مهران جان نظرت در خصوص داملران چيه.....ميتونه جز زير خاكيها باشد
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
شپترو عاليه اهرم هاي ماليشم خوبه .
سه ماه، رشد خيلي خوبي نسبت به 89 داشته.
منتظر تاييد باربد جان هستيم امروز.مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postزمانی که اولین بار اینجا در مورد تپمپی گفتیم و به عنوان زیر خاکی معرفیش کردیم سود هر سهم 38.7 بود بعد یک تعدیل مثبت 27% سود هر سهم شد 49.2 و گویا در گزارش 12 ماهه حدود 600 ریال ساخته یعنی با فرض 60 تومان سود سهم از زمان معرفی 55% تعدیل مثبت داشته....<البته مطمئن نیستم گزارش باید بیاد رو کدال>
***زمانی که 38.7 بود گفتیم تا آخر سال 55 میسازه که گویا ما محتاطانه اعلام کرده بودیم.....:d
مهران چرا نیاد رو کدال؟؟؟دلیل خاصی داره؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postمصطفی کسرا رو ببین :((
الان یه روز دیگه مثبت باشه میرسه 1000:((
ولی من با پولش ، افست و قنیشا خریدم که اونا هم هر روز 4% دارنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postیادمه پسر خالم میگفت کسرا میشه 1000 تومن...چقد مسخرش کردم
الان یه روز دیگه مثبت باشه میرسه 1000:((
ولی من با پولش ، افست و قنیشا خریدم که اونا هم هر روز 4% دارنکشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postشمواد با سود 25.3 حقش بالاتر از 140 تومان بود خب گویا پلی اکریل میخواد نذاره بالاتر بره از اردر 1600 تاییه صبحش معلوم بود
من حدود یه ساله شمواد دارم و دایم در منفی ها و افتهای سنگینش که آخرین بار بعد از تعدیل مثبت قبلی بود اضافه کردم و نظر شخصیم اینه که شمواد حالا حالا ها جا داره و این تازه پله اول هستش.....
با توجه به اینکه سال مالیش حدود 15 روز دیگه تموم هستش استاد به نظرتون سال آینده چقدر اعلام میکنه؟؟؟ 50 ؟؟؟ 60 ؟؟ 70 ؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط 12345 پست شده است View Postمهران جان تبریک میگم بابت شمواد
من حدود یه ساله شمواد دارم و دایم در منفی ها و افتهای سنگینش که آخرین بار بعد از تعدیل مثبت قبلی بود اضافه کردم و نظر شخصیم اینه که شمواد حالا حالا ها جا داره و این تازه پله اول هستش.....
با توجه به اینکه سال مالیش حدود 15 روز دیگه تموم هستش استاد به نظرتون سال آینده چقدر اعلام میکنه؟؟؟ 50 ؟؟؟ 60 ؟؟ 70 ؟؟؟
سلام دوست گلم البته ای کاش به جای 12345 اسمی داشتید ....
خب پس شما قبل از بنده روی شمواد فعال بودید و بنده باید به شما به خاطر این نکته سنجیتون تبریک بگم...ببینید شمواد معرفی شد به امید ساختن سود 20 تومانی...سهم یکبار بست و یک تعدیل مناسب داد که خب متاسفانه پلی اکریل...اما یک گلایه که از دوستان داشتم این بود که خب من گفتم دوستان من سهم 20 تومان و بیشتر میسازهاما خب اینکه تعدیل رو کی اعلام کنه دست من نیست که باید کمی صبر کرد باور بفرمایید از هر 10 پیام خصوصی که به بنده میرسید 7 تاش این بود که پس این تعدیل شمواد چی شد؟؟ همه سهما دارن رشد میکنن....پولمون خوابیده...چرا گره نمیره...<البته گره نرفتنش واقعا مسخره بود> حال این تعدیل و این هم رشد ....
سهم در 61 به عنوان هدیه ای برای روز مادر معرفی شد<حدود 3-4 ماه پیش> و کسی که آن زمان خرید و الآن فروخت 88% سود گرفت...
***در مورد گزارش 12 ماهه امسال و پیش بینی سال بعد در حال جمع آوری اطلاعاتی هستم که حتما تقدیم خواهم کرد....
اگر نتیجه رای دادگاه قطعی بشه میتونه اون ارقامی که فرمودین رو اعلام کنه در غیر اینصورت فک میکنم حوالی 12-15 تومان....<البته منظورم اولین پیش بینی و محتاطانه است>
نظر
-
مهران عزيز دو روز پيش قول 2 تا سهم تپل تو اين يكي دو روزه داده بودي داريم خودمونو نقد ميكنيم من هنوز از سهمهات چيزي دشت نكردما بي صبرانه منتظر يه چيزي تو مايع كمنگنز و شمواد هستم فقط توره جدت يه موقعي بگو كه مجبور نشيم بريم توي صف چرت بزنيم آيا گيرمون بياد يا نه (شوخي)
نظر
-
یکی از سهمهای زیر خاکیمون
چکاوه بود که متاسفانه حجم عرضه اون مسخره شده
چیزی مثل کمنگنز
تا سهامدار خودشون سر خط بیوفته عرضه میکنند
غریبه بیوفته .....
جالبه از 500000 تا عرضه این چند روز تنها 200000 تا گیر ما اومده
امروز برای پر شدن حجم مبنا گل ریزون گرفته بودیم
خوب این زیر خاکی
حالا شما فکر کن من عنوانشم بکنم
به چی دردی میخوره:-/
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postیکی از سهمهای زیر خاکیمون
چکاوه بود که متاسفانه حجم عرضه اون مسخره شده
چیزی مثل کمنگنز
تا سهامدار خودشون سر خط بیوفته عرضه میکنند
غریبه بیوفته .....
جالبه از 500000 تا عرضه این چند روز تنها 200000 تا گیر ما اومده
امروز برای پر شدن حجم مبنا گل ریزون گرفته بودیم
خوب این زیر خاکی
حالا شما فکر کن من عنوانشم بکنم
به چی دردی میخوره:-/کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
نظر
نظر