امیدوارن دوستان اسیره نوسان بازار نشده باشند کهمدا با شکستن سقف تاریخی خود تارگت سهم بالای 450 تومان میباشد.
شيشه همدان ( كهمدا )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط norther_68 پست شده است View Postامیدوارن دوستان اسیره نوسان بازار نشده باشند کهمدا با شکستن سقف تاریخی خود تارگت سهم بالای 450 تومان میباشد.
فقط سهامداري"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
دوستان اطلاعی از گزارش 12 ماهه اگه دارند اطلاع رسانی کنند من یه جایی خوندم کهمدا تعدیل مثبت هم خواهد داشت.
نظر
-
خوب از تثبیت سهم بالای مقاومت شکسته شده مطمئن شدیم امروز وقت خرید نهایی و تکمیلی بود خریدهایی که در 220 و 300 و امروز انجام دادیم و راه قله ها رو پیش گرفتیم واقعا در فتح قله های مرتفع توسط سهم اصلا نمیشه شک به شخصه میتونم با اطمینان بگم این سهم در حال حاظر جزو 5 سهم برتر بازار خواهد بود و هیچ سهمی در طی ماههای آتی بازدهی کهمدا رو نخواهد داشت....آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/06/25, 12:08.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
از مزیت های این سهم به مواردی اشاره میکنم و فردا دوستان آخرین فرصت خرید رو هنوز پیش رو دارن ولذا پیش بینی صف بدون عرضه طس روزهای آتی دور از ذهن نیست...
1.قیمت به درامد عالی
2.تعدیل سود 92 قطعی است(مثبت)
3.تعمیر کوره 2 تنها 30 روز زمان میبرد و بعد آن راندمان تا 30 درصد افزایش خواهدداشت و این یعنی تعمییر به نفع سهامداران خواهدبود
4.بنیادی عالی
5.تکنیکال با اهداف بسیار بالا و شکستن قله تارخی تعدیل شده سهم
6.حداقل سود 120 تومانی برای سال 93
.......آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/06/25, 12:25.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
منتظر گزارش 12 ماهه پر بار کهمدا هستیم تا اون روز عبور از قیمت 400 تومان محتمله و لذا از مزیت های این نماد میشه به شناوری بالا اشاره کرد که امکان خریدهای با حجم بالارو مقدور میسازهودوستان من سهمی رو در تاپیکی معرفی میکنم حداقل هدفم میان مدت هست لطفا مواسان گیر و سهامدارای دو سه روز به پیشنهادات من نگاه هم نکن که توش هیچ آبی گرم نمیشه و خبری نیست خرید کهمدا حداقل تا آخر برج 6 خواهد بود.......
سهم خوب بازدهی بلند مدتی خوبی داره و بهتر از اینه که دو روزه بفروشید و برید یه سهم دیگه.سهامی که قبلا در قیمت های نازل گروه اداف معرفی کرده بودن از جمله فاذر و رمپنا و شیران و واتی و سدور و سغرب و شدوص و........همه خوب بودن و هنوزم هستن اما این کهمدا که 220 معرفی شده بود الان گل سرسبد همه بازاره...سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
من هم برای بار دوم واردش شدم.
توکل بر خدادر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
انتظار سود خداقل 100 تومانی برای سال 92 و سود حداقل 140 تومانی برای سال 93 دراریم که با توجه به دوره زمانی سال مالی اگه میانگین سود رو بگیریم میشه 120 تومان اگه قیمت به درامد 5.6 بدیم به سهم با توجه به سود یک ساله بدون ریسک یعنی 17 درصد منهای 0.2 به عنوان ریسک بازار قیمت سهم حداقل پتانسیل رشد تا 675 تومان رو داره
در حالت دوم میشه انتظار سود 110 تومانی برای سال 92 و سود 160 تومانی برای سال 93 رو تحت شرایطی که امکان وقوعش دور از ذهن نیست رو داشت و لذا سهم میتونه تا 730 تومان هم رشد کنه
البته اگه با توجه به احتمال رشد قیمت به درامد میانگین بازار به 7 واحد با توجه به روی کار اومدن دولت جدید طی امسال و احتمال کاهش سود بانکی ,پتانسیل رشد سهم در حالت احتمال قویی به 840 و در حالت احتمال ضعیفتر 910 محفوظ است...سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postمن شنیدم که سال 91 در حدود 150 ساخته.....
دوستان تحقیق کنن .در این صورت بزودی سهم متوقف میشه...الته منم شنیدم 100 درصد اطمینان ندارم...
اگه دوستان اطلاع دقیق دارن لطفا اطلاع رسانی کننسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر