دوستان تپمپی 255 تومانی رو از دست ندید.......
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
مهران جان الیاف مصنوعی رو من هم چند وقت هست دارم دنبال میکنم و اگه بازار به این صورت منفی نبوود حتما در 61 تومن وارد میشدم به نظرت بهتر نیست کف قیمت در روند صعودی رو که رد کرد ( در 65 الی66) وارد بشیم
طبق موج شماری دیمارک که از بهترین سیستم های موجود هست اولین مقاومت مهم 65.5 تومن هست البته مشکلی در رسیدن به این قیمت توی این سیستم نداره تا نظر جنابعالی چی باشه ؟
الیاف در تایم 5 دقیقه ماتریدر
فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
فرهاد جان تکنیکالم در حد خمیر بازیه دوران مهدکودکه اما فاند و رانت:d آره داداش...
من شما رو استاد خودم میدونم....اما واسه تکنیکال به عنوان زیر خاکی معرفیش نکردم واسه یه چیز دیگه بود اما نمودار شما شدیدا امیدوارم کرد چون مقاومت اولی که ذکر کردینو به سادگی رد میکنه اگه بازار اینطوری نمیشد این سهم حداقل تا 80 قفل بود.....
اینجوری بگم شمواد هدیه ای از مهران به شما به مناسبت روز مادر و پدر...
نظر
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postاز فرصت خرید شمواد استفاده کنید.......الآن تو ذهنتون میگید طرف دنبال سفته بازیه اما تا 2 هفته دیگه.....بگذریم این آخرین توصیم بود
بر فرض كه خوب باشه و بخوايم بخريم! خب از كي بخريم؟ فروشنده آنچناني كه نداره. حالا فرض كنيم خريد خوبي هم كرديم. بعد از رشد به كي بفروشيم برادر من؟آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/05/28, 09:29.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postامیر ...حامد....مصطفی....فرهاد....تاپیکو ول کردین به امون خدا......تازه صفر های پول ملی داره حذف میشه....تازه زیر خاکیای زیر 100 تومان باید....وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postفرهاد جان تکنیکالم در حد خمیر بازیه دوران مهدکودکه اما فاند و رانت:d آره داداش...
من شما رو استاد خودم میدونم....اما واسه تکنیکال به عنوان زیر خاکی معرفیش نکردم واسه یه چیز دیگه بود اما نمودار شما شدیدا امیدوارم کرد چون مقاومت اولی که ذکر کردینو به سادگی رد میکنه اگه بازار اینطوری نمیشد این سهم حداقل تا 80 قفل بود.....
اینجوری بگم شمواد هدیه ای از مهران به شما به مناسبت روز مادر و پدر...
نظر
-
مهران جام ما منتظر دومیش هستیم :d
قربونت یه سهم زیر خاکی ( حالا اگه یه گوشش هم از خاک زده بود بیرون طوری نیست ;) ) معرفی میکنی که توی این صعودی که ممکنه جزئی باشه ، بشه ازش یه نوسان گرفتفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
نظر