لعابيران ( شلعاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاهین محلوجی
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 2050

پاسخ : لعابيران ( شلعاب )

تحلیلهایی که در فرومها قرار داده میشه شده بلای جان سهم چون سو استفاده گرها... با توجه به جو روانی همین تحلیلهایی که درج میشود تصمیم گیری میکنند که همان بهتر است در زمان رشد سهم تاپیک پایین باشد

مقاومت روانی سهم 900 و 1000 تومان است و جالب است طرفی که میخواسته سهم را خالی کنه با توجه به تقاضای بالای آن زمان و قبل از مقاومت روانی در مقاومت قبل تر 865 خالی کرده که متاسفانه در تحلیل قبلی هم اشاره شد

خلاصه آقای زرنگ و سفته باز با فشار فروش سهم را به اینجا رسونده و شاید هوس کند حوالی کف کانال فعلی حوالی 720 ورود کند ..

پ ن: سهام زیان ده اینقد ریزش ندارند که سهام بنیادی دارند !!
    جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• hamid26967
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 416

اشکال نداره شاهین جان ما صبرمون زیاده میریم تو مجمع افزایش سرمایه تا ببینیم بعدش چی میشه . اونایی که با سرمایه مردم بازی می کنن روزی از دماغشون درمیاد همه اینا
      لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود بر شاهین عزیز؛

متاسفانه تو بازار ما چیزی به نام اخلاق کلا وجود نداره و ماکیاولیستم موج می زنه در فعالان بازار. همین دوست بالا درصدیمون می تونست روز قبلش حداقل 300 تا به صف خرید بده اما نداد. فرداش 250 تا رنج منفی کشید از اون روز به بعد هم هر روز اردر 50 تایی می گذاره تو صف فروش. واقعا نمی دونم این بنده خدا نیتش چیه اما خوبه که گاهی یه خط قرمزهایی برای خودمون ترسیم کنیم... حالا من به پولم نیاز ندارم و صبر می کنم اما دیگری ممکنه هزار تا زخم رو بخواد با سود بورسش بپوشونه. بخدا درست نیست

درسته داریم تو بازار حرفه ای کار می کنیم نه خیریه اما هر شفلی بالاخره یه سری باید و نباید داره... این هم بذار ببینیم تا چند دوست داره بیاره پایین. این سهم خوبیش اینه که هر وقت آقایون بازیگرها! دلشون خواست سهم بالا بره در عرض 2-3 هفته می تونه همه افتش رو جبران کنه سود خوبی هم برسونه. چون حقیقتا جز همین بنده خداها که ذکر شد سهم زیر 900 تومان فروشنده ای نداره. تا چه پیش آید...
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• reza202
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 166

سلام و خسته نباشید
          سید عزیز و جناب شاهین عزیز
          نکته ای که هست این بود که امروز یکی از دوستان من در صف 130 هزاری سهم حدود 100 عدد شلعاب گذاشتن برای فروش شلعاب...جالبیش اینجاست بعد از 10 هزار معامله هزار عدد دوستمون به فروش رفت و نتیجه ای که گرفتیم این بود صف کاملاً ساختگی...کسی که قصد خارج شدن داشته باشه صف 150 هزاری رو سنگین تر که نمی کنه...همچنان با شلعاب می مانیم...
          به امید رسیدن به اهداف واقعی

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          درود بر شاهین عزیز؛

متاسفانه تو بازار ما چیزی به نام اخلاق کلا وجود نداره و ماکیاولیستم موج می زنه در فعالان بازار. همین دوست بالا درصدیمون می تونست روز قبلش حداقل 300 تا به صف خرید بده اما نداد. فرداش 250 تا رنج منفی کشید از اون روز به بعد هم هر روز اردر 50 تایی می گذاره تو صف فروش. واقعا نمی دونم این بنده خدا نیتش چیه اما خوبه که گاهی یه خط قرمزهایی برای خودمون ترسیم کنیم... حالا من به پولم نیاز ندارم و صبر می کنم اما دیگری ممکنه هزار تا زخم رو بخواد با سود بورسش بپوشونه. بخدا درست نیست

درسته داریم تو بازار حرفه ای کار می کنیم نه خیریه اما هر شفلی بالاخره یه سری باید و نباید داره... این هم بذار ببینیم تا چند دوست داره بیاره پایین. این سهم خوبیش اینه که هر وقت آقایون بازیگرها! دلشون خواست سهم بالا بره در عرض 2-3 هفته می تونه همه افتش رو جبران کنه سود خوبی هم برسونه. چون حقیقتا جز همین بنده خداها که ذکر شد سهم زیر 900 تومان فروشنده ای نداره. تا چه پیش آید...

نظر

• siwan
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 520

شلعاب کف کانالشو فردا تاچ میکنه و بر میگرده
            حداقل 12 درصدی توش خوابیده واسه دوستان نوسان گیر
            واسه بقیه دوستان هم سود اصلی بعد ار افزایش سرمایه ایشالله
            سجاد محمدی
            علاقه مند به دانش اقتصاد
            تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

نظر

• seraj
              ستاره دار(2)
              • Feb 2012
              • 2064

در اصل توسط reza202 پست شده است View Post
              سلام و خسته نباشید
              سید عزیز و جناب شاهین عزیز
              نکته ای که هست این بود که امروز یکی از دوستان من در صف 130 هزاری سهم حدود 100 عدد شلعاب گذاشتن برای فروش شلعاب...جالبیش اینجاست بعد از 10 هزار معامله هزار عدد دوستمون به فروش رفت و نتیجه ای که گرفتیم این بود صف کاملاً ساختگی...کسی که قصد خارج شدن داشته باشه صف 150 هزاری رو سنگین تر که نمی کنه...همچنان با شلعاب می مانیم...
              به امید رسیدن به اهداف واقعی
              بادرود و احترام
              دوست عزیز فکر میکنم در تعداد سفارش و تعداد فروش مغایرت وجود دارد
              نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• Trader7
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 940

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
                جناب trader7 اون 110 میل اگه دستتون رسیده بی زحمت این شلعاب رو جارو کنید
                متاسفانه هنوز به دستم نرسیده
                امروز اگر می رسید صف فروش رو جمع می کردم...
                اون 100 هزارتای صف فروش که موند و نرسیدن این پول آخر بازار امروز داشت من رو از عصبانیت سکته می داد!!!

فردا همزمان با حمایت کف کانال حمایت فیبوی 61.8 رو هم داریم که با برگشت بازار به احتمال بسیار زیاد باعث برگشت این سهم و صف خریدش شدنش خواهد شد...

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                تحلیلهایی که در فرومها قرار داده میشه شده بلای جان سهم چون سو استفاده گرها... با توجه به جو روانی همین تحلیلهایی که درج میشود تصمیم گیری میکنند که همان بهتر است در زمان رشد سهم تاپیک پایین باشد

مقاومت روانی سهم 900 و 1000 تومان است و جالب است طرفی که میخواسته سهم را خالی کنه با توجه به تقاضای بالای آن زمان و قبل از مقاومت روانی در مقاومت قبل تر 865 خالی کرده که متاسفانه در تحلیل قبلی هم اشاره شد

خلاصه آقای زرنگ و سفته باز با فشار فروش سهم را به اینجا رسونده و شاید هوس کند حوالی کف کانال فعلی حوالی 720 ورود کند ..

پ ن: سهام زیان ده اینقد ریزش ندارند که سهام بنیادی دارند !!
                شاهین خان اتفاقا بهتر شد که سهم یه اصلاح انجام داد
                چون بعد تاچ کردن سقف کانال کف کانال رو تاچ نکرده بود حالا این تاچ کف باعث میشه قدرت سهم برای رسیدن به سقف کانال بیشتر بشه و حتی شاید بتونه کانال رو از بالا بشکنه و روند رو شارپ کنه
                به روند شلعاب خیلی امیدوارم چون در بازار شدیدا نزولی الگوی صعودی تشکیل داده حالا اگر از فردا روند بازار صعودی بشه این سهم چه شود!

نظر

• Trader7
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 940

شلعاب امروز به امید خدا باید صف خرید بشه ;)
                  روی حمایت کف کانال صعودی و حمایت 61.8 فیبوناتچی و حمایت در rsi

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

استارت قیمتی و رشد مداوم سهم زمانی صورت میگیره که قیمت بتونه بالای 860 تثبیت بشه.یعنی خط زرد رنگ

نظر

• حاج عباس
                      عضو عادی
                      • Jun 2014
                      • 148

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      درود بر شاهین عزیز؛

سلام سیدجان...ما هم تقریبا تازه به جمع شما دوستان شلعابی پیوستیم. متأسفانه این سهم بازیگردان مثتبی نداره (یعنی اون بازگیردانی هم که داره منفیه)...سهمی مثل وپست رو میبینیم که از حدود دو سه روز قبل از افزایش سرمایه ای که اومد رو کدال (زمانی که شایعه شد) تا بعد از اون داره چه مثبتایی میخوره، اونم با اون پی بر ای بالا که خیلی از تعدیلای مثبتش پیشخور هم شده!!! ولی شلعاب رو از معاملاتش مشخصه که دارن رنج منفی میزنن واسه جمع کردن!!! با این شناوری بالا میبینیم که فروشنده آنچنانی هم نداره، یعنی اکثرا به ارزندگی سهمشون واقفن.
                      داشتم پستها رو مرور میکردم و از مطالبی که گفته بودی متوجه شدم نسبت به بقیه دوستان از اطلاعات شرکت بیشتر واقفی...خبری نداری سهم کی واسه افزایش سرمایه میبنده؟ میتونی پیگیری ای کنی؟
                      هرچند حدس خودم بعد از اعلام گزارش سه ماهه هست.
                      یا حق

نظر

• A-Mohammadi
                        کاربر فعال
                        • Feb 2013
                        • 341

تا 530 تومان اصلاح خواهد کرد اونجا مجدداً باید بررسی شود. حمایت مهم 610 تومان.

در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• Trader7
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 940

تو شلعاب حجم معاملات و قدرت خریدار عالی بود امروز ;)
                          وقتی روی کف با اردر مخفی این جوری جمع می کنند یعنی احتمالا یه صعود خوب در پیش داریم...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

دوستان عزیز؛

من خودم دیگه خیلی معاملات سهم رو رصد نمی کنم فقط روزهایی که نقدینگی بیاد دستم اضافه می کنم. خدارو شکر که هر روز هم هدف سهم تو نمودارها پایین میاد و راه برای اون دوستان عزیزمون که سیرک راه انداختند باز تر میشه. جناب محمدی بعید می دونم سهم به اونجا ها برسه تا همین جاش هم مدیون سهامدار گل بالا درصدی سابقش بودیم که با تمام قدرت سهم رو نابود کرد :) خصوصا اینکه ممکنه خیلی زود مجمع افزایش سرمایش برگزار بشه و اون موقع سهم تازه کلی داستان پیدا خواهد کرد. امروز هم دیدید که نصف معاملاتش کد به کد مخفی بود حالا با چه هدفی بعدا مشخص خواهد شد.

کلا چند وقتی هست که به این نتیجه رسیدم که این بازار و محیطش کلهم اجمعین بسیار ناپاکه و بیشتر به درد اونهایی می خوره که هیچ حد و مرزی برای پول در ارودن ندارند. ان شالله بعد از رسیدن سهم های فعلی به هدفشون کلا بازارو تحویل آدم های اینکاره میدیم میریم سراغ زندگیمون. خدا شاهده خیلی وقتا از اینکه ممکنه کسی به خاطر تحلیل های من ناخودآگاه ضرر کرده باشه قلبم درد میگیره. نمی دونم این بی انصاف ها چطور اینقدر بی رحمانه رفتار می کنند...

القصه! تا زمانی که تو بازار هستیم باید رفتار حرفه ای و به دور از احساس داشته باشیم. فعلا صبر می کنیم تا ببینیم چه پیش خواهد آمد.
                            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• reza202
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 166

سلام
                              کاملاً حق با شماست.یک صفر کم گذاشته شد.متاًسفانه

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
                              بادرود و احترام
                              دوست عزیز فکر میکنم در تعداد سفارش و تعداد فروش مغایرت وجود دارد

نظر

• بابک پناهی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 3208

جناب محمدی در شمارشتون یه تغییراتی بدین فکر کنم بهتر بشه ! ... مخصوصا در زیرموجها

برای مثال موج 1 بزرگتون از لحاظ اندازه باید از هر دو مج 2 و 4 موج 3 بزرگ ، بزرگتر باشه که نیست
                                موج 4 بزرگتون از موج 4 از 3 بزرگ ، کوچیکتره که نباید باشه
                                و ...

یه تغییر اساسی بدین فکر کنم بد نشه

باز خود دانید :)

نظر

در حال کار...
                                X