مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

2مرداد نوشتم.
    نوشته اصلی توسط 2691
    به نقل از كاربر سهيل
    "راجع به سود تقسیمی، من پیشنهاد اولیه را مبلغ 200 ریال دادم چون با همان ئی پی اس 156 ریالی با توجه به سود انباشته مبلغ قابل تقسیم برای سال 90 حدود 254 ریال بود و مدیرعامل ونماینده صدر تامین هم تا حدودی با این موضوع موافق بودند ولیکن نماینده بورس با توجه به تفاوت فاحش پیش بینی سود قابل تقسیم در ابتدای سال پیشنهاد کاهش این مبلغ را داد
    که البته سود سال 90 باهنر چندین برابر این مقدار بوده است و هربند گزارش حسابرس میتونست به طور قانونی ،ئی پی اس سال 90 را چندین برابر کند
    با بحث فراوانی که شد نماینده صدر تامین اعلام کرد که ارز فروش صادراتی را تسعیر نخواهیم کرد( حتی با تذکرات مداوم نماینده بورس و حسابرس) تا در زمانی کوتاه تکلیف بدهی ارزی به بانک ایران و اروپا که مبلغ زیادی هم نیست روشن گردد و بعد از آن طی دوره به نرخ توافقی تسعیر گردد وتمام سودهای مستتر در بندهای گزارش مشروط ، اعلام گردد و زمینه برای افزایش سرمایه (که میزان آن 130 تا 150 درصد خواهدبود ولیکن به طور علنی عنوان نشد) مهیا گرددفرضا" بند 4 گزارش 11/6 میلیارد تومان از تسعیر ارز بر سود 90 می افزود(257 ریال به ازاء هر سهم ) که البته مورد قبول شرکت هم بود ولیکن برنامه های فراتر از افزایش سرمایه هم در دست بررسی هست که میتواند سهم را کاملا" دگرگون کند
    طرح توسعه لوله های مسی در حال تولید هست وحتی در 6 ماهه دوم هزینه استهلاک برای آن در نظر گرفته شده که بایستی هزینه استهلاک با توجه به تاریخ بهره برداری گرفته میشد با اینحال به سود سال بعد اضافه خواهد شود، و مدیر عامل هم نسبت به 6000 تن ظرفیت تولیدی خوشبین بود
    طرح کوره های ذوب سفاله نیز به طور کامل در حال تولید هست وطرح مطلس نیز تا پایان شهریور نهایی خواهد شد ( افزایش ظرفیت وبهبود خطوط قدیم مطلس مد نظر هست)
    ویا نزدیک به مبلغ 50 میلیارد ریال که هزینه مطالبات مشکوک الوصول گرفته شده ، سهامداران شرکت را موظف کردند تا تکلیف آن روشن شود
    و ده ها مورد که همه دال بر پنهان سازی وسیع سود بوده است و نیز با صحبتی که بعد از مجمع با مدیران ارشد و همچنین سهامدار عمده شد ،من بالشخصه با سیاست های آتی شرکت کاملا" همراه خواهم شد واز هر فرصتی برای شرکت در جلسات و کمک به پیشبرد اهداف آینده دریغ نخواهم نمود
    ضمنا" با تاخیرهائی که در گزارش دهی 12 ماهه سال 90 از شرکت دیده بودیم به طور جدی خواستار رعایت اعلام گزارش در موعد مقرر و همچنین با شفافیت کامل گردید، البته به نظر من گزارش 3ماهه اول 91 تمایزات خاصی نخواهند داشت ولی بعد از آن ..............
    مطالب بسیار زیاد وخارج از حوصله دوستان خواهد بود
    .............................................
    کيانوش 2 مرداد نوشت
    موفق باشید "يا نماينده صدر تامين داره اشتباه ميکنه يا گزارش حسابرسي شده سال 90 اشتباه هست.چون متوسط نرخ فروش مرجع 1090 تومان ميشه.ولي در گزارش حسابرسي شده0 139 فباهنر متوسط نرخ فروش ارز شده است 1240 تومان.
    قبلا هم گفتم.
    شرح.
    اين شرکت سه تا برگ برنده داره .يکي هموني که شما گفتيد.
    يکي به بار نشستن طرحهاي توسعه.
    يکي فروش ارز صادراتيش.
    در گزارش اخيرش.ص 17گزارش
    چون از محل فروش 41218109 دلار به 511557000000 ريال سود رسيده است يعني بطور متوسط هر دلار را 1241 تومان فروخته است.
    چون در 9 ماهه به 32417221 دلار به نرخ 1067 تومان رسيده است لذا 9308266 دلار را بايد بيش از 1700 تومان فروخته باشد.(1779تومان)
    .................................
    نرخ مرجع دلار از سايت بانک مرکزي
    فروردين10397ريال-ارديبهشت10461 ريال-خرداد10583ريال-تير10609ريال-مرداد10565ريال-شهريور10607ريال-مهر10651ريال-ابان10805ريال-اذر10880ريال-دي11180ريال-بهمن12260ريال-اسفند12260ريال
    متوسط نرخ مرجع در سال 1390 مي شود.10990ريال
    ....................
    متوسط نرخ فروش ارز شرکت هست1241 تومان
    پس فروش ارز ازاد در سه ماهه چهارم اتفاق افتاده است.
    حالا حساب کنيد 60 ميليون دلار را براساس دلار 1960 توماني در بودجه 1226 تومان هست.
    داستان شصفاي پارسال امسال بايد رو فباهنر-بکام و شبندر تکرار گردد.
    پايان شرح.
    ..................................................
    از شصفها و شبندر هر کدام تا کنون 300درصد سود بردم. و هنوز هم شصفها دارم و هم شبندر
    حالا نوبت فباهنر شده است.بعدا کيانوش به حساب بکام هم خواهد رسيد حالا وقتش نيست.

