لعابيران ( شلعاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • heaven_smile77
    عضو عادی
    • Jul 2012
    • 257

پاسخ : لعابيران ( شلعاب )

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
    10 ثانیه ی اول نوسانگیرا صفشو دادن...این افراد به 1%!!! هم قانع هستند
    چقدر امروز قوی کار کرده تا حالا. پرحجم معامله شد و صف خرید زیادی هم داره الان.
    دوستان تجربه من نشون میده در افزایش سرمایه شرکتها شرکت نکنیم بهتره. مثال هم زیاد در ذهن دارم که خود دوستان حتماً بهتر از من می دونند. حالا سوالم اینه راجع به این سهم چی؟
    البته از پست های قبلی معلومه که خوشبینی وجود داره نسبت به این افزایش سرمایه. اما به طور عملی هم اتفاق خواهد افتاد؟ اگر بله یک بازه زمانی هم بدید ممنون می شم.
    البته بالا دیدم که بعضی دوستان از بالای 100٪ در یک سال صحبت کرده بودند که نمیدونم چقدر منطقی باشه

نظر

• reza202
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 166

هفت ماهه سهامدار شلعابم به دید شرکت در افزایش سرمایه...بعد قبل از افزایش سرمایه خارج بشم؟ :)
      سهامداری ان شاالله نتیجه میده
      در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
      دوستان تجربه من نشون میده در افزایش سرمایه شرکتها شرکت نکنیم بهتره. مثال هم زیاد در ذهن دارم که خود دوستان حتماً بهتر از من می دونند. حالا سوالم اینه راجع به این سهم چی؟
      البته از پست های قبلی معلومه که خوشبینی وجود داره نسبت به این افزایش سرمایه. اما به طور عملی هم اتفاق خواهد افتاد؟ اگر بله یک بازه زمانی هم بدید ممنون می شم.
      البته بالا دیدم که بعضی دوستان از بالای 100٪ در یک سال صحبت کرده بودند که نمیدونم چقدر منطقی باشه

نظر

• hamid26967
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 416

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
        خود شرکت اعلام کرده در صورت افزایش سرمایه سود هر سهم 30% افزایش خواهد یافت . به نظر شما باید قبل مجمع خارج بشیم یعنی؟
        البته هر کسی استراتژی خاص خودشو داره
        لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• heaven_smile77
          عضو عادی
          • Jul 2012
          • 257

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
          خود شرکت اعلام کرده در صورت افزایش سرمایه سود هر سهم 30% افزایش خواهد یافت . به نظر شما باید قبل مجمع خارج بشیم یعنی؟
          البته هر کسی استراتژی خاص خودشو داره
          بنده اصلا عرض نکردم خارج بشیم یا نشیم. من سوالم این بود با توجه به اینکه حداقل با شرایط فعلی افزایش سرمایه ها باعث افزایش چشمگیری در قیمت سهمها نمیشه مثل وبصادر و وتجارت که باعث ایجاد یک حالت فرسایشی شده در سهمها. مضافاً اینکه وقتی در افزایش سرمایه شرکت می کنیم سهام جدید تا چند وقت قابل معامله نخواهد بود و هر اتفاقی هم برای سهم بیفته باید باهاش موند. پس در این حالت از دوستان سوال کردم که نظر خودشون رو بدن
          در آخر هم در خصوص افق یکساله هم پرسیدم و بازده بالای 100٪ (که شخصاً اگر بدونم در یک سال بالای 60٪ هم می ده با سهم میمونم یکسال)

نظر

• شاهین محلوجی
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 2050

مقاومت فعلى سهم ٩٠٠ و سپس ١٠٠٠ ميباشد ...
            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• hector
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1764

این فروشنده های شلعاب آدمو کلافه میکنن
              میبینن بازار رو به بالا
              صفشم جمع شده ها،باز عرضه میکنن
              هر چی میفروشند تمومی نداره

نظر

• arashami
                عضو عادی
                • Feb 2014
                • 181

من که درصد شلعابم! رسید به 75 درصد و به تحلیلها اعتقاد دارم ولی یه وقتایی با خودم میگم شاید اینا چیزی میدونند که ما نمیدونیم
                این بازار لعنتی همش رانته/:.negaran.:/
                من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

نظر

• ابوذر
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 614

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                  میبینن بازار رو به بالا
                  اگر من فرخته بودم از منفی در امده بود مثل مپنا که تا گذاشتیم برا فروش تومنفی کامل فرصت لغو نداد وفروش رفت وتا نزدیک مثبت 4 هم معامله شد ونتیجه من حدود یک میلیون ضرر کردم.در همین معامله .دست من سبکه هر چی بخرم میاد پایین هر چی بفروشم میره بالا /:.weirdsmiley.:/

نظر

• hector
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1764

میبینن بازار رو به بالا
                    نمیدونم با چقدر سرمایه دارن بازیمون میدن
                    چیزی که مشخص اینه که فروشنده واقعی نیست
                    امیدوارم خریداشون تموم شه و این بازی رو برای جمع کردن حق ادامه ندم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

نمیدونم با چقدر سرمایه دارن بازیمون میدن
                      چیزی که مشخص اینه که فروشنده واقغی نیست
                      امیدوارم خریداشون تموم شه و این بازی رو برای جمع کردن حق ادامه ندم
                      درود بر سجاد عزیز؛
                      اگر حجم معاملات رو در 1-2 ماه گذشته دنبال کرده باشی خیلی مشخصه که حدود 1 میلیون سهم شاید 10 بار نوسان 8 درصدی داره و برگشته. امروز به چند دلیل طبیعی بود که منفی باشه: 1- تو این افت 6-7 روز اخیر بازار افت قیمتی نداشت و امروز برگشت سر جای اولش 2- ممکنه برخی دوستان دنبال سهم های 5 درصدی باشند و شرکت در افزایش سرمایه و خواب چند روزه رو دوست نداشته باشند 3- طبیعیه که اگر کسی بخواد حمایتی از سهم بکنه جای اینکه امروز این کار رو روی 732 تومان بکنه اجازه میده مثلا روی 300 تومان بعد افزایش سرمایه با تعداد 2 برابری انجام میده ;) تعداد سهام فروشنده ها که ثابت می مونه، فقط ارزش ریالیش حداقل نصف میشه تا قبل عرضه حق تقدم ها
                      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• zereshkkk
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 3474

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                        درود بر سجاد عزیز؛
                        اگر حجم معاملات رو در 1-2 ماه گذشته دنبال کرده باشی خیلی مشخصه که حدود 1 میلیون سهم شاید 10 بار نوسان 8 درصدی داره و برگشته. امروز به چند دلیل طبیعی بود که منفی باشه: 1- تو این افت 6-7 روز اخیر بازار افت قیمتی نداشت و امروز برگشت سر جای اولش 2- ممکنه برخی دوستان دنبال سهم های 5 درصدی باشند و شرکت در افزایش سرمایه و خواب چند روزه رو دوست نداشته باشند 3- طبیعیه که اگر کسی بخواد حمایتی از سهم بکنه جای اینکه امروز این کار رو روی 732 تومان بکنه اجازه میده مثلا روی 300 تومان بعد افزایش سرمایه با تعداد 2 برابری انجام میده ;) تعداد سهام فروشنده ها که ثابت می مونه، فقط ارزش ریالیش حداقل نصف میشه تا قبل عرضه حق تقدم ها
                        سلام
                        افزایش سرمایش چند درصده و از چه محل ؟

نظر

• hector
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 1764

درود بر سجاد عزیز؛
                          درود بر دکتر عزیز @};-
                          دکتر جان در یک فرصت مناسب وقت بذاریم استراتژی های مختلفی که میتونن به کار بگیرن رو بررسی کنیم
                          به نظرم اگر بخوان اذیت کنن ما هم میتونیم با هماهنگی یکم اذیتشون کنیم
                          اینجوری بازیمون میدن یکم برام سنگین :(

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                            سلام
                            افزایش سرمایش چند درصده و از چه محل ؟
                            186 درصد از محل اورده. یک نگاه به وضعیت سود عملیاتی و هزین های مالی شرکت بندازید میبینید چقدر سود رو ساختار ضعیف ترازنامه داره می خوره. به نظرم می تونه شرکت رو مجدد سرپا کنه تزریق پول افزایش سرمایه

پ.ن: صف رو کی جمع کرد حالا این وسط؟ :D

نظر

• zereshkkk
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 3474

186 درصد از محل اورده. یک نگاه به وضعیت سود عملیاتی و هزین های مالی شرکت بندازید میبینید چقدر سود رو ساختار ضعیف ترازنامه داره می خوره. به نظرم می تونه شرکت رو مجدد سرپا کنه تزریق پول افزایش سرمایه

پ.ن: صف رو کی جمع کرد حالا این وسط؟ :D
                              من رفتم که جم کنم پرید;)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

درود بر دکتر عزیز @};-
                                دکتر جان در یک فرصت مناسب وقت بذاریم استراتژی های مختلفی که میتونن به کار بگیرن رو بررسی کنیم
                                به نظرم اگر بخوان اذیت کنن ما هم میتونیم با هماهنگی یکم اذیتشون کنیم
                                اینجوری بازیمون میدن یکم برام سنگین :(
                                با زبون روزه میگم، خدا خودش شاهده بارها با تعداد سهامی که داشتم می تونستم به راحتی نوسان خوب بگیرم از سهم اما وجدانا حتی یک بار هم نتونستم با خودم کنار بیام روند سهم رو خراب کنم. به هر حال هر کسی اصول خودش رو داره و این دوستان هم خیلی خوب استفاده کردند. البته اون فروشنده اصلیش چیز زیادی واسش نمونده.

سجاد جان کل اون 1 میلیون سهم همه با هم بعد افزایش سرمایه میشه حدود 300-350 میلیون تومان! که میشه 3 درصد شرکت! به عبارت دیگه با 100 میلیون میشه 1 درصد از سرمایه فعلی شرکت رو خرید!! واقعا موندم چرا تا حالا بازی روی سهم انجام نشده با این پتانسیل و شرایط خوب

نظر

در حال کار...
                                X