در اصل توسط arak_bourse پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام محسن جان........خدا قوت......شپارس از 420 تا اینجا اومده پایین به نظرت 340 واسه خرید جذاب نیست؟؟؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postاگر روندي كه اين دو روز شاهد بودم فردا هم ادامه پيدا كند و حقوقي ها به عمد قصد عرضه هاي سنگين داشته باشند بازار خوبي را پيشبيني نميكنم خيلي خيلي مراقب باشيد
بنده اگر سهامم به قيمتهاي خريدم برسد نقد ميشوم و ميرم رو يك سهم زير خاكي و بنيادي قوي مثل همين خفناور يا پست ديگر به نوسانات بازار هم كاري نخواهم داشت....
منتظر بمونید امسال شرکتها مجامع خوبی خواهند داشت .
نظر
-
مدیر مالی شرکت مهندسی صنعتی روان فن آور :
افزایش سرمایه در دستور کار است
---------------------------------
وی در خصوص پروژه تولید شاتون EF7 به درخواست شرکت ساپکو تصریح کرد : قرارداد این پروژه در حال انعقاد است و نمونه تولیدی را به ساپکو ارایه کردیم و سعی داریم این قطعه را به سبد محصولات شرکت اضافه کنیم .
افزون بر این پیش بینی شده است که پس از انعقاد این قرارداد 100 تا 150 هزار قطعه را طی یکسال تولید کنیم .
علاوه بر پروژه های یاد شده ، پروژه Q5 برای کار با شرکت ساپکو در "خفناور" مطرح است و نمونه های آن به شرکت ساپکو ارایه شده است و در صورت انعقاد قرارداد با شرکت مذکور ، بحث تولید سالانه 100 هزار قطعه شاتون پژو برای شرکت مطرح می شود .
مدیر مالی شرکت روان فن آور در خصوص افزایش سرمایه شرکت از محل سود انباشته اظهار داشت : کمیته نظارت افزایش سرمایه پنج میلیارد ريالی را از محل سود انباشته به مدیریت پیشنهاد کرده است و پس از فراهم شدن گزارش توجیهی لازم ، در مجمع هفته آینده مورد بررسی قرار خواهد گرفت و پس از تصویب آن برای افزایش سرمایه شرکت از 10 میلیارد ريال به 15 میلیارد ريال اقدام می کنیم .
----------------
موسوی در بخش دیگری از سخنان خود ، با اشاره به اینکه نرخ فروش محصولات برای سال جاری ثابت در نظر گرفته شده است ، بیان داشت : برای افزایش نرخ دو محصول تولیدی شرکت در حال پیگیری هستیم تا قیمت شاتون پیکان و پژو را افزایش دهیمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
--
روژان جان,شما چرا خودتو ناراحت میکنی خواهر من.شما که جات گرم و آب سرد و دموکراسی به راهو و چراغ دیسکوت روشنه چرا!؟
البته شاید واسه ماها دلت میسوزه.یه جوری باهاش میسازیم.شما هم جای ما یه نفس آزاد بکش.
آقای leon تنها افتخارم این است که در هر جای دنیا که بودم همیشه نماینده دختر ایرانی اصیل با فرهنگی به قدمت تمامی تاریخ 2500 ساله آریایی قضاوت شده ام
رصد کردن آخرین اخبار از ایران برایم عادتی دیرینه است
من از پستی و از زاری هم از خواری گریزانم
منم دلبسته ی این خاک
من فرزند ایرانم .
ولی لازم دیدم بگم:من به نژاد مخلوط و ناخالصم افتخار نمیکنم
بی فرهنگی های روزمره ایرانی و
اصالت سوخته تخت جمشیدیم برام پشیزی نمی ارزه
مغز های فراری از وطن, ناسا و هاروارد و کمبریج مورد احترام اند ونه دلیل مباهاتم
ولی با خاک پای برادر و خواهر آزاده ام, تیمم میکنم که با نداری خوند موند خودشو از دور افتاده ترین ها رسوند به خط افق,
فقط یه قدم مونده به طلوع
و اون که به ساپورت و رانت و بورس پدر گفت:نه و برای یه نفس,هوای آزاد,موند و جون و تن پاکشو کرد سپر باطوم و گلوله و تجاوز و درد
من حتی اسم پسرمو میر..ح نمیذارم,میذارم محسن...دیگه حرفم نمیاد ولی اشکم دراومد
حالا جای من یه نفس آزاد بفرست تو ریت و من و ببخش اگه باهات فرق دارم
نظر
-
در اصل توسط LEON پست شده است View Postسلام استاد نظری عزیز
استاد,اومدن سنگ آهن در بورس کالا حتمی شده؟
تاثیرش بر قیمت سنگ آهنی ها مثبته,درسته؟
حدودا فکر میکنید چقدر رو رشد قیمتشون تاثیر داره؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
نظر