جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hasan12
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1162

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
    تعداد 2,754,521 در عرضه اولیه اپال شرکت کرده اند...
    این طوری باید دهن کجی کرد به همتی
    کمترین نرخ مشارکت طی 6 ماه اخیر

نظر

• hasan12
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1162

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
      شما خیلی زیر پوستی از بیت کوین 50 هزاری شروع به بوق زدن کردید حتما که اهدافی پشتش نیست... فقط فکر نکنید ترید بیت کوین به سادگی و داستان بورس خودمونه یک مقدار به این فکر کنید که اگر 4 نفر با این شرایطی که داریم وسوسه حرف های شما بشوند و با جو پر هیجانی که اون بازار داره حجیم وارد شوند و ضرر های هنگفت و خرد در این شرایط شکننده اقتصادی بدهند اخلاقا مسئولید ( با تلقین مداوم ترید بازار کریپتو) و با توجه به اینکه ندیدم تحلیلی روی بیت ارائه بدید و کلا در این سطح ندیدم که بتوونید نوسانات و مسیر آینده بیت را برای کسی با ضریب خطای کم تشریح کنید. پیشنهاد میکنم مثل اون دوستمون که سوزنش روی برکت گیر کرده بود کمی نفس عمیق بکشید و این مقدار بوق زدن را تمام کنید.
      کرش های بیت اینقدر شدید میشه که حتی حد ضرر ها رو هم فعال نمیکنه دوتا اردر زیر اون هم بگذاریم بعضا شده فعال نشدند و پوزیشن در چشم به هم زدنی در ضرر سنگین و لیکویید و... میرود... پس قلق و فوت و فن زیاد دارد... چون این قسمت هاشو کمتر کسی میبینه با این حرف ها براحتی افراد گمراه میشوند...

بهتر است اخلاق را زیر پا نگذاریم.
      ارادت.

قبل از ورود به ارز دیجیتال 3 تا شرط حداقل ورود است
      1) ترید بلد باشید
      2) اهل ریسک باشید
      3) این را درنظر بگیرید که در کمتر از 24 ساعت ارزش پول شما نصف وکمتر می شود ومی توانید اوضاع را مدیریت کنید
      .........................................
      من الان 7 ماه شد ار بورس زیاد سود نمی برم اگر رمز ارز ها نبود کلا چرخه زندگیم لنگ می شد

نظر

• joniur
        عضو عادی
        • Jan 2020
        • 83

در اصل توسط hasan1212 پست شده است View Post
        من کلا سرمایه ام را به 4 بخش تقسیم کردم
        1) شاخص اصلی
        2) شاخص هم وزن
        3)نماد های طلا ( طلا وعیار وزر وگوهر وسکه )
        4) رمز ارز
        ........................
        سهام دارم خیلی هم دارم ولی امیدی به صعود محسوس شاخص ندارم خروج پول از بازار زیاد است
        در مورد نرخ دلار هم من حرفی در مورد دلار 30 تومانی نزده ام
        برای بهمن ماه گفته بودم تا 26 می رسد که رسید
        برای اسفند هم صعود تا 28 را می گویم
        در مورد بورس هم با وجود ارزندگی سهام به علت خروج پول امیدی به صعود ندارم
        رمز ارز در این 7 ماه اگر نبود برای من در زندگی به مشکل بر می خوردم
        الان 7 ماه است در امد زیادی از بورس ندارم ودارم دور خودم می چرخم!!!!
        یه بخشی از سرمایه ت رو تو ملک و سپرده بانکی هم میبردی دیگه مدیریت سرمایه ت تکمیل می شد و از همه بازارها میتونستی نهنگ دربیاری. این تکرار بیش از حد و مداوم مطالب تکراری هم از لحاظ محتوا و هم فرم گفتن، منفعت مادی یا غیرمادی براتون داره که اینجوری مصرانه ادامه میدین؟ حقیقتا سوال شده برام.

نظر

• "Midas"
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 2483

- این ها خودشان هم خیلی خوب میدانستند که در این شرایط کمتر کسی در عرضه اولیه شرکت می کند،

- اما معمولا کارشان این است که تست حماقت بگیرند،

همانطور که در پیش گشایش بعضی از سهم ها را صف خرید یا فروش می کنند تا ببینند اوضاع از چه قراره.
          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• "Midas"
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 2483

اگر از شروع سال بعد (همزمان با کلید خوردن طرح تحقیق و تفحص از بورس)، بازار شروع به رشد کنه

یعنی این بازی کثیف کار دار و دسته حسن کلید بوده،

احتمال هم میدم یک شبه دامنه نوسان را در تعطیلات انگولک کنن تا به غیر خودی های نقد رکب بزنن...

