کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جای حقوقی بودم درس خوبی به فروشنده گان (اونایی که قصد تخریب سهم رو دارن) میدادم اما چه کنیم که فعلاً دور افتاده دست یه عده نامرد و ما بی پول شدیم
ولی خب روزگار اینجوری نمی مونه . خدای ما بزرگتر از پول ایناست
لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
میخوام یادآوری کنم تکنیکال، حمایت مقاومتها رو میگه و روند رو به نوعی مشخص میکنه وقتی حمایتی شکسته بشه میشه مقاومت!! حالا یادت باشه پله ای بخریB-) چون به هرحال ممکنه اون حمایت هم بشکنه ها;) بعد دوباره باید نقاشی بکشیم. راستش کمی از سبدم رو این سهم دارم ولی کلا بازیگردان نداره!! همیشه بیشتر سبدم رو سعی کردم سهمهایی تشکیل بدن که بازیگردان خوبی دارن، حالا تو بگو پی بر ای بالای ده هم باشه وپست رو که یادته، یه گین 20 درصدی کوتاه مدت و پی بر ای نزدیک به 40...ولی بازیگردان داره
بابک جان این یارو یا یاروها به نظر من تو منفی می فروشن به خودشون. اینجوری فعلا فقط پول کارگزاری میدن و موفق میشن هر روز -4 درصد بیارن پایین تر و روزهای آتی سنگین تر می خوان بخرن باید منتظر بشینیم ببنیم بازی اینا کی تموم میشه .
لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
با سلام
من به سیستمم دسترسی ندارم. ولی یه نگاهی به نمودارش انداختم. اینجوری دیدمش .یکیش کوتاه مدتی و دومی میان مدتی. امیدوارم بتونه کمکی باشه در تصمیم گیری دوستان. البته از فاند سهم زیاد اطلاعات ندارم و نمی دونم این نمودارها با فاند همخونی داره یا نه.
احتمال اینکه صعودی برای پولبک داشته باشه هست.
چند روز پیش رو مگسالم همین کارو می کردن ولی اون صف خرید شد...الانم دارن اینو بازی میدن...حیف که نقدینگیم بلوکه
سهم امروز کلا دو نفر فروشنده داشته!
اکثر این اردرهای فروش مال دو نفره...
یکسری رو می ترسونند عرضه کنند که خودشون بخرند!
کد به کد تو منفی هم که جای خودش رو داره...
بنظرم تکنیکال رو ی سهم های کوچک که یکی دو نفر راحت جابجاش میکنن جواب نمیده
باید دید برنامشون چیه
کاش میشد ما هم هماهنگ میشدیم و به طور هماهنگ عمل میکردیم تو این سهم
پول زیادی هم نمیخواد،یادمه قبلا 30 نفر از دوستان این جا داشتن سهمو
خودمون باید یک حرکاتی انجام بدیم
نظر