نظر

• جواد مهرابی
      عضو فعال
      • May 2012
      • 543

در اصل توسط javad پست شده است View Post
      عجب عجب فباهنر 101تومن امروزم اضافه کردم.........
      یادش بخیر 19 مهر بود.....
      بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• بورس دوست
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 905

اگر مطلب شما در ورود آراد به این سهم درست باشه این سهم ماه بعد 300 رو رد خواهد کرد آراد کارگزاری است که فخوز 300 تومنی و شبندر 114 تومانی را به اینجاها رسانده

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

ببخشید مطلب اشتباهی ارسال گردید

مطلب صحیح اینست

------------------

فروش 5 میلیون میلیون سهم شرکت بیمه ملت(4790000سهم)

در مورد خریدار نیز اینطور که از قرائن پیداست کارگزاری آراد 900000 سهم خریده

و اینطور که دوستان اظهار میدارنداگر مطلب شما در ورود آراد به این سهم درست باشه این سهامدار تاثیر

خوبی در رشد شبندر و فخوز داشته است

نظر

• بورس دوست
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 905

سلام رسالت عزیز
            صبحت بخیر

دوستان گلم همانطور که بارها عرض کردم فباهنر در راه شمواد گام بر میدارد بدلیل

1- ارزهای اندوخته

2- فروش صادراتی

3 تامین مواد اولیه داخلی

4 - پیش بینی افزایش مواد اولیه حتی بالاتر از فیمت فعلی

5 - فروش تولیدات به نسبت چند برابر

6- نقدینگی بالا

7 - فتح مقاومتهای 2 ساله

8 - مقاومتهای شبیه شمواد در چندین ماه پیش که بخاطر ارزشها واقعی سهم بدستش آورد

9 طریقه پنهان کاریهای متشابه

10 طریقه بازی خاص حقوقیشان

-------------------------------

فباهنر به امید خدا به مفاومتها ی5 ساله چنگ خواهد زد

مطرح کردن آن قیمتها فعلا رویایی بیش به نظر نمی رسد اما.............

بهر حال امروز به مقاومت 130 تا 132 تومان رسیدیم مقاومتی که سنگلاخ بسیار دارد

اما به خاطر پتانسیلهای آشکار و پنهان سهم از این مانع نیز در طی زمان به لطف خدا عبور خواهیم کرد

مقاومت اصلی فعلی پیش رو 150 تومان است

بنده مثل همیشه توصیهخرید ویا فروش به دوستانم ندارم

فقط انچه در فکرم میگذرد را منتقل میکنم

و اگر بخواهم جسورانه مطلب بزنم اینست که قدر سهامتان را بدانید و به ارزانی از دست ندهید

روزگاری را میتبنم که قباهنر در قیمتهای 150 تومان ببندد و بعد نیز با تعدیل خوبی باز شود و ادامه مانند شمواد گره و ..........ادامه ماجرا

البته حتما بنده غیبگو نیستم ولی این تفکرات من است که خدمتتان تقدیم کردم

امبدوارم همگی بهترین کارکرد را داشته باشیم

============سلامت و سودمند باشید

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• اسماعیل
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 392

سلام جناب بورس دوست ممنون از جواب پخته و جامع شما. شما بورس را دوست داری و من شما را در ضمن راستش من اصلا ادم حسودی نیستم ولی با اینکه دوستت دارم کمی بهت حسودی میکنم اخه داری لیدر بازار میشی

نظر

• بورس دوست
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 905

اسماعیل عزیز اگر متهم به درج مطلب خارج از موضوع نشوم و ناظر محترم را نرنجانم

1- بنده اصلا قابل نیستم و لطف و بزرگواری امثال شما است که حقیر و مطالبش را ارزشمند میکند

2- باز هم شما بزرگوارید که صراحتا شکسته نفسی میکنید .................حتما بهترینی

3 - از دوستانی مانند شما که بنده و مطالبم را با ادبیات زیبا و منطقی به نقد میکشند و به من می آموزند که بهتر میتوان نوشت ویا بود

و درس زندگی و کار میدهند بی اندازه .........................سپاس امیدوارم وقت و اندازه ام توان جوابگویی صحیح را داشته باشد

4 - نام اسماعیل برای من زیبنده است ...................اگر روزی مشهد اومدی دلیلشو از نزدیک خدمتت عرض میکنم

توی هفته پیش افتخار اینرا داشتم که با چهار نفر از دوستان سایتهای بورسی از نزدیک آشنا بشیم

در هتل همای مشهد چای و گپی بزنیم

ماههای قبل هم با چند نفر دیگه از دوستان بورسی داخل حرم قرار داشته بودیم ..........امیدوارم تکرار شود

هر کدام از دوستان که آمدند و پیام خصوصی فرستادند خوشحال میشم زیارتشون کنم و کسب فیض ببرم

ضمنا بخاطر رفع رجوع تذکر ناظر محترم ...................مقاومت اصلی دو ساله فباهنر در 150 تومان است

که به لطف خدا و انشاا....با حجم بالا رد کنیم به قیمتهای نجومی سهم خواهیم رسید که بعدا و بموقع

بحث خواهیم داشت و بهترین انرژی برای رشد سهم صبر وبردباری است در سهامی مانند

فباهنر است که پتانسیل لازم را برای رشد دارند و در روند قرار گرفته اند

با آرزوی بهترینها و بهترین آرزوها برای اسماعیل عزیز دوست خوبم

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
                  اسماعیل عزیز اگر متهم به درج مطلب خارج از موضوع نشوم و ناظر محترم را نرنجانم

1- بنده اصلا قابل نیستم و لطف و بزرگواری امثال شما است که حقیر و مطالبش را ارزشمند میکند

2- باز هم شما بزرگوارید که صراحتا شکسته نفسی میکنید .................حتما بهترینی

3 - از دوستانی مانند شما که بنده و مطالبم را با ادبیات زیبا و منطقی به نقد میکشند و به من می آموزند که بهتر میتوان نوشت ویا بود