یعنی تا بخوان وارد بشن بازار 20% بالا رفته باشه.

در اصل توسط dadash پست شده است View Post
            کاملا واضح جریانی نمیخاد بازار کوچکترین حرکتی بکنه .

چه جریانی با چه هدفی و به چه علتی نمیدونم ولی واقعیتی که دیده میشه اینه

سرکوب شپنا در بازگشایی

سرکوب هر گونه تحرکی در هر نمادی که میره سمت صف خرید

با عرضه های سنگین بلافاصله میبرن سمت صف فروش

هیچ گونه تمایلی و حمایتی به روان شدن بازار که دیده نمیشه بلکه کاملا معکوس مقابله میشه .

اینجا سهامدار نه تشکلی داره نه تریبونی و نه صداش به جایی میرسه

رییس سازمان و وزیر اقتصاد و رییس جمهور هم کاملا منفعل و کشیدن کنار .

بازار بسمت فنا . کلی مردم مستاصل شب عید و اینهمه بار و فشار روانی زیر کرونا و نداری .

چیزی که نیست یه مثقال وجدان . یه جو غیرت .

والله دشمن هم با اسیر چنین رفتاری نمیکنه

پرویز خالقی
            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• window
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 242

این مال قبل از اجرا دامنه جدید هست.حرف جدیدی ندارم.حداقل نگاه کنیم افسوس بخوریم از این ندانم کاری رییس جدید.یعنی اگه خود شاخص کل زبون دربیاره بگه گه خوردم رفتم بالا ولم کنید سریع میرم ت توکانال 12 ساله ، اینا میگن غلط کردی رفتی بالا ، همون بالا باش .حالا حالا باهات کار داریم . حدس بقی ش با خودتون.
              در اصل توسط window پست شده است View Post
              /:.nono.:/
              در نهایت از نمودار نمیتوان فرار کرد.
              نه با تغییر دامنه نوسان نه با هر دستور دیگر.
              فقط اگرپهنای دامنه نوسان 20% میشد(-10 تا +10)، فاصله زمانی رسیدن به سقف و کف کم میشد و رفتار التهابی کمتر میشد
              البته همه با هم ، نه اینکه یکیش 3 یکیش2 یکیش5 یکیش10. که همین تفاوت باعث رفتارهای التهابی بیشتر ومتنوع تر میشود.
              تنها عامل رشد سهم ، سودسازی و تقسیم آن سود است. کاهش سود بانکی به تکرقمی والبته مهار بازارهای موازی(ملک و ارز و طلا و خودرو) با تصمیمات سختگیرانه مالیاتی تنها کمک بیرونی است

نظر

• 2FAN
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 1051

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
                این بنده خدا خونه اش تو زلزله سی سخت ریخته و لنگ یک چادر بودن تو سرما

بنظرتون نکته این عکس چیه؟

سلام
                من بگم
                زلزله دیواری که عکس روش بوده نتونسته خراب کنه(خخخخخخخخخ) معجزه است(خخخخخخخخ
                ترک زلزله ه نزدیک اقای هاشمی شده
                آخرین ویرایش توسط 2FAN؛ 2021/02/24, 20:51.
                https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• 2FAN
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 1051

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                  سلام
                  وای خوش به حالش
                  مبلغش چنده؟
                  67 میلیارد تومن میشه؟ نه بیشتره؟ چنده
                  https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11251

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
                    سلام
                    وای خوش به حالش
                    مبلغش چنده؟
                    67 میلیارد تومن میشه؟ نه بیشتره؟ چنده
                    درود
                    مبلغی که گفتید را 1000برابر کنید/:.rolleyessmileyani

نظر

• 2FAN
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 1051

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                      درود
                      مبلغی که گفتید را 1000برابر کنید/:.rolleyessmileyani
                      مرسی
                      یعنی 67 هزار میلیارد تومن
                      3000 میلیارد تومن دزدیدند
                      پول 20 تا دزد میشه درسته؟

نظر

• رگنار
                        عضو فعال
                        • Feb 2014
                        • 390

عرض ادب

من امروز نمودارهای 500 سهم مختلف رو بررسی کردم(همه سهامی که چارتشون رو بوکمارک دارم).

این دامنه نوسان نامتقارن تقریبا اکثر مولفه های تکنیکال رو از اعتبار ساقط کرده صرفا میتوان به خطوط حمایت مقاومت استاتیک(افقی) اتکا کرد. کلیه اندیکاتورها غیرمعتبر شدن، حتی به خطوط روند هم نمیشه اعتماد کرد(یکی از مولفه های اصلی نحوه و قدرت نزدیک شدن قیمت به خط روند است، جهت تخمین اینکه خط میتونه نقش خودش رو ایفا کنه یا شکسته میشه)، موج شماری هم داستانهای خودش رو داره که الان اصلا موجی شکل نمیگیره همه ش شده ---- خط راست/:.yead.:/

به نظر با این دامنه نوسان نامتقارن و این نمودارها این بازار نه متعادل میشه و نه روندش عوض میشه.
                        به نظر با این دامنه نوسان اگر برگشت ضعیفی در شاخص و سهام بزرگ داشته باشیم(مثل آنچه دیروز و امروز دیدیم) سهام کوچک همچنان صف فروش رو برنمیدارن، ریسکه چون ممکن منفی رو بخوره و برگشت روند اتفاق نیفته. این سناریو که سهام نقد شونده(شاخص ساز، سهام بزرگ، DPS محورها و..) با وجود همین دامنه نوسان متعادل بشن و روندشون برگرده و سپس سهام کوچک که صفهاشون اکثرا عمدا جمع نمیشه یکی دور روزه جمع بشن بعید هست.

به نظر بازار آنقدر قفل میمونه که صدای اعتراض همه بلند شه و بعدش منتظر جلسات و تصمیمات حضرات بشیم.

خلاصه احتمالا با این دامنه نامتقارن بازار نه متعادل میشه و نه روندش عوض میشه بلکه قفل تر میشه و منتظر تغییر دامنه نوسان

سبز باشید

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

در اصل توسط window پست شده است View Post
                          این مال قبل از اجرا دامنه جدید هست.حرف جدیدی ندارم.حداقل نگاه کنیم افسوس بخوریم از این ندانم کاری رییس جدید.یعنی اگه خود شاخص کل زبون دربیاره بگه گه خوردم رفتم بالا ولم کنید سریع میرم ت توکانال 12 ساله ، اینا میگن غلط کردی رفتی بالا ، همون بالا باش .حالا حالا باهات کار داریم . حدس بقی ش با خودتون.
                          وضعیت و دورنمای اقتصادی دو سه سال آینده محتمل ترین حالت را اصلاح زمانی نشون میده تا اصلاح قیمتی. بخصوص برای بورس که نسبت به سایر بازارهای سرمایه ای و به دلیل نقد شوندگی بالا، اصلاح قیمتی بیشتری تاکنون داشته. به نظر میرسه سیاست فعلی دولت هم بر همین سناریو قرار گرفته .
                          این سناریو عملا به معنی رکود در بورس خواهد بود و امکان فروش اوراق که تنها راه حل دولت بوده و هست هم همواره جذاب باقی خواهد ماند.
                          لزوما شاید شاخص محدوده 800 هزار رو نبینه...ولی همچنان میتونه یکی دو سال از 1300-1400 هم تجاوز نکنه. البته اگر این سناریو برای شاخص رخ بده به این معنی نخواهد بود که سهام هم همینگونه خواهند بود. سهام مختلف همچنان میتوانند نوسانات قابل توجهی را تجربه کنند.
                          این سناریو صرفا مطلوب 10درصد معامله گران حرفه ای خواهد بود . به انضمام سرمایه گذاران درازمدتی که حسابشان جداست.
                          هرچند در این مملکت برای دو هفته دیگه هم نمیشه برنامه ریزی کرد و معلوم نیست چی میشه! ولی فعلا دورنما اینطور به نظر میرسه
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• ایرانی
                            ستاره دار(1)
                            • Jun 2011
                            • 2579

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                            عرض ادب

من امروز نمودارهای 500 سهم مختلف رو بررسی کردم(همه سهامی که چارتشون رو بوکمارک دارم).

این دامنه نوسان نامتقارن تقریبا اکثر مولفه های تکنیکال رو از اعتبار ساقط کرده صرفا میتوان به خطوط حمایت مقاومت استاتیک(افقی) اتکا کرد. کلیه اندیکاتورها غیرمعتبر شدن، حتی به خطوط روند هم نمیشه اعتماد کرد(یکی از مولفه های اصلی نحوه و قدرت نزدیک شدن قیمت به خط روند است، جهت تخمین اینکه خط میتونه نقش خودش رو ایفا کنه یا شکسته میشه)، موج شماری هم داستانهای خودش رو داره که الان اصلا موجی شکل نمیگیره همه ش شده ---- خط راست/:.yead.:/

به نظر با این دامنه نوسان نامتقارن و این نمودارها این بازار نه متعادل میشه و نه روندش عوض میشه.
                            به نظر با این دامنه نوسان اگر برگشت ضعیفی در شاخص و سهام بزرگ داشته باشیم(مثل آنچه دیروز و امروز دیدیم) سهام کوچک همچنان صف فروش رو برنمیدارن، ریسکه چون ممکن منفی رو بخوره و برگشت روند اتفاق نیفته. این سناریو که سهام نقد شونده(شاخص ساز، سهام بزرگ، DPS محورها و..) با وجود همین دامنه نوسان متعادل بشن و روندشون برگرده و سپس سهام کوچک که صفهاشون اکثرا عمدا جمع نمیشه یکی دور روزه جمع بشن بعید هست.

به نظر بازار آنقدر قفل میمونه که صدای اعتراض همه بلند شه و بعدش منتظر جلسات و تصمیمات حضرات بشیم.

خلاصه احتمالا با این دامنه نامتقارن بازار نه متعادل میشه و نه روندش عوض میشه بلکه قفل تر میشه و منتظر تغییر دامنه نوسان

سبز باشید
                            درود بر شما و سپاس فراوان بخاطر بررسی و تحلیل خوب شما@};-

گویا از 25 اسفند به روال قبل برمیگردد. معاون سازمان بورس دو هفته قبل اعلام کرده که اعتبار این قانون 6+ و 2- از تاریخ اجرا فقط یک ماه است.
                            شروع عملیاتی این قانون 25 بهمن ماه بود و اگر حرف مدیران بورس تغییر نکند، پایان آن 25 اسفندماه خواهد بود.

نظر

• irandarab
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 860

صورتهای مالی سالهای ۹۳ و ۹۴ فملی نشان داد تاثیر قیمت جهانی مثل روی سود اوری فملی در مقایسه با دلار، همچون الاکلنگی است که کفه ترازو بسمت قیمت جهانی مس.
                              الان شاهد پرواز کامودیتی های جهان با سیاست انبساطی بانک های مرکزی کشورهای با اقتصاد قوی هستیم.
                              با این رشد قیمت های جهانی کامودیتی سوال پیش میاید که؟
                              ایا تا امضا برجام توسط روحانی، مردم باید به زور در بورس گروگان باشند؟
                              آیا بورس با این قیمت های خوب کامودیتی ها باید رینگ بوکس مسولین باشد؟
                              آیا....

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11251

در اصل توسط irandarab پست شده است View Post
                                صورتهای مالی سالهای ۹۳ و ۹۴ فملی نشان داد تاثیر قیمت جهانی مثل روی سود اوری فملی در مقایسه با دلار، همچون الاکلنگی است که کفه ترازو بسمت قیمت جهانی مس.
                                الان شاهد پرواز کامودیتی های جهان با سیاست انبساطی بانک های مرکزی کشورهای با اقتصاد قوی هستیم.
                                با این رشد قیمت های جهانی کامودیتی سوال پیش میاید که؟
                                ایا تا امضا برجام توسط روحانی، مردم باید به زور در بورس گروگان باشند؟
                                آیا بورس با این قیمت های خوب کامودیتی ها باید رینگ بوکس مسولین باشد؟
                                آیا....
                                درود بافرض مس 9000دلاری ودلارفعلی ...فملی دریک بازه یکساله حداکثر180-200 خواهد ساخت
                                لذا با قیمت فعلی پی ای تحلیلی 6.5داره ...
                                اتفاقا همین رشدقیمت جهانی بوده که برخلاف سایر شاخص سازها باعث شده فملی به سمت کف قبلی 940حرکت نکند
                                و40درصد بالاتر روان خریدار داشته باشه!

نظر

در حال کار...
                                X