يادتونه گفتم شدوص ميتونه يه زير خاكي باشه؟حالا نگاش كنيد...آرومو بي سرو صدا بدون اينكه توجه بازارو به خودش جلب كنه داره ميره بالا شناورش خيلي پايينه
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
افزایش سرمایه 100 درصدی کهمدا از محل سود انباشته تصویب شد:*
70 تومن هم سود نقدی تقسیم کرد<:-p
البته همین که توی این بازار منفی بسته بود خودش سوده!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
با وجود فروش شرکت پدم و بازارگردان سهم ( کارگزاری سامان)
امروز شاهد رشد 8 درصدی کهمدا بودیم
با احتساب سود نقدی ، قیمت 341 تومن قبل مجمع رو تجربه کرد
تا اونجایی که یادم میاد، دوستان تکنیکالیست مقاوم 330 ( قبل مجمع) رو مهمترین مقاومت پیش روی سهم میدونستنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postبا وجود فروش شرکت پدم و بازارگردان سهم ( کارگزاری سامان)
امروز شاهد رشد 8 درصدی کهمدا بودیم
با احتساب سود نقدی ، قیمت 341 تومن قبل مجمع رو تجربه کرد
تا اونجایی که یادم میاد، دوستان تکنیکالیست مقاوم 330 ( قبل مجمع) رو مهمترین مقاومت پیش روی سهم میدونستن
هرچند بنظر میرسه بازار گردان اجازه رشد سریع رو ندهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postدر بازار منفی امروز خوب خودنمایی کرد
هرچند بنظر میرسه بازار گردان اجازه رشد سریع رو نده
اما این رنج آخر وقت هم یه حربه بود به بازارگردان که قیمت آخرین معامله روی مثبت کامل ثبت بشه;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postبوي تعديل در فيبر
سلام بر دوستان زیر خاکی سربازان گمنام سایت بورسی:d
محمد جان ما که هرچی این گزارشا و آماری که داریمو بالا پایین کردیم احساس میکنیم سهم تعدیل منفی دارد و در بهترین حالت در 6 ماهه میتواند به پوششی 30-40% برسد اما گویا خبر از تعدیل مثبت است...میدانید این تعدیل مثبت چند درصد است من که با خودم یه تعدیل منفیه 40% حساب کرده بودم...:)
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام بر دوستان زیر خاکی سربازان گمنام سایت بورسی:d
محمد جان ما که هرچی این گزارشا و آماری که داریمو بالا پایین کردیم احساس میکنیم سهم تعدیل منفی دارد و در بهترین حالت در 6 ماهه میتواند به پوششی 30-40% برسد اما گویا خبر از تعدیل مثبت است...میدانید این تعدیل مثبت چند درصد است من که با خودم یه تعدیل منفیه 40% حساب کرده بودم...:)مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
با امور شرکت تماس گرفتم
میگن اطلاعات تا یک هفته دیگه روی کدال میشینه
اما از محتوا چیزی نمیگه
میگم سهمتون صف خرید شده یعنی خریدار چیزی میدونه
میگه از خریدار بپرسید
من که نفهمیدم بالاخره چه خبره
اما یک چیز واضحه اگر خط تولید راه اندازی شده باشه و مشکل مواد اولیه نباشه
سهم با افزایش تولید و تعدیل مثبت همراهه
اما اگر هنوز افتتاح نشده باشه
برای 6 ماهه خبری نیست و میریم برای 9 ماهه
حالا کدوم راسته من که نتونستم از زبونشون بکشم
همه چیز به این خط تولید و افزایش فروش بستگی داره
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postبا امور شرکت تماس گرفتم
میگن اطلاعات تا یک هفته دیگه روی کدال میشینه
اما از محتوا چیزی نمیگه
میگم سهمتون صف خرید شده یعنی خریدار چیزی میدونه
میگه از خریدار بپرسید
من که نفهمیدم بالاخره چه خبره
اما یک چیز واضحه اگر خط تولید راه اندازی شده باشه و مشکل مواد اولیه نباشه
سهم با افزایش تولید و تعدیل مثبت همراهه
اما اگر هنوز افتتاح نشده باشه
برای 6 ماهه خبری نیست و میریم برای 9 ماهه
حالا کدوم راسته من که نتونستم از زبونشون بکشم
همه چیز به این خط تولید و افزایش فروش بستگی دارهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاگه خط توليدش راهم نيفتاده باشه با افزايش نرخ فروش مواجه هستن اونم خفن...تو همين 6 ماهه با توجه با توجه به افزايش نرخ فروش ميتونه 70 تومن اعلام كنه بدون خط توليد جديدش...البته بستگي به سياست مديراشم داره ببينيم چه كار ميكنن
اما همه چیز این نیست
به قول شما بازی مدیران روی سهم مهمه
که چه گزارشی اعلام کنند
اگر الان دارم به چفیبر نگاه میکنم
چون چند سال پیش برای من یک زیر خاکی بود با سود باور نکردنی
هیچوقت یادم نمیره
نظر
-
ای روزگار.....
مدتی در کمین سهمی بودیم و منتظر یک خبر خوب....مهم نیست بازار چگونه است برای من مهم اینست که به تصمیم و تحلیل خودم احترام بگذارم....
خرید 150 هزار عدد حمل و نقل توکا.....ممکن است تا 3-4 ماه دیگه 60-70% بده.....
ورود توکا ریل....گزارش عالی....
سهم امروز در حال معامله روی 247 تومان است و صف خرید هم ندارد......
نظر
نظر