قند اصفهان‌ ( قصفها )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در حال حاضر بهترین و ارزنده ترین قندی قصفها و قلرستن من اگه بخوام دوباره وارد بشم یکی از این دوتا رو میخرم .

انتخاب بین این دو سخته!!!!
    قلرست تعدیل خواهد داشت و قصفها موجودی انبار و پتانسیل ساختن سود های بالا !!!!!!!

البته به نظرم قصفها به خاطر موجودی شکرش ارزنده تره.

البته فقط در مورد زمان ورودش تردید دارم .

از طرفی ممکنه پانیذ پارس یا گروهی ............. بخواد شیطونی کنه روش ........
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/25, 11:07.
    ///

نظر

• مخبرالدوله
      عضو فعال
      • May 2012
      • 5228

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
      دلار بین 1600 و 1700 نوسان خواهد کرد
      مگرارزش دلار جهانی تغییرات زیادی داشته باشه.....

خوشبختانه مجلس دست دولت رادر هزینه های بی ربط مثل واردات بسته....و واردات کالاها
      یقینا کنترل شده خواهد بود.....از جمله شکر...

امسال کشاورزان در کاشت چغندر تلاش زیادی کردن و سال آبی نسبتا خوبی داشتیم.
      بنابراین شرکت زمان خرید محصول ...یقینا رکورد خواهند شکاند.....

با همین قیمت شکر فعلی ......در ایران و جهان....قصفها رشد خواهد کرد.
      امروز قند اصفهان با حمایت احتمالی بنیاد ....وصف خریدش....توانست روح تازه ایی به کالبد بی جان و کم نفس
      قندیها بدمد.
      برای ورود به این گروه...جو گیر نشوید و سهام با بنیاد خوب بخرید.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• يگانه
        کاربر فعال
        • Mar 2011
        • 616

حاجي مثل اينكه قراره فردا روي شكر 1300 درب كارخانه توافق كنن شما چيزي نشنيدي

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

امروز یه پله خریدم دیگه خیلی برام جذاب بود قیمتش............تنونستم ازش بگذرم.

ببینیم تا چند قراره بیاد پایین !!! 1500 خوبه؟؟ 1200 هم قیمت قنیشا چطور؟؟ ;)

200تومن هم سود مجمع میده حداقل یعنی برامون در میاد 1540 فعلا که من پله های بعدی رو هم مسلما میخرم در صورت افت بیشتر .............

هنوز یادم نرفته که پاینذ پارس 51 درصد سهم رو 5000 تومن و بالای 60 میلیارد تومن خرید از بنیاد . اخه دلم براش میسوزه ............ :)) عجب روزگاریه ..... یا اینکه اون یه چیزی میدونسته که خریده ........ ;)
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/13, 11:57.
          ///

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

200تومن هم سود مجمع میده حداقل یعنی برامون در میاد 1540 فعلا که من پله های بعدی رو هم مسلما میخرم در صورت افت بیشتر .............

هنوز یادم نرفته که پاینذ پارس 51 درصد سهم رو 5000 تومن و بالای 60 میلیارد تومن خرید از بنیاد . اخه دلم براش میسوزه ............ :)) عجب روزگاریه ..... یا اینکه اون یه چیزی میدونسته که خریده ........ ;)

امروز قشیر خودمو با 50 درصد ضرر به قصفها تبدیل کردم ...

حالا میخوام معادل ضرر هم بهش پول شارژ کنم ...البته تو پله بعدی..
            میثم جان همسفریم >:d<
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              امروز قشیر خودمو با 50 درصد ضرر به قصفها تبدیل کردم ...

حالا میخوام معادل ضرر هم بهش پول شارژ کنم ...البته تو پله بعدی..
              میثم جان همسفریم
              هستم باهات اریو جان . خرید پله ای هر 200 تومن افت یا بیشتر یه پله بخریم :d

در عجبم از فروشندگان سهم. مطمئنم گزارش رو نگاه نکردن اصلا .

من امروز بعد از مدت ها گزارش سهم رو نگاه کردم.

تاکید میکنم شرکت 50 هزار تن شکر خام خریده به مبلغ 62 میلیارد تومن. تاکید میکنم مال خودشه و خودش خریده یا قراره بخره . یعنی 62 میلیارد غیر از 47 میلیارد که برای خرید چغندر در نظر گرفته سرمایه در گردش داره این شرکت!!!!! یا من اشتباه میکنم .( یعنی 2500 تومن برای هر سهم)

یکی این رو به من بگه که شرکت چقدر سرمایه در گردش داره غیر از خرید چغندرش 47 میلیارد هم برای خرید چغندر در نطر گرفته ؟؟

البته هزینه های مالیش چیزی در حد سرمایشه یعنی سالی 2.2 میلیارد داره قسط میده با این حال باز 300 تومن سود میسازه ...... هاها تازه 9000 تن شکر سال 90 رو به 91 انتقال داده یعنی سهمی 440 تومن سود پیشاپیش فرستاده برای 91 .......

آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/13, 13:09.
              ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

من میخوام 4 تا دونه بخرم برم مجمع.
                یکی از دوستان حجم داره و میخواد واسه مجمع بیاد اصفهان.گفته منم بخرم باهم بریم مجمع;;)

اما در کل از نظرم سهم مورد تاییدیه.
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• موج 5
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 140

آقا میثم زیاد برا خرید این حقوقی های حساب باز نکن پانیذ پارس که ماله خود بنیاد هست از این جیب به اون جیب کردن

یه چیزی تو مایه های سود درون گروهی هست کار اینا روی کاغذ سود شناسایی کردند با این قیمت معامله بالایی که انجام دادند حالا نیت چی بود خدا میدونه

الان ببین وساپا بلوک سایپا رو 500 تومن از خبهمن خرید بود حالا داره با هزار خفت بخاطر رد دیون 160 تومن میفروشه

نمی دونم چرا نمودارش بهم این حس میده که تا 1251 منتظرش باشم. شایدم حسم اشتباهه انشاالله که من اشتباه می کنم

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

هستم باهات اریو جان . خرید پله ای هر 200 تومن افت یا بیشتر یه پله بخریم :d

در عجبم از فروشندگان سهم. مطمئنم گزارش رو نگاه نکردن اصلا .

من امروز بعد از مدت ها گزارش سهم رو نگاه کردم.

تاکید میکنم شرکت 50 هزار تن شکر خام خریده به مبلغ 62 میلیارد تومن. تاکید میکنم مال خودشه و خودش خریده یا قراره بخره . یعنی 62 میلیارد غیر از 47 میلیارد که برای خرید چغندر در نظر گرفته سرمایه در گردش داره این شرکت!!!!! یا من اشتباه میکنم .( یعنی 2500 تومن برای هر سهم)

یکی این رو به من بگه که شرکت چقدر سرمایه در گردش داره غیر از خرید چغندرش 47 میلیارد هم برای خرید چغندر در نطر گرفته ؟؟

البته هزینه های مالیش چیزی در حد سرمایشه یعنی سالی 2.2 میلیارد داره قسط میده با این حال باز 300 تومن سود میسازه ...... هاها تازه 9000 تن شکر سال 90 رو به 91 انتقال داده یعنی سهمی 440 تومن سود پیشاپیش فرستاده برای 91 .......

در اصل توسط موج 5 پست شده است View Post
                    آقا میثم زیاد برا خرید این حقوقی های حساب باز نکن پانیذ پارس که ماله خود بنیاد هست از این جیب به اون جیب کردن

یه چیزی تو مایه های سود درون گروهی هست کار اینا روی کاغذ سود شناسایی کردند با این قیمت معامله بالایی که انجام دادند حالا نیت چی بود خدا میدونه

الان ببین وساپا بلوک سایپا رو 500 تومن از خبهمن خرید بود حالا داره با هزار خفت بخاطر رد دیون 160 تومن میفروشه

نمی دونم چرا نمودارش بهم این حس میده که تا 1251 منتظرش باشم. شایدم حسم اشتباهه انشاالله که من اشتباه می کنم

به نظر منم نباید به معاملات بلوکی و معاملات بین سهامدار عمده دل خوش کرد ...

اما سهم فعلا به نقطه ارزنده ای رسیده
                    فعلا 600 تا 700 تومن سود سال های 90 و 91 تو دل خودش داره از 1700 تومن قیمتش

برای سال 91 جا برا اعلام سود عالی داره ..

نکته بعدی در مورد قصفها سود آوری همیشگی سهمه که قبل حرکت قندیا در کنار قنقش و قهکمت جز سود آور های صنعت بوده !

امروز قصفها رو به عنوان یه سهم خریدم

به دور از اینکه صنعتش چند ماهی تو اوج قیمتی بودن ... به دور از اینکه که انتظار داشته باشم گروه قند و شکر رشد داشته باشن و برگردن !

