در اصل توسط محمود شریعت پست شده است
View Post
تالار بورس اراك و ايده هاي بورسي
Collapse
X
-
با سلام.چشم. من همین الان تاپیکتون را دیدم.در اسرع وقت بهتون اطلاع می دم.اینو بگم که من تازه یاد گرفتم با آمی بروکر تحلیل کنم.امیدوارم که بتونم کمک کنم.[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
-
متشکرمدر اصل توسط mehran89 پست شده است View Postبا سلام.چشم. من همین الان تاپیکتون را دیدم.در اسرع وقت بهتون اطلاع می دم.اینو بگم که من تازه یاد گرفتم با آمی بروکر تحلیل کنم.امیدوارم که بتونم کمک کنم.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
باسلام
دوستان اونايي كه از اينترنت پرسرعت اراك استفاده ميكنن كدومو بهتر ميدونن؟
من رز دارم به درد نميخوره
نظر
-
[IMG]در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postمامان مهران!!!!
نظرتون درباره سهم شاراک چیه؟ میشه یه تحلیل ازش بکنید؟؟؟
راستی مپنا الان در چه موجی هستیم.
اگر ممکنه روی تصویر تحلیلتونو ارائه بدید تا من بی سواد متوجه بشم[/IMG]
سلام جناب شريعت به نظر من و اين طور كه در تحليل من از طريق آمي بروكر مشاهده مي شود واگرايي مثبت در آر اس آي و مكدي ديده مي شود.البته در اين دو حالت اگر افزايش بود من حيث المجموع عاقلانه نيست كه خريد كنيم مخصوصا در آر اس آي براي خروج از بازار بهتر است. تا ببينيم در بازار ايران چه پيش خواهد آمد. ولي در كل مثبت مي باشد با در نظر گرفتن قيمت جهاني هم مي توان تحليل كرد. مپنا هم كه فعلا مجاز نيست اما به نظرم خيلي پائين باز مي شود.حالا ببينيم سياست بازار چه پيش مي آورد.[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
سلام
شاراک -
در مورد این سهم چهار مساله رو می شه در نظر گرفت.
1- شاخص نفت در بازارهای جهانی در حال رشد است و رشد کلاسیک 113$ رو بعد از مقاومت 102 $ روی خط 100% فیبوناچی می شه تصور کرد.
2- نمودار rsi از مرز 30 به بالا عبور کرده و واگرایی مثبت در macd دیده می شه ضمن اینکه خط سیگنال خط macd رو به بالا شکسته که نشانه سیگنال خرید هستش.
3- خط مقاومت قله های تاریخی قبل هستش که تبدیل به حمایت شده و بخوبی می شه دید که سهم روی همین خط برگشته.
4- خوارک این مجموعه از داخل توسط پالایشگاه اصفهان تامین می شه که می تونه روی قیمت تمام شده محصولات این مجموعه تاثیر مثبت داشته باشه.
البته نشانه ها برای خرید ضعیفه ولی من تو سبد مسابقه این هفته خودم گذاشتمش.
امیدوارم بره بالا:)مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
سلام
ببخشید کسی از سرنوشت آونگان خبری نداره ؟؟!!یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postسلام
ببخشید کسی از سرنوشت آونگان خبری نداره ؟؟!!
بله .....
اونگان به سرنوشت بدی مبتلا شدو الان کاملا تعطیل شده است و هر تریبونی که اعلام میکنه در حال فعالیته دروغ میگه!!!
آقای دکتر مهدوی از اساتید دانشگاه شهید بهشتی تهران که مدتی است اداره کارخانه آونگان را به عده گرفته 10 چک 130 میلیون تومانی با فاصله های یکماهه در وجه کارگران بازنشسته این شرکت که سنوات خود را دریافت ننموده اند پرداخت کند.
کارگران این شرکت 9 ماه است که حقوق نگرفته اند.
در ضمن ارزش ملکی و تجاری این شرکت با موقیعتی که داره بسیار ارزنده تر از گرفتاریهای تولید برای خاندان جعفری میباشد!!
زیرا دولت با هزینه خیلی پایین و امکانات بسایر بالا در همجواری استان لرستان مقداری زیادی زمت به این آقا داده که مجتمع فولاد بزنه به قیمت بدبختی 700نفر پرسنل این شرکت!!!! در صورتیکه شرکتی با الگوهای کاملا مشابه شرکت آونگان که ساختش توسط بیگانه و استعمار صورت گرفته بود بنام شرکت گام در همین چند کیلومتری ما داره فعالیت میکنه و مهمترین دکلهای ایران از جمله دکلهای تله کابین نمک ابرود(اگر اشتباه نکنم) را میسازد، اخه این انصافه فقط بخاطر ارزش مالکی و یکسری چیزهای دیگر.....
و اینست دولت خدمتگزار.....آخرین ویرایش توسط آرتمیس؛ 2011/07/23, 01:45.[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
متاسفمدر اصل توسط آرتمیس پست شده است View Post
بله .....
اونگان به سرنوشت بدی مبتلا شدو الان کاملا تعطیل شده است و هر تریبونی که اعلام میکنه در حال فعالیته دروغ میگه!!!
آقای دکتر مهدوی از اساتید دانشگاه شهید بهشتی تهران که مدتی است اداره کارخانه آونگان را به عده گرفته 10 چک 130 میلیون تومانی با فاصله های یکماهه در وجه کارگران بازنشسته این شرکت که سنوات خود را دریافت ننموده اند پرداخت کند.
