومان هم یکی از این رفتارهای نادرست باشد.
          البته همون موقع هم که سهم حوالی محدوده ی 150 بود بعضی از افراد عنوان میکردند که سهمی که از زیر قیمت اسمی تا محدوده های 150 اومده ارزش خرید نداره و ریسکش بالاست .
          یل یاتار ، طوفان یاتار
          یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• Hamid-safapour
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 243

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
            البته همون موقع هم که سهم حوالی محدوده ی 150 بود بعضی از افراد عنوان میکردند که سهمی که از زیر قیمت اسمی تا محدوده های 150 اومده ارزش خرید نداره و ریسکش بالاست .
            حامد جان قثابت تا اخر سال نزدیک 800 رو براحتی میزند من امروز اشتباه کردم که فروختم

نظر

• بابااتی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 314

در اصل توسط بابااتی پست شده است View Post
              اولین سهم معرفی شده در این تاپیک کفرا و کمتر از یک ماه 20% بازدهی و

اکنون سهم دوم کرماشا

بعداز ظهر به تفصیل دلایل خرید سهم را بیان می کنم از آخرین روزهای فرصت برای خرید سهم غافل نشوید
              سیگنال بورس : در حال حاضر شاهد تعادل در نماد پتروشیمی کرمانشاه هستیم با توجه به اوضاع بنیادی مناسب و توان تعدیل مثبت سود تا 120 تومان در قیمتهای فعلی کم ریسک ارزیابی میشود

اما بر اساس اطلاعات رانتی بنده سهم تا پایان سال شاید تا 150 تومان هم بسازد

نظر

• mehran
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1537

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                جناب مهران فسپا امروز چش شد اگر چه به زیر خاکیهای شما باور دارم.
                خب شادی جان در جواب پست شما و در جواب حدود 30 پیام خصوصی دوستانی که فسپا خریدند یا نخریدند و برایشان در مورد سهم و علت صف فروش و منفی خوردنش سوال پیش آمده بود مجبور شدم یک جواب کوتاه و بی تحلیل بدهم....الآن فقط میتوانم روی ماه تک تک دوستانی که کمی شکیبایی به خرج دادند را ببوسم و همچنین یک تشکر ویژه از کسانی که سهمشان را فروختند تا تعداد سهاممان آن هم در منفی افزایش یابد داشته باشم....منتظر گزارشات بسیار عالی این سهم باشید....در تاپیک پیش بینی تعدیل مثبت شرکت ها اشاره ای به سود 110 تومانی این سهم کردم.....احتمالا بیشتر....منتظر گزارش بعدی سهم میمانیم.....ضمنا نکته بسیار جالب اینکه خدا را شکر این سهم توسط نوسانگیران 6 تا 8 % تبلیغ نمیشود و این نوید یک صعود بسیار خوب را میدهد...

در پایان اینکه شاید کمتر مینویسیم و سهم های زیر خاکیه کمتری معرفی میکنیم و شرمنده دوستان هستیم اما به بازدهی فوق العاده سهم های این تاپیک در میان مدت شک نکنید نیازی هم به ورود از ما بهترون نیست...............به قول شاعر پرچم بالاست............

اینجا اصفهان...خیابان مهرداد......خونه خودم...........24.9.90 ساعت 23:23.............. دوستون دارم......

نظر

• sea2003son
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 179

تشكر

اقا مهران بابت زحمات صادقانه شما بسيار ممنونم.
                  به اميد فردايي با سهمهايي بهتر

نظر

• majid
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 151

آقا مهران عزيز- باستان شناس بزرگ سلام
                    آقا در مورد تكمبا خبر جديدي داريد ؟ پيش بيني تون را هم بفرمائيد ممنون ميشم. با تشكر

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

سلام مجید عزیز.....یادمه تو پستی که در امروز چه کردید حدود 2 ماه پیش زدم در مورد تکمبا نوشتم که این شرکت عملیاتی هیچی نداره و این جمله عملیاتی هیچی واسه گفتن نداره رو هم قرمز کردم....الآن همون روند ادامه داره...شنیده ایم ساختمان مرکزی شرکت در تهران فروش رفته ولی این که چرا هنوز شفاف سازی نشده را نمیدانم...شرکت پرسنل زیادی داره و بسیار قدیمی است و محصول تولیدیش همیشه مورد نیازه..اما با مشکل شدید نقدینگی مواجه است...قرار بر فروش املاک و بعد تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه است که داره واقعا زمان بر میشه...سهم به همون قیمت های خرید اولیمون یعنی حدود 53 تومان رسیده.طبق پیش بینی گزارش 6 ماهه چیزی از بهبود وضعیت عملیاتی نشان نداد...به نظر با توجه به اینکه این قیمت ها <50 تومان> کف تاریخی سهم است یک حرکت مثبت داشته باشه...من هنوز همون تعداد رو دارم و گفتم تا تصمیم نهایی برای افزایش سرمایه منتظر میمان<نهایتا تا 20 اسفند منتظر میمانم>در غیر اینصورت میفروشم...به نظر تا مشخص نشدن شرایط سهم در بازه 48 تا 65 تومان نوسان کند.........ضمنا این رو هم به خاطر داشته باشیم هم اکنون واحد های تولیدی بسیاری در کشور وضعیتی مشابه کمباین دارند...انشا الله که مسئولان و مدیران کمی عجله کنند مبادا....

نظر

• shadi
                        کاربر فعال
                        • Jul 2011
                        • 914

جناب مهران گرامی همانطور که قبلا هم خدمتتان عرض کردم به سهام زیر خاکی شما باور دارم ومطمن هستم که دوستانی که صبوری کرده وبا سهم

هستند حتما سود خوبی خواهند کرد .در ضمن این هفته هم سایت همسایه بعنوان سهم هفته فسپا را معرفی کرده ونوید توجه بازار به این سهم ارزشمند

رامیدهد باز هم سپاسگزاریم.

نظر

• بابااتی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 314

ناظر محترم لطفا تاپیکی اختصاصی برای پتروشیمی کرمانشاه باز کنند یا اگر تاپیکی دارد بالا بیاورند چون من پیدا نکردم .
                          حرف در مورد این سهم بسیار است

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

ناظر محترم لطفا تاپیکی اختصاصی برای پتروشیمی کرمانشاه باز کنند یا اگر تاپیکی دارد بالا بیاورند چون من پیدا نکردم .
                            یکی تاپیک با همین نام میتونی خودت ایجاد کنی.
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

یک تاپیک با همین نام میتونی خودت ایجاد کنی.
                              ///

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5095

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                یک تاپیک با همین نام میتونی خودت ایجاد کنی.
                                نه ماها کابران عادی نمی تونیم تاپیک ایجاد کنیم !!
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X