کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز بیش از 90 درصد خرید تپمپی متعلق به سرمایه گذاری سامان بوده (85604 سهم از 92104 سهم) چهارشنبه یادمه فروشنده بود رو سهم. آیا قصد حمایت دارند؟
حامی حقیقی نداره سهم؟;)
امروز بیش از 90 درصد خرید تپمپی متعلق به سرمایه گذاری سامان بوده (85604 سهم از 92104 سهم) چهارشنبه یادمه فروشنده بود رو سهم. آیا قصد حمایت دارند؟
حامی حقیقی نداره سهم؟;)
سامان رو این سهم از این کارا زیاد کرده....اتفاقا حامی حقیقی مایه داری هم داره>:d<
جالبه بازی تپمپی رو همه دارن دنبال میکنن الآن هم کارگزار زنگ زده بود....
مهران یه سهم ا.مدی تو جون ما همه هم دنبالشن حالا:d من اشتباه کردم چهارشنبه خرید کردم اما با این اوصاف نباید خیلی ریزش داشته باشه سهم. کم کم باید بیارم پایین میانگینو;)
به نظر بنده < یعنی چیزی که از تپمپی انتظار میره> اینه که اصلاح بیشتری داشته باشه شاید تا حوالیه 275-280 البته سهم دو گزارش مهم پیش رو داره..
1-گزارش 12 ماهه 90
2-اولین پیش بینی 91
در صورت خوب بودن و مثبت بودن این گزارشات قطعا سهم مقاومت قبلی رو رد میکنه اما در صورت گزارش نامناسب به نظرم فشار فروش میتونه سهم رو تا حوالیه نقطه استارت حرکت صعودی گذشته سهم به عقب براند.......فک میکنم واسه 91 حوالیه 55-60 محتاطانه اعلام کنه البته بررسیه من میگه سهم واسه 91 میتونه تا 70 سود بسازه....
من چون زندگیم با بحث (از نوع سیاسیش) داره میگذره علاقه شدیدی به بحث دارم..همیشه توی بحث هاست که ادم 2 تا نکته جدید یاد میگیره
من فقط میخوام نظر خودم رو درباره اقا مهران بگم..اقا مصطفی فرمودند که ایشون نقل قول میکنند...والا من نقل قول هم یکی برام کنه از خدامه ! حتی اگه به اسم خودش بکنه
یکی بیاد شنیده هاش رو در اختیار ما بزاره مگه اشکال داره
یادمه یه پست از اقا مهران دیدم نوشته بود شمواد احتمال تعدیل داره! این رو تو ذهنم سپردم گفتم بعدا ببینم چی میشه!وقتی دیدم یه هفته بعد سهم بست واسه تعدیل و با تعدیل خوبی باز شد به خدا لذت بردم همچین افرادی هستند که صادقانه میاند شنیده هاشون رو اشتراک میزارند..گفتیم از این به بعد هرکار این مهران کنه منم بکنم! معلومه اخبارش موثقه!
حامد جان شما به بنده لطف دارین البته هر کاری ما کردیم نکن چون بعضی وقتا بدجور ریسک میکنیم...
اولا مگه میشه شما اخبار داخل این همه شرکت رو خودت داشته باشی؟؟ بالاخره 2 تاشو خودت داری 4 تاشو از این و اون که تو شرکت فعالن یا اطلاعات بیشتری دارن میشنوی دیگه.......
ثانیا فک نکنم من که بیشتر اوقات جواب دوستان رو چه در پیام خصوصی چه اینجا در اسرع وقت میدم نقل قول کنم آخه مگه دوست ما بیکاره که من روزی 25 بار زنگ بزنم بهش بگم اینو جواب بده اونو جواب بده ضمنا اون کاربری که اینا رو گفتن خودشون هم در جریان هستن که اگه منظورش از دوستانمون امید خان و میثم باشن که اونا اینقدر مشغول پروژه ها هستن و سر کارن که الآن حتی از قیمت سهم ها هم خبر ندارن....
در مجموع این مباحث گذشت الآن هم از دوستان میخوام کلا این مباحثو از یاد ببرن چون هدف بنده..باربد جان و حامد عزیز و دیگر دوستان این تاپیک گرفتن سود خوب از سهم هایی است که انتظار ازشون نمیره.............مطمئن باشید همتون سودهای خوبی میکنید..
