نوردوقطعات فولادي ( فنورد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

ضمنا یک صحبت دیگه تصمیم کبری عزیز روزی که حق سهم داشت باز میشد تقریبا 8 نفر با من تماس داشتند که چه کار کنیم و من فقط جوابم این بود....اگر بالای 70 باز شد بدون لحظه ای درنگ خارج شوید...

نظر

• تازه کار
      كاربر فعال
      • Jul 2025
      • 121

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
      ضمنا یک صحبت دیگه تصمیم کبری عزیز روزی که حق سهم داشت باز میشد تقریبا 8 نفر با من تماس داشتند که چه کار کنیم و من فقط جوابم این بود....اگر بالای 70 باز شد بدون لحظه ای درنگ خارج شوید...
      مهران جان
      ممکن است جواب پیغام خصوصی را بدهید؟ بسیار سپاسگذارم.

نظر

• ناشناس
        کاربر ویژه بورسی
        • Jul 2025
        • 1050

يك انجمن عمومي براي به اشتراك گذاشتن اطلاعات ايجاد مي شود و اعضاي آن اطلاعات خود را به صورت درگوشي و تلفني مطرح مي كنند؛ پارادوكسيكال به نظر مي رسد.
        هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• ناشناس
          کاربر ویژه بورسی
          • Jul 2025
          • 1050

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
          راستی آیا سهامداران عمده و بازیگردانان اصلی نوشته های فروم ها را برای ارزیابی طرز تفکر سهامداران حقیقی نمی خوانند؟ آیا از ماحصل این نوشته ها به تغییر استراتژی های خود دست نمی زنند؟ گمان نمی کنم آنچه در واقعیت برای این سهم و حق آن روی دهد با تحلیل غالب سهامدار حقیقی همسو باشد.
          با درود
          آنچه بر اين سهم و حق آن گذشت و مورد مشابه چند ماه قبل يعني بترانس، حقيقتاً توجه مرا بيش از پيش به كاركرد فروم ها به عنوان يك رسانه جلب نموده است. ناگفته مشخص است كه معدودي سهامدار با نيات خوب يا بد در فروم ها فعاليت مي كنند كه توانايي اثرگذاري روي نظرات ديگران را دارند اين اثرگذاري گاهي در شكل افراطي خود كار را به جايي مي رساند كه برخي به كلي تفكر را رها كرده و زمام كار را به طور كامل به اين افراد مي سپارند.
          به گمان من وجود چنين فضاهايي در فروم هاي مربوط به بورس با توجه به طيف وسيع مخاطبان آنها، موردي نيست كه بازيگردانان سهم به سادگي از آن عبور كنند و اين مسئله در سهام شركتهاي كم سرمايه شايد بيشتر نيز خود را نشان دهد. حال در اين ميان دو سناريو قابل تصور است:
          1- حالتي كه اين افراد تاثيرگذار در جبهه سهامدار جزء هستند: مسلماً سهامدار عمده با خواندن نظرات اين افراد در فروم ها عملاً به نظرات طيف وسيعي از سهامداران آن سهم دسترسي مي يابند فلذا پيشاپيش يك گام جلوتر هستند. فقط كافيست تصور كنيد فرومي هم وجود داشت كه در آن نظرات بازيگردانان سهم نوشته مي شد و سهامدار جزء مي توانست اين نظرات را مطالعه و تحليل كند!

2- حالتي كه افراد تاثيرگذار در جبهه سهامدار جزء نيستند: در اين حالت نيز طرفداران اين افراد همچون هميشه زمام تفكر را به دست آنان مي سپارند و عملاً خود را بازيچه دست بازيگردان سهم مي كنند. به گمان من مصداق اين مورد اتفاقاتي بود كه در سهم بترانس افتاد و نيازي به تكرار آن نيست.
          --------------------------------------------------------------------------------------------
          حال پرسش اينجاست كه آيا مطرح شدن نظرات اين افراد تاثيرگذار به صورت عمومي صحيح است يا غلط؟ آيا براي مورد اول بهتر نيست نظرات خصوصي بيان شوند و براي مورد دوم نيز مديران فروم ها اقدام پيشگيرانه اي انجام دهند؟

نظر

• حامد
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1490

راستش تصمیم جان<جون من خودت یه اسم بگو اونجوری صدات بزنیم> من اصلا روی این سهم نبودم یعنی خرید نداشتم فقط میدونستم هیئت مدیره و حقوقیاش.........هستند و به همه دوستان که در پیام خصوصی و تلفنی درباره این سهم بررسی داشتیم همین نکته را یاد آور شدم و اینکه به فکر جنگیدن با این تیریپ حقوقی نباشید...آن زمان معما حل که هیچی هنوز مطرح هم نشده بود چون بحث مال قبل از بستن سهم برای تعدیله...و یادم میاد که این صحبت رو با جناب باربد...یاسر...آقای محمد ساده...و fm 2006 داشتیم...الآن هم به نظرم همچنان آنها میزنند و بقیه میرقصند...ضمنا فراموش نکنیم p/e سهم 10.3 است پس آنها همچنان میتوانند 6&8 بنوازند...هرچند سهم همیشه p/e بالاتری داشت نسبت به سایر همگروهی ها..من قیمتی مد نظرم هست که خیلی بعیده بیاد و اگه به اون قیمت رسید میخرم اگه نه هم روی سهم های دیگه تمرکز میکنم...قیمت مد نظرم هم 150-155 هست...
            گل گفتي مهران ۀ بخاطر همين من كمتر همصحبت ميشم عليرغم ميل باطنيم
            زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
            اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• تصمیم کبری
              Banned
              • Jul 2025
              • 1197

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
              گل گفتي مهران ۀ بخاطر همين من كمتر همصحبت ميشم عليرغم ميل باطنيم
              میتونید سینا صدام کنید.

نظر

• يگانه
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 616

با سلام
                متاسفانه روز خريد اشتباه كرديم برا يخريد حق
                البته خوب شد پله اي شروع شد و گرنه ....
                با مشاهده نمودار تعديل شده ميبينيم كه قيمت سهم در 197 يه سقف قبلي داشته كه بعد از برخورد با اون مسير اصلاح رو در پيش گرفته
                همون طور كه مهران عزيز فرمودن از 162 تا 152 كه 78% ميشه به خود سهم فكر كرد
                با صف كمي كه براش در 170 چيدن ميشه به جمع شدنش در 162 اميدوار بود
                بازم دوستاني كه ميخوان وارد بشن اصول پله اي خريد فراموش نشه

نظر

• تصمیم کبری
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 1197

جالبه که معاملات حق تا یازده و نیم فقط 54820 تا دونه است.
                  این حقی که تو یکهفته گذشته تا این ساعت بالای 500 هزارتا معامله میشد!

نظر

• امپراتور7
                    کاربر فعال
                    • Mar 2011
                    • 1043

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                    بازی رو خراب نکنید دوستان حق ها فرصتی برای رشد ندارند اینو هممون میدونیم بذارین حق ها بیان سمت 50 تومن سود 3 رقمی رو حیفه ادم از دست بده به امید خدا 4 شنبه به 5 میرسه و اگه سهم جمع نشه روز اخر شاید بشه خاطره خریدهای قبلیم رو زیر 50 زنده کنم
                    بله دوست من
                    احتمالا فردا هم متعادل نمیشه حتی در گره مگر عده ای بخوان که بشه و اگر نشه حق زیر 45 رو هم به جرات تاچ میکنه روز اخر
                    در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    سلام . اگه دست به سهم نزنن حقش بالاخره یه جایی متوقف میشه و از اون پایین تر نمیاد .شما قید 50 تومن رو هم بزن چون فک نکنم به اون قیمت ها برسه کمی بالاتر بشین حداقل 55(-:
                    من رمال یا پیشگو نیستم اما نباید جمع بشه تا حق ها جذاب تر بشوند . و اگر جمع بشه بازی عوض میشه
                    به قول دوست ناشناسمون باید صبر کرد
                    یکشنبه حق میبنده احتمالا قیمت 427 ریال
                    به جان خودت بیفت!
                    خودت خودت را بساز!
                    وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• ناشناس
                      کاربر ویژه بورسی
                      • Jul 2025
                      • 1050

یکشنبه حق میبنده احتمالا قیمت 427 ریال
                      درود بر شما
                      در اینکه جنابعالی روند سهم و حق آنرا از اندکی پیش از به گره رفتن تا به این لحظه به درستی تحلیل نموده اید شکی نیست و شخصاً از این نظر شما را تحسین می کنم. اما قبول بفرمایید شما نیز به مانند بقیه تا بدینجا بازی را به بازیگردان سهم باخته اید، تا در ادامه چه رخ دهد

نظر

• امپراتور7
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 1043

درود بر شما
                        در اینکه جنابعالی روند سهم و حق آنرا از اندکی پیش از به گره رفتن تا به این لحظه به درستی تحلیل نموده اید شکی نیست و شخصاً از این نظر شما را تحسین می کنم. اما قبول بفرمایید شما نیز به مانند بقیه تا بدینجا بازی را به بازیگردان سهم باخته اید، تا در ادامه چه رخ دهد
                        بازیگردان سهم؟
                        بنده تعداد زیادی از حق های زیر 50 تومنی رو بالای 70 فروختم الانم تعدادی دارم به قول مهران وقتی سهم یا حق بیش از یه رنج طبیعی سود میده فشار فروش زیاد میشه و گرنه اگر سهم بازیگردان داشت اجازه میداد تا سهم بالا باز بشه حتی ناظر هم اجازه ورود اردر به سیستم برای خرید سهم رو نمیداد
                        بازی من این نبود که منتظر استفاده نشده باشم من هدفم بالا باز شدن سهم و حق و ادامه روند صعودیش بود که متاسفانه نمیشه با روند جنگید اونم با این اوضاع بازار
                        با یکی از دوستان صحبت میکردم برای جمع کردن حق در همون روزهای اول صف که متاسفانه خورد به اوضاع مبهم بازار و فشار فروش فوق العاده بالا که یقسن داشتم اگر 10 میلیون هم حق بخریم باز هم فروش خواهد شد
                        تغییر استراتژی چه در جنگ چه در سیاست و چه در بورس یا بهتر بگم کلا در همه زندگی نوعی راه گریزه . وقتی در چاله ای گیر میافتیم نباید انقدر دست و پا بزنیم تا تبدیل به چاه بشه و سریعا با تغییر اون میشه از همون چاله هم جون سالم به در برد
                        حق فنورد داشت به یک سهم منفور تیدیل میشد و این یعنی کاهش اعتماد بازار بهش پس بدیهی بود با بی محبتی بازار مواجه میشه
                        دیروز دوستی به من گفت شما دوست دارید همه ضرر کنن و خودتون سود نه دوست من بنده استنباط خودم رو از روند سهم نوشتم
                        یه توصیه کسانی که پول حق ها رو نیاز ندارن و اعتباری نخریدن با پذیرش ریسک بسیار بالا روز اخر هم به امید استفاده نشده اضافه کنند باز هم میگم ریسک این کار فوقالعاده بالاست
                        امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین
                        به جان خودت بیفت!
                        خودت خودت را بساز!

نظر

• Jamshidyar
                          كاربر فعال
                          • Oct 2011
                          • 556

بهترین گزینه برای کسانی که در بازی فنوردح گرفتار شدند، تبدیل حق به سهم و کنار گذاشتن آن برای آینده است.
                          همیشه به نوسان گیران ایراد می گرفتم الآن می بینم تنها گزینه عقلایی در بورس ما همین نوسان گیری است.
                          موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                          www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• ناشناس
                            کاربر ویژه بورسی
                            • Jul 2025
                            • 1050

بازیگردان سهم؟
                            بنده تعداد زیادی از حق های زیر 50 تومنی رو بالای 70 فروختم الانم تعدادی دارم به قول مهران وقتی سهم یا حق بیش از یه رنج طبیعی سود میده فشار فروش زیاد میشه و گرنه اگر سهم بازیگردان داشت اجازه میداد تا سهم بالا باز بشه حتی ناظر هم اجازه ورود اردر به سیستم برای خرید سهم رو نمیداد
                            بازی من این نبود که منتظر استفاده نشده باشم من هدفم بالا باز شدن سهم و حق و ادامه روند صعودیش بود که متاسفانه نمیشه با روند جنگید اونم با این اوضاع بازار
                            با یکی از دوستان صحبت میکردم برای جمع کردن حق در همون روزهای اول صف که متاسفانه خورد به اوضاع مبهم بازار و فشار فروش فوق العاده بالا که یقسن داشتم اگر 10 میلیون هم حق بخریم باز هم فروش خواهد شد
                            تغییر استراتژی چه در جنگ چه در سیاست و چه در بورس یا بهتر بگم کلا در همه زندگی نوعی راه گریزه . وقتی در چاله ای گیر میافتیم نباید انقدر دست و پا بزنیم تا تبدیل به چاه بشه و سریعا با تغییر اون میشه از همون چاله هم جون سالم به در برد
                            حق فنورد داشت به یک سهم منفور تیدیل میشد و این یعنی کاهش اعتماد بازار بهش پس بدیهی بود با بی محبتی بازار مواجه میشه
                            دیروز دوستی به من گفت شما دوست دارید همه ضرر کنن و خودتون سود نه دوست من بنده استنباط خودم رو از روند سهم نوشتم
                            یه توصیه کسانی که پول حق ها رو نیاز ندارن و اعتباری نخریدن با پذیرش ریسک بسیار بالا روز اخر هم به امید استفاده نشده اضافه کنند باز هم میگم ریسک این کار فوقالعاده بالاست
                            امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین
                            با کلیت فرمایش شما موافقم اما در مورد بخش اول من قویاً اعتقاد دارم یک تحلیلگر متعهد و دلسوز آنچه را دیگران نمی بینند پیش از وقوع متذکر می شود. به شخصه نیمی از حق هایم را در 69.5 فروختم و همان لحظه نیز در این تاپیک اعلام کردم.

نظر

• امپراتور7
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 1043

با کلیت فرمایش شما موافقم اما در مورد بخش اول من قویاً اعتقاد دارم یک تحلیلگر متعهد و دلسوز آنچه را دیگران نمی بینند پیش از وقوع متذکر می شود. به شخصه نیمی از حق هایم را در 69.5 فروختم و همان لحظه نیز در این تاپیک اعلام کردم.
                              ممکن بود اشتباه از اب در بیاد و باعث ضرر دوستان بشه
                              ترجیح دادم سکوت کنم
                              الانم بازگو کردن مسایل صحبت من میدونستم و من بلدم نیس چون بنده تازه کار نیستممعاملات خودم برام مهمه نه حرف دیگراناگر پیش از وقوع متذکر میشدم بازهم دوستانی میاومدن که جا موندی و جا خواهی موند و یا قصد تخریب سهم رو داری
                              آخرین ویرایش توسط ناشناس؛ 2011/11/16, 16:40.
                              به جان خودت بیفت!
                              خودت خودت را بساز!

نظر

• ناشناس
                                کاربر ویژه بورسی
                                • Jul 2025
                                • 1050

ممکن بود اشتباه از اب در بیاد و باعث ضرر دوستان بشه
                                ترجیح دادم سکوت کنم
                                الانم بازگو کردن مسایل صحبت من میدونستم و من بلدم نیس چون بنده تازه کار نیستم معاملات خودم برام مهمه نه حرف دیگران. اگر پیش از وقوع متذکر میشدم بازهم دوستانی میاومدن که جا موندی و جا خواهی موند و یا قصد تخریب سهم رو داری
                                به گمان من این دو جمله کاملاً متناقض هستند.

نظر

در حال کار...
                                X