سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shadi
    کاربر فعال
    • Jul 2011
    • 914

جناب مهران گرامی سپاس بخاطر رک گویی وحقیقتگویی

راستش من کسی هستم که همیشه از نظر وپیشنهادهای دوستان استفاده کردم چون حقیقتش نه تکنیکال نه بنیادی بلد نیستم وبه لطف اساتید در طی

این چند سال فقط می تونم بفهمم انها چی میگن اما حقیقتش این چند روز من هم خیلی از دست بعضی ها حر ص خوردم اای ای ای تو سایتهای

دیگه که میری معرفی یکسری سهام را منتسب بخودشان می کنند وبعد هم به به وچه چه که دیدید همشون صف خرید شدند
    آخرین ویرایش توسط shadi؛ 2011/12/19, 01:08.

نظر

• امپراتور7
      کاربر فعال
      • Mar 2011
      • 1043

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      جالبه کاربری که در اینجا دیگران رو سفته باز مینامید که بعدا همان سهم ها همه چیز را ثابت کردند در سایت همسایه هم چند روزیست شروع به تهمت و .... کرده است.
      البته پاسخ محکمی دریافت کرد.....
      کاربر همه چه دون بگیم بهتره که خودش رو کارشناس همه چی میدونه و هرچی خواست یکم رشد کنه گفت حبابه از منگنز که به مهران گفته بود این سهم رو روی 900 به کی میخواین بفروشین تا کمرجان که با سایت 24 رفتن در خونه مدیر مالی گفتن جون مادرت بیا یه چیزی بگو این سهمه وایسه نره بالا
      به خدا تحلیل گر بودن هم یه سوادی میخواد همه چیز که صورت مالی و 4 تا دروغ دونگ نیست بیای سر هم کنی . مبارزه با روند اخه تا کجا نظرت رو گفتی جناب ن... غلط بود؟ ما به روت نیاوردیم .. دیگه خداییش پر رویی برگردی بگی حبابه حبابه سفته بازی مرگ بر سفته باز جون مادرتون بفروشید نره بالا من جا موننننننننندم.
      به خدا یکم انصاف هم تو نوشته هامون باشه بد نیست یه زمانی بنده و 2 تن دیگر از دوستان همین سایت سهم معرفی کردیم و رفت بالا شروع کردن که سفته بازی در حالی که بازار نصف شد و اون سهم ها تکون نخوردن و الانم دارن میرن بالا راستی از بکام 290 تومنی چه خبر ؟
      به جان خودت بیفت!
      خودت خودت را بساز!
      وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• mehran
        كاربر فعال
        • Jan 2011
        • 1537

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
        جناب مهران گرامی سپاس بخاطر رک گویی وحقیقتگویی

راستش من کسی هستم که همیشه از نظر وپیشنهادهای دوستان استفاده کردم چون حقیقتش نه تکنیکال نه بنیادی بلد نیستم وبه لطف اساتید در طی

این چند سال فقط می تونم بفهمم انها چی میگن اما حقیقتش این چند روز من هم خیلی از دست بعضی ها حر ص خوردم اای ای ای تو سایتهای دیگه که میری

با کمال پر رویی سهامی مثل فسپا ،کمرجان ، کفرا ،کطبس حتی همین سهم کپشیر را منتسب به خودشون میکنند وبعد هم به به وچه چه که دیدید همشون صف خرید شدند
        دوست من ممنون بابت لطفی که به بنده دارید اما بنده روی کفرا و کمرجان نبودم ...و این سهم نتیجه فعالیت دوستانی مثل...باربد...بابک پناهی...وحید و رضا بود...کطبس هم میدونستم که قطعا تا 700 میره...من مشکلی با اینکه دوستان سهم ها را باز کنند و در موردشان توضیح دهند ندارم...اما از تبلیغ یک جمله ای و..... بدم میاد....

نظر

• تازه کار
          كاربر فعال
          • Aug 2025
          • 121

دوستان عزیز;

فکر کنم حجم تشکرهایی که زیر پست مهران عزیز زده شده خیلی چیزها را ثابت میکنه. فکر میکنم زشتترین کارها اینه که آدم حاصل دسترنج دیگران را بدزده.
          دوستان جسارت مرا ببخشند ولی کسانی که این کار را برای کسب شهرت در دنیای مجازی انجام میدن و لااقل تا جاییکه من میدونم جز این شهرت مجازی چیزی نصیبشون نمیشه, فرقی با کفتار ندارند. متاسفانه امثال این افراد (که اکثر ما خوب میشناسیمشون) در جامعه زیادن ولی اون سر دیگه طیف افرادی مثل مهران و خیلی دیگه از اساتید این سایت هستند که نمونه بارزی از این شعر مولانا میباشند که:
          طبیبان الهیم ز کس مزد نخواهیم
          که ما پاک روانیم نه طماع و پلیدیم
          به عنوان یک دوست از همه کسانی که با تشکر زدن و مطالب خودشون, نشان دادن که قدر امثال مهران را میدونن صمیمانه تشکر میکنم.
          یا حق

نظر

• mehran
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1537

آخه من میگم اگه ما تو بازاریم و قراره از بورس در آمدی داشته باشیم باید ابزار اون واسمون مقدس و قابل احترام باشه...به هم و حقوق هم احترام بذاریم...ببینید من نمیگم کار من درسته ...اصلا هر کس روش معاملاتیه خودش رو داره اما به احترام بچه های این سایت و به امید سود بیشترشون فقط اینجا مینویسم...شاید این از ناتوانی و کمبود وقته....من میگم اگه کسی میخواد تحلیلی هم از سهمی که اینجا مینویسیم داشته باشه بیاد آماره دقیق بگیره...خودش خرید کنه بعد شروع کنه...جالبه یه روز اینجا نوشتم فردا یه سهم اینجا معرفی میشه...کاربری که اول اسمش م هست تو اون سایت نوشت فردا یه سهم معرفی میکنم...ما تحلیله سهمو اینجا گذاشتیم طرف رفت فقط نوشت اینو بخرید...بعدم 6% گرفتو بعدم...من حداقل از دوستان و اساتیدی که اینجا هستن و جاهای دیگه هم عضون انتظار بیشتری دارم...نذارید سهمامون بازیچه شن...به نظرم آدم باید روی دوستاشم کمی تعصب داشته باشه...قدیما طرف یه نون و ماست مهمون کسی بود تا آخر عمر نمک خوردش میدونست خودشو...الآن چی؟؟ طرف اینجا با ما 100% گرفته با یه پستش مخالفت کنیم بهمون بی احترامی هم میکنه...بیاید اگه تو سایتی هستیم که اونجا واسمون عزت و احترامی درست شده به اون سایت دینمونو ادا کنیم...بذارید ثابت کنیم که پول اونقدرها هم کثیف نیست...میتونه باعث دوستی و زندگیه بهتر بشه...چرا بعضیامون تا نوک بینیمونو میبینیم بعضیا تو این سایتا واقعا مایه دار نیستن...شاید یکی بتونه با سودی که میکنه واسه بچش یه کامپیوتر بخره...یا واسه خانومش یه کادو تولد بهتر...یا مادرشو بفرسته سفر حج....نمیدونم چرا اینقدر این 2-3 روز دلم گرفته ...شاید یه علتش بازاره مثبته...شاید دیدن دروغ های اطرافیان به ظاهر دوست...آخه مگه تو چقدر سرمایته که.....به خدا ملت اینقدر حافظشون قوی نیست که طرف واسه اعتبار کسب کردن خرید و فروش دروغی بنویسه...همین دوستانی که الآن عاشق زیر خاکین به خدا کافیه تو یه سهم 4% ضرر کنن ببین چه تهمتایی که نمیزنن....

**** دوستان دیگه این واژه های حباب و سفته باز و اینها رو تکرار نکنن....شما که تو دله اونا نیستید شاید واقعا به حرفشون ایمان دارن...

