سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد24
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2532

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
    حامد راستی بهسرام خریدی ؟؟
    نه نخریدم
    یل یاتار ، طوفان یاتار
    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

حالا که نوبت سوال پرسیدن رسیده ، مهران آ س پ رو هنوز داری یا فروختی؟؟
      آخرین ویرایش توسط مصطفی مصری پور؛ 2011/08/07, 20:01.
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehran
        كاربر فعال
        • Jan 2011
        • 1537

خب ......بله مصطفی دارم روی 290 هم کمی اضافه کردم چطور خیر خاصی از سهم داری؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

خب ......بله مصطفی دارم روی 290 هم کمی اضافه کردم چطور خیر خاصی از سهم داری؟؟
          نه...دیدم ثباغ تکون خورده.(با توجه به خریدای مکرر عشایر)
          بنظرم اینم به تبع از ثباغ حرکتشو شروع کنه(اونم بخاطر خریدای عشایر)
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehran
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1537

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
            نه...دیدم ثباغ تکون خورده.(با توجه به خریدای مکرر عشایر)
            بنظرم اینم به تبع از ثباغ حرکتشو شروع کنه(اونم بخاطر خریدای عشایر)
            مصطفی فک کنم یه بار دیگه درباره این صحبت کردیم....خریدای عشایر هیچ سهمی رو تکون نمیده .اوایل بی تجربه بود یه حرکاتی انجام میداد در حد تیم ملی الآن دیگه ماشا الله واسه خودش استاد شده...

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

مصطفی فک کنم یه بار دیگه درباره این صحبت کردیم....خریدای عشایر هیچ سهمی رو تکون نمیده .اوایل بی تجربه بود یه حرکاتی انجام میداد در حد تیم ملی الآن دیگه ماشا الله واسه خودش استاد شده...
              حالا قبول داری آ س پ بالا قیمت خورد؟

نظر

• باربد
                Banned
                • Sep 2025
                • 3256

آ س پ بالا قیمت نخورد غدیر بد نامه

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                  آ س پ بالا قیمت نخورد غدیر بد نامه
                  این تنها عرضه غدیر نبود باربد جان...حتی زاگرس با اونهمه حاشیه هنوز 10 تومن زیر عرضه نرفته ولی آ س پ 310 عرضه شد و امروز 271 رو هم دید

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

یادمه همون روز عرضه این سوالم از شما بود که اگه شما جای غدیر بودی آ س پ رو چند عرضه میکنی جواب شما چی بود؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

یادمه همون روز عرضه این سوالم از شما بود که اگه شما جای غدیر بودی آ س پ رو چند عرضه میکنی جواب شما چی بود؟
                      اصل سوال این بود،اگر قرار به عرضه بلوک این سهم باشه...منم گفتم بلوکش 400 میارزه
                      ولی یادمه بحث اصلی این بود که 310 واسش زیاده . من میگفتم 250 واسه عرضه خوبه تا با رقابت به همین قیمت 310 برسه

نظر

• mehran
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1537

اصل سوال این بود،اگر قرار به عرضه بلوک این سهم باشه...منم گفتم بلوکش 400 میارزه
                        ولی یادمه بحث اصلی این بود که 310 واسش زیاده . من میگفتم 250 واسه عرضه خوبه تا با رقابت به همین قیمت 310 برسه
                        یعنی اگه شما سهامدار عمدش بودی این سهمو 20 میلیونشو که باید عرضه میکردی<منظور من از بلوک اونجا هم جابجایی بلوک نبود که خب گویا سوالمو بد پرسیدم> به قیمت هر سهم 250 تومان عرضه میکردی؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

یعنی اگه شما سهامدار عمدش بودی این سهمو 20 میلیونشو که باید عرضه میکردی<منظور من از بلوک اونجا هم جابجایی بلوک نبود که خب گویا سوالمو بد پرسیدم> به قیمت هر سهم 250 تومان عرضه میکردی؟
                          خب مسلمه که من دوس داشته باشم دارایی خودمو به بالاترین قیمت ممکن بفروشم.من به عنوان خریدار عقیده ام این بود که باید 250 میخریدم.حالا به نظر تو از دیدگاه خریدار،با توجه به قیمت فعلی،310 بالا نیست ؟

نظر

• mehran
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1537

دوستان اگه نظری...سوالی...بحثی در مورد سهم های مد نظرمون نیست و دوستان زیر خاکیه جدیدی واسه معرفی ندارن بریم سر حساب کتابا و تصمیمات برای فردا و بعد هم خواب احتمالا امشب دیگه کانکت نشم...

نظر

• mehran
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1537

نه نه اشتباه نشه من میگم باید دو طرفه به قضیه نگاه کرد .....ببینید مثل اینه شما برین در یه مغازه ..مغازه دار بگه اینقدر شما بگین گرونه بالاخره باید پشت حرفتون دلیلی..سندی چیزی باشه...من میگم شما میای میگی غدیر گرون فروشه...یا سهمشو میندازه میگم اگه شما جای غدیر بودی چند میفروختی؟؟
                              راستی من متوجه نشدم واسه شما فروش بلوکی یا غیر بلوکیش وقتی قراره تو یه لحظه 20 میلیونشو بفروشی چه فرقی داره؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

نه نه اشتباه نشه من میگم باید دو طرفه به قضیه نگاه کرد .....ببینید مثل اینه شما برین در یه مغازه ..مغازه دار بگه اینقدر شما بگین گرونه بالاخره باید پشت حرفتون دلیلی..سندی چیزی باشه...من میگم شما میای میگی غدیر گرون فروشه...یا سهمشو میندازه میگم اگه شما جای غدیر بودی چند میفروختی؟؟
                                راستی من متوجه نشدم واسه شما فروش بلوکی یا غیر بلوکیش وقتی قراره تو یه لحظه 20 میلیونشو بفروشی چه فرقی داره؟؟
                                داداش همش داری با سوال جواب سوال میدی...اینقد مهم نیست که بخایم سرش بحث کنیم . ولی دلیل و سندشو گفتیم و خیلی هم سرش بحث کردیم.الانم که سهم داره به اون قیمتایی که مدنظرم بود میرسه.من اگر جای غدیر بودم همون 310 میدادم ،به قول مدیرعاملش قیمت ما همینه نمیخاید هم نخواید . مهران جان این عرضه با فروش بلوکی فرق میکنه خیلیم فرق میکنه،چون خریدار بلوک دنبال کرسیه ولی اینجا خریدار فقط سهمو میخاد.مثلا عرضه اول شبریز 140 تومن بود.بلوکش 309 تومن .در صورتی که واسه فروشنده تعداد سهم تفاوتی نمیکرد.
                                آخرش نگفتی گرون قیمت خورد یا ارزون;)؟

نظر

در حال کار...
                                X