لعابيران ( شلعاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حاج عباس
    عضو عادی
    • Jun 2014
    • 148

پاسخ : لعابيران ( شلعاب )

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
    من به دنبال بحث کردن نیستم...نظرم رو دادم ی روز و امروز اتفاق افتاد

فکر نکنم کسی به اندازه من در تالار بورس از بدی شکربن در 600 گفته باشه...

من تکنیکال بنیادی و هر چیزی که تاثیر گذار باشه رو لحاظ می کنم ...نگفتم صرفا تکنیکالی بررسی کردم

شما از مثبت های زودگذر خوشحال میشی و من برای منفی های جانانه سهم صبر می کنم

ادامه پاسخ پست شما رو در خصوصی میدم تا موجب ناراحتی عزیزان نشم
    از مثبت زودگذر خوشحال میشم!! جل الخالق!! از اون حرفا بودا.
    درسته توی این تالار تازه عضو شدم ولی سابقه کمی توی بورس ندارم..یادمه موقع تازه کار بودنم فقط بنیادی میخریدم و کار به تکنیکال نداشتم، خوب این باعث شده بود حاشیه سودم بیاد پایین (با سهم بنیادی توی میان مدت همیشه سود کردم) و اگه به تکنیکال توجه میکردم خب حاشیه سودم مطمینا بالاتر میرفت.
    همون نموداری که از شلعاب کشیدی توی کانال صعودیش، وقتی کف کانال خریدم و داشت برمیگشت به سقف کانال و نرسیده به سقف کانال برگشت و نتونست سقف قبلی رو بزنه، خب آره تکنیکال میگه یحتمل کف کانال صعودی رو بشکنه و این حمایت رو از دست بده.. اینقدر دیگه حالیمونه داداش!! ولی جایی که هرلحظه ممکنه بحث افزایش سرمایه عملیاتی بشه با سهم بنیادی اینچنین ریسک نمیکنم.
    ثانیا توی تالار بورس خیلی از دوستان میدونن من بیش از 50 درصد سبدم رو لیزینگ تشکیل داده و حدود یکی دوماهه توی لیزینگم و تو این یکی دوماهه حدود 50 درصد گین دادن، پس این ضررهای مقطعی خیلی کم که اصلا قابل قیاس با سود لیزینگ نیست من رو احساسی نمیکنه!!! اینقدر یادگرفتم که احساسی خرید و فروش نکنم. پس من اینطور جوابت رو بدم به سهمی که اعتقاد دارم با منفی ها زودگذرش احساسی نمیشم و با مثبتاش هم جوگیر!!
    در آخر هم منتظر اون سهمهای با پی بر ای زیر 3 و 4 هستم و این بحثهای دو طرفه منطقی رو دوست دارم چون جنبه های مثبت زیادی داره.
    بذار یه ایراد شلعاب هم بگم که حدود 50 درصد از مواد اولیش از منابع خارجی هست و نرخ تسعیر ارز رو 2956 تومن در نظر گرفته که از این محل امکان تعدیل منفی داره (چون ارز مبادله ای که بهش تخصیص نمیدن) وی از طرف دیگه با افزایش سرمایه تعدیل 30 درصدی مثبت هم داره و به نظرم برآیندشون باز تعدیل مثبت باشه.

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      درود بر شما علی جان؛
      اول اینکه پی به ای 4 و زیر 4 رو چندتا مثال بزن تا ببینیم چند تا تو بازار هست و دلیلش چیه (یجز همراه و اخابر که معتقدم رشد 50 دردی خواهند داشت)
      دوم اینکه اگه سهم کوچیک نبود و دستکاری نمیشد الان قیمت بیشتر بود نه کمتر ;) یه سری به بقیه شرکت های هم اسکیل لعابیران تو بورس بزن ببین پی به ای هاشون چنده اکثرا :)
      سوم اینکه صورت سود و زیان بعد از افزایش سرمایه برای سال 93 مشخصه در طرح توجیهی که 67 تومان به ازای هر سهمه. همین الان با 750 تومان اگر سهم بسته بشه بعد از افزیاش سرمایه قیمت تئوریکش میشه 320 تومان که پی به ایش میشه 4.7 نه 6

پ.ن: همون طور که بابک عزیز هم فرمودند پی به ای فعلی بازار حوالی 6.3 قرار دارده و این رو هم بگم که از سال 84 به بعد که بورس فعلی شکل گرفت همیشه پی به ای بازار در بدترین و بهترین شرایط بین 6 تا 9 بوده. فلذا از 6.3 فعلی بطور متوسط حدود 5 درصد جای اصلاح در بازار باقی مونده و از اون طرف در صورت بازگشت بازار از هر جا و زمانی، ریوارد 50 درصدی در برابر ریسک 5 درصدی قرار داره (البته بازه تعیین نمی کنم اما هر زمان شکل بولیش به خودش بگیره بازار مطمئن باش مجددا میره تا حوالی 8-9)

میانگین 5/76

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

شلعاب بهترین سهم است

P/E آن عالی است

بنیادش عالی است

1500 هم به قول شما می شود

خوبه؟

بگذریم آقایون...به نظرم باید ببینیم بازار چی می کنه...

نظر

• hamid26967
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 416

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
          شلعاب بهترین سهم است

P/E آن عالی است

بنیادش عالی است

1500 هم به قول شما می شود

خوبه؟

بگذریم آقایون...به نظرم باید ببینیم بازار چی می کنه...
          آفرین بهرامی جان این درسته، فاز منفی چیه آخه میدی همش

ببین فاز مثبت دادی سهم هم مثبت شد:D
          لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

سهم 25 میلیارد تومانی که شناورش کلا 6-7 میلیارد تومانه که انقدر دعوا نداره که :)

هر کسی هم تو خرید هم در فروش مختاره. شاید یکی سطح ارزندگی واسش زیر 500 تومانه یکی 600 یکی همین جا یکی حاضر باشه تا 900 هم بخره. از اون طرف یکی حاضره همین امروز تو منفی بفروشه یکی حاضر نیست زیر 1000 بفروشه! خوب هر کسی با توجه به تحلیل و بررسی خودش معامله می کنه قطعا. هیچ کسی هم لازم نیست طرف مقابلش رو متقاعد به خرید یا فروش کنه.

خیلی سادست! یک سطح ارزندگی برای خودمون تعریف می کنیم، زیر اون قیمت می خریم بالای اون قیمت هم می فروشیم!
            آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2014/06/18, 09:34.
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• حاج عباس
              عضو عادی
              • Jun 2014
              • 148

در اصل توسط حاج عباس پست شده است View Post
              امیرجون یه زحمتی بکش و چند تا از اون سهمهایی رو که پی بر ای زیر 3 دارن بگو؟؟
              زیر 4 هم بگی قبولت دارم تا بعد بنیادی با هم تحلیل کنیم و ببینیم قصشون چیه!!
              وبشهر که اکثر سودش غیرعملیاتی بوده (البته با همون سود غیرعملیاتی هم مفت داره معامله میشه)..
              غبشهر سمتش نمیرن چون تو گزارش سه ماهش فقط 9 درصد پیش بینیش رو پوشش داده!!!
              البته من خودم بیشتر وزن سبدم توی لیزینگه و تاحالا هم خدا رو شکر خوب گینی داده..سهمهای دیگه هم دارم و شلعاب هم زیاد وقت نیست ورود کردم (توی کف کانال صعودی که خودتم کشیده بودی خریدم، البته تاچ قبلی).
              راستی از شکربن گفتی، میدونی که توی پیش بینی گزارش 93ش نزدیک به 50 درصد تعدیل منفی داده!!
              ضمنا تکنیکال حقیقت نیست، احتمالاته امیرجون.
              هنوز هم میگم ممکنه باز سهم منفی بخوره، هرچند توی فیبوناچی زمانی (که تا به حال دیدم این سهم خوب بهش واکنش نشون داده) توقع برگشت خوبی رو از فردا یا پس فردای کاری دارم.
              جالبه، تکنیکال جزء معدود سهمهایی هست که به خطوط فیبوی زمانی خیلی خوب واکنش داده!!! حتی اگه آخر بازار دوباره منفی بشه (هرچند بعید میدونم ولی همه چی محتمله)، تکنیکالی مهم اینه که به این خط خیلی خوب واکنش نشون داد!!

نظر

• hector
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1764

اضافه کردن شلعاب
                خرید رنج گونه در این سهم
                هستیم تا 1200

نظر

• بابک پناهی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 3208

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                  میانگین 5/76

نوامی این نمودارو از کدوم سایت پیدا کردی؟ خیلی وقت بود دنبال این بودم /:.smilingsmiley.:/

نظر

• Trader7
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 940

شلعاب صف خرید...با قدرت برگشت تو کانال صعودی ;)
                    اونایی که فروختن عجب رکبی خوردند!

نظر

• ".احسان."
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2676

وقت بخير،

پي بر اي شلعاب در شرايط متعادل هميشه حداقل يك واحد از گروه خودش بيشتر بوده است. در حالي كه الان يك واحد پي بر اي كمتر از گروه است. بنابراين در شرايط متعادل در اولين مرحله براي رسيدن به پي بر اي 6، 20% افزايش قيمتي سهم لازم است.
                      به آنهايي كه جديدا به اين سهم در اين قيمتها مي پيوندند، خوش آمد مي گوييم. اميدوارم سود بسيار خوبي در بازه تابستان ببرند، چرا كه رسيدن به پيك قبلي يعني سود دو برابري از نقطه فعلي.
                      كاشي و سراميك از جمله صنايعي بود، كه توانست افزايش نرخ خود را اعمال كند، بنابراين افزايش قيمت لعاب و افزايش سرمايه احتمال تعديل هاي مثبت اينده را ممكن مي سازد.
                      موفق باشيد.
                      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• hamid26967
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 416

به نظر شما کسانی که 740 تومن امروز شلعاب می فروشن خریدشون چند بوده؟ 720 تومن خریدن یعنی ؟ مگه سهم چقدر تو 720 تومن معامله شده و تا به حال چند درصد سود کردن . واقعاً متاسفم برای خودم که تو همچین بازاری سرمایه گذاری کردم.:(
                        لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• zorba
                          ستاره دار(3)
                          • Aug 2013
                          • 3951

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
                          به نظر شما کسانی که 740 تومن امروز شلعاب می فروشن خریدشون چند بوده؟ 720 تومن خریدن یعنی ؟ مگه سهم چقدر تو 720 تومن معامله شده و تا به حال چند درصد سود کردن . واقعاً متاسفم برای خودم که تو همچین بازاری سرمایه گذاری کردم.:(
                          به هر حال بعضی وقتا آدم توی ضرر دچار آنچنان کسالتی میشه که فقط میخواد--درست یا غلط--سهمو بفروشه و بره...
                          بالاترین ضرری که تو ریزش بازار دیدم از همین سهم بود و تازه اونموقع 970 فروختم!.....
                          متاسفانه بیش از چند ماهه این سهم تبدیل به صندوق نوسانگیری! شده و تکلیف سهامدارا که بعضا دوستان ما هستند روشن و مشخص نیست...
                          اما با توجه به افق سهم و همینطور تولید محصول یونیک میشه بهش امیدوار بود...
                          .....
                          امیدوارم هرکسی اینجا داره با سود خارج بشه....
                          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

سلام عزيزان،
                            واقعا جمله زيبايست در مورد بورس، كه بورس محل انتقال ثروت از افراد عجول به صبور است. بايد به بورس و بازار سهام منطقي نگاه كرد، تا سرخورده نشد، بورس محلي براي يكشبه پولدار شدن نيست. البته جاي براي زود پولدار شدن هست. البته باز تعريف زود براي هركس فرق دارد.
                            ارزش بازار شلعاب با فروش بالاي 60 ميليارد تومان و دارايي ها و برند بالايي 50 ميليارد تومان است، تا 80 ميليارد تومان هم جا دارد. اين در حاليست كه الان در ارزش بازار خنده دار و مضحك 26 ميليارد تومان سير مي كند. اما يك نكته را نمي شود، فراموش كرد كه بازار اشتباه مي كند، اما در ميان مدت خطاي خود را در كمترين زمان جبران خواهد كرد. همانطور كه الان اين اشتباه را در مورد دارويي ها مي كند. براي شخص بنده از نقطه فعلي بازدهي بين 20% الي 50% تا 3 ماه آينده كفايت ميكند، هرچند در بيشتر از دو برابر قيمت فعلي هم مي توانستم خارج شود، اما با سهم ماندم.
                            شلعاب سهمي نيست كه از ديد بازار و بازيگرهاي قهار آن بدور بماند. بنابراين سهامدار سهم مي مانم.

موفق باشيد.
                            آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                            کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

امروز حمایت بشه خیلی چیزها برای گفتن خواهد داشت. . .

نظر

• hamid26967
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 416

اونی که تا الان 20 هزار تا صف خرید گذاشته بود داشت فروشنده ها رو وارانداز می کرد ببینه چقدر فروشنده داره . دید نه بابا اینا منفی کامل هم می فروشن بیخیال شد و اردرشو حذف کرد

نظر

در حال کار...
                                X