کارگران این شرکت 9 ماه است که حقوق نگرفته اند.
در ضمن ارزش ملکی و تجاری این شرکت با موقیعتی که داره بسیار ارزنده تر از گرفتاریهای تولید برای خاندان جعفری میباشد!!
زیرا دولت با هزینه خیلی پایین و امکانات بسایر بالا در همجواری استان لرستان مقداری زیادی زمت به این آقا داده که مجتمع فولاد بزنه به قیمت بدبختی 700نفر پرسنل این شرکت!!!! در صورتیکه شرکتی با الگوهای کاملا مشابه شرکت آونگان که ساختش توسط بیگانه و استعمار صورت گرفته بود بنام شرکت گام در همین چند کیلومتری ما داره فعالیت میکنه و مهمترین دکلهای ایران از جمله دکلهای تله کابین نمک ابرود(اگر اشتباه نکنم) را میسازد، اخه این انصافه فقط بخاطر ارزش مالکی و یکسری چیزهای دیگر.....
و اینست دولت خدمتگزار.....
با سپاسیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
ممنونم mehran89 عزیزدر اصل توسط mehran89 پست شده است View Post[/IMG]
سلام جناب شريعت به نظر من و اين طور كه در تحليل من از طريق آمي بروكر مشاهده مي شود واگرايي مثبت در آر اس آي و مكدي ديده مي شود.البته در اين دو حالت اگر افزايش بود من حيث المجموع عاقلانه نيست كه خريد كنيم مخصوصا در آر اس آي براي خروج از بازار بهتر است. تا ببينيم در بازار ايران چه پيش خواهد آمد. ولي در كل مثبت مي باشد با در نظر گرفتن قيمت جهاني هم مي توان تحليل كرد. مپنا هم كه فعلا مجاز نيست اما به نظرم خيلي پائين باز مي شود.حالا ببينيم سياست بازار چه پيش مي آورد.
اگر ممکنه سوالات زیر را پاسخ دهید. چون تحلیلتون بدجوری منو سر در گم کرده
کدوم واگرایی؟ میشه نشون بدید؟
چرا؟ دلیلتون برای خروج چیست؟
بالاخره خارج بشیم یا نطرتون مثبته؟
این یعنی چی؟ خب مثلا چجوری باید با توجه به قیمت جهانی تحلیل کرد؟ میشه زحمتشو بکشید؟
خیلی پایین یعنی چقدر؟. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
سلام به همه
تاپیک ویرایش شد، دوستان لطف کنند، از این پس فقط در خصوص موضوع تاپیک پست ارسال کنند. برای جلوگیری از بسته شدن مجدد تاپیک از مباحث تبلیغاتی جدا خودداری کنید. امیدوارم مثل گذشته شاهد تحلیلها و اخبار پر باری در اینجا باشیم. اگر موضوعی از طرف کاربری ارسال میشه و به نظر شما مشکل داره، به جای پاسخگویی و برهم زدن نظم و آرامش تاپیک، مراتب رو با یکی از مدیران آنلاین سایت در میان بزارید. ممنون. پرسود باشید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
جناب حجت سلام و عرض ارادت
بی شک مواردی که شما بیان فرمودید اطاعت خواهد شد، اما یک نکته که جا دارد من اینجا خدمت شما و سایرین عرض کنم مسله اطلاعرسانی در برخی مسایل است و آنهم به سبب اینست که بعضا دوستان عضو سایت خیلی برایشان کم پیش می آید که در تالار بور اراک حضور پیدا کنندو گاها از برخی موارد بی اطلاع هستند ..... اگر مسله اینجا عنوان میشود و نفع شخصی بدنبال ندارد و جنبه عمومی و اطلاعرسانی پیدا میکند ا ز همینجا از دوستان خواهشمندم از منظر اطلاعرسانی به قضیه نگاه کنند و بحثهای بی مورد و جنجال ایجاد نکنند....جبهه گیری های بی مورد را هم کنار گذاشته و بقول معروف هرکس پایش را به اندازه گلیم خود (ااینجا بخوانید دانش خود) داراز کند تا سوتفاهمی پیش نیاید.....
و از شما هم خواهش میکنم از منظر تبلیغ به قضیه نگاه نکنید صرفا بعنوان اطلاعرسانی باشد.....
نکته دیگری که لازم میدانمیادآوری کنم اینست که مهارتهای گفتگو را در این محیط رعایت کنیم، چرا که این محیط را کم
از جامعه واقعی ندانید و رعایت :" پرگویی، زشت گویی، تعارض بین گفتار و شخصیت گوینده، ناهمگونی سخن با سطح دانش، تعارض گفتار با رفتارو...." را داشته باشیم!!
بامید روزی که دموکراسی از محیط سایبری و خانه مان گرفته ..... تا کشورمان همه جا را احاطه کند!!!!!
باتشکر
آخرین ویرایش توسط آرتمیس؛ 2011/07/25, 09:45.[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
از دوستداران یادگیری علم تکنیکال دعوت می نمایم به وبلاگ http://tahlilgar63.blogfa.com/ مراجعه نمایند!!
و یا جهت کسب اطلاعات به تالار بورس منطقه ای اراک مراجعه نمایید!![B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-

نظر