**** ضمنا یه پیشنهاد دیگه دارم اگه واقعا به نظرتون سهمی بنیادیش عالیه و ارزش بررسی داره اگه من رو به عنوان امین خودتون میدونید در این تاپیک یا در پیام خصوصی بفرستید بررسی میکنم...حتی میتونم برنامه ای بریزم که آمار داخل شرکتم بگیریم...بعد برنامه ای میچینیم که همه بخرن و همه با هم سود کنیم.....موافقین؟؟

****در پایان بذارید همیشه از سهمایی که واقعا من این سایت رو مسئول معرفیشون میدونم و ندیدم کسی قبل از اینجا معرفیشون کنه....عزیز و طلا گونه بمانند و ارزششون به دست عده ای کم نشه...بذارید شمواد....منگنز....حتوکا....چکاوه....کمرجان.... فسپا...کطبس....بکاب...کساوه....وتوس 114 تومانی....شاید حپترو در آینده<که حدود 2 ماه پیش اینجا بحثش شد> به عنوان نمادهایی از علم سرشار دوستان این سایت اینجا بمونه به زودی هم 2-3 سهم به این جمع اضافه میشه.....

یا حق....ساعت 1.30 دقیقه بامداد......28 آذر 1390

نظر

• nik
              عضو عادی
              • Aug 2011
              • 207

آقا مهران خیلی آقایی وکارت درسته
              امیدوارم همیشه موفق باشی

نظر

• farhad_p
                عضو فعال
                • Jul 2011
                • 1006

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                آخه من میگم اگه ما تو بازاریم و قراره از بورس در آمدی داشته باشیم باید ابزار اون واسمون مقدس و قابل احترام باشه...به هم و حقوق هم احترام بذاریم...ببینید من نمیگم کار من درسته ...اصلا هر کس روش معاملاتیه خودش رو داره اما به احترام بچه های این سایت و به امید سود بیشترشون فقط اینجا مینویسم...شاید این از ناتوانی و کمبود وقته....من میگم اگه کسی میخواد تحلیلی هم از سهمی که اینجا مینویسیم داشته باشه بیاد آماره دقیق بگیره...خودش خرید کنه بعد شروع کنه...جالبه یه روز اینجا نوشتم فردا یه سهم اینجا معرفی میشه...کاربری که اول اسمش م هست تو اون سایت نوشت فردا یه سهم معرفی میکنم...ما تحلیله سهمو اینجا گذاشتیم طرف رفت فقط نوشت اینو بخرید...بعدم 6% گرفتو بعدم...من حداقل از دوستان و اساتیدی که اینجا هستن و جاهای دیگه هم عضون انتظار بیشتری دارم...نذارید سهمامون بازیچه شن...به نظرم آدم باید روی دوستاشم کمی تعصب داشته باشه...قدیما طرف یه نون و ماست مهمون کسی بود تا آخر عمر نمک خوردش میدونست خودشو...الآن چی؟؟ طرف اینجا با ما 100% گرفته با یه پستش مخالفت کنیم بهمون بی احترامی هم میکنه...بیاید اگه تو سایتی هستیم که اونجا واسمون عزت و احترامی درست شده به اون سایت دینمونو ادا کنیم...بذارید ثابت کنیم که پول اونقدرها هم کثیف نیست...میتونه باعث دوستی و زندگیه بهتر بشه...چرا بعضیامون تا نوک بینیمونو میبینیم بعضیا تو این سایتا واقعا مایه دار نیستن...شاید یکی بتونه با سودی که میکنه واسه بچش یه کامپیوتر بخره...یا واسه خانومش یه کادو تولد بهتر...یا مادرشو بفرسته سفر حج....نمیدونم چرا اینقدر این 2-3 روز دلم گرفته ...شاید یه علتش بازاره مثبته...شاید دیدن دروغ های اطرافیان به ظاهر دوست...آخه مگه تو چقدر سرمایته که.....به خدا ملت اینقدر حافظشون قوی نیست که طرف واسه اعتبار کسب کردن خرید و فروش دروغی بنویسه...همین دوستانی که الآن عاشق زیر خاکین به خدا کافیه تو یه سهم 4% ضرر کنن ببین چه تهمتایی که نمیزنن....

**** دوستان دیگه این واژه های حباب و سفته باز و اینها رو تکرار نکنن....شما که تو دله اونا نیستید شاید واقعا به حرفشون ایمان دارن...

**** ضمنا یه پیشنهاد دیگه دارم اگه واقعا به نظرتون سهمی بنیادیش عالیه و ارزش بررسی داره اگه من رو به عنوان امین خودتون میدونید در این تاپیک یا در پیام خصوصی بفرستید بررسی میکنم...حتی میتونم برنامه ای بریزم که آمار داخل شرکتم بگیریم...بعد برنامه ای میچینیم که همه بخرن و همه با هم سود کنیم.....موافقین؟؟

****در پایان بذارید همیشه از سهمایی که واقعا من این سایت رو مسئول معرفیشون میدونم و ندیدم کسی قبل از اینجا معرفیشون کنه....عزیز و طلا گونه بمانند و ارزششون به دست عده ای کم نشه...بذارید شمواد....منگنز....حتوکا....چکاوه....کمرجان.... فسپا...کطبس....بکاب...کساوه....وتوس 114 تومانی....شاید حپترو در آینده<که حدود 2 ماه پیش اینجا بحثش شد> به عنوان نمادهایی از علم سرشار دوستان این سایت اینجا بمونه به زودی هم 2-3 سهم به این جمع اضافه میشه.....

یا حق....ساعت 1.30 دقیقه بامداد......28 آذر 1390
                سلام مهران جان
                آدم بعضی وقتها واقعأ قلبش به درد میاد،و وقتی فکر می کنه که این انسان نوعی(بلا تشابه دوستان عزیز) گاهأ چقدر می تونه خار و ذلیل باشه به قول شما دلش میگیره،
                ولی وقتی شخصیتهای بزرگ و با شعوری را که در این جمع هم کم نیستند می بینه اونوقته که اندوه از دلش بیرون میره و حس خوبی پیدا میکنه،اینجاست که می بینیم
                تعداد دوستان و همراهانی که خوبند و دل هر کدامشان به بزرگی یک دنیاست می چربد به آن عدۀ قلیلی که بیشتر اوقات عمدأ می خواهند تشنج درست کنند.
                شما خود استادید ولی من میگم از نیمۀ پر لیوان انرژی بگیریم.
                امیدوارم شما و دیگر دوستان را نرنجانده باشم و فقط هدف این بود که بگویم دوستتان داریم.
                گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• حامد24
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2532

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                  حدود چهار ماه پیش بود که تو این تایپک با اتفاق نظری که با مصطفی جان داشتم قثابت رو به عنوان یکی از سهمهای زیر خاکی معرفی کردم و بعضی از دوستان هم خریداری کردند و با نوسان جزی (مثل خود من) از سهم خارج شدند
                  اون موقع قیمت حوالی محدوده های 150 بود و مدام تو همون محدوده ها در حال نوسان بود
                  الان که فکرشو میکنم میبینم این سهم از همه ی زیرخاکی های دیگه بیشتر بازدهی داده البته اگه کسی از اون موقع تا الان نگه داشته باشه ، که بعیده ، در هر صورت الان اون چیزی که مشخصه اینکه امکان داره افسوسی که الان میخوریم رو در اینده ی نچندان دور هم بخوریم و حسرت همین محدوده هایی رو که سهم در اون قرار داره رو بخوریم .
                  در اصل توسط موج 5 پست شده است View Post
                  با احترام بنظر شما، این حالت حسرت اغلب موجب میشه رفتار درستی نداشته باشیم بنظرم خرید قثابت در قیمت 400 تومان هم یکی از این رفتارهای نادرست باشد.
                  479 تومان البته فعلا ;)
                  یل یاتار ، طوفان یاتار
                  یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• rezaafshari110
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 347

