دوستانی که از کمباین گفتند و در پیام خصوصی هم سوال داشتند خدمتتان عارضم بنده امروز آخرین مرحله خریدم رو با 40 هزار سهم انجام میدهم و به اصرار دوستم که اطلاعات خوبی از شرکت و زمین هاش داره قطعا در مجمع شرکت خواه کرد بالاخره یا به همین قیمت باز میشه یا در صورت قطعی شدن افزایش سرمایه که البته قطعی هم هست یه سود چند% به ما میده دیگه...اصلا هم توصیه به خرید نمیکنم اما فک کنم یه سهم 60 تومانی ارزش این ریسک رو داشته باشه که باهاش تو افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی شرکت کنی و ضمن اینکه بخشش بدهی معوقش قطعی شده...
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
-
همین دو روز پیش نوشتم خاور برا خرید ید نیست افسوس که نخریدم خاور برا تعدیل مثبت بست!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
گزارش مرقام اصلا جالب نیست ......بی جهت نبود قبل از مجمع هرچی می خریدند بازم منفی بود.....
نظر
-
در اصل توسط 12345 پست شده است View Postگزارش مرقام اصلا جالب نیست ......بی جهت نبود قبل از مجمع هرچی می خریدند بازم منفی بود.....
http://www.codal.ir/Reports/EPSEstim...Y%2bV9zA%3d%3d
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postدوستانی که از کمباین گفتند و در پیام خصوصی هم سوال داشتند خدمتتان عارضم بنده امروز آخرین مرحله خریدم رو با 40 هزار سهم انجام میدهم و به اصرار دوستم که اطلاعات خوبی از شرکت و زمین هاش داره قطعا در مجمع شرکت خواه کرد بالاخره یا به همین قیمت باز میشه یا در صورت قطعی شدن افزایش سرمایه که البته قطعی هم هست یه سود چند% به ما میده دیگه...اصلا هم توصیه به خرید نمیکنم اما فک کنم یه سهم 60 تومانی ارزش این ریسک رو داشته باشه که باهاش تو افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی شرکت کنی و ضمن اینکه بخشش بدهی معوقش قطعی شده...
1- تا چه زمانی قبل از مجمع تکمبا بازه و معامله میشه ؟؟
2- مگه شرکتی که زیان انباشته داره قانونا می تونه افزایش سرمایه بده ؟؟(البته جسارت نباشه برای افزایش معلومات خودم می پرسم)
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postچرا جالب نیست؟
مزيد اطلاع مبلغ 500ر21 ميليون ريال (به ازاي هر سهم مبلغ 86 ريال و معادل 17 درصد از کل پيش بيني سود خالص) بابت سود فروش دارايي ثابت در بخش درآمدهاي متفرقه منظور شده است.
تعديلات انجام شده در خصوص پيش بيني سود هرسهم :
1- کاهش در پيش بيني فروش خودپردازهاي بانکي از 700دستگاه به 650دستگاه .
2- کاهش در پيش بيني درآمد اجاره عملياتي دستگاه خودپرداز بانکي موضوع قراردادبا بانک سپه از 510دستگاه به 450دستگاه .
3-کاهش در پيش بيني تعداددستگاه خودپرداز بانکي اجاره اي سرمايه اي موضوع قراردادبا بانک ملي ايران از 1000دستگاه به 750دستگاه و تعديل افزايشي درآمد کسب نشده اجاره بشرط تمليک
4-کاهش در پيش بيني فروش کامپيوتر از 15000دستگاه به 5500دستگاه .
5-کاهش در پيش بيني هزينه استهلاک کارخانه پرند باتوجه به زمان بهره برداري تا پايان سال مالي 31/06/1390.
6-کاهش در قيمت تمام شده فروش باتوجه به کاهش در عملکرد فروش و درآمد دستگاههاي خودپرداز بانکي .
نظر
-
شرکت اولا در مورد مشابه پارسال با سرمایه بسیار کمتر همین سود را اعلام کرده که امسال با سرمایه 250 میلیار همین را دیده که این روند خوب شرکت را نشان میده
نکته دوم شرکت در تاریخ 29 تیرماه تعدیل مثبت داد اما افزایش قیمت خاصی را تجربه نکرد یعنی پی به ای نگرفت
میدونم مقایسه خوب نیست اما با سود 50 و پی به ای سایر گروه این سهم خیلی جای رشد داره اما ارام
در اخر یاد اور می شوم علت افزایش سرمایه چی بوده و در صورت تحقق میتونه تاثیر بسزایی در سود شرکت داشته باشه
یک خبر رانتی هم اضافه کنم شنیده ها حکایت از حمایت چند حقوقی از سهم بعد از افزایش سرمایه داره امید وارم سر حرفشون بمونندآخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/08/14, 21:21.
نظر
-
در اصل توسط 12345 پست شده است View Postگزارش مرقام اصلا جالب نیست ......بی جهت نبود قبل از مجمع هرچی می خریدند بازم منفی بود.....
http://www.codal.ir/Reports/EPSEstim...Y%2bV9zA%3d%3d
میخواستم توضیح بدم که دیدم باربد نوشتهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
اتفاقا بازی بکاب تازه داره جالب میشه
حجم امروز سهم را کامل از نوسانگیر ها خالی کرد
با این حجم مقاومت 470 به راحتی رد شده محسوب میشه
حالا جالبه تا 600 به نظر گیر بزرگی نداره
اما نکته جالب اینجاست حداکثر تا یک ماه اینده شرکت موظفه 100 درصد افزایش سرمایه از اندوخته را بده
و جالبه به زودی باید تعدیل مثبت سهم نیز اعلام بشه
فکر کنم خریدار های امروز برنده های بازار بودند
دارم روزی را میبینم که بکاب تا مجمع افزایش سرمایه مثل مداران فقط حجم مبنا پر کنهآخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/08/14, 21:30.
نظر
-
تو صفحات ابتدایی این تاپیک یک تحلیل دارم از قلرستان که بعید میدونم کسی اینجا دیگه این سهم را داشته باشه
قلرستان سود سال منتهی به 31/4/90 را از 2223 به 3385 ریال تعدیل داده
حالا دوستان متوجه میشن چطور میشه یک شب پولدار شد
اخه برخی از دوستان از نقد شوندگی پایین این سهم گله داشتند
مبارک همه اونایی که صبر کردند
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postتو صفحات ابتدایی این تاپیک یک تحلیل دارم از قلرستان که بعید میدونم کسی اینجا دیگه این سهم را داشته باشه
قلرستان سود سال منتهی به 31/4/90 را از 2223 به 3385 ریال تعدیل داده
حالا دوستان متوجه میشن چطور میشه یک شب پولدار شد
اخه برخی از دوستان از نقد شوندگی پایین این سهم گله داشتند
مبارک همه اونایی که صبر کردند
مبارک اونایی باشه که دارن
در کل امسال سال خوبی برای قندیهاست.
همه دارن پشت سر هم میبندن واسه تعدیل
راستی بنظرت قشکر چند اعلام میکنه؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر