در اصل توسط ناشناس پست شده است
View Post
نوردوقطعات فولادي ( فنورد )
Collapse
X
-
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postدوستان يكي از كاربران سايت آراد نوشته با امور سهام فنورد تماس گرفته گفتند هفته آينده حقهاي استفاده نشده عرضه ميشه.يعني امكانش هست
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postدوستان يكي از كاربران سايت آراد نوشته با امور سهام فنورد تماس گرفته گفتند هفته آينده حقهاي استفاده نشده عرضه ميشه.يعني امكانش هست[B]پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری ، آنست که پس از هر زمین خوردنی برخیزی [COLOR="#FF0000"]مهاتماگاندی[/COLOR[/B]]
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postچرا باعث آزار خودتون و دیگران میشوید؟
چرا وقتی سود میکنیم میگیم تحلیل خودمون بود؟ وقتی ضرر میکنیم میندازیم گردن دیگران؟
الان که من ضرر کرده ام، و امپراتور چند روز پیش احتمال 50 تومان را میداد. چرا نباید بگم امپراتور دمت گرم.
به قول یکی از بچه ها، وقتی یه شلوار 30 تومنی میخواهید بخرید بازارو چند بار بالا و پایین میرید تا سرتون کلاه نره!!
اونوقت برای خریدن چند میلیون سهام، همینجوری کشکی پول میدهید؟
بعدشم که ضرر میکنید طلبکار میشید که فلانی باعث ضررم شد؟
من تو فنوردح 2 میلیون ضرر کردم. در صورتی که اگه پولشو قثابت اضافه میکردم الان به قیمت امروز نه تنها 2 میلیون ضرر نمیدادم بلکه 1.5 میلیون هم رو سود بودم.
بعد از مجمع این سود 1.5 میلیونی بیشتر هم میشه.
حالا باید بیام زمین و زمان و بقیه کاربران را فحش بدم؟ چرا نگم تصمیم کبری ، خودت کردی که لعنت بر خودت باد.
نظر
-
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postنه باهاش هستم .
نظر
-
من که هیچ پولی نمی ریزم تا خود شرکت برام بفروشه . گزارش 6 ماهه که عالی بود گزارش 9 ماهه هم که بیاد مطمئنا خود سهم بالای 200 میره شایدم بیشتر با این حساب حداقل میتونه 100 تومن بفروشه منم که 50 تومن خریدمشلا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postیکشنبه حق میبنده احتمالا قیمت 427 ریال
احتمالا فردا حجم به بالای 300 هزار تا میرسه و از معاملات کم حجم روز اخیر خبری نخواهد بود ولی نکته مهمی که وجود دارد پایان مهلت حق هاست که با پیغام ناظر شاهد افت قیمت خواهیم بود و شاید شاهد قیمت های زیر 40 تومان هم برای لحظاتی باشیم . سناریو فوق در صورتی برقرار خواهد ماند که سهم همچنان فروش بماندبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postتصحیح میشود 2 شنبه حق میبنده
احتمالا فردا حجم به بالای 300 هزار تا میرسه و از معاملات کم حجم روز اخیر خبری نخواهد بود ولی نکته مهمی که وجود دارد پایان مهلت حق هاست که با پیغام ناظر شاهد افت قیمت خواهیم بود و شاید شاهد قیمت های زیر 40 تومان هم برای لحظاتی باشیم . سناریو فوق در صورتی برقرار خواهد ماند که سهم همچنان فروش بماند
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postتصور كنيد روز آخر با ضرر حق ها را بفروشيم و پس از اتمام معاملات اعلام شود كه حق ها مجدداً تمديد مهلت شدند؛ تراژدي كامل مي شود!
نظر
نظر