در اصل توسط فرهاد پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيز شما عميقتر نگاه كن 14 درصد افزايش نرخ سيمان در شرايطي كه گام دوم طرح تحول امسال اجرا نخواهد شد و به نظر بنده سال اينده نيز اجرا نخواهد شد يعني تحول يعني تعديل 70-100 درصدي سود شركتهاي سيماني مثالي براي شما ميزنم سيمان شاهرود سود سال 90 را با سرمايه جديد 37 تومان اعلام كرده است با افزايش 14 درصدي نرخ سيمان 22 تومان ميگذارد رو سودش و ميتواند براي يك سال مالي كامل به سود تقريبي 60 توماني برسد و با اعمال پي بر اي 5 قيمتش بشود 300 تومان ناقابل در صورتي كه قيمت فعلي سهم 223 تومان است به همين راحتي.....
مطمعنمyahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
نظر
-
در اصل توسط بهروز پست شده است View Postجناب نظری با سلام
لطفا تحلیلی هم از شبهرن داشته باشید.لطفا درباره حضور یا عدم حضور در مجمع هم نظر بدید.متشکرمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط فرهاد پست شده است View Postمن به شخصه از سیمانی همشهریم اطلاع کافی داریم بار مالی ناشی از مصرف انرژی واقعا بالاست فکر کنم حداقل 10 درصد از این افزایش نرخ رو باید برای اصلاح ساختار و تکنولوژی و انرژی صرف کنند
مطمعنمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم ما اينجا سر هوا حدس و گمان نميزنيم ما محاسبه ميكنيم و تحليل ميكنيم محاسبات به ما ميگويد شركتهاي سيماني با افزايش 14 درصدي نرخ سيمان تحولي در سوداوري و در نتيجه قيمتشان پديد ميايد حالا سماني شهر شما بار ماليش زياده يا بار مالي از افزايش نرخ انرژي به ان تحميل ميشود خارج از عهده ماستyahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postمنم مجمع صدرا همه سعیمو میکنم بیام البته اگه دوستان تهرونی شام مهمون کنن......
امروز 150 هزار تا صدرا شدم با میانگین حدود 170....فردا اگه منفی داد 20 تا دیگه اضافه میکنم راستی دوستان صدرایی این مجمع فرصت خوبی واسه آشناییه..به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postآقای نظری
خرید و فروشی انجام ندادم والله بازار خیلی ترسناک شده و های ریسک است
با صدرا به مجمع خواهم رفت امید است کار درستی باشد .
وساپا را هنوز در سبد دارم فکر کنم نظرتان مثبت باشد .
وساپا را هم نظرم را در صفحات قبلي گفتمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postميگن 14 درصد افزايش نرخ سيمان تصويب شده اگر اينطور باشد سميانيها منفجر هم انطرفتر ميشوند با اين افزايش نرخ جهش سوداوري و قيمتي در سيمانيها اتفاق خواهد افتاد اگر افزايش نرخ فوق صحت داشته باشد بايد منتظر رشد حداقل 50 درصدي در قيمت سهام سيمانيها باشيم
در مورد تعدیل سود هم کاملا موافقم جدولی از افزایش نرخ 10 درصدی سیمان و 5 درصدی ارز برای صادراتی ها نشان از تعدیل سود حتی 100 درصدی برای برخی از شرکت ها داره ...
اما نباید به پی به ای اون شرکت ها هم توجه بشه برخی به علت هوش بازار دارن با پی به ای 10 معامله میشن یعنی از همین الان بهش تعدیل دادن !!ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
با سلام
سرگشته چو پرگار همه عمر دویدیم
آخر به همان نقطه آغاز که بودیم رسیدیم
بابک جان میدانم نگران اسبت هستی ولی در صورت امکان این گزارش صدرا را تحلیل بکنید :">
شاید من هم بتوانم لامبروگینی بخرم البته فیوریت من اتومبیل های suv است .:Dآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط abdi پست شده است View Postآقای نظری عزیز با سلام و تشکر از مراحم بیدریغ جنابعالی مایل بودم در صورت امکان نظر شما را در مورد وضعیت بنیادی ایتالیران برای خرید جویا شوم.
مدير عاملش طرح هاي خوبي داره كه شركت رو متحول ميكنه اما سهامداراش مايل به گسترش شركت نيستن نقدينگي خوبي هم نداره و مشكلات ديگر...
فعلا وضعيت بنيادي خوبي نداره تنها پتانسيل شركت زمينهاي فعلي كارخانه است كه تو بافت شهري قرچك ورامين قرار گرفته اون زمان ميخواستن كارخونه رو انتقال بدن و زمينها رو تغيير كاربري بدن و بفروشن فعلا كه خبري نشده
وضعيت شركت سنتي و سيستمشون قديميه براي همين چه در زمينه فروش چه در زمينه توليد موفقيتي ندارن تو اين صنعت مقايسه كنيد كمرجان را با ايتالران....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
امروز با توجه به صف صدرا و فاراک بازار مثبت خواهد بود
در ضمن نزدیک بودن عرضه زاگرس،غدیرو هم پر اقبال میکنهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر