سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

ببین احسان جان من کلا به اینکه فرصت پیش میاد اعتقاد دارم و اینکه هرگز در خرید عجله نکرد اما تو زیر خاکیا چون زمان دقیقی برای جهششون معلوم نیست در قیمت مناسب میخرم پایین تر داد بازم برمیدارم....شمواد خیلی زودتر از انتظارم بست.....تپمپی با آمدن بانک سامان متحول خواهد شد 60 میلیون بانک سامان داشتن واسه شرکتی که کل سهامش 100 میلیونه خیلیه.....گفتم واسه الآن نمیگم اما چون تایم مشخصی نداره دوستان پله پله اضافه کنند اما مطمئنم تپمپی تا سال بعد همین موقع بالای 120% میده میگی نه نگاه کن....تا 2-3 ماهه آینده هم راحت 30-40% میده به قیمت یکی دو هفته ایشم کار نداریم....ممنون بابت راهنماییت.....خیلی میخامت....

نظر

• باربد
      Banned
      • Nov 2025
      • 3256

دوستان تو این بازار منفی کبافق فرصت خرید داده

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

رانفور (سهم زیر خاکیمان) همچنان میتازد وبه صورت قطره چکانی عرضه میکند.
        تبریک @};-
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• iran1400up
          عضو عادی
          • May 2011
          • 47

کسی در مورد *** شیمیایی سینا *** نظری نداره؟

نظر

• Ehsan Am
            کاربر فعال
            • Feb 2011
            • 177

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
            ببین احسان جان من کلا به اینکه فرصت پیش میاد اعتقاد دارم و اینکه هرگز در خرید عجله نکرد اما تو زیر خاکیا چون زمان دقیقی برای جهششون معلوم نیست در قیمت مناسب میخرم پایین تر داد بازم برمیدارم....شمواد خیلی زودتر از انتظارم بست.....تپمپی با آمدن بانک سامان متحول خواهد شد 60 میلیون بانک سامان داشتن واسه شرکتی که کل سهامش 100 میلیونه خیلیه.....گفتم واسه الآن نمیگم اما چون تایم مشخصی نداره دوستان پله پله اضافه کنند اما مطمئنم تپمپی تا سال بعد همین موقع بالای 120% میده میگی نه نگاه کن....تا 2-3 ماهه آینده هم راحت 30-40% میده به قیمت یکی دو هفته ایشم کار نداریم....ممنون بابت راهنماییت.....خیلی میخامت....
            سلام مهران جان
            عرضم حضورت نظر شخصیه من (نه منبع و نه از روی اطلاعات خاص)این هست که متاسفانه چون بازار طبق نظر شخصیه من تحلیل بردار نیست و چون به من ثابت شده نظرم در این خصوص برای سهامداری با دید حتی 2 3 ماهه مغایرت داره چون واقعا 2 3 روزش (از لحاظ سیاسی و بحرانی در منطقه و وووو صدتا دلیل دیگه)هم قابل پیش بینی نیست بهترین راه تو این بازار با اطلاعات کار کردن ( حالا اسمش رانت هست یا هر چی )و گرفتن نوسان بنظرم بسیار بیشتر جواب میده.مثال میزنم تو 10 15 روز گذشته من خودم با 1 دفعه خرید فولاد در قیمتهای حدود 280 و خروج در 320 و دوباره بعد از اصلاح خرید تو 283 4 و فروش امروز 310.
            خوب این خودش 35% حدودا کم یا زیاد در پی داشت و با ریسک مینیمم بدلیل اخباری که کاملا مشخص بود در مورد فولاد و نحوه معاملاتش همانطور که خیلی از سهمای دیگه هم همینطور بوده که مثاله رو خودت میدونی.
            به هر حال البته من خودم مثلا فاراک دارم که میانگین 230 40 هست و کاملا گذاشتمش کنار با اینکه یکی از بهترین وضعیتها رو داره ولی خوب همون مسئله سهامداری کردن تو این بازار باعث شده هم سهم به این حال در بیاد هم سرمایه بلوکه بشه.
            در هر حال تا ثبات کامل سیاسی بنظرم ریسک سهامداری کردن بالا باشه .
            در هر صورت در هر شرایط برات بهترین عملکرد و در پی اون بهترین سود را آرزو می کنم.

نظر

• باربد
              Banned
              • Nov 2025
              • 3256

انچه از دیدها نهان است

در این تاپیک قصد دارم در مورد برخی از سهمها صحبت کنم که در خیلی از موارد از دید نهان هستند وقتی دیگران انها را میبینند 100 تا 200 درصد رشد کرده اند

پیشاپیش از دوستانی که در این امر مرا یاری میکنند کمال تشکر را دارم
              آخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/06/01, 22:22.