و درس زندگی و کار میدهند بی اندازه .........................سپاس امیدوارم وقت و اندازه ام توان جوابگویی صحیح را داشته باشد

4 - نام اسماعیل برای من زیبنده است ...................اگر روزی مشهد اومدی دلیلشو از نزدیک خدمتت عرض میکنم

توی هفته پیش افتخار اینرا داشتم که با چهار نفر از دوستان سایتهای بورسی از نزدیک آشنا بشیم

در هتل همای مشهد چای و گپی بزنیم

ماههای قبل هم با چند نفر دیگه از دوستان بورسی داخل حرم قرار داشته بودیم ..........امیدوارم تکرار شود

هر کدام از دوستان که آمدند و پیام خصوصی فرستادند خوشحال میشم زیارتشون کنم و کسب فیض ببرم

ضمنا بخاطر رفع رجوع تذکر ناظر محترم ...................مقاومت اصلی دو ساله فباهنر در 150 تومان است

که به لطف خدا و انشاا....با حجم بالا رد کنیم به قیمتهای نجومی سهم خواهیم رسید که بعدا و بموقع

بحث خواهیم داشت و بهترین انرژی برای رشد سهم صبر وبردباری است در سهامی مانند

فباهنر است که پتانسیل لازم را برای رشد دارند و در روند قرار گرفته اند

با آرزوی بهترینها و بهترین آرزوها برای اسماعیل عزیز دوست خوبم
                  انشالله که فردا از مقاومت 133 بسلامت عبور خواهد کرد.

نظر

• بورس دوست
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 905

شینطت بعضی از کاربلدان ویا کارگزاریها برای بدست آوردن سهم

صف را میلیونی میکنند و در حالی که حجم معاملات و عرضه زیاد نشده

برای تحت تاثیر گذاشتن سهامدار صف را کم میکنند تا فروشنده ترغیب به فروش کنند

غافل از اینکه نفر بعد ویا خودشان ویا امثال بنده هنوز خریداریم و جایشان زود پر میشود

لطفا مراقب اینگونه عملکردها باشید

به لطف خدا به بعد گذر از 150 تومان به ایامی میرسیم که از هم بخواهیم حجم مبنا را پر کنند

اما ..................

به امید خدا

نظر

• بورس دوست
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 905

تکنیکال و فاندامنتال فباهنر ...
                      نقل قول نوشته شده توسط amirfarahani مشاهده گفتگو
                      سلام به آقای جلیلی
                      در مورد مس شهید باهنر از نظر فاندامنتال باید چند نکته را عرض کنم.
                      1- در حال حاضر با نصف ظرفیت کار می کند و با توجه به اینکه حدود چهار سال است که در کف قیمت و در محدوده قیمتی 75 تا 180 تومان نوسان دارد و در حال حاضر هم در میانه این محدوده قرار دارد به نظر می رسد یک پتانسیل خوب برای شرکت می باشد.
                      2- با توجه به نوع محصولات شرکت و امکان صادرات و همچنین تامین مواد اولیه بطور کامل در داخل کشور ،در کل یک شرکت کم ریسک مجسوب می شود.
                      3- ظاهرا یکسری مشکلات در شرکت وجود دارد که سبب افزایش هزینه های مالی و اداری شده است که در حال برطرف شدن می باشد و با رفع این مشکلات انتظار می رود با همین شرایط تولیدی حداقل سود شرکت 2 تا 3 برابر شود.
                      4- علیرغم اینکه قیمت مواد اولیه(مس و روی و برنج ) در نیمه دوم سال افزایش قیمت زیادی پیدا کرده است (به دلیل گرانی دلار) با توجه به اینکه خرید ضایعات در نیمه اول سال دو برابر پیش بینی کل سال بوده است. با فرض اینکه قیمت فروش محصولات در نیمه دوم افزایش نیابد( با توجه به افزایش قیمت دلار فرض محالی است) و از طرف دیگر قیمت خرید مواد اولیه را بر مبنای بورس کالا حساب کنبم. اگر شرکت موفق به تولید به مقدار پیش بینی شده شود؛ حداقل سود هر سهم 45 تومان می شود. ولی اگر به همین میزان 6 ماهه اول تولید کند یعنی با 60 درصد پیش بینی همین سود 13 تومانی بدست خواهد آمد.
                      5- برای سال اینده هم اگر بتواند 40 هزار تن تولید داشته باشد با همین قیمتها و با همین هزینه مالی پیش بینی می کنم که بین 30 تا 40 تومان سود هر سهم باشد.
                      6- با توجه به نکات ذکر شده از نظر فاندامنتال قیمت هر سهم باید به 200 تومان برسد.

اما از نظر تکنیکال
                      با توجه به نمودار هفتگی به نظر من روند نزولی پایان یافته است و در صورت گذر از 160 تومان هدف رسیدن به محدوده 234 تا 255 تومان می باشد.

و در نمودار روزانه نیز با گذشتن از 130 تومان هدف اول رسیدن به سقف 1598 ریال می باشد و بعد از آن رسیدن به محدوده 184 تا 198 تومان هدف میان مدت می باشد.

در صورت تامین نقدینگی در ریز موج مناسب وارد این سهم خواهم شد. این پیشنهاد شما مصداق جمله برنارد شاو شد. از ایده شما متشکرم

------------------------------------------------------

نوشته شده توسط دوست خوبم حمید 303 عزیز

دوست عزيزم من به صبر و بردباري شما احترام مي گذارم ... شما زود وارد اين سهم نشديد ما و ديگر دوستان عزيز همچون جناب آقاي بورس دوست دير وارد فباهنر شديم ... معمولا بعضي سهام زيرخاکي هستند و منافع بعضي سرمايه گذاران در زيرخاک ماندن اينگونه سهام است ... اما وقتي عده اي ديگر متحد و مصمم ميشوند تا با قدرت آن را از زير خاک بيرون کشند و ارزش واقعي آن را به اهالي بازار سرمايه نشان دهند ... ديگر حتي حقوقي ها هم نمي توانند مانعي جدي براي آنها تلقي شوند ..... عزيزان يک به يک صفحات تاپيک هاي مختلف که مربوط به فباهنر بود را به دقت مطالعه و بررسي نمودند... يک به يک گزارشات مالي فباهنر را خواندند ...حتي به اين هم بسنده نکردند و يک به يک مطالب مربوط به فباهنر را که در سايت هاي مختلف منشر شده بود را مطالعه کردند ...... دست آخر به اين نتيجه رسيدند که فباهنر يک سهم زيرخاکي ست که تاکنون و به درستي توسط اکثريت سرمايه گذاران محترم بازار فهميده نشده است .... لذا عزم کردند و يک صدا و يک پارچه و بدون سودجويي هاي کوتاه مدت يا نوساني و صرفا با دانش و تجربه خود و با اميد خدا بر دل فباهنر بزنند و آن را از دل خاک بيرون کشند و موفق هم شدند ..... بنابراين اولا عرض تبريک به شما سرمايه گذار محترم و صبور و نيز عرض تبريک به همه ي دوستان عزيز بابت اتحاد و همدلي شان که به اهالي بازار ثابت شد اگر سهمي پربنياد باشد کافي ست که اعضا و سرمايه گذاران بازار هم صدا و متحد شوند تا تصميم خود را به سرعت عملي سازند .... معهذا نوسانات مثبت و منفي در ذات سهام است که ما از آن استقبال خواهيم نمود و چون اکثريت ذوستان عزيز نگاه بلند مدت به فباهنر دارند ... انشالله روزهاي خوش تري را براي فباهنر در انتظار خواهيم نشست ..... ما حتي سوداي اين داريم که مالک عمده و محترم فباهنر در هرزمان که مقتضي بدانند ... درصدي از سهام را آزاد نمايند تا سهام درگردش فباهنر لااقل به 20 درصد برسد تا طبق قانون سازمان بورس شرکت بتواند از افزايش تخفيف مالياتي نيز بهره مند شود و بر سود شرکت افزوده شود... زيرا چنانکه در صورت هاي مالي فباهنر ملاحظه مي فرماييد سود عملياتي فباهنر اکنون حدود 70 تومان است که البته مي تواند تا 100 يا 120 تومان افزايش يابد و اين افزايش تخفيف مالياتي رقم چشمگيري در سود عملياتي هر سهم خواهد داشت... شايد براي هرسهم حدود 20 تومان افزايش به همراه داشته باشد .. !!!!! معهذا اميدواريم همه باهم از لقمه قوتي که در اين سفره پهن شده تکه ناني پربرکت بر سفره خويش برداريم و بر محبت ها و دوستي هاي خود بيفزاييم ..

نظر

• سیگنال
                        Banned
                        • Nov 2012
                        • 714

در مورد فباهنر فقط همینو بس که رالی سهم از 150 شروع خواهد شد. تارگتش تا پایان سال 300 خواهد بود

نظر

• Ar@sh
                          عضو جدید
                          • Dec 2012
                          • 6

ضمن عرض سلام و کسب اجازه از همه اساتید
                          بنده از 114 وارد فباهنر شده بودم و امروز هم موفق شدم اضافه کنم . با تشکر از جناب بورس دوست .
                          موفق و پر سود باشید

نظر

• 2691
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 320

در مورد ارزنده بودن سهم در اين قيمتها شكي نيست ولي در ميان مدت توقع قيمتهاي بيش از 200 مي رود. و قطعا در كوتاه مدت سهم دچار صعود و نزولهايي خواهد بود كه اين اساس بورس است.

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

تبريک به همه دوستان
                              فباهنر مقاومت را شکوند.
                              رفتيم براي بالاي 150تومان

نظر

• بورس دوست
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 905

نقل قول از دوست خوبم جناب دکتر هادی عزیز
                                ------------------------------------------------------

فباهنر

اسلام و ادب، خدمت همه دوستان عزیز؛
                                امروز به اتفاق یکی از دوستانم، که تجربه بسیار موفق معاونت بازرگانی چندین شرکت مختلف تولیدی را در کارنامه دارد، به مطالعه و بررسی مفصل صورتهای مالی و گزارش 1390 هیأت مدیره و... شرکت پرداختیم، خدا را شکر بر حسن انتخابمون مطمئنتر شدم، دو نکته را خدمت دوستان عزیز، یادآوری میکنم، گرچه همه بهتر از بنده مطلع هستند؛

1. همانطور که سهیل عزیز هم فرموده بودند، بدهی ارزی بلندمدت شرکت، با نرخ ارز مرجع، به ریال تبدیل شده و قابل پرداخت است، این موضوع در صفحه 41 گزارش فوق، در بخش اقدامات انجام شده جهت تکلیف مجمع، قابل مشاهده است، که به استناد نامه شماره 11947 مورخ 1390/12/14، بانک عامل حساب ذخیره ارزی(بانک ملی ایران) وفق مقررات بانک مرکزی، صورت گرفته است.

2. "تغییر سیاست فروش شرکت، از تعهدی به نقدی و دریافت کارمزد از مشتریان،بابت فروش تعهدی" که بعنوان بند اول برنامه های آتی شرکت(در سال 91 وپس از آن) ذکر شده است(ص 42 گزارش) نیز یکی از نکات بسیار مثبت است، که باعث کاهش هزینه های مالی وافزایش نقدینگی شرکت خواهد شد. یکی از مهمترین تجربیات موفق دوست(فوق الاشاره)، در شرکتهای مختلف، اجرای مجدانه چنین تصمیمی بوده است.
                                منتظر راهنماییهای دوستان، هستم

نظر

در حال کار...
                                X