تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهروز
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 58

جناب نظری با سلام
    لطفا تحلیلی هم از شبهرن داشته باشید.لطفا درباره حضور یا عدم حضور در مجمع هم نظر بدید.متشکرم

نظر

• Ali487
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 57

سلام به دوستان و آقا محسن .
      نظرتون راجب به خرید فاراک و وصنعت چیه ؟
      فکر می کنید بازده کوتاه مدت می تونند داشته باشند ؟
      سهم پیشنهادی شما چیه ؟؟
      تشکر.

نظر

• علامه
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 429

جناب نظری نظرتون رو راجه به گزارش صدرا میفرمایید؟
        ممنون

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

توسط مديرعامل سرمايه گذاري البرز:
          دو شرط عرضه بلوك 55.9 درصدي تولي پرس تغيير كرد

خبرگزاري فارس:با اعلام مديرعامل سرمايه گذاري البرز، خريدار بلوك 55.9 درصدي تولي پرس ضمن ارايه ضمانت نامه بانكي يا اوراق مشاركت براي تضمين بخش نسيه، مشمول سود تقسيمي مجمع تيرماه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، طبق اعلام قبلي قرار است فردا شركت سرمايه گذاري البرز به وكالت از سرمايهگذاري اعتلاء البرز 55.9 درصد از سهام توليپرس را به قيمت هر سهم350 تومان عرضه كند، اين عرضه عمده شامل 139 ميليون و 797 هزار سهم به صورت يكجا و 50 درصد نقد و اقساط 5 ساله با نرخ سود 6 درصدي بوده و خريدار يا خريداران 9 روز كاري مهلت دارند تا وجه نقد معامله را پرداخت كنند.
          ارزش اين معامله درحالي حداقل 49 ميليارد تومان تعيين شده كه از نظر برخي متقاضيان احتمالي خريد، عرضه اين بلوك سه اشكال اساسي به همراه داشت كه شامل عدم تعيين تكليف در مورد تخصيص يا عدم تخصيص سود تقسيمي اين شركت د رمجمع پيش رو، نحوه تسويه بدهي حدود 60 ميليارد توماني و الزام خريداران به ارايه دو نوع ضمانت نامه براي تضمين بخش نسيه 50 درصدي معامله بود.
          طرح اين اشكالات باعث شد تا حميدرضا جمشيدي مديرعامل سرمايه گذاري البرز ( سهامدار عمده تولي پرس) با ارسال نامه ايي به كارگزار عرضه كننده سهام يعني كارگزاري حافظ اعلام كند با توجه به اينكه احتمال مي رود معامله سهام تولي پرس تا 31 تيرماه در بورس قطعي نشود و اين شركت هم ناگزير به برگزاري مجمع سالانه عملكرد منتهي به 29 اسفند 89 است،لذا سود نقدي تقسيم شده مصوب مجمع مذكور به خريدار يا خريداران تعلق خواهد گرفت.بديهي است سود نقدي تقسيم شده ياد شده به خريدار يا خريداراني تعلق مي گيرد كه به تعهدات خود در خصوص معامله سهام عمل كنند.
          جمشيدي همچنين اعلام كرده به منظور تضمين بخش نسيه و كارمزد اين معامله در صورت تمايل خريدار يا خريداران سهام به غير از ضمانت بانك، اوراق مشاركت نيز قابل پذيرش است.
          براساس اين گزارش، اين تغييرات در شرايطي اعلام شده كه انتظار مي رود شفاف سازي بيشتري براي رقابت عادلانه اين بلوك از جمله روشن شدن مطالبات شركت هاي تابعه سرمايه گذاري البرز و تولي پرس و اخذ تاييديه هاي لازم نيز مشخص شود.

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
            خب باسلام خدمت اساتیدمحترم نمیدونم بازار کدوم طرفیه هم به مثبت میخوره هم به منفی ماکه بالاسو دادیم جاش غدیرگرفتیم حالا جناب پناهی ونظری بگید کارخوبی کردم یا بد باتشکر
            به نظر بنده كار خوبي كرديد
            به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
            اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

در اصل توسط frouzan پست شده است View Post
              استاد نظر شما د رمورد بازگشايي حق تقدم وسابا روي اين قيمت چيست؟؟؟؟:(
              دوست عزيز اگر بنده بودم با خيال راحت در اين قيمتها تك سهم وساپا ميشدم اگر حقش را هم داشتم البته تبديل به خود سهم ميكردم تو پرتفوي وساپا پارسيان و فملي را دست كم نگيريد....
              به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
              اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• مهرداد
                عضو عادی
                • Jan 2011
                • 178

بادرود برشما دوست عزیز وبا تقدیم پوزش خدمت استاد گرامی جناب آقای محسن نظری عزیز

دوست من صدرا باگزارش کامل حسابرسی موسسه هشیار بهمند که به حق از جناب آقای هشی با آن پیشینه واخلاق حرفه ای انتظاری جز این نیز نمی رفت - کلام آخر را (اگر سهامداران متعصب صدرابپذیرند ) باسهامداران خود گفت .

دوست من این صدرای صد راز سهمی جز یک سهم سفته بازی نیست . موسسه هشیار بهمند بزرگترین لطف را در حق سهامداران روا داشت واگر بخواهیم بندهای گزارش حسابرسی را در صورت مالی شرکت صدرا اعمال نمائیم باور بفرمایید این سهم پایینتر از ارزش اسمی خود می ارزد (البته بنده محاسبه دقیق نکرده ام )
                بند 12 گزارش حسابرسی نیز ناتوانی داراییهای جاری را در پوشش بدهیهای جاری به ثبوت می رساند که اگر تعدیلات بندهای گزارش حسابرسی را نیز بخواهیم وارد محاسبه نسبت جاری نماییم واژه ای جزلعنت برای تقدیم به عده ای کلاهبردار ودزد که چه از قبل وچه اکنون وچه بعدها دراین شرکت درقامت مدیران ! ظاهر شده اند - ترجمان درد عمیق سهامداران جزء نخواهد بود .
                به هرروی شاید عرایض بنده به کام برخی دوستان عزیز خوش نیاید چون صاحب این سهم می باشند وکاملا طبیعی است امابنده این مطالب را باعلم ناقص خود وازروی دلسوزی گفتم .چون خودم تعداد 000/400برگ از این سهم را بامیانگین 800/2ریال داشته وبا قیمتهای 800/1ریال خارج گشته ام .
                آرزومند شکفتن گل لبخند برروی لبان تک تک دوستان هستم .
                خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را

نظر

• soroush
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 561

اقا محسن پست 5670 رو هم زحمتش رو بکشید
                  احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• rojan
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 581

با سلام

زمان به خاطرهیچکس منتظر نمی ماند
                    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است
                    امروز هدیه ای که باید قدر آن را بدانیم

من آمدمممممممممممممممممممممم
                    والله زندگی بدون بورس زیباتر است ;;)
                    میخواهم به مجمع صدرا بروم .البته باید برم چون سهامدار عمده :d:dهستممممممممممممممممممممم.
                    لطفا دوستان مرا راهنمایی نمایند
                    آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

منم مجمع صدرا همه سعیمو میکنم بیام البته اگه دوستان تهرونی شام مهمون کنن......

امروز 150 هزار تا صدرا شدم با میانگین حدود 170....فردا اگه منفی داد 20 تا دیگه اضافه میکنم راستی دوستان صدرایی این مجمع فرصت خوبی واسه آشناییه..

نظر

• شاهین محلوجی
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 2050

[quote=بابک پناهی;34089]نیم نگاهی هم به کف کانال بنفش رنگ داشته باشید بد نیست

قبول نیست دیدی:D
                        جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

[quote=حمایت;34144]
                          در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                          نیم نگاهی هم به کف کانال بنفش رنگ داشته باشید بد نیست

قبول نیست دیدی:d
                          چی قبول نیست؟

نظر

• rojan
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 581

آقای نظری

خرید و فروشی انجام ندادم والله بازار خیلی ترسناک شده و های ریسک است
                            با صدرا به مجمع خواهم رفت امید است کار درستی باشد .
                            وساپا را هنوز در سبد دارم فکر کنم نظرتان مثبت باشد .
                            آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                              منم مجمع صدرا همه سعیمو میکنم بیام البته اگه دوستان تهرونی شام مهمون کنن......

امروز 150 هزار تا صدرا شدم با میانگین حدود 170....فردا اگه منفی داد 20 تا دیگه اضافه میکنم راستی دوستان صدرایی این مجمع فرصت خوبی واسه آشناییه..
                              مهران همینطور بخری میری بالا 1% خود صدرا مهمونت میکنه:d
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• soroush
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 561

مجمع صدرا کیه؟
                                احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

در حال کار...
                                X