من تکنیکال بلد نیستم اگر ۲۸۸ تا ۲۸۵ معامعله بشه میره برای ۳۷۰
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
جمع کردن
X
-
سلام
امکان داره که قیمت نخورهدوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
-
یه عده واقعا صبر وحوصله برای سهامداری ندارنددر اصل توسط ۶۳morteza۶۳ پست شده است مشاهده پستسلام
امکان داره که قیمت نخورهدوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
-
درود؛
روانشانسی معاملات تا این لحظه:
در ابتدای معاملات تعداد فروشنده ها کم بود که ۳-۴ نفر از ۸ نفر رنج منفی کشیدند تا پایین تر اضافه کنند که کمی موفق شدند. بعد اون اما روند تغییر کرد و دارند خرید می کنند ما هم تماشا می کنیم ;;)
پ.ن: از حقوقی بزرگوار جناب آتیه ملت عاجزانه تقاضا می کنیم ۱ میلیون سهم خودش رو امروز کلا خالی کنه! ببین الان تو مثبت می تونی بفروشی نیاز نیست حتما اردر ۵۰ تایی در صف فروش بچینی که برادر من! عزیز من!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستدرود؛
در ابتدای معاملات تعداد فروشنده ها کم بود که ۳-۴ نفر از ۸ نفر رنج منفی کشیدند تا پایین تر اضافه کنند که کمی موفق شدند. بعد اون اما روند تغییر کرد و دارند خرید می کنند ما هم تماشا می کنیم ;;)
پ.ن: از حقوقی بزرگوار جناب آتیه ملت عاجزانه تقاضا می کنیم ۱ میلیون سهم خودش رو امروز کلا خالی کنه! ببین الان تو مثبت می تونی بفروشی نیاز نیست حتما اردر ۵۰ تایی در صف فروش بچینی که برادر من! عزیز من!
=))
نظر
-
یا علی!
فکر کنم خودشه شروع به فروش کرد! فکر کنم تا ۲۷۵۰ بیاره پایین قیمت رو:Dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستدرود؛
پ.ن: از حقوقی بزرگوار جناب آتیه ملت عاجزانه تقاضا می کنیم ۱ میلیون سهم خودش رو امروز کلا خالی کنه! ببین الان تو مثبت می تونی بفروشی نیاز نیست حتما اردر ۵۰ تایی در صف فروش بچینی که برادر من! عزیز من!
راهی که سهم میتونست یه شبه بره حالا باید چند روزی براش صبر کرد
اشکال نداره صبر مازیاده!!!!دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
-
سهمی که بالای ۵۰۰ تومان ارزش داره رو نباید مفت از دست داددر اصل توسط ۶۳morteza۶۳ پست شده است مشاهده پستراهی که سهم میتونست یه شبه بره حالا باید چند روزی براش صبر کرد اشکال نداره صبر مازیاده!!!!
نظر
-
سید این طرف دیوانه هست به خدادر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستیا علی!
فکر کنم خودشه شروع به فروش کرد! فکر کنم تا ۲۷۵۰ بیاره پایین قیمت رو:D
نظر
-
جدی جدی داره میزنه انگار :)در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستدرود؛
نظر
-
حقوقی روی ۲۸۰۰ خیلی خوب داره حمایت می کنه... نمی دونم کیه اما دمش گرم! ;;)
یک نفر شخص حقیقی با مقدار بالا فروشندست که نمی دونم نیتش چیه... اون خیلی داره رنج می کشه
احتمال میدم دوست دارم منفی تر بشه دوباره خرید کنه.. اگر قصد خروج داشت ۲روز قبل مجمع راحت می تونست بفروشه و خارج بشه!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
آقای شریعت آینده رو چطور میبینید؟در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستحقوقی روی ۲۸۰۰ خیلی خوب داره حمایت می کنه... نمی دونم کیه اما دمش گرم! ;;)
یک نفر شخص حقیقی با مقدار بالا فروشندست که نمی دونم نیتش چیه... اون خیلی داره رنج می کشه
احتمال میدم دوست دارم منفی تر بشه دوباره خرید کنه.. اگر قصد خروج داشت ۲روز قبل مجمع راحت می تونست بفروشه و خارج بشه!
نظر
-
درود؛در اصل توسط shari پست شده است مشاهده پستآقای شریعت آینده رو چطور میبینید؟
آینده از دید من ممکنه با آینده شما یا هر شخص دیگری متفاوت باشه. من خودم سهمی که لااقل ۱۰۰ تومان سود داره و توی ۲۸۰ نمی فروشم حتی اگر مطمئن باشم ۵-۶ دردص پایین تر هم خواهد رفت اماممکنه برای کسی دیگه این ۶درصد خیلی جذاب باشه. پاینده این سهم از دید من ۵۰۰ تومان به عنوان هدف واقع بینانه در امسال خواهد بود . اگر بازار پی به ای بگیره باهنر هم تا ۷۰۰ و ۸۰۰ هم خواهد رفت اما ما اینهارو در نظر نمیگیریم. همون سود ۱۰۰ و قیمت هدف ۵۰۰ برای کسی که چندماه صبر داشته باشهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر

نظر