چند خطی برای تپمپی
بعد یک صعود خوب تا محدوده 3240 با عرضه مقدار کمی سهم توسط سهامدار عمده قرار گرفت که این موضوع به بازگشت روند سهم برای یک اصلاح کوتاه مدت گردید
نکته جال اینه که سهامدار عمده تمام سهمهای فرخته شده را از بازار فردا عرضه خرید
و این از دید من به این معنیه که قصد نداره تعداد سهام خودش را کاهش بده
از طرفی شرکت پدم هم که در نقش فروشنده این چند روز گذشته ظاهر بوده تا امروز در بازار منفی سهم نفروخته
با این حجم بالای سهم در دیروز و امروز و احتمالا فردا
میتوان به محدوده 280 تا 290 به منزله یک سطح اشباح فروش نگاه کرد
در صورت یک رالی کوچک این سهم قدرت عبور از مقاومت 320 را داشته و تا قیمتهای بالاتر رشد خواهد نمود
نکته مهم اینه که هر چقدر حجم معاملات بالای قیمت 300 فزونی یابد سهم از محدوده زیر 300 خود را جدا و در محدوده بالای ان خود را تثبیت خواهد نمود
حد ضرر را برای دوستان قیمت 280 در نظر گرفته ایم
که البته دوستانی که از اول همراه بوده اند به حد ضرر ابدا فکر نکنند
از عنوان کردن تارگتهای بعدی فعلا معذورم
راستی شنیده شده بانک سامان بزودی در فرابورس عرضه خواهد شد
چند خطی برای تپمپی
بعد یک صعود خوب تا محدوده 3240 با عرضه مقدار کمی سهم توسط سهامدار عمده قرار گرفت که این موضوع به بازگشت روند سهم برای یک اصلاح کوتاه مدت گردید
نکته جال اینه که سهامدار عمده تمام سهمهای فرخته شده را از بازار فردا عرضه خرید
و این از دید من به این معنیه که قصد نداره تعداد سهام خودش را کاهش بده
از طرفی شرکت پدم هم که در نقش فروشنده این چند روز گذشته ظاهر بوده تا امروز در بازار منفی سهم نفروخته
با این حجم بالای سهم در دیروز و امروز و احتمالا فردا
میتوان به محدوده 280 تا 290 به منزله یک سطح اشباح فروش نگاه کرد
در صورت یک رالی کوچک این سهم قدرت عبور از مقاومت 320 را داشته و تا قیمتهای بالاتر رشد خواهد نمود
نکته مهم اینه که هر چقدر حجم معاملات بالای قیمت 300 فزونی یابد سهم از محدوده زیر 300 خود را جدا و در محدوده بالای ان خود را تثبیت خواهد نمود
حد ضرر را برای دوستان قیمت 280 در نظر گرفته ایم
که البته دوستانی که از اول همراه بوده اند به حد ضرر ابدا فکر نکنند
از عنوان کردن تارگتهای بعدی فعلا معذورم
راستی شنیده شده بانک سامان بزودی در فرابورس عرضه خواهد شد
باربد جان این جمله آخرت خستگیو از تنمون به در کرد!:x البته از تحلیل های زیبات هم واقعا ممنوم. با آرزوی موفقیت
اول خدمت یاسر خان: جالب بود امروز من هم به این سهم ها نگاه میکردم: 1-خپویش 2-شمواد 3-لسرما 4-غپینو
تو این بازار سراسر عرضه هیچ عرضه ای نداشتند!!!
من کلا 2 هزارتا خپویش گیرم اومد و خریدم بعضی وقتا با خودم فکر میکنم که اشتباه کردم از زمانی که خپویش رو خریدم تا الآن میتونستم 30% بگیرم..اما خب در بلند مدت جبران همه این عقب افتادگی ها رو میکنه...موفق باشین...
بریم سر تپمپی......در هر صورت فردا جهت حرکت سهم مشخص میشه...بنده امروز خریدی رو این سهم نداشتم دوستم هم همینطور گویا کل سهم رو گروه خریده البته باید دید آیا سهامدار عمده هم خریدی داشته یا خیر...
ضمنا شاید معاملات فردا از همون ساعت 8.30 برای تپمپی یه جور دیگه آغاز شه
حق یارتون...
اول خدمت یاسر خان: جالب بود امروز من هم به این سهم ها نگاه میکردم: 1-خپویش 2-شمواد 3-لسرما 4-غپینو
تو این بازار سراسر عرضه هیچ عرضه ای نداشتند!!!
من کلا 2 هزارتا خپویش گیرم اومد و خریدم بعضی وقتا با خودم فکر میکنم که اشتباه کردم از زمانی که خپویش رو خریدم تا الآن میتونستم 30% بگیرم..اما خب در بلند مدت جبران همه این عقب افتادگی ها رو میکنه...موفق باشین...
بریم سر تپمپی......در هر صورت فردا جهت حرکت سهم مشخص میشه...بنده امروز خریدی رو این سهم نداشتم دوستم هم همینطور گویا کل سهم رو گروه خریده البته باید دید آیا سهامدار عمده هم خریدی داشته یا خیر...
ضمنا شاید معاملات فردا از همون ساعت 8.30 برای تپمپی یه جور دیگه آغاز شه
حق یارتون...
تپمپی:
باربد جان سامان امروز کمک بچه ها خریدار بوده:D
جالبه تعداد سهمی که پدم فروخته رو با تعدادی که سامان خریده مقایسه کنید....:^o:-?
نظر