سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

دوستان فعلا این توضیحات رو از منگنز داشته باشین...............تا آخر شب شایدم سه شنبه صبح:d

سرمایه گذاریها....

27 میلیون

12 میلیون

سرمایه

حجم مبنا

170 تومان

90 تومان

5 میلیون تن

400

سال 83

طرح توسعه

کف کانال

سقف کانال

هر کدام از واژه های بالا نیم صفحه توضیح دارند..................انشا الله بعد از تکمیل خرید<مزید اطلاع هنوز دوستان نزدیک موفق به خرید نشدن>

نظر

• hamed89
      Banned
      • Aug 2025
      • 617

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
      دوستان فعلا این توضیحات رو از منگنز داشته باشین...............تا آخر شب شایدم سه شنبه صبح:d

سرمایه گذاریها....

27 میلیون

12 میلیون

سرمایه

حجم مبنا

170 تومان

90 تومان

5 میلیون تن

400

سال 83

طرح توسعه

کف کانال

سقف کانال

هر کدام از واژه های بالا نیم صفحه توضیح دارند..................انشا الله بعد از تکمیل خرید<مزید اطلاع هنوز دوستان نزدیک موفق به خرید نشدن>
      مهران ، پس اینطور که بوش میاد یه گین 50 درصدی توش خوابیده

نظر

• باربد
        Banned
        • Aug 2025
        • 3256

امروز بر روی کدال شاهد یک شفاف سازی از شرکت کبافق بودیم که از دید دوستان این زیاد خوب نبوده
        اما من میگم این یک حرفه ای بازی عالی بود
        چرا که همزمان با حمایت سهامداران این سهم دوباره در نوار صعودی قرار گرفت که با این کار از بسته شدن سهم نیز جلوگیری شد چرا که شرکت قبل از اینکه سازمان سهم را ببنده برای شفاف سازی خودش این کار را کرد و علنا میدونست برای سهم اتفاقی نمیوفته
        و در اطلاعیه گفته شده فعلا تعدیل نداریم اما نگفته کلا نداریم
        ضمنا دوستان یادشون نره این سهم تا پایان سال یک افزایش سرمایه دیگه هم میده که طبیعتا دوباره میتونه این مسیله به رشد مجدد سهم کمک کنه
        البته من در این قیمت هیچ پیشنهادی برای خرید ندارم
        و از یک اصلاح کوتاه هم استقبال میکنم
        اما ریزش را کمی بعید میدانم

نظر

• باربد
          Banned
          • Aug 2025
          • 3256

اما کمنگنز
          اولین موضوع سود اعلامی پایین سال جدید تو سط هیت مدیره که دقیقا بوی تعدیل میده

دوم استخراج شن و ماسه ها این شرکت از معدن که با فروش اینها فعلا کار داریم

سوم بالا رفتن عیار منگنز شرکت برای سال جاری
          بازم هست اونقدر هست
          که این سهم را از 800 به راحتی رد کنه
          البته دارم به 1200 تا 1300 فکر میکنم

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

دوستان به فکر شکستن سقف تاریخی سهم باشید ببینیم 1300 رو می تونه بشکنه یا نه.;)
            پ.ن: با وجود اینکه از قبل هم این سهم رو می شناختم به دلیل بدشانسی هنوز نتونستم بخرم اما دلیل نمیشه پتانسیل های زیادش رو انکار کنم
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• nestor
              عضو جدید
              • May 2011
              • 4

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
              امروز بر روی کدال شاهد یک شفاف سازی از شرکت کبافق بودیم که از دید دوستان این زیاد خوب نبوده
              اما من میگم این یک حرفه ای بازی عالی بود
              چرا که همزمان با حمایت سهامداران این سهم دوباره در نوار صعودی قرار گرفت که با این کار از بسته شدن سهم نیز جلوگیری شد چرا که شرکت قبل از اینکه سازمان سهم را ببنده برای شفاف سازی خودش این کار را کرد و علنا میدونست برای سهم اتفاقی نمیوفته
              و در اطلاعیه گفته شده فعلا تعدیل نداریم اما نگفته کلا نداریم
              ضمنا دوستان یادشون نره این سهم تا پایان سال یک افزایش سرمایه دیگه هم میده که طبیعتا دوباره میتونه این مسیله به رشد مجدد سهم کمک کنه
              البته من در این قیمت هیچ پیشنهادی برای خرید ندارم
              و از یک اصلاح کوتاه هم استقبال میکنم
              اما ریزش را کمی بعید میدانم
              اقای باربد ایا باما هم با افزایش سرمایه پیش رو. توان رشد قیمتی را خواهد داشت؟

نظر

• باربد
                Banned
                • Aug 2025
                • 3256

در اصل توسط nestor پست شده است View Post
                اقای باربد ایا باما هم با افزایش سرمایه پیش رو. توان رشد قیمتی را خواهد داشت؟
                اجازه بدهید بحث را اینجوری باز کنم
                اصولا نوع افزایش سرمایه و هدف افزایش سرمایه میتونه سهم را در یک مسیر رشد قرار بده
                اما بازی سهامدار عمده میتونه مسیر اون را سرعت بده
                در دو سهم سر سبد من یعنی کبافق و فسرب فعل بالا رفتن قیمت در دید سهامدار بود و با افزایش سرمایه سریعتر هم شد
                باما نیز این طیف را دارد
                اما اون فعل خواستن هنوز محقق نشده
                وگرنه همون افزایش سرمایه سنگین و همون رویه در پیشه اما شیبش کمه چون سهامدار عمده میلی صعودی نداره

نظر

• farhad61
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 512

سلام
                  آقا ما یه مشکلی پیدا کردیم
                  وقتی امروز خواستم بکابمو بفروشم شب قبل از طریق سیستم اینترنتی دستور فروش دادم صبح که به کارگزاریم زنگ زدم گفتن سیستم قبول نمیکنه و سوالاتی مثل این پرسیدن: آیا تا حالا با کارگذاری دیگه ایی هم سهام خریدی ؟ چواب منفی
                  آیا این سهم افزایش سرمایه داشته ؟ توی این 20 روزی که من داشتم خیر . درسته ؟
                  آخر سر وقتی بعد از ظهر دوباره تماس گرفتم گفتن شاید اگه اپراتور چند بار دیگه دستور رو وارد میکرده قبول میکرد
                  میخام بدونم این قضیه راه حلش چیه و چطور میشه درستش کرد
                  فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                  قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• eiman
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 144

سلام آقا مهران
                    میشه فعلا دل و روده کمنگنز رو نریزین بیرون تا ما هم خرید کنیم از دیروز تا حالا تو صفیم اما گیرمون نیومده .
                    ممنون

نظر

• arashvet
                      کاربر فعال
                      • Mar 2011
                      • 341

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
                      سلام
                      آقا ما یه مشکلی پیدا کردیم
                      وقتی امروز خواستم بکابمو بفروشم شب قبل از طریق سیستم اینترنتی دستور فروش دادم صبح که به کارگزاریم زنگ زدم گفتن سیستم قبول نمیکنه و سوالاتی مثل این پرسیدن: آیا تا حالا با کارگذاری دیگه ایی هم سهام خریدی ؟ چواب منفی
                      آیا این سهم افزایش سرمایه داشته ؟ توی این 20 روزی که من داشتم خیر . درسته ؟
                      آخر سر وقتی بعد از ظهر دوباره تماس گرفتم گفتن شاید اگه اپراتور چند بار دیگه دستور رو وارد میکرده قبول میکرد
                      میخام بدونم این قضیه راه حلش چیه و چطور میشه درستش کرد
                      سلام چون قبلا از طریق آنلاین خودتان درخواست فروش داده اید کارگزار نمی تواند سهم شما را بفروشد باید قبلا در خواست خود را حذف کنید

نظر

• سپه
                        كاربر فعال
                        • Dec 2010
                        • 790

در اصل توسط eiman پست شده است View Post
                        سلام آقا مهران
                        میشه فعلا دل و روده کمنگنز رو نریزین بیرون تا ما هم خرید کنیم از دیروز تا حالا تو صفیم اما گیرمون نیومده .
                        ممنون

من م متاسفانه امروز گیرم نیومد
                        سهمی که 300000 تا صف خرید داره و 20000 تا معامله می شه فک کنم همه فهمیدن یه خبرایی توش هست
                        من می خواستم اقا مهران سهم رو بریزه رو مثلث ببینیم هدف چند درصدی تو این سهم می بینن چون از وقتی ایشون بریکینگ نیوزس رو اعلام کرده 14-15 در صد رفته بالا اگه هدف بالاتر از این حرفاس که 3 شنبه بازم تلاش کنیم وبریم تو صف
                        هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                          من م متاسفانه امروز گیرم نیومد
                          سهمی که 300000 تا صف خرید داره و 20000 تا معامله می شه فک کنم همه فهمیدن یه خبرایی توش هست
                          من می خواستم اقا مهران سهم رو بریزه رو مثلث ببینیم هدف چند درصدی تو این سهم می بینن چون از وقتی ایشون بریکینگ نیوزس رو اعلام کرده 14-15 در صد رفته بالا اگه هدف بالاتر از این حرفاس که 3 شنبه بازم تلاش کنیم وبریم تو صف

به نظرتون واسه 14% خودمو خسته کردم..............من همه تلاشمو کردم که همه بتونن بخرن تقریبا 70% بچه های زیرخاکی هم خریدن....ضمنا من نمیدونم توضیحات من درباره زیر خاکی رو تو صفحات اول تاپیک خوندید یا نه اما یبار دیگه میگم اشتباه برداشت نشه زیرخاکیای ما واسه یه دوره کوتاه مدت یا نوسان گیری نیست.....................

نظر

• سپه
                            كاربر فعال
                            • Dec 2010
                            • 790

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                            به نظرتون واسه 14% خودمو خسته کردم..............من همه تلاشمو کردم که همه بتونن بخرن تقریبا 70% بچه های زیرخاکی هم خریدن....ضمنا من نمیدونم توضیحات من درباره زیر خاکی رو تو صفحات اول تاپیک خوندید یا نه اما یبار دیگه میگم اشتباه برداشت نشه زیرخاکیای ما واسه یه دوره کوتاه مدت یا نوسان گیری نیست.....................

این زیر خاکی خیلی انفجاری حرکت کرد معمولا زیرخاکیا تا برسن بیان بالا وقت می برد ن . انصافن از نظر اطلاع رسانی هم کولاک کردین .
                            هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• Atisaz2010
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 67

بیمه دی
                              نسوز آذر
                              بانک پاسارگاد
                              [url]http://www.poolyab.blogfa.com[/url][SIZE=5][/SIZE]

نظر

• sea2003son
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 179

سلام در مورد آ اس پ و نمودارش کسی مطلبی داره بزنه میگن تا 400 به راحتی رشد میکنه

نظر

در حال کار...
                                X