لعابيران ( شلعاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Trader7
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 940

پاسخ : لعابيران ( شلعاب )

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
    ببخشید 53 هزار میلیارد درسته که میشه 6.5 واحد متوسط پی ای بازار
    والا تا جایی که ما دیدیم اون سهم هایی که P/e بالایی دارند بیشترین رشد رو کردند و سهم هایی با p/e پائین و کم ریسک فقط افت کردند...احتمالا چون p/e بازار پائین اومده بازار رشد نمی کنه!
    بازار ما عاشق سهم های ابهام دار و ریسک دار و با p/e بسیار بالاست!!!
    از چنین مردم بی سواد و پرمدعایی غیر از این بعیده! (با احترام و معذرت از همه خوبان)
    مثلا همین شلعاب با p/e 5 و dps عالی و 185% افزایش سرمایه و احتمال تعدیل مثبت و.... رو دارند از یه گروه کثیف بازی می خورند......

نظر

• امیر بهرامی
      Banned
      • Jul 2013
      • 2201

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
      730 خریدارم و در غیر این صورت سهم مال سهامدار عزیزش.../:.coolsmiley02:./ امیدوارم حرف من رو بد برداشت نکنید عزیزان
      میشه ارزون ترم خرید

کمی صبر لازمه

هنوز P/E بالایی داره
      آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2014/06/17, 09:27.

نظر

• hamid26967
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 416

میشه ارزون ترم خرید

کمی صبر لازمه

هنوز P/E بالایی داره
        با سلام جناب بهرامی عزیز

همونطور که جناب شریعت تو پست بالا اشاره کردن بعد از افزایش سرمایه پی بر ای سهم حدود 4.7 خواهد شد با احتساب قیمت 740 تومن سهم

ای کاش پول نقد داشتم و هر روز اضافه می کردم که متاسفانه ندارم و خوش به حال شما که چند روز پیش نقد شدین و شاید تو 600 تومن هم بتونید شلعاب بخرید!!!
        لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• علی نظامی
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 1033

پی ای بازارو چطور بدست اوردین که 4 هست؟
          احتمالا شاید شما پاکسان و خراسان و کرمانشاه و پردیس و همراه و.......... یه دوجین شرکت دیگه رو داخل سهام بازار به حساب نمیارین که از نظر من هیچ مشکلی نداره.

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          درود بر شما علی جان؛
          اول اینکه پی به ای 4 و زیر 4 رو چندتا مثال بزن تا ببینیم چند تا تو بازار هست و دلیلش چیه (یجز همراه و اخابر که معتقدم رشد 50 دردی خواهند داشت)
          دوم اینکه اگه سهم کوچیک نبود و دستکاری نمیشد الان قیمت بیشتر بود نه کمتر ;) یه سری به بقیه شرکت های هم اسکیل لعابیران تو بورس بزن ببین پی به ای هاشون چنده اکثرا :)
          سوم اینکه صورت سود و زیان بعد از افزایش سرمایه برای سال 93 مشخصه در طرح توجیهی که 67 تومان به ازای هر سهمه. همین الان با 750 تومان اگر سهم بسته بشه بعد از افزیاش سرمایه قیمت تئوریکش میشه 320 تومان که پی به ایش میشه 4.7 نه 6

پ.ن: همون طور که بابک عزیز هم فرمودند پی به ای فعلی بازار حوالی 6.3 قرار دارده و این رو هم بگم که از سال 84 به بعد که بورس فعلی شکل گرفت همیشه پی به ای بازار در بدترین و بهترین شرایط بین 6 تا 9 بوده. فلذا از 6.3 فعلی بطور متوسط حدود 5 درصد جای اصلاح در بازار باقی مونده و از اون طرف در صورت بازگشت بازار از هر جا و زمانی، ریوارد 50 درصدی در برابر ریسک 5 درصدی قرار داره (البته بازه تعیین نمی کنم اما هر زمان شکل بولیش به خودش بگیره بازار مطمئن باش مجددا میره تا حوالی 8-9)

مرسی یاسر جان. البته من پی به ای رو با حساب سود فعلی سهم گفتم. مثلا اسپ هم گفته سودمون چند برابر میشه ولی بازار تحویلش نمیگیره. تازه به حق تقدم هم قرار نیست سود بده.

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
            احتمالا شاید شما پاکسان و خراسان و کرمانشاه و پردیس و همراه و.......... یه دوجین شرکت دیگه رو داخل سهام بازار به حساب نمیارین که از نظر من هیچ مشکلی نداره.

مرسی یاسر جان. البته من پی به ای رو با حساب سود فعلی سهم گفتم. مثلا اسپ هم گفته سودمون چند برابر میشه ولی بازار تحویلش نمیگیره. تازه به حق تقدم هم قرار نیست سود بده.

ولی جواب من این نبود

من عرض کردم عدد 4 رو چطور بدست آوردین؟

البته میتونیدم نگید!

نظر

• Trader7
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 940

میشه ارزون ترم خرید

کمی صبر لازمه

هنوز P/E بالایی داره
              آخه عزیز من سهم با p/e 5 و افزایش سرمایه 185% ارزنده نیست؟
              p/e رو بر اساس نرخ بهره تعیین می کنند نه تمایل شما دوست عزیز
              با نرخ بهره فعلی سهم ها با p/e 5 ارزنده هستند
              شما از صبح تو هر تاپیکی که من می بینم داری موج منفی می فرستی
              کاملا مشخصه که نقدی...

شلعاب با p/e 5 و 185% افزایش سرمایه پیش رو با اردر مخفی دارند می خرند
              بعد طرف باز داره می فروشه!!!
              نفروش برادر من که بازیگرهای کثیف سهم مجبور بشن بالاتر بخرند...

نظر

• علی نظامی
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 1033

ولی جواب من این نبود

البته میتونیدم نگید!
                اگه مشکل شما با کلمه بازار هست که گفتم پی به ایش رسیده به 4 تصحیح می کنم. (تو اون پست به جای کلمه "بازار" عبارت "خیلی از سهام بازار" رو بذارید)

حالا هم که همه سهما دارن با هم میرن پایین نمیدونم چرا دوستان اینقدر به پست من حساس شدن :)

نظر

• Trader7
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 940

ولی جواب من این نبود

البته میتونیدم نگید!
                  در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                  اگه مشکل شما با کلمه بازار هست که گفتم پی به ایش رسیده به 4 تصحیح می کنم. (تو اون پست به جای کلمه "بازار" عبارت "خیلی از سهام بازار" رو بذارید)

حالا هم که همه سهما دارن با هم میرن پایین نمیدونم چرا دوستان اینقدر به پست من حساس شدن :)
                  خودرویی ها رو از بازار جدا کنید p/e بازار حدود 1 واحد کم میشه
                  با این که خودم سهام گروه گروه خودرویی رو دارم ولی دارم میگم این گروه بلای جون بازار شده
                  پرتفوگردان احمق صندوق توسعه اگر به جای رنج مثبت تو خودرو صف فروش فارس رو جمع کرده بود بازار برمی گشت...

نظر

• Trader7
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 940

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
                    آخه عزیز من سهم با p/e 5 و افزایش سرمایه 185% ارزنده نیست؟
                    p/e رو بر اساس نرخ بهره تعیین می کنند نه تمایل شما دوست عزیز
                    با نرخ بهره فعلی سهم ها با p/e 5 ارزنده هستند
                    شما از صبح تو هر تاپیکی که من می بینم داری موج منفی می فرستی
                    کاملا مشخصه که نقدی...

شلعاب با p/e 5 و 185% افزایش سرمایه پیش رو با اردر مخفی دارند می خرند
                    بعد طرف باز داره می فروشه!!!
                    نفروش برادر من که بازیگرهای کثیف سهم مجبور بشن بالاتر بخرند...
                    ببینید از صبح اردر مخفی گذاشتن دیدن کسی فروشنده نیست
                    حالا مجبور شدند کم کم از فروشنده بخرند...

نظر

• حاج عباس
                      عضو عادی
                      • Jun 2014
                      • 148

میشه ارزون ترم خرید

کمی صبر لازمه

هنوز P/E بالایی داره
                      قبلا هم گفتم تو این بازار همه چیز امکان داره!! سهمهایی با پی بر ای بالا صف خرید ممکنه بشن و بالعکس.
                      نمیدونم امیرجون واسه بعضی سهمها که پی بر ای بالایی دارن چی میگی؟؟ وپست پی بر ای نزدیک به 40، پی بر ای متوسط بانکیها نزدیک به 6!!! افزایش سرمایش هم که میدونی فقط از محل تجدید ارزیابی هست!
                      ضمنا این سهم توی گزارشات ارائه شده خودش گفته با افزایش سرمایه ای که عنقریب اتفاق میفته 30 درصد سود دهیش بیشتر میشه.
                      با تحلیل کسی خرید و فروش اصلا و ابدا نمیکنم (مگه اینکه خبر رانتی از دوستان مورد وثوق در خصوص سهمی برسه) ولی وقتی میام تحلیل امثال شما رو میخونم و میبینم بعضیا این نوشته ها رو میخونم متاسف و متاثر میشم.
                      نمونه مثالهای نقضی مثل وپست توی بازار ما کم نیست که الحق و الانصاف اگه شلعاب حامی داشت وضعش اصلا این نمیشد.
                      با هیچ سهمی بلند مدت نبوده و نخواهم بود و اعتقاد دارم با این سهم هم مثل همیشه با یه سود معقول بیرون میام مگر اینکه اتفاقات غیر مترقبه ای بیفته!!!

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
                        با سلام جناب بهرامی عزیز

همونطور که جناب شریعت تو پست بالا اشاره کردن بعد از افزایش سرمایه پی بر ای سهم حدود 4.7 خواهد شد با احتساب قیمت 740 تومن سهم

ای کاش پول نقد داشتم و هر روز اضافه می کردم که متاسفانه ندارم و خوش به حال شما که چند روز پیش نقد شدین و شاید تو 600 تومن هم بتونید شلعاب بخرید!!!

همین حالا ما در بازار سهم هایی با p/e زیر 3 داریم

سهم هایی مثل اخابر منفی شدن در حالی که آینده بسیار روشنی دارن

من اصلا طرفدار فاز منفی دادن نیستم اما چی کنم که حقیقت رو میگم حتی اگر تلخ باشه

فعلا ببینیم با 680 و 640 چه می کنه

من تو خرید خیلی صبورم و حرفام برای عده ای همیشه تلخه مثل تالار بورس وقتی شکربن 500 بود و یا همین شبندر که به نظرم به محدود 850 الی 950 خواهد رسید

بگذریم

موفق باشید
                        آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2014/06/17, 20:55.

نظر

• حاج عباس
                          عضو عادی
                          • Jun 2014
                          • 148

من تو خرید خیلی صبورم و حرفام برای عده ای همیشه تلخه مثل تالار بورس وقتی شکربن 500 بود و یا همین شبندر که به نظرم به محدود 850 الی 950 خواهد رسید

بگذریم

موفق باشید
                          امیرجون یه زحمتی بکش و چند تا از اون سهمهایی رو که پی بر ای زیر 3 دارن بگو؟؟
                          زیر 4 هم بگی قبولت دارم تا بعد بنیادی با هم تحلیل کنیم و ببینیم قصشون چیه!!
                          وبشهر که اکثر سودش غیرعملیاتی بوده (البته با همون سود غیرعملیاتی هم مفت داره معامله میشه)..
                          غبشهر سمتش نمیرن چون تو گزارش سه ماهش فقط 9 درصد پیش بینیش رو پوشش داده!!!
                          البته من خودم بیشتر وزن سبدم توی لیزینگه و تاحالا هم خدا رو شکر خوب گینی داده..سهمهای دیگه هم دارم و شلعاب هم زیاد وقت نیست ورود کردم (توی کف کانال صعودی که خودتم کشیده بودی خریدم، البته تاچ قبلی).
                          راستی از شکربن گفتی، میدونی که توی پیش بینی گزارش 93ش نزدیک به 50 درصد تعدیل منفی داده!!
                          ضمنا تکنیکال حقیقت نیست، احتمالاته امیرجون.
                          هنوز هم میگم ممکنه باز سهم منفی بخوره، هرچند توی فیبوناچی زمانی (که تا به حال دیدم این سهم خوب بهش واکنش نشون داده) توقع برگشت خوبی رو از فردا یا پس فردای کاری دارم.

