جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4093

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
    سهم سود آور میخریدی !
    من درحال خرید شجم هستم !
    پتروشیمی تخت جمشید.
    اواسط آذرماه می رود مجمع و سودنقدی بهمن ماه پرداخت می شود.1401/9/2
    شپترو افشا داده و زیان کم میکنه . هدف ریسک قمار گونه است و البته زیاد خرید نمیشه نهایت 100 میل پله ای
    بهتر از من میدونید بازار پایه سود و زیان چندان سرش نمیشه . 13% زیر قیمت سهم است . هر چند برای 3-4 ماه دیگر که نمیشه رو هیچی و اختلاف حق و سهم حساب باز کرد

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4093

گویا شنبه منفی بازم در پیش داشته باشیم /:.negaran.:/

نظر

• دفتردار
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 853

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        امروز ارزش معاملات بهتر از دیروز بود و بنظر من اگر تا شنبه عمامه پرانی و چیزی شبیه به این نداشته باشیم احتمالا اوایل روز شنبه بازار مثبت است .
        اما در ادامه روز شنبه باید دید روز شنبه آیا اعتصاب رانندگان اجرایی می شود یاخیر؟
        بهرحال باید همیشه دست به ماشه بود!
        برای همین من شجم خریدم و میخرم که اگر بازار خراب شد لااقل با خواب پول یک سود مجمع دریافت بکنم !

نظر

• شاهان
          ستاره دار (1)
          • Aug 2022
          • 1758

بازار پایینی نداره
          خودتون رو از سود بازار بی نصیب نکنید
          منفی ها باشه در حد 1 تا 3 درصده

نظر

• پاشا_
            Banned
            • May 2022
            • 248

پایان مهلت خرید بیمه سهام:
            چند سهامدار سبد سهام خود را بیمه کردند؟

روز گذشته ۲ آذر ۱۴۰۱ مهلت خرید یک ورقه از نماد «سهام‌یار» برای بیمه پرتفوی‌های کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان به پایان رسید. چند سهامدار سبد خود را بیمه کردند؟

به گزارش نبض بورس، اوراق بیمه سبد سهام که یکی از بند های بسته حمایتی بورس تهران بود از هفته گذشته عرضه شد. خرید این اوراق به صورت آنلاین و حضوری از طریق کلیه کارگزاری‌ها و شعب‌ آن ها بود و از روز ۲۱ آبان ماه آغاز و تا ۲ آذر ماه ۱۴۰۱ ادامه داشت.
            بیمه سبد سهام یا همان اوراق تبعی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان بود که به گفته مسؤولین سازمان بورس ۹۶ درصد سهامداران حقیقی را پوشش می‌داد.
            سررسید اعمال این اوراق یک ساله و مبلغ تعهد خرید ۲۰ درصد بالاتر از ارزش ترکیب سبد افراد در آخرین روز معاملاتی چهارشنبه، ۴ آبان ۱۴۰۱ می داد.
            سهامداران دارای پرتفوی کمتر از ١٠٠ میلیون تومان می‌توانستند با خرید یک سهم یک ریالی این نماد پرتفوی سهام خود را بیمه می کردند و تا زمان سررسید بازدهی حداقل ٢٠ درصدی برای آنها تضمین می شد.
            لازم به ذکر است سهامداران برای اعمال ورق سهام‌یار و دریافت سود حداقل ۲۰ درصدی،‌ تا سررسید ۳ آبان ۱۴۰۲ نباید هیچکدام از سهم‌های پرتفو ۴ آبان ۱۴۰۱ خود را بفروشند.
            چند سهامدار سبد سهام خود را بیمه کردند؟

با پایان مهلت خرید برگه اختیار فروش تبعی سهام‌یار، طی ۱۰ روز کاری حدود ۵۸۰ هزار نفر پرتفوی ۴ آبان خود را بیمه کردند.
            به گفته مدیر صندوق توسعه بازار سرمایه در طرح مشابه بیمه پرتفوی سهام در سال ۹۹،‌ تنها ۶۰ هزار نفر مشارکت کرده بودند.

نظر

• TARGET
              عضو فعال
              • Nov 2014
              • 2282

حق شپترو در حراج هم خرید شد 35.7 یک پله کوچک . تا 30 تومن اضافه میکنم اگر بیاد
              سهمش 155
              شپترو چندی قبل افشای خوبی هم داد وگرنه الان 140 هم خریدار نداشت
              بخاطر همین افشا بود که حقش کشید بالا
              3-4 ماه باید دندان به جگر داشت و ریسک همه مسائل هم در نظر گرفت
              در عجبم دوست عزیز! ۷-۸ ماه پیش حق ۱۷ تومنی خاوری که به سود رسیده و گزارشات عالی داده رو فرمودید باید خریدارانش به روانپزشک خودشون رو نشون بدهند؛ ما هم رفتیم روانپزشک گفت بیشتر میخریدی������ و حالا حق شپترو اونم استفاده نشده اونم شرکتی با زیان سازی رو خریدی! عجبا
              حق های خاور اگه درست عرضه میشد نباید زیر ۱۰۰ تومن میدادن!
              خاور اواخر دی یعنی کمتر از دو ماه دیگه به بورس نه فرابورس! دقت کن به سه پله بالاتر بازار اول بورس برمیگرده!
              شپترو پوتصد سال دیگه نمیتونه بیاد یه پله بالاتر
              حق ۱۷ اونم در حال معامله خاور کجا شپترو اونم استفاده نشده ۳۶ تومنی کحا!!!
              ان شاالله سود کنید

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1585

بورسی ها و گالیور:
                سفرهای گالیور یکی از بهترین رمان های جهان است. جاناتان سویفت این شاهکار را در اوایل قرن هجدهم میلادی به نگارش درآورد و در اندک زمانی شهرت جهانی یافت. ترجمه ی استاد منوچهر امیری کاملا به متن اصلی وفادار مانده است. فیلم ها و سریال های زیادی نیز بر اساس آن ساخته شده است که فقط یکی از آن ها به متن تا حدی وفادار مانده است. متاسفانه الان نام کارگردانش را فراموش کرده ام . یک فیلم دو قسمتی بود که در ایران در تابستان 1383 از شبکه ی دو پخش شد.
                سفرهای گالیور مشتمل بر 4 سفر است. در سفر اول به لی لی پوت می رود. در آن جا گالیور به معنای واقعی یک غول محسوب می شود. به حدی عظیم الجثه است که یک تنه به آب می زند و کل ناوگان جنگی دشمن را به اسارت می گیرد. هزینه ی نگهداری اش نزدیک است که اقتصاد کشور لی لی پوت را ورشکسته کند و .. .
                سفر دوم کاملا برعکس است. وی به سرزمینی به نام براب دینگنگ می رود. نسبت ها در این سرزمین دقیقا مخالف لی لی پوت است. به همان اندازه که وی در سرزمین قبلی کوه پیکر بود در این سرزمین کوچک و حقیر است. به قول خودش مثل این که یکی از لی لی پوتی ها در جامعه ی انسانی حضور داشته باشد!
                چندی پیش مطلبی راجع به مشکلات تبدیل نرخ دلار به تومان نوشتم و در بالا آن را ریپلای کرده ام. از سال 97 تا کنون تورم ابعاد همه چیز را از نظر قیمت ده برابر کرده است. اگر اقتصاد را یک شهر در نظر بگیریم مثل این است که همه چیز آن ، از خانه ها و خیابان ها گرفته تا ماشین ها و کوه ها و درختان و آدم ها و .. ، از تمام ابعاد یعنی طول و عرض و ارتفاع با حفظ نسبت های قبلی ده برابر شده باشند! تورم است دیگر. همه چیز باد کرده و بزرگ شده است.
                اما مشکل این است که دارایی ما بورسی ها همچنان ثابت مانده و تغییری نکرده است!
                خیلی از فعالان قدیمی بازار زمانی مثل گالیور در سرزمین لی لی پوت بودند. وضعیت دارایی و درآمد زایی شان به حدی بود که از خیلی های دیگر جلو تر بودند و خیلی کارها می توانستند انجام دهند. من شخصی را می شناسم که سال 97 می توانست سه چهار واحد آپارتمان بخرد. اما اکنون حتی هزینه رهن و اجاره را ندارد که بدهد!
                بورسی ها اکنون مثل گالیور در سرزمین برابندینگ نگ شده اند. به اطراف می نگرند و قیمت ها را مشاهده می کنند و بعد پرتفویشان را رصد می کنند و درنهایت گرفتار همان یاسی می شوند که گالیور شده بود: "در این فکر بودم که حضور من در میان آنان شبیه آن است که یکی از لی لی پوتیان در میان ما ظاهر شود و چقدر شرمنده و سرشکسته شدم!"

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

به نظر میاد یه روند صعودی میانمدتی شکل گرفته بعد از دو سال ریزش و سقوط آزاد سهم ها اگرچه نمیشه انتظار رشدهای شارپ را داشت در شرایط فعلی

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4093

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                    در عجبم دوست عزیز! ۷-۸ ماه پیش حق ۱۷ تومنی خاوری که به سود رسیده و گزارشات عالی داده رو فرمودید باید خریدارانش به روانپزشک خودشون رو نشون بدهند؛ ما هم رفتیم روانپزشک گفت بیشتر میخریدی������ و حالا حق شپترو اونم استفاده نشده اونم شرکتی با زیان سازی رو خریدی! عجبا
                    حق های خاور اگه درست عرضه میشد نباید زیر ۱۰۰ تومن میدادن!
                    خاور اواخر دی یعنی کمتر از دو ماه دیگه به بورس نه فرابورس! دقت کن به سه پله بالاتر بازار اول بورس برمیگرده!
                    شپترو پوتصد سال دیگه نمیتونه بیاد یه پله بالاتر
                    حق ۱۷ اونم در حال معامله خاور کجا شپترو اونم استفاده نشده ۳۶ تومنی کحا!!!
                    ان شاالله سود کنید
                    درود دوست عزیز . حق شپترو الان در حراج است ولی خاور اون موقع بازگشائی مرحله اول بود
                    حق شپترو اگر در حراج نبود هرگز نمیخریدم
                    من هرگز چنین چیزی نگفتم که خریدارش به روانپزشک مراجعه کند . برگردید به همان زمان و ببینید کی گفته
                    دیگر دوستان باب مطلب را باز کردند و من گفتم ریسک داره دوطرفه
                    هم میتونه به شما سود تپلی برسونه و هم کل پول را از بین ببره چون اون موقع حق خاور مرجله اول بود و حراجش مونده بود . اجتمال داشت خاور 100 شود و حق در جراج 1 ریال
                    ولی الان حق شپترو ریسک چندانی نداره از حراج است و در واقع سهم را برای 3 ماه دیگر داری میخری 135
                    حالا فوقش شپترو بیاد 120 بشه 10% زیان میزنه ولی حق خاور احتمال زیان 100 درصد داشت که البته خاور رفت بالا و نشد

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4093

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                      بازار پایینی نداره
                      خودتون رو از سود بازار بی نصیب نکنید
                      منفی ها باشه در حد 1 تا 3 درصده
                      اون فقط نظر بود . حرف از ریزش و منفی چقدر نبود . گفتم شنبه شاخص احتمال زیاد منفی باشد
                      نظرات من هیچ ارتباطی به سهم خریدن و یا فروختنم ندارد . من که 4 شنبه کلی خرید اعلام کردم

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4093

اون فقط نظر بود . حرف از ریزش و منفی چقدر نبود . گفتم شنبه شاخص احتمال زیاد منفی باشد
                        نظرات من هیچ ارتباطی به سهم خریدن و یا فروختنم ندارد . من که 4 شنبه کلی خرید اعلام کردم
                        زدند باز زیر خودرو و این نظر منتفی شد
                        اینا فقط نظر است بی ارتباط به هیچ مساله ای

نظر

• سهامدار خرد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 2323

چرا پالایشیها همگی منفی هستند؟؟
                          با وجود گزارشهای خوب و کرک عالی
                          وافزایش قیمت گازوئیل
                          و کمترین پی به ای

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4093

احتمال منفی شدن بازار و البته شاخص کل منظور است ، بازم هست
                            این به معنای جو منفی و فروختن نیست فقط نظر برای شاخص است
                            ثمسکن در یک هفته اخیر 30% تاخت و الان هم صف سنگین است

تک سهم ها در حال برگشت های خوبی هستند

نظر

• شاهان
                              ستاره دار (1)
                              • Aug 2022
                              • 1758

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                              چرا پالایشیها همگی منفی هستند؟؟
                              با وجود گزارشهای خوب و کرک عالی
                              وافزایش قیمت گازوئیل
                              و کمترین پی به ای
                              کی دنبال کرک هست
                              ملت چیزی ک میبینن فقط نفت هست

نظر

• سهامدار خرد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 2323

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                                کی دنبال کرک هست
                                ملت چیزی ک میبینن فقط نفت هست
                                قیمت نفت خیلی رو پالایشگاه های ایران تاثیر نداره
                                بدلیل ماهیت کارمزدیشون

نظر

در حال کار...
                                X