نظر

• باربد
                Banned
                • Nov 2025
                • 3256

اولین شرکتی که روی ان جدیدا در حال تحقیق هستم قند لرستانه
                اولین چیزی که برام جالبه ترکیب سهاداریشه
                18 میلیون سهام دست 7 نفر ثابته به ریاست دکتر علی روستا
                شاید گفتن داستان اقای دکتر و جناب رسولیان که سهامدار عمده قند مرودشت هستند و چی شد که اینها سهامدار شدند و چی شد هر دو کارخانه دارند نجومی بالا میروند در مبحث ما نباشه
                اما نکته جالب اینه که سهام همه این عزیزان 66/11 درصد شرکته که نه کم میشه نه زیاد
                نکته جالب دیگه اینه این شرکت گاها ماهها مامله نمیشه و با صف خرید یا صف فروش میمونه و به اندازه حجم مبنا هم سهم داده نمیشه

نظر

• باربد
                  Banned
                  • Nov 2025
                  • 3256

خوب این شرکت گفتیم ماهها صف میمونه و حجم پر نمیشه و عملا راکد میمونه
                  جالب تر اینه این سهم به گره هم نمیره
                  به خطر مشکلاتی که هیت مدیره با سازمان داره به گره رفتن این سهم هم شده معضل که گاهها ماهها در صف میماند
                  نکته جالب دیگر اینه که این سهم اخرین باری که حجمش پر شد 14 اسفند بود که بعد از یک تعدیل 100 درصد رشد کرد اونم با 36592 سهم
                  از ان تاریخ تا به امروز سهم حجم پر نکرده و امروز بعد از یک تعدیل دیگه سهم بار دیگر حجم خورد اینبار با 200 درصد افزایش قیمت

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Nov 2025
                    • 3256

شرکت اخرین سود خود را 1864 اعلام کرده بود که در گزارش 9 ماهه 2120 ریال پوشش داده و سود را به 220 تعدیل داده
                    نکته جالبه بعدی اینه که اگر یک ماه دوباره معامله نشه و شرکت مثلا برای 12 ماهه 250 تومن سود پوشش بده اینبار چند باز میشه؟

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Nov 2025
                      • 3256

از نگفته های این سهم اینه که هر ساله تنها 10 درصد از سود را پرداخت میکنه
                      و هم اکنون 4 برابر سرمایه شرکت سود انباشته داره
                      حالا فرض بگیرید اگر شرکت قصد افزاش سرمایه برای طرح توسعه بگیره میتونه 400 درصد افزایش سرمایه از سود انباشته بده
                      با فرض قیمت 2000 تومن در ان زمان باز بازی از نو شروع میشه
                      الان قیمت سهم 12480 و سود سهم 220 تومنه با پی به ای 5/5

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Nov 2025
                        • 3256

خوب به نظرتون با افزایش تعرفه واردات شکر و افزایش نرخ قند و شکر اگر در روزهای عرضه به هر میزان از این سهم را بخریم و سال بعد بیام سراغش چقدر سود یا ضرر کردیم
                        و نکته اخر از دید من
                        قیمت قند لرستان در تاریخ11/11/1389 تنها 2087 بوده و امروز 11/3/1390 برابر با 12480
                        یکیحساب کنه این شرکت به سهامدارش چقدر سود رسونده
                        نکته جالب اخر اینکه برای این سهم همیشه خریدار هست این فروشنده است که نایابه

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

مهران چرا تمپي منفي بود روز چهارشنبه؟
                          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

باربد عزیز تحلیلت فوق العاده بود!!!
                            یه مشکل بزرگ اینه که سهم فروشنده نداره
                            شاید بعد از افزایش سرمایه بشه چنتاییشو گیر آورد!!!!
                            بنظرت چه اتفاقی میافته که یه شرکت به این میزان پوشش سودش بالا میره؟؟
                            معدن طلا کشف کردن ;)؟
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• باربد
                              Banned
                              • Nov 2025
                              • 3256

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                              باربد عزیز تحلیلت فوق العاده بود!!!
                              یه مشکل بزرگ اینه که سهم فروشنده نداره
                              شاید بعد از افزایش سرمایه بشه چنتاییشو گیر آورد!!!!
                              بنظرت چه اتفاقی میافته که یه شرکت به این میزان پوشش سودش بالا میره؟؟
                              معدن طلا کشف کردن ;)؟
                              مصطفی جان این سهم تازه در این قیمت به تعادل میرسه و پی به ای منطقی میگیره
                              اما بحث سر اینه که اگر سهامدار قند مرودشت که از قضا هم با جناق سهامدار قلرستان است قیمت سهم را ببینه که دیده رقابت این دو سهامدار برای بالا بردن قیمت سهم خود نیز جالب است
                              امروز فرصت خرید قند لرستان بوجود امده
                              آخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/06/06, 11:06.

نظر

• حامد24
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2532

هر چند که بازار ان طور که باید وشاید پی به ارزش ذاتی رانفور نبرده است ولی رفته رفته این امر موثر میشود همان طور که میبینید حمایتهای مناسبی از سهم در حال انجام است که با گذشت زمان این حمایتهاشدت بیشتری خواهد یافت دوستان و همراهان سهم زیر خاکی بهتر است با دید میان مدت به این سهم نگاه کرد چرا که ارزش نگهداری برای میان مدت را دارد.
                                یل یاتار ، طوفان یاتار
                                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

در حال کار...
                                X