در اصل توسط bijan askari پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط hamed1 پست شده است View Postجناب نظري عزيز
با سلام و تشكر از راهنمائي خوبتون . مي خواستم نظرتون روي فملي و فاسيمين و كگل براي خريد و با چه هدفي مناسب هستند
ممنون
اما كالسيمين بستگي دارد اگر بتواند از قيمتهاي 1120 تومان برگردد كه تا 1200 رفاته در غير اينصورت قيمتهاي 1000 تومان براي سهم بعيد نميباشد كه اين امر بستگي به 2 عامل قيمت هاي جهاني روي و نرخ ارز در اخر هفته داردبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
-
در اصل توسط م نظري پست شده است View Postفملي و كگل با ديد ميان مدت عالي هستند بدون شك ضرر نخواهيد كرد
اما كالسيمين بستگي دارد اگر بتواند از قيمتهاي 1120 تومان برگردد كه تا 1200 رفاته در غير اينصورت قيمتهاي 1000 تومان براي سهم بعيد نميباشد كه اين امر بستگي به 2 عامل قيمت هاي جهاني روي و نرخ ارز در اخر هفته دارد
نظر
-
در اصل توسط م نظري پست شده است View Postبا سلام بنده قصد جناح بندي در فروم و اين تاپيك را نداشتم اما ظاهرا عقبه طرفداران دولت نيز در اين سايت هم امده لذا براي جلوگيري از هر نوع تشنجي
اولا بنده درخواست دارم كساني كه حامي دولت و حكومت ميباشند به هيچ وجه در اين تاپيك مطلب نزنند ماشالله كارشناسان فوق حرفه اي دولتي كم نيستند...
دوم از مطالب و تحليل هاي اين تاپيك استفاده نكنند كه ما به سهم خود راضي نيستيم و حق الناس اگر اعتقادي داشته باشيد برگردنتان خواهد بود
با تشكرجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط Mousavi پست شده است View Postبابک جان اگر زحمتی چوخ اولماسا سیزده وپترو نن نمودارنا بی نظر الیین
قاباخجان زحمتدرونن تشکر الیم
بازی زیاد جالب نداره دوست من ...بازیگرای بدی داره
این سودی هم که شناسایی کرده غیر عملیاتیه ...پورتفوی بورسی بسیار ضعیفی داره محاسبه نکردم ولی فکر ارزش افزودش منفی باشه
دو تا از بهترین های غیر بورسی خودشو هم فروخته ....
باید ببینیم بابک جان نمودارشو چطور رسم میکنه ...ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط م نظري پست شده است View Postبا سلام بنده قصد جناح بندي در فروم و اين تاپيك را نداشتم اما ظاهرا عقبه طرفداران دولت نيز در اين سايت هم امده لذا براي جلوگيري از هر نوع تشنجي
اولا بنده درخواست دارم كساني كه حامي دولت و حكومت ميباشند به هيچ وجه در اين تاپيك مطلب نزنند ماشالله كارشناسان فوق حرفه اي دولتي كم نيستند...
دوم از مطالب و تحليل هاي اين تاپيك استفاده نكنند كه ما به سهم خود راضي نيستيم و حق الناس اگر اعتقادي داشته باشيد برگردنتان خواهد بود
با تشكر
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
نظر
-
در اصل توسط Mousavi پست شده است View Postسلام
محسن جان بی زحمت نظرتو در مورد وپترو بگو
میشه یه بررسی از فاندش بکنی و بگی واسه ورود خوبه یا نه
سود سال 91 رو 150 ریال اعلام کرده !به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
نرخ ارز بازهم کاهش پیدا کرد !!
امروز نرخ دلار که از سوی خود بانک مرکزی افزایش یافته بود دوباره کاهش پیدا کرد و به 1150 رسید
نه بالا بردنش به این شکل توجیه داشت نه پایین اوردنش !!
این روزها کارهای عجیب و غریب بسیاری رو در زمینه های مختلف شاهدش هستیم که هیچ کس غیر ازخودشان از انها سردر نمی اورد هرچند که من عقیده دارم که خودشان هم سر از کار خودشان در نمیاورند
تمامی این کارها و عملها از سوی د... به اصطلاح خدمتگذار منو یاد شعری از شیخ ازل میندازه که میگه
ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی
این ره که تو میروی به ترکستان است .یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
نظر