قابل توجه مهران و باربد
                    http://forums.boursy.com/showthread....85%D8%B9%D9%8A
                    حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                    همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
                      قابل توجه مهران و باربد
                      http://forums.boursy.com/showthread....85%D8%B9%D9%8A
                      سلام رضا جان عرض ادب...لطف شما همیشه شامل حال من شده....باور بفرمایید خیلی خیلی دوست داشتم که میشد این حرکت را ادامه داد...اما واقعا سخت است....سنگ اندازی هم بسیار میشود...ایضا که رکب زن بسیار یافت میشود....من همیشه سعیم را کردم که اگر معمله ای انجام میدهم که احساس میکنم میتواند سودی برای دوستان داشته باشد اعلام کنم...به زمان پست های من در امروز چه کردید توجه کرده اید؟؟ اینجا هم از همان اول معرفی سهم ها شکلی از حرکت گروهی بود فقط تعداد سهم کمتری با فاصله طولانی تر معرفی میشد...متاسفانه یا خوشبختانه تعداد دوستان زیاد شد<البته من زیاد از اعضا...سرمایه اعضا و شخصیتشون شناخت نداشتم و جناب باربد هماهنگ کننده اصلیه حرکت بودند که بسیار زحمت کشیدند و هر کس نداند من میدانم شب بیداری کشیدند....بعد از زیاد شدن اعضا دوستان فرمودند سهام بیشتری باید معرفی شود و حقیقتا من نمیتوانستم به تعداد این اعضا سهم قوی و با تعدیل مثبت عالی بیابم...تصمیم گرفتم ادامه فعالیتم در همین آلونک زیر خاکی باشد....همه سعیم را میکنم که سهم هایی بهتر از قبلیها معرفی کنم...و قول میدهم هرکس پیگیر این تاپیک باشد از خرید جا نماند...ضمنا این رو هم فراموش نکنید حرکت دسته جمعی زمانی در حال انجام بود که واقعا اوضاع بورس جالب نبود...مثل همین الآن...گفتم اگر دوستی سهمی را شایسته میبیند یا در صورت های مالی یا بر اساس شکل موجود اقتصاد و وضعیت فعلی یا پیش بینی آینده نظر مثبتی روی سهم داشت پیام خصوصی بدهد بررسی میکنیم...بعد هماهنگی به عمل می آوریم تا دوستان هم بخرند...اما از 20 پیام خصوصی آخری که در مورد سهام مشکوک یا زیر خاکی برای معرفی به من رسید هر 20 تا زیانده...آینده ای توام با تعدیل منفی...در صنعتی با اوضاع بد....قرار داشته اند...حرکت روی این سهم ها ممکن است به من یا 2-3 نفر سود برساند اما شک نکنید بیش از 80% دوستان از این نوع معاملات بر روی این مدل سهم ها زیان میبینند...به نوعی یک نوع جو دادن به سهم جهت کسب سود شخصی میشود...یک بار اوایل این تاپیک گفتم اصلا قرار من بر این نیست سهمی معرفی شود برای سهام بازی ...کل حرف های من نظرات شخصیمه و اوج تمرکزم هم روی تعدیلات مثبت شرکت هاست...من که با روند قیمتی کوتاه مدتی کاری ندارم...20% سبدم مربوط به نوسانه و باقی را 4-5 ماهه سهم میخرم...پس نمیتوانم عده ای را وارد بازی ای بکنم که قرار نیست خودم واردش بشوم...ببینید مثلا در مورد قندی ها که گفتم به نظرم قیمتشان نباید بیش از این رشد کند تکنیکالی نبوده...ضمنا جالب اینکه دوستان همه میدانستند قراره دلار اینقدر رشد کنه....ماشا الله که بلوف زدن عادی شده است...من نظرم این بود که اون 3-4 تا قندی که ازشون یاد کردم این انتظارات را برآورده نمیکنند و قصر آرزوهای دوستان با آمدن گزارش شرکتی مثل قجام...یا قزوین...یا قشرین فرو میریزد...پس من نمیتونم درباره امروز و فردای سهمی نظر بدم...بگذریم این حرف ها چه ربطی داشت نمیدانم................البته این رو هم اضافه کنم که در دو هفته پذشته و حتی همین امروز ما کل شکر و قند مورد نیاز تا 3 -4 ماه را برای شرکت و دوستان تهیه کردیم و نظرمان این است اکثر قندی ها اگر گرانی در کار باشد بخش اعظمی را پیشخور کردند اما خود شکر را به قیمت 3 ماه پیش خریدیم...شکر به اندازه کافی برای عرضه بود و میانگین قیمت خریدمان 1110 تومان شد....

