در اصل توسط mehran پست شده است
View Post
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
حالا که نوبت سوال پرسیدن رسیده ، مهران آ س پ رو هنوز داری یا فروختی؟؟آخرین ویرایش توسط مصطفی مصری پور؛ 2011/08/07, 20:01.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postخب ......بله مصطفی دارم روی 290 هم کمی اضافه کردم چطور خیر خاصی از سهم داری؟؟
بنظرم اینم به تبع از ثباغ حرکتشو شروع کنه(اونم بخاطر خریدای عشایر)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postنه...دیدم ثباغ تکون خورده.(با توجه به خریدای مکرر عشایر)
بنظرم اینم به تبع از ثباغ حرکتشو شروع کنه(اونم بخاطر خریدای عشایر)
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postمصطفی فک کنم یه بار دیگه درباره این صحبت کردیم....خریدای عشایر هیچ سهمی رو تکون نمیده .اوایل بی تجربه بود یه حرکاتی انجام میداد در حد تیم ملی الآن دیگه ماشا الله واسه خودش استاد شده...وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postیادمه همون روز عرضه این سوالم از شما بود که اگه شما جای غدیر بودی آ س پ رو چند عرضه میکنی جواب شما چی بود؟
ولی یادمه بحث اصلی این بود که 310 واسش زیاده . من میگفتم 250 واسه عرضه خوبه تا با رقابت به همین قیمت 310 برسهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postاصل سوال این بود،اگر قرار به عرضه بلوک این سهم باشه...منم گفتم بلوکش 400 میارزه
ولی یادمه بحث اصلی این بود که 310 واسش زیاده . من میگفتم 250 واسه عرضه خوبه تا با رقابت به همین قیمت 310 برسه
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postیعنی اگه شما سهامدار عمدش بودی این سهمو 20 میلیونشو که باید عرضه میکردی<منظور من از بلوک اونجا هم جابجایی بلوک نبود که خب گویا سوالمو بد پرسیدم> به قیمت هر سهم 250 تومان عرضه میکردی؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نه نه اشتباه نشه من میگم باید دو طرفه به قضیه نگاه کرد .....ببینید مثل اینه شما برین در یه مغازه ..مغازه دار بگه اینقدر شما بگین گرونه بالاخره باید پشت حرفتون دلیلی..سندی چیزی باشه...من میگم شما میای میگی غدیر گرون فروشه...یا سهمشو میندازه میگم اگه شما جای غدیر بودی چند میفروختی؟؟
راستی من متوجه نشدم واسه شما فروش بلوکی یا غیر بلوکیش وقتی قراره تو یه لحظه 20 میلیونشو بفروشی چه فرقی داره؟؟
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postنه نه اشتباه نشه من میگم باید دو طرفه به قضیه نگاه کرد .....ببینید مثل اینه شما برین در یه مغازه ..مغازه دار بگه اینقدر شما بگین گرونه بالاخره باید پشت حرفتون دلیلی..سندی چیزی باشه...من میگم شما میای میگی غدیر گرون فروشه...یا سهمشو میندازه میگم اگه شما جای غدیر بودی چند میفروختی؟؟
راستی من متوجه نشدم واسه شما فروش بلوکی یا غیر بلوکیش وقتی قراره تو یه لحظه 20 میلیونشو بفروشی چه فرقی داره؟؟
آخرش نگفتی گرون قیمت خورد یا ارزون;)؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر