معاملات سكه در بازار اتي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amir.tala
    ستاره دار (2)
    • Dec 2015
    • 3150

پاسخ : معاملات سكه در بازار اتي

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
    انس از 1328-1330 نتونه بره بالاتر..........میره برای 1315 تقریبا(بسته به زمانش داره)

الان انس 1328....
    درسته که 1315 رو همین الان زد ولی هر گردی گردو نیست.این پیش بینی من بر اساس یک نمودار بود که مردود شد!!/:.nono.:/

نظر

• Amir.tala
      ستاره دار (2)
      • Dec 2015
      • 3150

ایندفعه بره بالا انس،1335 رو می شکنه.....الان 1321.....

نظر

• روندشناس
        عضو فعال
        • May 2014
        • 1057

At the H4 chart of XAU USD, we can see several gaps; the price formed Doji, Hammer, Harami, Engulfing, and Inverted Hammer patterns over the last several days at both support and resistance levels. The pair reached its upside target at 1325.43, moved a bit higher, and then was corrected to the downside with Shooting Star and Doji patterns. The downside target is at the support level at 1320.10.

نظر

• روندشناس
          عضو فعال
          • May 2014
          • 1057

Gold is consolidating around 1330; it has once again expanded the range to the downside and then returned to 1331. Possibly, the price may form another descending structure with the target at 1305 and then grow to return to 1331.

نظر

• روندشناس
            عضو فعال
            • May 2014
            • 1057

At the H4 chart of the XAU/USD pair, the price is being corrected to downside. By now, the correction has already reached the reached the retracement of 23.6%. The next targets of this descending correction are the retracement of 38.2% and 50.0% at 1299.22 and 1281.20 respectively. The resistance for the current movement is still close to the local high at 1357.46.

نظر

• روندشناس
              عضو فعال
              • May 2014
              • 1057

As we can see at the H1 chart, the pair has formed the convergence and completed the downtrend. Right now, the price is being corrected to the upside. The closest targets of the correction may be the retracements of 50.0%, 61.8%, and 76.0% at 1336.44, 1341.32, and 1347.02 respectively.

نظر

• روندشناس
                عضو فعال
                • May 2014
                • 1057

اونس هم ميتونه بين 1294 تا 1308 بياد هم بره 1346 بايد ديد كجا زودترميره.

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
                  اونس هم ميتونه بين 1294 تا 1308 بياد هم بره 1346 بايد ديد كجا زودترميره.
                  من فکر میکنم احتمال اینکه 1300 دلار را اول ببینه بیشتره..البته هنوز هم اعتقاد دارم تا اخر سال اونس میتونه تا حوالی 1470 دلار رشد کنه..منتها از نظر زمانی فعلا در فاز استراحت و اصلاح هست

نظر

• روندشناس
                    عضو فعال
                    • May 2014
                    • 1057

اتي ارديبهشت محدوده 1389 با نصف سرمايه تعهد خريد گرفتم صرفا براي نوسان 5 تا 10 درصدي فقط براي امروز يا فردا.

نظر

• علیرضا123
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1605

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                      1398000 تا 1400000 میشه رو اردیبهشت سل گرفت با نصف سرمایه...فعلا 1394000 هست
                      1388000 افست کردم

نظر

• روندشناس
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 1057

1388000 افست کردم
                        الان روي 1388 همينجور دارن ميخرن اصلا نميزارن بياد پايين بنظرت اينها افراد معمولي هستند . با اينكه فشار فروش زياده.سئوالي در ذهن من هست هنوز پيدا نكردم ايا مثل خارج بانك مركزي ميتونه در اتي تاثير بزاره يا نه افراد عادي هستند.

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

الان روي 1388 همينجور دارن ميخرن اصلا نميزارن بياد پايين بنظرت اينها افراد معمولي هستند . با اينكه فشار فروش زياده.سئوالي در ذهن من هست هنوز پيدا نكردم ايا مثل خارج بانك مركزي ميتونه در اتي تاثير بزاره يا نه افراد عادي هستند.
                          سفته بازی که زیاد میکنند روی اتی سکه....افراد حقیقی تاثیر گذار با سرمایه سنگین هم کم ندارم که بازار گردانی میکنند..در مورد نقش بانک مرکزی بی اطلاع هستم....فقط یک مطلبی که هست اینکه الان حجم معاملات اتی اردیبهشت و تیر را ببین..نزدیک بهم هست..1600..1700 تا قرارداد...من فکر نمیکنم عطش خرید بالایی هم داشته باشیم ..تو این چند روز بیشتر بازار گیج و سر در گم بوده..و فکر میکنم روند نداشته باشیم و روزهای اینده کلا قیمت اتی در یک بازه نوسان کنه...

نظر

• روندشناس
                            عضو فعال
                            • May 2014
                            • 1057

سفته بازی که زیاد میکنند روی اتی سکه....افراد حقیقی تاثیر گذار با سرمایه سنگین هم کم ندارم که بازار گردانی میکنند..در مورد نقش بانک مرکزی بی اطلاع هستم....فقط یک مطلبی که هست اینکه الان حجم معاملات اتی اردیبهشت و تیر را ببین..نزدیک بهم هست..1600..1700 تا قرارداد...من فکر نمیکنم عطش خرید بالایی هم داشته باشیم ..تو این چند روز بیشتر بازار گیج و سر در گم بوده..و فکر میکنم روند نداشته باشیم و روزهای اینده کلا قیمت اتی در یک بازه نوسان کنه...
                            ممنون يك سئوال ديگر هم هست اينه تعداد كل قراردادها همون روز اول در بازار مشخص ميشه يا نه .

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

ممنون يك سئوال ديگر هم هست اينه تعداد كل قراردادها همون روز اول در بازار مشخص ميشه يا نه .
                              خواهش میکنم...جواب سوالت را نمیدونستم و چیزی در موردش نشنیده بودم کلا..اینکه اصلا تعداد کل قراردادها مشخص شده و محدود باشه در واقع...از کارگزارم پرسیدم اون هم گفت هیچ چیزی در مورد تعداد قرارداد مشخص نشنیده و اینکه چنین چیزی نیست

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

13860000 اردیبهشت سفارش گذاشتم برای خرید..الان 13875000...نمیدونم بهم بدند یا نه...اما یک حمایته...با نصف سرمایه میشه وارد معامله شد

نظر

در حال کار...
                                X