تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
    اقا محسن گل یه ذره عمیقتر نگاه کن عزیز من
    صنعت سیمان جزء هزینه بر ترین صنعتهاست از نظر انرژی
    این افزایش نرخ هم به خاطر جلوگیری از ورشکستگیشونه

اگر هم رشد کنند یه عده تازه وارد بی گناه تو این سهام گیر میکنند چون فروشنده های بالقوه داره
    دوست عزيز شما عميقتر نگاه كن 14 درصد افزايش نرخ سيمان در شرايطي كه گام دوم طرح تحول امسال اجرا نخواهد شد و به نظر بنده سال اينده نيز اجرا نخواهد شد يعني تحول يعني تعديل 70-100 درصدي سود شركتهاي سيماني مثالي براي شما ميزنم سيمان شاهرود سود سال 90 را با سرمايه جديد 37 تومان اعلام كرده است با افزايش 14 درصدي نرخ سيمان 22 تومان ميگذارد رو سودش و ميتواند براي يك سال مالي كامل به سود تقريبي 60 توماني برسد و با اعمال پي بر اي 5 قيمتش بشود 300 تومان ناقابل در صورتي كه قيمت فعلي سهم 223 تومان است به همين راحتي.....
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• farhad.fathi
      کاربر فعال
      • Dec 2010
      • 278

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
      دوست عزيز شما عميقتر نگاه كن 14 درصد افزايش نرخ سيمان در شرايطي كه گام دوم طرح تحول امسال اجرا نخواهد شد و به نظر بنده سال اينده نيز اجرا نخواهد شد يعني تحول يعني تعديل 70-100 درصدي سود شركتهاي سيماني مثالي براي شما ميزنم سيمان شاهرود سود سال 90 را با سرمايه جديد 37 تومان اعلام كرده است با افزايش 14 درصدي نرخ سيمان 22 تومان ميگذارد رو سودش و ميتواند براي يك سال مالي كامل به سود تقريبي 60 توماني برسد و با اعمال پي بر اي 5 قيمتش بشود 300 تومان ناقابل در صورتي كه قيمت فعلي سهم 223 تومان است به همين راحتي.....
      من به شخصه از سیمانی همشهریم اطلاع کافی داریم بار مالی ناشی از مصرف انرژی واقعا بالاست فکر کنم حداقل 10 درصد از این افزایش نرخ رو باید برای اصلاح ساختار و تکنولوژی و انرژی صرف کنند
      مطمعنم
      yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

در اصل توسط بهروز پست شده است View Post
        جناب نظری با سلام
        لطفا تحلیلی هم از شبهرن داشته باشید.لطفا درباره حضور یا عدم حضور در مجمع هم نظر بدید.متشکرم
        شبهرن دوست عزيزم به دليل افزايش شديد نرخ مواد اوليه داره اذيت ميشه از طرفي نميتواند رشد نرخ همراستاي محصولاتش بدهد به نظر بنده بهتر است منتظر گزارش 3 ماه اش بمانيد توصيه به شركت در مجمع نميكنم.....

نظر

• محسن نظري
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 3397

در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
          من به شخصه از سیمانی همشهریم اطلاع کافی داریم بار مالی ناشی از مصرف انرژی واقعا بالاست فکر کنم حداقل 10 درصد از این افزایش نرخ رو باید برای اصلاح ساختار و تکنولوژی و انرژی صرف کنند
          مطمعنم
          دوست عزيزم ما اينجا سر هوا حدس و گمان نميزنيم ما محاسبه ميكنيم و تحليل ميكنيم محاسبات به ما ميگويد شركتهاي سيماني با افزايش 14 درصدي نرخ سيمان تحولي در سوداوري و در نتيجه قيمتشان پديد ميايد حالا سماني شهر شما بار ماليش زياده يا بار مالي از افزايش نرخ انرژي به ان تحميل ميشود خارج از عهده ماست

نظر

• farhad.fathi
            کاربر فعال
            • Dec 2010
            • 278

دوست عزيزم ما اينجا سر هوا حدس و گمان نميزنيم ما محاسبه ميكنيم و تحليل ميكنيم محاسبات به ما ميگويد شركتهاي سيماني با افزايش 14 درصدي نرخ سيمان تحولي در سوداوري و در نتيجه قيمتشان پديد ميايد حالا سماني شهر شما بار ماليش زياده يا بار مالي از افزايش نرخ انرژي به ان تحميل ميشود خارج از عهده ماست
            از ما گفتن
            yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
              منم مجمع صدرا همه سعیمو میکنم بیام البته اگه دوستان تهرونی شام مهمون کنن......

امروز 150 هزار تا صدرا شدم با میانگین حدود 170....فردا اگه منفی داد 20 تا دیگه اضافه میکنم راستی دوستان صدرایی این مجمع فرصت خوبی واسه آشناییه..
              مهران عزيز تبريك ميگم مثل اكثر مواقع خريد و شكار خوبي كردي مطمئن باش پشيمان نميشوي....

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
                آقای نظری

خرید و فروشی انجام ندادم والله بازار خیلی ترسناک شده و های ریسک است
                با صدرا به مجمع خواهم رفت امید است کار درستی باشد .
                وساپا را هنوز در سبد دارم فکر کنم نظرتان مثبت باشد .
                بنده اعتقاد دارم بالاتر از سياهي رنگي نيست بيشتر شركت در مجمع را مثبت ميدانم تا منفي خود بنده هر 3 مجمع صدرا و فاراك و فاذر را توصيه ميكنم
                وساپا را هم نظرم را در صفحات قبلي گفتم

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

ميگن 14 درصد افزايش نرخ سيمان تصويب شده اگر اينطور باشد سميانيها منفجر هم انطرفتر ميشوند با اين افزايش نرخ جهش سوداوري و قيمتي در سيمانيها اتفاق خواهد افتاد اگر افزايش نرخ فوق صحت داشته باشد بايد منتظر رشد حداقل 50 درصدي در قيمت سهام سيمانيها باشيم
                  محسن جان بعید میدونم این افزایش نرخ رو بگیرن !!
                  در مورد تعدیل سود هم کاملا موافقم جدولی از افزایش نرخ 10 درصدی سیمان و 5 درصدی ارز برای صادراتی ها نشان از تعدیل سود حتی 100 درصدی برای برخی از شرکت ها داره ...
                  اما نباید به پی به ای اون شرکت ها هم توجه بشه برخی به علت هوش بازار دارن با پی به ای 10 معامله میشن یعنی از همین الان بهش تعدیل دادن !!
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مصطفي
                    عضو فعال
                    • Jan 2010
                    • 274

سلام

خواستم تاپيك جديد باز كنم امكانش نبود .

فارسيت درود

الگوي butterfly كف كانال نزولي و احتمال صعود تا محدوده 90 تومن .

محسن نظرت چي ؟ :)

نظر

• rojan
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 581

با سلام

سرگشته چو پرگار همه عمر دویدیم
                      آخر به همان نقطه آغاز که بودیم رسیدیم

بابک جان میدانم نگران اسبت هستی ولی در صورت امکان این گزارش صدرا را تحلیل بکنید :">
                      شاید من هم بتوانم لامبروگینی بخرم البته فیوریت من اتومبیل های suv است .:D
                      آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• محسن نظري
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 3397

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
                        مجمع صدرا کیه؟
                        4/23 دوست عزيزم

نظر

• محسن نظري
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 3397

در اصل توسط abdi پست شده است View Post
                          آقای نظری عزیز با سلام و تشکر از مراحم بیدریغ جنابعالی مایل بودم در صورت امکان نظر شما را در مورد وضعیت بنیادی ایتالیران برای خرید جویا شوم.
                          يادش بخير 2-3 سال پيش رفتم مجمعش من بودم و نماينده حقوقي ها:d
                          مدير عاملش طرح هاي خوبي داره كه شركت رو متحول ميكنه اما سهامداراش مايل به گسترش شركت نيستن نقدينگي خوبي هم نداره و مشكلات ديگر...
                          فعلا وضعيت بنيادي خوبي نداره تنها پتانسيل شركت زمينهاي فعلي كارخانه است كه تو بافت شهري قرچك ورامين قرار گرفته اون زمان ميخواستن كارخونه رو انتقال بدن و زمينها رو تغيير كاربري بدن و بفروشن فعلا كه خبري نشده
                          وضعيت شركت سنتي و سيستمشون قديميه براي همين چه در زمينه فروش چه در زمينه توليد موفقيتي ندارن تو اين صنعت مقايسه كنيد كمرجان را با ايتالران....

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
                            اقا محسن شرمندم اما سهم باز بشه قیمتش 1/4 میشه بعد من اینجوری خیلی ضرر نمیکنم؟
                            خب حق تقدمها را ميفروشيد و سود مجمع رو هم دريافت ميكنيد ديگه

نظر

• mehran
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1537

سلام محسن جان....من یه نگاه کلی که کردم به سهم ها و تقاضاها به نظرم رسید امروز شاهد افزایش حجم معاملات و شکل گیری یه روند صعودی خواهیم بود و تا آخر وقت بشه چنتا صف خرید خوب تو بازار دید و فردا هم یه روز مثبت سه رقمی خواهد بود نظرت چیه؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

امروز با توجه به صف صدرا و فاراک بازار مثبت خواهد بود
                                در ضمن نزدیک بودن عرضه زاگرس،غدیرو هم پر اقبال میکنه
                                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
                                X