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

شب بخير،

شلعاب به ارزش بازار 25 ميليارد تومان با فروش بالايي 60 ميليارد تومان رسيده است!
                            شركت بعد از افزايش سرمايه به سودسازي 7 ميليارد توماني مي رسد!
                            شخصي مي تواند اين سهم را بعد از افزايش سرمايه مثلا در قيمت 400 تومان، با 4 ميليارد تومان كل شناور سهم را در دوره اي كه حق تقدم باز است، جمع كند!
                            در مجموع وقتي اين سهام شروع به رشد نكنند، نشانگر عدم تحرك بازيگرها در بازار است.

اين سهم فقط سهامدار و بازيگر مي طلبد.
                            آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                            کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• امیر بهرامی
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2201

در اصل توسط حاج عباس پست شده است View Post
                              امیرجون یه زحمتی بکش و چند تا از اون سهمهایی رو که پی بر ای زیر 3 دارن بگو؟؟
                              زیر 4 هم بگی قبولت دارم تا بعد بنیادی با هم تحلیل کنیم و ببینیم قصشون چیه!!
                              وبشهر که اکثر سودش غیرعملیاتی بوده (البته با همون سود غیرعملیاتی هم مفت داره معامله میشه)..
                              غبشهر سمتش نمیرن چون تو گزارش سه ماهش فقط 9 درصد پیش بینیش رو پوشش داده!!!
                              البته من خودم بیشتر وزن سبدم توی لیزینگه و تاحالا هم خدا رو شکر خوب گینی داده..سهمهای دیگه هم دارم و شلعاب هم زیاد وقت نیست ورود کردم (توی کف کانال صعودی که خودتم کشیده بودی خریدم، البته تاچ قبلی).
                              راستی از شکربن گفتی، میدونی که توی پیش بینی گزارش 93ش نزدیک به 50 درصد تعدیل منفی داده!!
                              ضمنا تکنیکال حقیقت نیست، احتمالاته امیرجون.
                              هنوز هم میگم ممکنه باز سهم منفی بخوره، هرچند توی فیبوناچی زمانی (که تا به حال دیدم این سهم خوب بهش واکنش نشون داده) توقع برگشت خوبی رو از فردا یا پس فردای کاری دارم.
                              من به دنبال بحث کردن نیستم...نظرم رو دادم ی روز و امروز اتفاق افتاد

فکر نکنم کسی به اندازه من در تالار بورس از بدی شکربن در 600 گفته باشه...

من تکنیکال بنیادی و هر چیزی که تاثیر گذار باشه رو لحاظ می کنم ...نگفتم صرفا تکنیکالی بررسی کردم

شما از مثبت های زودگذر خوشحال میشی و من برای منفی های جانانه سهم صبر می کنم

ادامه پاسخ پست شما رو در خصوصی میدم تا موجب ناراحتی عزیزان نشم
                              آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2014/06/17, 22:51.

نظر

• reza202
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 166

سلام و درود
                                با احترام دوست عزیز دلیل اینکه شلعاب یا هر سهم دیگری افت داشته اند تحلیل من و شما نبوده روند بازار کلاً نزولی بوده شک نکنید در صورت توافق هسته ای هیچ کدام از سهام ها دیگر جا برای نزول بیشتر نخواهند داشت(سهام بنیادی) مثل این میمونه که تو بازار صعودی طرف بگه دیدی گفتم میره بالا؟ :) مهم اینه که تو این بازار سود کرد..تو بازار صعودی همه می تونن سود کنند...موفق باشید

بگذریم

موفق باشید

نظر

در حال کار...
                                X