بگذریم از این حرفا بریم یکم شعر و داستان بگیم فضا عوض شه...........

تا لحظه ی دیدار برسه مدتی وقت داشتم .
                      رفتم تو تالار بورس دیدم آدم ها میخ شدن به جدولا
                      که کدوم بالا میره
                      کدوم پایین میاد
                      صدای (اینم پایین کشید) مرتب تو گوشم میخورد
                      اس ام اس زد که: شرایط مقتضی نیست قرارمون کنسل
                      جلوتر رفتم دیدم اونم یه گوشه تالار کز کرده بود
                      خیلی چیزا دستگیرم شد
                      مهم تر از همه اینکه فهمیدم دلم تو بورس نیست <شعر از پویا ارسطو>

در جهان غصه کوتاهی دیوار مخور

حسرت کاخ رفیق و زر بسیار مخور

گردش چرخ نگردد به مراد دل کس

غم بی مهری آن مردم بی عار مخور

یادش بخیر....بچه بودیم خوب نمیفهمیدیم الآن تجربی شده ها.....

در کنار خطوط سیم پیام
                      خارج از ده، دو کاج، روییدند
                      سالیان دراز، رهگذران
                      آن دو را چون دو دوست، میدیدند
                      روزی از روزهای پاییزی
                      زیر رگبار و تازیانه باد
                      یکی از کاجها به خود لرزید
                      خم شد و روی دیگری افتاد
                      گفت ای آشنا ببخش مرا
                      خوب در حال من تامل کن
                      ریشههایم ز خاک بیرون است
                      چند روزی مرا تحمل کن
                      کاج همسایه گفت با تندی
                      مردم آزار، از تو بیزارم
                      دور شو، دست از سرم بردار
                      من کجا طاقت تو را دارم؟
                      بینوا را سپس تکانی داد
                      یار بیرحم و بیمحبت او
                      سیمها پاره گشت و کاج افتاد
                      بر زمین نقش بست قامت او
                      مرکز ارتباط، دید آن روز
                      انتقال پیام، ممکن نیست
                      گشت عازم، گروه پیجویی
                      تا ببیند که عیب کار از چیست
                      سیمبانان پس از مرمت سیم
                      راه تکرار بر خطر بستند
                      یعنی آن کاج سنگ دل را نیز
                      با تبر، تکه تکه، بشکستند

************************************************** **

امید وار گردیم......

کاش می شد باردیگر سرنوشت از سر نوشت کاش می شد

هر چه هست بر دفتر خوبی نوشت

کاش می شد از قلمهایی که بر عالم رواست

با محبت, با وفا, با مهربانیها نوشت

کاش می شد اشتباه هرگز نبودش در جهان

داستان زندگانی بی غلط حتی نوشت

کاش دلها از ازل مهمور حسرتها نبود

کاین همه ای کاشها بر دفتر دلها نوشت

اینم از واقعیت این روزا.......

طرح چشمان قشنگت در اتاقم نقش بسته

شعر می گویم به یادت در قفس غمگینو خسته

من چه تنها و غریبم بی تو در دریای هستی

ساحلم شو غرق گشتم بی تو در شبهای مستی

این شعرا اینجا باشه ناظر جان کسی زیاد اینجا نمیاد......

یا حق...................

