با افزایش سرمایه 300 درصدی از سود انباشته نباید پی به ای کمتر از غبشهر داشته باشه. تا نظر دوستان چی باشه:-/
پاکسان (شپاکسا)
Collapse
X
-
دوستان بنظرم بايد الان در خريد سهام از تفكر سلبي استفاده كرد حالا يعني چي؟يعني اينكه دنبال سهم هايي باشيد كه اخبار منفي حول و حوش اونها مطرح نباشه و وابستگي كمتر به مباحث ريسك سيستماتيك و تصميمات دولتي داشته باشند.
به نظر من پاكسان سهمي كه اين شرايط رو داره
نه مثل پتروشيمي هاي گاز بيس است كه مثلا نرخ خوراك رو تاثير منفي داشته باشه و نه بازار فروشش به راحتي تغيير مي كنه.
دوستان همانطوري كه قبلا گفتم پاكسان حداقل سالي 25 درصد در شرايط نرمال افزايش نرخ براي محصولاتش ميگيره و يه نكته اي اون رو جذاب تر مي كنه اينه كه اخيرا قيمت گذاري محصولات شوينده ها به انجمن صنفي اونها سپرده شده اين يعني كاهش ريسك قيمت گذاري براي اين شركت.
نكته ديگه اينه كه اين سهم يه افزايش سرمايه خيلي خوب از محل سود انباشته داره كه قيمت سهم رو رقيق خواهد كرد و اين يعني كپتال گيني خوبي خواهد داد.از طرفي پاكسان امسال حداقل 750 و سال ديگه 1000 سود ميسازه كه چند ماه ديگه هم مجمع داره كه حداقل 500 تقسيم سود داره.يعني سهم براتون در مياد 2000 تومن با سود سال 93 ميشه p/e=2 اين يعني اين سهم رو بخريد و اصلا نگاش نكنيد.
ايام بكام
نظر
-
در اصل توسط dpi پست شده است View Postدوستان بنظرم بايد الان در خريد سهام از تفكر سلبي استفاده كرد حالا يعني چي؟يعني اينكه دنبال سهم هايي باشيد كه اخبار منفي حول و حوش اونها مطرح نباشه و وابستگي كمتر به مباحث ريسك سيستماتيك و تصميمات دولتي داشته باشند.
نه مثل پتروشيمي هاي گاز بيس است كه مثلا نرخ خوراك رو تاثير منفي داشته باشه و نه بازار فروشش به راحتي تغيير مي كنه.
دوستان همانطوري كه قبلا گفتم پاكسان حداقل سالي 25 درصد در شرايط نرمال افزايش نرخ براي محصولاتش ميگيره و يه نكته اي اون رو جذاب تر مي كنه اينه كه اخيرا قيمت گذاري محصولات شوينده ها به انجمن صنفي اونها سپرده شده اين يعني كاهش ريسك قيمت گذاري براي اين شركت.
نكته ديگه اينه كه اين سهم يه افزايش سرمايه خيلي خوب از محل سود انباشته داره كه قيمت سهم رو رقيق خواهد كرد و اين يعني كپتال گيني خوبي خواهد داد.از طرفي پاكسان امسال حداقل 750 و سال ديگه 1000 سود ميسازه كه چند ماه ديگه هم مجمع داره كه حداقل 500 تقسيم سود داره.يعني سهم براتون در مياد 2000 تومن با سود سال 93 ميشه p/e=2 اين يعني اين سهم رو بخريد و اصلا نگاش نكنيد.
ايام بكام
نظر
-
در اصل توسط پیشرو پست شده است View Postبا توجه به گزارشات محافظه کارانه ای که شرکت در موردپیش بینی عایدی سال آتی عموما منظور می نماید بعید است که epsسال آتی را از سود امسال بیشتر اغلام نماید به ویژه آنکه سال مالی شرکت 30آذر به پایان میرسد واحتمالا بخش عمده سود رامیبایست تاقبل از سال جاری گزارش دهد چرا که انباشته های شرکت برای افزایش سرمایه ازمحل جایزه بحد کفایت موجود است.
ببین دوست عزیز ما که سهم بر اساس پیش بینی نمی خریم بلکه براساس سود تحلیلی و کارشناسی میخریم .همیشه همینطور بوده مثلا اگه ما الان دابور میخریم بخاطر سود حدود 800 تومنی سال دیگش نه پیش بینی.
نکته بعدی اینکه تعدیل اصلی شرکت برای سال 92 در گزارش حسابرسی شده 92 است.
نظر
-
یه نکته ای که در پاکسان میشه برا سود سال 93 در نظر گرفت میزان مصارف ارزی این شرکته:مواد اوليه خارجي سال 92: 481ر951ر43 دلار با نرخ هر دلار 255ر31 ريال در نظر گرفته شده حالا اگه دلار به 2500 برسه یه تعدیل اساسی خواهد داشت البته اگه فروش صادراتی رو هم که تقریبا در سال 92: 312ر216ر13 دلار بوده است تقریبا خالصش میشه 30 میلیون دلار که اگه 500 تومن در هر دلار کاهش هزینه داشته باشیم یعنی 500*30/000/000=15 میلیارد تومان
حالا با توجه به اینکه تعداد سهام پاکسان 135 M است میشه : 15 میلیارد تقسیم بر 135 میلیون سهم یعنی 111 تومن به ازای هر سهم. این همه یه پتانسیل دیگه از پاکسان
نظر
-
در اصل توسط dpi پست شده است View Postدوستان بنظرم بايد الان در خريد سهام از تفكر سلبي استفاده كرد حالا يعني چي؟يعني اينكه دنبال سهم هايي باشيد كه اخبار منفي حول و حوش اونها مطرح نباشه و وابستگي كمتر به مباحث ريسك سيستماتيك و تصميمات دولتي داشته باشند.
