جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • FARIBORZ NAEL
    ستاره دار(2)
    • Jan 2015
    • 1839

پاسخ : جو بازار

در اصل توسط حسام الدین پست شده است View Post
    فروش سمایه ها که دیروز از صف فروش برداشته بودم. مجددا حکمت خرید شد.چون به قول آقای بهرامی، نمودار شیک تری داره. دیروز پول بکی بود به 132 تومن و امروز انشاالله هدف 160. به امید خدا حقمون رو از این بازار میگیریم.
    دوست عزیز اگر خبر افزایش سرمایه حکمت در اردیبهشت ماه بیاید بانک حکمت به راحتی به هدف 250 خود تا اواخر تیر ماه خواهد رسید

پ.ن:به زودی شر صندوق نفت و ا. ق در نماد بصادر کنده خواهد شد/:.yead.:/
    آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2015/04/08, 11:03.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
    آن حلقه زنجیر همان است که بودست
    نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• حسام الدین
      عضو فعال
      • Aug 2014
      • 335

آقا هرمز به نظرتون ارزش خرید داره؟!! هر آنلاین 50000 میدن. خیلی زیاده!
      من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• فدایی
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 710

P/E 1200 /:.ohno-smiley.:/ من که نمیخرم. 6 میلیون تومن برای سهمی با p/e 1200 ریسک بزرگیه.
        همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• ahmoeini
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2562

هر سهمی رو که به ملت زیاد میدن یعنی باید مراقب بود
          یا اینقدر خوبه که میخان کسی نخره
          یا اینقدر بده که اظهر من الشمس بشه

نظر

• فدایی
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 710

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
            هر سهمی رو که به ملت زیاد میدن یعنی باید مراقب بود
            یا اینقدر خوبه که میخان کسی نخره
            یا اینقدر بده که اظهر من الشمس بشه
            از اون 350 میلیون سهمی که میخواستن به حقوقی ها بفروشن، فقط 75 میلیونش فروش رفت.
            جالبه که از رو نرفتن و حجم معاملات را همون 350 میلیون نوشتن /:.yead.:/
            همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3238

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

دوستان خسته نباشید خدا رو شکر بازار نزولی دیگه تموم شده ایشالا که دوستان پرسود باشند.
              Honesty is the best policy

نظر

• hamid888
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 1207

امروز سخوز رو خراب کردند تا هرمز بیشتر گیرشون بیاد و گرنه سهم زیان دیده هم باشه کارگزارهای زرنگ می خرن و به قیمت های بالا می ندازند
                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام

خیلی برای من عجیب است، اکثر کسانی که من به عنوان "وارد" یا "تحلیل گر" قبولشان دارم دارند دم از صعود و رشد و رونق و افزایش قیمت سهام می زنند.

قبلا هم همین طور بود و هنگام تفاهم هسته ای همه زیادی از حد خوش بین بودند و ... البته خوشم آمد از این آقا که منطقی پیش بینی کرده بود. حتی من با خودم فکر می کردم که یک هفته لا اقل کامل سهم ها مثبت بخورند ولی این آقا پیش بینی کرد که فقط دو سه روز مثبت بخورند و کلا حال کردم با این دیدگاهش.

الانم هر جور که من نگاه می کنم می بینم باید شنبه یکشنبه منفی باشد. روی همین حساب هم اکثر سهامم را چهارشنبه فروختم (و اگر مثبت کامل می خورد همه را می فروختم/:.winksmiley02.:/ )

این دولتی که من می بینم برنامه اش دو روز مثبت دو روز منفی است. و عرضه هایی هم که در نظر گرفته نشان از اجرایی کردن همین سیاست دارد.

تا ببینیم این پیشبینی ام په طور از آب در می آید.
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    سلام

خیلی برای من عجیب است، اکثر کسانی که من به عنوان "وارد" یا "تحلیل گر" قبولشان دارم دارند دم از صعود و رشد و رونق و افزایش قیمت سهام می زنند.

قبلا هم همین طور بود و هنگام تفاهم هسته ای همه زیادی از حد خوش بین بودند و ... البته خوشم آمد از این آقا که منطقی پیش بینی کرده بود. حتی من با خودم فکر می کردم که یک هفته لا اقل کامل سهم ها مثبت بخورند ولی این آقا پیش بینی کرد که فقط دو سه روز مثبت بخورند و کلا حال کردم با این دیدگاهش.

الانم هر جور که من نگاه می کنم می بینم باید شنبه یکشنبه منفی باشد. روی همین حساب هم اکثر سهامم را چهارشنبه فروختم (و اگر مثبت کامل می خورد همه را می فروختم/:.winksmiley02.:/ )

این دولتی که من می بینم برنامه اش دو روز مثبت دو روز منفی است. و عرضه هایی هم که در نظر گرفته نشان از اجرایی کردن همین سیاست دارد.

یادم رفت "این آقا" را لینک بدهم. منظورم ایشان بود:
                    http://forum.talarebourse.com/f70/t1...ml#post3281312

این هم مطلبش:

سلام خدمت همه دوستان :

دیروز بالاخره بیانیه مشترک 1+5 و ایران بیان شد و فارغ از ایجاد جو مثبت و خوشایند و ایجاد آینده ای روشن برای کشور عزیمان ایران ما دو چندان خوشحالیم چون این مهم سبب رشد اقتصادی و بالطبع رشد بازار بورس خواهد شد . اما نباید هیچگاه و هیچوقت جو زده شویم کاری که اکنون بسیاری از دوستان در تایپیک ها و گروهها دارند انجام میدهند .

بنظر بنده بازار فردا بسیار پر تقاضا خواهد بود و همین امر کلیت بازارو در صفوف خرید خواهد برد ولی این امر بیش از دو تا سه روز به طول نخواهند انجامید و ما از روز دوشنبه شاهد تعادل در بازار خواهیم بود . از روز دوشنبه روند کلیت بازار تا سه ماه آینده صعودی خواهد بود ولی در این بین سهام و گروههای خاصی لیدر خواهند بود . پس صرفاً بدلیل جو مثبت حاصله خریدار هر سهمی نباشید . باید با خود بررسی کنید که کدامین صنایع و گروهها از رفع تحریم ها منتفع خواهند شد . همین صنایع هم در کوتاه و بلند مدت چه تحولاتی در آنها صورت خواهد پذیرفت . پس اینکه بازار تا آخر ماه قفل خواهد بود یک اشتباه است،بدید من بازار تا دوشنبه با عرضه صفوف پالایشگاهی ها و بانک صادرات متعادل میگردد،آنوقت سهام خاص در گروههای خاص در یک فاز جلوتر با کلیت بازار مسیر خودشونو جلوتر از بازار قرار میدن.
                    اینو هم باید در نظر داشته باشید بازار هنوز حجم سنگین نخورده و بقولی بزرگان هنوز ورود نکردن، پس اگر بنا به صعودی بزرگ در بازار باشد، نیاز به ورود همین بزرگان در بازار است،برای ورود هم بی شک برنامه هایی پیاده خواهند نمود که خوشبینترین افراد که ادعای سهامداری دارند رو پیاده میکنن،باید طی هفته های آتی شاهد شایعات و اخبار مثبت و منفی زیادی باشیم که زمینه ساز ورود بزرگان خواهد بود، پس دقت کنید از فردا به طمع بازاری شارپ و بدون عرضه به هر سهم و گروهی ورود نکنید،بقول دوستان پول هوشمند است،پس سعی کنید مسیر این نقدینگی رو دنبال نمایید.

فردا بی شک مقاومت مهم صادرات و خپارس و ... خواهد شکست و باید منتظر یک پولبک به آنها باشیم . مقاومت مهم 100 در صادرات و خپارس باید با حجم بالا شکسته شود و پولبک به مقاومت شکسته آنها میتواند فرصت مناسب خوبی برای ورود با حجم بالا باشد .

نمودار هفتگی وبصادر

نمودار روزانه خپارس

موفق و پیروز باشید .

14 فرودین 94

«محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• محمد3
                      عضو فعال
                      • Aug 2014
                      • 458

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      سلام

طبق نظر تحليلگري كه لينكشو گذاشتيد بازار شنبه و يكشنبه مثبت هست (در تحليلي كه 18 فروردين گذاشتن) و البته با توجه به مثبتي آخر وقت چهارشنبه تحليل ايشون به نظر درست بوده. فعلا اكثر تحيلگرها نظرشون اينه كه بازار صعودي شده و هر منفي صرفا اصلاح هست و فرصت نوسانگيري و اگه كسي زيرشو نخره جا مي مونه. نمونش وبصادر كه روي 1030 ريال يك ميليارد صفو خالي كردن ولي چهارشنبه آخر وقت روي 1056ريال صف خريد شد! من كه يا سهامداري ميكنم يا اگر به قصد نوسانگيري فروختم سريع زيرشو ميخرم و البته فعلا فول سهمم.

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3238

به نظر من روند کلی بازار صعودی خواهد بود و منفی های مقطعی فقط فرصت اصلاح سبد هستش. فراموش نکنید بزرگترین ریسک بازار سرمایه که موضوع هسته ای بود ، در حال از بین رفتن هستش و بازار دلار و طلا هم رونق خودشون را از دست دادند.
                        Honesty is the best policy

نظر

• نجاT...
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 2639

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                          به نظر من روند کلی بازار صعودی خواهد بود و منفی های مقطعی فقط فرصت اصلاح سبد هستش. فراموش نکنید بزرگترین ریسک بازار سرمایه که موضوع هسته ای بود ، در حال از بین رفتن هستش و بازار دلار و طلا هم رونق خودشون را از دست دادند.
                          این دفعه بازار زیاد ریسک نمیکنه برای فروش سهام!
                          چون به احتمال زیاد نگارش متن توافق, این هفته آغاز میشه و خبرهای مثبتی از روند نگارش بیرون میاد و این مسئاله باعث میشه خیلی ها برای خرید اقدام کنن...

Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
                          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• ahmoeini
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2562

سلام
                            صبح بخیر
                            امیدوارم روز خوبی داشته باشید
                            بعد از پایان تعطیلات نوروز و گرم شدن هوا بزودی از هوای بهاری خارج شدیم
                            همانطوریکه به سرعت لذت بردن از انجام توافقات با گفته های رهبر به پایان رسید
                            مثل اینکه تا سند منگوله دار این توافق رو با پیک نفرستند وضعیت نا متعادل بگیر و نگیر کشور ادامه خواهد داشت
                            در هر صورت ما همچنان منتظر میمانیم تا با شیپور و سرنا این خبر را در کوی و برزن به گوش برسانند
                            البته اون موقع هم چیزهایی برای قایم کردن وجود دارد مثل رابطه با اسرائیل
                            بگذریم امروز را خوش است که پر از امید است
                            ما مردم برای خودمان زندگی میکنیم
                            پس امید را همچنان با شادابترین لبخندها زنده نگه میداریم
                            تا چشم دشمنان این مرز و بوم از کاسه دلواپسی در بیاد

نظر

• TAJ2014
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 1027

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

باسلام و ارزوی روزهای سبز برای همه دوستان
                              با تبریک روز مادر به همه مادران و همچنین خواهران این فروم
                              وساپا رو بالاتر میشه فروخت دوستان کمی صبور باشید

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

​دوستان احتیاط کنید حجم عرضه ها امروز زیاده
                                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

در حال کار...
                                X