نظر

• سپه
                        كاربر فعال
                        • Dec 2010
                        • 790

مهران جان چه خبر...خوبی...آریا جون کجاست خوبه...خوش به حالتون همه سبدتون صف خریده...:d ( نه بابا اسم سهم برای خرید نمی خوام ):)
                        بابا باز چه اتفاقی افتاده همه دارند از زمانه می نالند. :-/

جناب امپراتور عرضم به خدمت شما که بکام شده 170-180 ;) ( ومن یکی را که ....)

هرچند که ازدست برخی افراد که همان موقع داشتند بکام را 260-70 می فروختند وخارج می شدند کمی ناراحتی دارم( فکر می کنم به خاطر ادب همان موقع که بکام 260 بود ایشان نگفتند که ازنظر من بکام فروختنی است نه خریدنی)
                        هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• mohseni1353
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1010

مهران جان سلام خدا قوت اگه ممكنه در خصوص علت خريد چكارن توضيحي بفرماييد

نظر

• mehran
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1537

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                            مهران جان چه خبر...خوبی...آریا جون کجاست خوبه...خوش به حالتون همه سبدتون صف خریده...:d ( نه بابا اسم سهم برای خرید نمی خوام ):)
                            بابا باز چه اتفاقی افتاده همه دارند از زمانه می نالند. :-/

جناب امپراتور عرضم به خدمت شما که بکام شده 170-180 ;) ( ومن یکی را که ....)

هرچند که ازدست برخی افراد که همان موقع داشتند بکام را 260-70 می فروختند وخارج می شدند کمی ناراحتی دارم( فکر می کنم به خاطر ادب همان موقع که بکام 260 بود ایشان نگفتند که ازنظر من بکام فروختنی است نه خریدنی)
                            سلام سپه جان ارادتمندیم...آریا هم خوبه و خوش...هر روز چیزای جدید یاد میگیره...همه تلاشم رو میکنم که مرد بار بیاد...از الآن دارم کار کردنو یادش میدم...ممنون البته همه سبدم صف خرید نیست حدود 70% صف خریده....سهم های تاپ سبدم فعلا...کپشیر...کسعدی...کساوه...فسپا...نفت پارس....حتوکا...در حال خرید و اضافه کردن کارتن و یک سهم دیگه که ببینم هفته بعد چی میشه اگه اوضاع مساعد بود حتما همگی روش فعال میشیم....

قضیه بکام را خوب متوجه نشدم بنده که یکبار بیشتر در مورد بکام صحبت نکردم آن هم در تاپیکه مهران و باربد بود که غیر مستقیم گفتم مخالفم..جناب دیوید دنجر هم در پیام خصوصی از این سهم گفتند تا با هم بررسی کنیم که یادم نمیاد دقیقا پاسخم چه بود فقط میدونم به هیچ وجه موافق خرید نبودم...حتی در حرکتی که دوستان خریدن هم نوشتم که من نخریدم..فکر میکنم منظور امپراتور شخص دیگری بود از خودشان بپرسید....و چون خودم یادم نیست اگر در جایی گفتم بکام بخرید بی زحمت پستم رو نقل قول کنید......جالب اینکه به دوستانی که داشتند سنگین میخریدن هم گفتم که نخرید چون بچه های معادن فلزات گفتن فعلا اصلا قرار نیست بالا بره....

نظر

• mehran
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1537

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                              مهران جان سلام خدا قوت اگه ممكنه در خصوص علت خريد چكارن توضيحي بفرماييد
                              سلام جناب محسنی ممنون...دلایل خرید را مختصر عنوان کرده ام ....انتظار تعدیل مثبت....<به نظرم قطعی> و یک خبر کاملا غیر موثق درباره معامله بلوکی که اصلا معیاری برای خریدم نیست اما در صورت قطعیت دیگه نمیشه خرید...اما فعلا که باید برم مهمانی حتما طی این 2 روز دلایل منطقی و بنیادی خرید چکارن را خدمتتان عرض خواهم کرد....یلدای خوبی داشته باشید....

نظر

• sea2003son
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 179

خريد چكارن ديروز و امروز تو بازار منفي عرضه كننده اي نداره

نظر

در حال کار...
                                X