ايام بكام
سهم با این پی بر ای تو بازار خیلی کم گیر میاد ووووووو جدای از هر جوی هست .........ملت هم برن فاراک و حکشتی و مپنا و اخابر بخرن ......
ما هم چند ماه دیگه میریم مجمع با سهم ......و افزایش سرمایه رو هم میگیرمآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/11/12, 10:44.///
نظر
-
حقوقی داره یک کارایی میکنه.........از طرفی سهم میخواد .از طرفی نمیخواد بالا بخره ..... (-:
نکته ای که در پیش بینی 9 ماهه ی پاکسان است اینه که همون پیش بینی 6 ماهه رو بدون 1 ریال تغییر گذاشته در پیش بینی 9 ماهه که قبلا گفته بودم صابون افزایش نرخ داشته !!!!!آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/11/12, 11:16.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postیه روز یادمه نصیحیت کردی گفتی بیا همین پاکسان رو بخر ......امروز اومدم .......تا ببینیم افزایش سرمایه 300 درصدی کی هست .......یه مقدار پول هم میکشم بیرون از بورس که تا 4-5 ماه برم عشق و حال و طرف بورس نیام ..... سهم با این پی بر ای تو بازار خیلی کم گیر میاد ووووووو جدای از هر جوی هست .........ملت هم برن فاراک و حکشتی و مپنا و اخابر بخرن ...... ما هم چند ماه دیگه میریم مجمع با سهم ......و افزایش سرمایه رو هم میگیرم///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخوب امروز خریدها تکمیل و تک سهم پاکسان شدم ......... در این حباب بازار (-: سهم با این پی بر ای و تقسیم سود و افزایش سرمایه کم گیر میاد ...... از طرفی این سهم دلاری ثابت کرد یکی از بهترین سهام دلاری بورسه و دیدیم که با افزایش 2 -3 برابری دلار سودش 900 الی 1000 درصد جهش زد .......سهمیست که در بلند مدت هیچکس را زمین نخواهد زد ..........(-: تازه ظرفیت تولید پودرش نصف ظرفیت اسمیش هست یعنی بدون نیاز به طرح توسعه میتونه تولید پودر رو دوبرابر کنه در صورت نیاز (-: به هر حال در صورت طوفان حوادث نیز این سهم جدای از بقیه بازاره ........ روز خوش .................................................. .
بنظر میرسه دوسهم شگل و شپاکسا در ابتدای روند صعود قرار دارند.شپاکسا فقط یک افزایش سرمایه نیاز داره....تا این سهم زیرو رو بشه...الان داره نصف ظرفیت تولید کار میکنه.آخرین ویرایش توسط علیرضا123؛ 2013/11/17, 15:04.
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postیک تعدیل 50 تا 60 تومانی حداقل از نرخ مواد اولیه داره برای سال مالی منتهی به اذر 92 یعنی یکماه دیگه داره....کف سود سال بعدش هم 750 تا 800 خواهد بود....طرح توسعه هم در ارتباط با تولید و صادرات پودر داره...این صحبت مدیر عامل شرکت یکماه پیش بود.... بنظر میرسه دوسهم شگل و شپاکسا در ابتدای روند صعود قرار دارند.شپاکسا فقط یک افزایش سرمایه نیاز داره....تا این سهم زیرو رو بشه...الان داره نصف ظرفیت تولید کار میکنه.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاینکه تعدیل داره رو من میگم قطعا تعدیل داره ........امسال اصلا نیازی به خرید 134 هزار تن ماده نداره و زیاد گرفته ........(-: دلار بره بالا سهم ما افزایش نرخ میگیره ......دلار بیاد پایین بهای تمام شده میاد پایین..........................به نظرم دلار پایینی نداره و توافقی هم صورت نمیگیره ........مگر ایران قبول کنه که 20 درصد اورانیوم های غنی سازی شده رو هم خارج کنه و کلا بیخیال بشه .....تکلیف دلار برای من مشخص شدست ......... در پست قبلی گفتم حباب بازار (-: اگر بخواهد بازار رشد کنه باید پی بر ایش بره بازار و سهم ما با پی بر ای بازار 40 درصد حباب منفی داره (-: من یک عدد از پاکسان هامو نمیفروشم .........من در حکشتی و فاراک و مپنا و اخابر و چندین سهم دیگه عمرا سرمایه گذاری نمیکنم .......چون الکی تو بورس پولم رو زیاد نکردم و زحمت ها کشیدم ....و اگر پی بر ای مپنا و فاراک و حکشتی و غیره رو به سهام ما بدن 200 درصد دیگه رشد میکنه ........من برای نگهداری سهمی میخرم که در مجمع سود خوبی تقسیم کنه و پی بر ایش از نرخ سود بانکی و اوراق مشارکت بالاتر باشه و در صوت افزایش دلار چندین برابر دلار بشه ..... قبلا هم گفتم ملت برن فاذر -فاراک -حکشتی - مپنا- و غیره بخرن .......برن مپنا بخرن 2000 تومن ...... حتی بعضی سهام دارویی هم دارن حباب میگیرن با سود سال بعد پی بر ای بالای 5 گرفتن ........
نظر
نظر