قند اصفهان‌ ( قصفها )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20791

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post

سلام بر مخبر عزیز و سایر سهامداران قندی
    امروز رفتیم مجمع و جای همه شما خالی بود.
    انقدر تعداد اعضا کم بود که جلسه توی اتاق مدیر برگزار شد.
    اول اینکه بهتون تبریک میگم ،مدیرای با لیاقتی داخل این شرکت فعالیت میکنن. افرادی کاملا با اخلاق که خیلی خوب به سوالات پاسخ میدادن و جو کاملا صمیمی وجود داشت.
    با نماینده بنیاد و پانید هم صحبت کردم گفتن قصد عرضه به هیچ وجه ندارن و حتی المقدور حمایت میکنن.

شرکت بازار خرده فروشی هم به دست گرفته و از این جانب هم سود خوبی داره میسازه.
    شاخص های بهره وری در این شرکت رشد داشته(افزایش روزهای کاری و افزایش سرانه فروش به نیروی کار )
    دور وصول مطالبات هم نصف شده.
    برای پوشش سال 91 هیچ مشکلی ندارن.
    تا پایان سال 90 هزار تن شکر خام تصفیه خواهد شد.
    1490 تن صادرات به تاجیکستان وجود داشته که با نرخ آزاد تسعیر شده(اما بدلیل مراوده با شرکت تجاری،تنها مبلغ ریالی در صورتها درج شده)
    امسال هم وضعیت صادرات خیلی بهتره
    قیمت فروش 1340 تومن در نظر گرفتن که با توجه به صعودی بودن قیمت شکر هیچ مشکلی از این بابت وجود نداره.

گزارش حسابرس هیچ مورد خاصی نداشت.
    برای بدهی ها طرح دعوی شده که روال قانونی رو داره طی میکنه.

افزایش سرمایه هم صرفا از محل ساختمانها انجام میشه که بزودی اعمال میشه. در اولین مرحله تا مرز 18 میلیارد تومن سرمایه اسمی افزایش میابد.

در مورد زمین ها گفتن که ارزش زمینها اونقدر بالاست که فعلا صلاح نیست تجدید ارزیابی بشن.

از نظر من میتونه تا مرز 500 سود بسازه.

در نهایت 280 تومن تقسیم شد.مبارکتون باشه

پذیرایی عالی بود. جای دوستان خالی با هیات مدیره نهار صرف شد و در مورد آینده صنعت قند صحبت کردیم.مخبر جان مقدار زیادی نبات و پولکی هم به سهامداران اعطا شد:)

ای جونم یعنی از 290 تومن سود 280 تومن تقسیم شد؟ ...............یعنی از اون ور 1400 هم بخواد باز بشه پی به ایش میشه 4.6 ;) فوق العادست این قصفهااااااااااااا:d یعنی ما ضرر زیادی نباید کنیم:D

با این قیمت دلار امروز ارزش تک سهم شدن و نگهداری با دید 1 تا 2 ساله رو داره .....گفتم زمین و ساختمان داره به ارز 35 میلیارد تومن .... حالا بالاترشو من نمیدونم .......تو گزارش زده بود 35....
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/28, 16:11.
    ///

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

ممنون مصطفی جان ...دستت طلا ...خیلی زحمت کشیدی دستت درد نکنه
      واقعا خبر خیلی خیلی خیلی خوبی دادی ...

این صادرات هم خیلی حال کردم باهاش
      ممنونم ...

بعد بازگشایی حتما اضافه میکنم

مدیرای قصفها و قلرست از بقیه قندی ها سالمترن ...

همه دارو ندارمو فروختم اما قصفها رو مگه میشد بفروشم .....

فقط خدا کنه جو منفی بازار باعث بشه پایین باز بشه ...
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20791

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
        ممنون مصطفی جان ...دستت طلا ...خیلی زحمت کشیدی دستت درد نکنه
        واقعا خبر خیلی خیلی خیلی خوبی دادی ...

این صادرات هم خیلی حال کردم باهاش
        ممنونم ...

بعد بازگشایی حتما اضافه میکنم

مدیرای قصفها و قلرست از بقیه قندی ها سالمترن ...

همه دارو ندارمو فروختم اما قصفها رو مگه میشد بفروشم .....

فقط خدا کنه جو منفی بازار باعث بشه پایین باز بشه ...
        برای 91 اکثرا انتظار داشتن قصفها سود بالای 800 تا 1000 تومنی اعلام کنه. (بنیادی کارای قصفها) ولی 91 هم موجودی شکر انتقال میده به 92 و گرنه پیش بینشون درست بود ................ ساختن این سود 300 تومنی هم که اعلام کرده من با قیمت شکر 1175 تومنی تضمین میکنم که میسازه ......البته الان زوده بزار فصل خرید چغندرش برسه و وقتی خیالم از بابت جذب چغندرش راحت شد بعد تضمینش با من که با شکر 1175 تومنی هم 3000 میسازه;)........ فعلا تا شهریور یا مهر خبری نیست از رشد سهام این گروه به نظرم نیست میشه راحت خرید فک کنم تا اون موقع
        ///

نظر

• مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          برای 91 اکثرا انتظار داشتن قصفها سود بالای 800 تا 1000 تومنی اعلام کنه. (بنیادی کارای قصفها) ولی 91 هم موجودی شکر انتقال میده به 92 و گرنه پیش بینشون درست بود ................ ساختن این سود 300 تومنی هم که اعلام کرده من با قیمت شکر 1175 تومنی تضمین میکنم که میسازه ......البته الان زوده بزار فصل خرید چغندرش برسه و وقتی خیالم از بابت جذب چغندرش راحت شد بعد تضمینش با من که با شکر 1175 تومنی هم 3000 میسازه;)........ فعلا تا شهریور یا مهر خبری نیست از رشد سهام این گروه به نظرم نیست میشه راحت خرید فک کنم تا اون موقع
          قیمت این سهم در آخر آبان میتونه براحتی با رشد 50 درصد قیمت بازگشایی باشه.....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• امید
            عضو عادی
            • May 2011
            • 123

بگذارید قیمتهای جهانی و دلار همینجور افزایشی باشند ببینیم اینها در روزهای آتی رشد میکنند یانه؟ همین قدر بگم در شرایط تحریمی کنونی هیچ صنعتی به گرد پای صنعت قند و شکر نمی رسه. دوستان از این جو سازیهای کثیف سازمان و یکعده حرومخور اجیر شده نترسن، در صورت ادامه روند کنونی رشد شکر جهانی و دلار و تحریم این صنعت چنان رشدی بکنه همه انگشت به دهان بمونند.انشالله

نظر

• امید
              عضو عادی
              • May 2011
              • 123

دوستان دقت کردید الان پی به ای قشیر به 4 رسیده( با احتساب سود مجمع) واقعا از مفت هم یک چیزی اون طرف تر شده اگر شرایط این گروه اندکی مساعد بشه شاید عرضه یک سهم هم برای خوردن 5 درصد هم شاهد نباشیم. واقعا قشیر و قصفها را در این قیمتها باید دریافت که الحق با این روند سودسازی قیمتی تاریخی براشون شده.
              آخرین ویرایش توسط امید؛ 2012/06/28, 16:59.

نظر

• امید
                عضو عادی
                • May 2011
                • 123

سلام بر مخبر عزیز و سایر سهامداران قندی
                امروز رفتیم مجمع و جای همه شما خالی بود.
                انقدر تعداد اعضا کم بود که جلسه توی اتاق مدیر برگزار شد.
                اول اینکه بهتون تبریک میگم ،مدیرای با لیاقتی داخل این شرکت فعالیت میکنن. افرادی کاملا با اخلاق که خیلی خوب به سوالات پاسخ میدادن و جو کاملا صمیمی وجود داشت.
                با نماینده بنیاد و پانید هم صحبت کردم گفتن قصد عرضه به هیچ وجه ندارن و حتی المقدور حمایت میکنن.

شرکت بازار خرده فروشی هم به دست گرفته و از این جانب هم سود خوبی داره میسازه.
                شاخص های بهره وری در این شرکت رشد داشته(افزایش روزهای کاری و افزایش سرانه فروش به نیروی کار )
                دور وصول مطالبات هم نصف شده.
                برای پوشش سال 91 هیچ مشکلی ندارن.
                تا پایان سال 90 هزار تن شکر خام تصفیه خواهد شد.
                1490 تن صادرات به تاجیکستان وجود داشته که با نرخ آزاد تسعیر شده(اما بدلیل مراوده با شرکت تجاری،تنها مبلغ ریالی در صورتها درج شده)
                امسال هم وضعیت صادرات خیلی بهتره
                قیمت فروش 1340 تومن در نظر گرفتن که با توجه به صعودی بودن قیمت شکر هیچ مشکلی از این بابت وجود نداره.

گزارش حسابرس هیچ مورد خاصی نداشت.
                برای بدهی ها طرح دعوی شده که روال قانونی رو داره طی میکنه.

افزایش سرمایه هم صرفا از محل ساختمانها انجام میشه که بزودی اعمال میشه. در اولین مرحله تا مرز 18 میلیارد تومن سرمایه اسمی افزایش میابد.

در مورد زمین ها گفتن که ارزش زمینها اونقدر بالاست که فعلا صلاح نیست تجدید ارزیابی بشن.

از نظر من میتونه تا مرز 500 سود بسازه.

در نهایت 280 تومن تقسیم شد.مبارکتون باشه

پذیرایی عالی بود. جای دوستان خالی با هیات مدیره نهار صرف شد و در مورد آینده صنعت قند صحبت کردیم.مخبر جان مقدار زیادی نبات و پولکی هم به سهامداران اعطا شد:)
                جناب مصری پور با سلام و تشکر از اطلاع رسانی اخبار مجمع، لطفا بفرمایید که آیا شرکت پانیذ زیر مجموعه بنیاد هست یاخیر ؟ همچنین بفرمایید آیا از حمایت از سهام شرکتهای قندی تحت پوششان مثل قصفها، قشیر و قزوین صحبتی شد. باتشکر

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20791

در اصل توسط امید پست شده است View Post
                  دوستان دقت کردید الان پی به ای قشیر به 4 رسیده( با احتساب سود مجمع) واقعا از مفت هم یک چیزی اون طرف تر شده اگر شرایط این گروه اندکی مساعد بشه شاید عرضه یک سهم هم برای خوردن 5 درصد هم شاهد نباشیم. واقعا قشیر و قصفها را در یان قیمتها باید دریافت که الحق با این روند سودسازی قیمتی تاریخی براشون شده.
                  اخ اخ از قشیر که جلوی چشمامون روزی 5 درصد داره میخوره و میاد پایین البته دست هایی هم تو کاره انگار و بعداز صف فروش شدنش صف رو چنان سنگین میکنن که کسی جرات نکنه بخره ولی خیالی نیست سود قصفها رو بگیریم میانگین میاریم پایین:d ....... ولی فروش عمرا عمرا اونم تو این اوضاع ....
                  ///

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

اخ اخ از قشیر که جلوی چشمامون روزی 5 درصد داره میخوره و میاد پایین البته دست هایی هم تو کاره انگار و بعداز صف فروش شدنش صف رو چنان سنگین میکنن که کسی جرات نکنه بخره ولی خیالی نیست سود قصفها رو بگیریم میانگین میاریم پایین:d ....... ولی فروش عمرا عمرا اونم تو این اوضاع ....
                    دوباره دارم به قشیر فکر میکنم هر چند قشیر رو با قصفها عوض کردم ...

100 تومن اعلامی 91 و 50 تومن سود سال 90 ...قیمت سهم 450 ...جالبه !!

