اين كسايي كه تو اين شركتا كار ميكنن هيچي حاليشون نيست
نوردوقطعات فولادي ( فنورد )
Collapse
X
-
خيلي جالبه بخدا
هيچكس نميدونه تو فنورد چه خبره !!!بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط ali.n پست شده است View Postخيلي جالبه بخدا
هيچكس نميدونه تو فنورد چه خبره !!!مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postساده جان یکی دوروزی است که روی وشمال معامله ای نشده است علت آن چیستآخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2011/12/30, 18:09.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postخب گزارش ششماهه فنورد روكدال اومد 90 ريال باسرمايه جديد ششماهه
نسبت به 89 100% تعديل
لازم به یاد اوریست تو گزارش قبلی 77 ریال پوشش اعلام کرده بود که الان شده 90 ریال.<:-p<:-p<:-p
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postنسبت به گزارش 6 ماهه قبلی ( حسابرسی نشده یا عملکرد واقعی 6 ماهه ) 17 % تعدیل.<:-p<:-p<:-p
لازم به یاد اوریست تو گزارش قبلی 77 ریال پوشش اعلام کرده بود که الان شده 90 ریال.<:-p<:-p<:-pزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postحسابرسي نشده عزيز من گزارش قبل شو نگاه نكردم ضمنا سينا سال قبل چقدرمحقق شده؟
سال قبل با سرمایه 48 میلیاردی 150 ریال محقق کرده.آخرین ویرایش توسط تصمیم کبری؛ 2012/01/02, 00:19.
نظر
-
-
ميخاستم صفحه كدال رو اينجا بزارم اجازه نميده مطلب زير مياد
از سهمیه کل در نظر گرفته شده برای تالار به مقدار 128.6 کیلوبایت متجاوز شده است
حتا باپيكسل كمترهم اجازه نميده
فقط خداكنه اين هفته بازنشه حقهاي استفاده نشده هم توراههآخرین ویرایش توسط حامد؛ 2012/01/02, 00:36.زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
فنورد همانطور که انتظار داشتم باز هم پوشش خودش را افزایش داد
اما این موضوع با بحث قیمت سهم متفاوت است و اگر قرار باشه رشدی در کار باشه باید هماهنگ با اهداف سهامداران عمده باشه
یادمان نرود این تعدیل در مقابل تعدیل قبلی بسیار ناچیز است و
دیدیم با تعدیل قبلی چه کردند
اما اگر قرار بر حمایتی از سهم هست من بشخصه سعی میکنم در یک تاپیک عمومی انرا عنوان نکنم تا بازی سری قبل گیش نیاید
باید با روند سهم گام به گام بالا برویم
امیدوارم دوستان موضوع را کاملا متوجه شده باشند
نظر
-
دوستان اين گزارش اصلا گزارش خوبي نيست
پوششش خوب نيست دوستان دقت كنن گزارش حسابرسي نسبت به گزارش غير حسابرسي افت عملياتي داشته حتي هزينه هاي اداريشم رشد داشته فقط اومدن درآمد عملياتي بيشتري شناسايي كردن 95 ميليون تومن بوده حالا شده 537 ميليون تومن حتي هزينه هاي ماليشم مختصري افزايش داشته عمده تعديل تو سر فصل بهاي تمام شده و درآمد عملياتي متفرقه بوده ...تو بهاي تمام شده 300 ميليون و تو درآمد متفرقه 400 ميليون تومن تعديل داشته كه مقدار كمي از اين 700 ميليون تو جاهاي ديگه كم شده اصلا گزارش خوبي نيست اگه تعديل مثبت بده به نظر من مصلحتيه حواستونو جمع كنيد از اين اتفاقا زياد افتاده...الان مثلا مياد اعلام ميكنه 28 تومن تو گزارش 9 ماهه ميكنه 18 تومن....حتي فروششون رو هم آوردن پايين و بهاي تمام شده رو با فروش تعديل كردن اين وسط يه مابه التفاوت 300 تومني درست كردن كه زياد مشكوك نزنه...دوستان دقت كنن 98 درصد احتمال ميدم گزارشي كه ميخان بدن مصلحتي باشه هزينه هاي اداري از 850 ميليون تومن به يك ميليادو 260 ميليون تومن افزايش پيدا كرده...خودتون قضاوت كنيد اينقد تفاوت بايد بين دو گزارش با اين فاصله زماني كم باشه؟خداييش خودتون قضاوت كنيد....يعني اينا 400 ميليون تومن هزينه رو تو گزارش غير حسابرسي نديدن؟اينا اومدن عملياتي كلا 247 ميليون تومن تعديل دادن...با اين گزارش فنورد اصلا نبايد بسته ميشد حالا پيشبيني درآمدش بياد ببينيم چي ميشه احتمالا بين 23 تا 28 اعلام ميكنن...اگه بيشتر اعلام كنن ديگه واقعا مطمئن ميشم كاسه اي زير نيم كاسست...يه نكته اي كه تو ترازنامه شركت ديده ميشه مابه التفاوت 15 درصدي به نفع بدهيه كه اصلا تو هزينه هاي مالي شركت لحاظ نشده وبردن اونو احتمالا در هزينه اداري لحاظ كردن كه اگه اين كارو كرده باشن يه تخلف بزرگ تو صورتاي مالي انجام دادن اگرم تو هزينه اداري نبردن پس كجا رفته؟
گزارش نسبت به پارسال بهتره ولي نسبت به گزارش غير حسابرسي رشد آنچناني نداره من خودمم اين سهم و حقشو دارم اما خودمو گول نميزنم و به خودمم تلقين نميكنم گزارش خوبي داده چون واقعا نسبت به گزارش غير حسابرسي خوب نيست مشخصه واسه استفاده نشده برنامه دارن و كدهاي شخصيشون تا خرخره حق استفاده نشده دارنآخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/01/02, 08:43.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
نظر