در اصل توسط يگانه پست شده است
View Post
نوردوقطعات فولادي ( فنورد )
Collapse
X
-
كاملا درسته تو گزارش قبلي پيش بيني 6 ماهه را كردند حالا ميخواد همون پيش بيني يا دوباره تاييد كنه يا كم و زياد كنه فقط خداكنه كم نكنه اما مهمولا در سالهاي قبل تعديل مثبت ميدادن حالا بايد ديد اينا براي حقهاي استفاده نشده چه برنامه اي دارند اگر تعديل مثبت بدن يعني ميخوان جو را براي حقها خوب كنند اگر منفي بدن خدا بدادمون برسه.چون حقها هم هفته آينده باز ميشه اين گزارش در واقع فقط براي حقها هست.در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاحتمالا تو گزارش حسابرسي ميخاد تعديل بده
نظر
-
ساده جان من زنگ زدم ميگن پيش بيني قبلي مجدد تائيد شده و اين خيلي خوبه يعني تعديل منفي دركار نيست اما بقول يكي از اساتيد اين سايت كه نظرشو تو پي ام پرسيدم معتقده كه احتمال تعديل مثبت زياده چون اينها جلو نماد را بستند پس بايد حداقل 10 درصد تعديل بده اگر تعديلي در كار نباشه چه مثبت چه منفي دليلي براي بستن نبود اما نميدونم چرا شركت به هيچ عنوان اطلاعات نميده .قرار بود اين هفته هم باز كنه اما چون بازار اين هفته هم زياد جالب نبود و بيشتر قرمز بود آدم كمي اميدوار ميشه شايد قراره حمايت بشه در هر صورت اميدوارم اينطور باشه چون من يكي كه بدجوري توش غرقمدر اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postكسي اينجا ظاهرا اين سهمو نداره...كسي زنگ نزد ببينه تعديل +هست يا-؟
نظر
-
-
فكر نميكنم آقا باربد هم بتونه از زبونشون حرف بكشه بيرون من اينقدر زنگ زدم به امور سهام و حسابداريشون كه ديگه همشون منو ميشناسند اما ناكسها لب باز نميكنند همش ميگن ما نميدونيم به ما گفتن همون پيش بيني قبليه.در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postبعضي شركتا فك ميكنن چه خبر هست...ولي فك كنم اگه باربد زنگ بزنه ميتونه از زير زبونشون بكشه بيرون
نظر
-
مشکوک می زنن . اگر همون پیش بینی قبلی بود برای چی بست ؟ پیغام ناظر هم تعدیل در پیش بینی بود زمان بسته شدندر اصل توسط بنان پست شده است View Postفكر نميكنم آقا باربد هم بتونه از زبونشون حرف بكشه بيرون من اينقدر زنگ زدم به امور سهام و حسابداريشون كه ديگه همشون منو ميشناسند اما ناكسها لب باز نميكنند همش ميگن ما نميدونيم به ما گفتن همون پيش بيني قبليه.
نظر
-
منم عرض ميكنم اين شده يه معما اگه تعديلي دركار نبود اصلا دليلي بر بسته بودن نداشت حالا اگر نمادش باز بود خوب منطقي بود اطلاعات ندن اما وقتي نماد بسته است چرا نميگن آدمو ياد ربات مياندازه هر برنامه اي بهش بدن همون كارو انجام ميده از خودش ابتكاري نداره اينا هم مثل همون رباته هستند هرچي بهش گفتن همونو تكرار ميكنه حالا شايد واقعا هم همين باشه تعديلي در كار نباشه بازم اگر اينطور باشه خيلي خوبه فقط تعديل منفي نباشه كه اونموقع شك ندارم قراره سرمونو ببرنددر اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postمشکوک می زنن . اگر همون پیش بینی قبلی بود برای چی بست ؟ پیغام ناظر هم تعدیل در پیش بینی بود زمان بسته شدن
نظر

نظر