همون طوری که کسعدی داره توجه منو جلب میکنه ...کسعدی 150 تومنی که یه روزی مثل کساوه 240 تومنی همیشه جز گزینه های من بودن
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در اصل توسط موج 5 پست شده است View Post

به نظرم در اون برهه از تاریخ 5000 تومن میارزیده و اصلا بحث کاغذ بازی و زیر مجموعه و این چیزا نبوده .. پانیذ پارس برای قصفها برنامه داره ...... نمونه اولش رو در خرید شکر خام که با رشد 120 درصد نسبت به 90 همراه بوده دارم میبنم ..... (مدیریت جدید این تصمیم رو گرفته به نظرم )

الان هم بالای 4000 تومن میارزه.

سرمایه شرکت 2.4 میلیارد تومن و بازار فروش شرکت برای 1 سال 136.6 میلیارد تومنه...........

فروش شرکت حدود 56 برابر سرمایه شرکته یا این حال ارزش امروز کل شرکت 41.7 میلیارد تومن و 1/3 فروش شرکته. در حالی که باید حداقل 80 میلیارد باشه .......یعنی قیمتش باید محدوده ی 3000 باشه.
                      من همچی شرکتی ندیدم هنوز که فروش شرکت 56 برابر سرمایش باشه . حتی فروش شیران که الان وضعش توپه توپه 20 برابر سرمایشه و ارزش خود شرکت برابر با فروش شرکت شده ;)

این شرکت خودش رو رو نمیکنه و سودش رو .
                      چرا که 9000 تن موجودی شکر رو به 91 و 14000 تن شکر رو به 92 منتقل میکنه که سودش پنهان میشه.

14000 تن موجودی در پایان سال 91 با قیمت شکر 1000 تومنی میشه 14 میلیارد تومن که یعنی سهمی 580 تومن برای 92 میفرسته همین طور که سهمی 440 تومن برای 91ش فرستاده ...........

یعنی وضعیت نقدینگی شرکت توپه توپه که داره این کارا رو میکنه ............ به هر حال بازار این قیمت رو میده به سهم .......ما هم ارزنده ببنیم و میخریم ........ فعلا 200 تومن سود مجمع رو هم میگیریم یعنی برامون 1540 تموم شده امروز.

در مورد بلوک سایپا من نمیدونم کی خریده 500 تومن ایا از اون موقع تا به حال افزایش سرمایه داده سایپا یا نه ؟؟؟ قصیه مال کی هست . چند بار مجمع رفته با سهم؟
                      به هر حال ارزش اون موقع بلوک سایپا هم مطمئنا 500 تومن بوده و ارزش امروزش یه چیز دیگه ......
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/13, 14:23.
                      ///

نظر

• موج 5
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 140

قیمتی که گفتم بعد از تقسیم سود مجمع امکان داره که اتفاق بیفته برای قصفها البته احتمال کم است اما اگه بیاد من می خرم حتما

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

مروز در نماد قنقش موسسه علی و حسین همدانیان 100000 سهم..............قنیشا نور همدانیان135000 سهمو موسسه بانک انصار30000 سهم ............ قشکرصنایع بهشر رزین100000.............. در نماذ قثابت فدک 630000 سهم... در قلرست و قهکت نیز اشخاص حقیقی تعدادی خریدن

----------------------------------------------------------------------------

این سهام دار عمده قشکر هم مارموزیه واسه خودش 100000 تا خریده ....... بدم نمیاد دستی به قشکر بزنم ....روزهایی که قیمت سهم بالا بود میگفت اینقدر نمیارزه حالا تو این قیمت داره اضافه میکنه . عجب باباااااااااااااااااااااااااا

گویا کف قشکر همین جا ها و همین محدوده هاست
                          ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

کسی نمیاد مجمع قصفها؟
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                              کسی نمیاد مجمع قصفها؟
                              کی هست مجمعش؟
                              من الان 1 تیر باید پروژه فارغ التحصیلیم رو بدم هنوز هیچ کاری نکردم با ورتون میشه هیچ کاری نکردم؟........ وقت ندارم. عجب بیخیالی بودم من تا امروز ..... همه کارام همین جوریههههه

کسی طراحی سایت با asp.net بلد نیست اینجا؟ گیری کردم توش فقط دو تا کار میتونم کنم بدم یکی بنویسه برام یا اینکه تمدیدش کنم باز ....
                              این بورس ما رو بیچار کرد..........

هفته پیش دادم یکی بنویسه برام حالا طرف اومده میگه دو برابر قیمتی که حرف زدیم پول میخواد منم کسی نیستم که به کسی باج بدم ........... گفتم کنسل ........ هاها
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/13, 23:11.
                              ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

میثم فک میکنم دو هفته دیگه باشه.

نظر

در حال کار...
                                X