ولی قصفها یه چیز دیگست ... اگه پول بیارم رو قندی ...قصفها اضافه میکنم گذشته اش بهتره ...
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

در اصل توسط امید پست شده است View Post
                      جناب مصری پور با سلام و تشکر از اطلاع رسانی اخبار مجمع، لطفا بفرمایید که آیا شرکت پانیذ زیر مجموعه بنیاد هست یاخیر ؟ همچنین بفرمایید آیا از حمایت از سهام شرکتهای قندی تحت پوششان مثل قصفها، قشیر و قزوین صحبتی شد. باتشکر
                      خواهش میکنم
                      بله زیر مجموعه بنیاده.
                      اینطوری که من فهمیدم خیلی پولی دستشون نیست که بخوان حمایت بکنن.
                      در مورد قزوین از روند سودآوری شرکت راضی بودن و وقتی گفتم تا 100 میسازه تایید کرد.
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20791

الان اختلاف بین دلار مرجع و دلار ازاد حدود 65 درصده .
                        دلار بشه 2085 تومن اختلاف به 70 درصد میرسه........................ جلل خالق ........................ حالا دولت در صورت ادامه شرایط میاد نرخ مرجع رو 1226 تومن نگه داره !!!!!!!!!!!!!

من نمیدونم الان این نرخ مرجع واسه کیاست؟؟؟ جدا نمیدونم.............. کدوم جنس رو الان با نرخ مرجع میدن دست ملت؟؟ یکی اینو به ما بگه;)
                        ///

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

خواهش میکنم
                          بله زیر مجموعه بنیاده.
                          اینطوری که من فهمیدم خیلی پولی دستشون نیست که بخوان حمایت بکنن.
                          در مورد قزوین از روند سودآوری شرکت راضی بودن و وقتی گفتم تا 100 میسازه تایید کرد.
                          مصطفی جون خوشحالم که دوستان مجموعه بنیاد هم سود 100 قزوین رو تایید کردن...البته این سود با شکر زیر 1200 بالاتر بره سوده برو بالاتر...

یعنی الان قزون با پی برای زیر 4 صف فروشه...یعنی میشه بیاد رو 270 وبعد 200..

می دونم الان خیلی دوستان میگن این همه سهم پترو وغیره با پی برای زیر 4 ریخته وهمینطور داره میاد پایین ...ولی اونا یه مشکل دارن اونم اینه که اگر تحریمها عملی بشه بخواد گشترش پیدا کنه به ضرر اکثر صنایع خواهد بود مخصوصا اونهایی که صادرات دارن ..واین باعث کاهش سوداوری میشه ..البته اینها احتماله ..

اما قندیها تحریم بشیم نشیم نرخ مرجع دلار بیاد بالا ونیاد بالا هدفمندی اجرا بشه نشه در هر صورت در این قیمتها از نظر من عالی هستن ویکی از گروههای شگفتی ساز ....ببینم چه می کنن..

نظر

• مخبرالدوله
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 5228

بنده در جایی عرض کردم...استراتژیک ترین کارخانجات ایران ...کارخانجاتی هستند که محصولات شکمی تولید میکنند....
                            پالایشگاهها ...مخابرات...حتی جنگ افزار سازی و هسته ایی در الویت دوم هستند....
                            الان اینقدر که دولت برای افزایش قیمت مرغ تحت فشار است....برای کمبود دارو نیست!!!
                            بنابراین قندیها در حاشیه امنیت استراتژیک قرار دارن....خصوصا اینکه کشتی رانی و بانکها تحریم بشن!!

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

اين دولت اگر بخواد خيلي راحت ميتونه با واردات قيمت مرغ رو نصف كنه ولي منافع ي عده ميره زير سوال چرا كه اون عده وارد كردن بايد با قيمت دوبل بفروشن به اين ملت مظلوم بعد كه تموم شد قيمت مرغو ميارن پايين اين ساله اخري رياست جمهوري ي عده مي خوان بارشونو ببندن مخصوصا كه ايمان دارن اين سال اخري با دولت كاري ندارن به اين اختلاسا نگاه كنيد هر روز ي اختلاس تازه اينا صداش در مياد ببينيد چقدرها هست كه صداش در نمياد
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20791

خوب تصمیمات مجمع این سهم هم اومد روی کدال:

فردا این سهم باز میشه . اگه بخوان سود مجمع رو از قیمت پایانی کم کنن قیمت سهم میشه 1376 تومن .................. من فردا رو این قیمت و حتی 1400 خریدارم:d اگه بدن .........
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X