نوسان گیری های کم ریسک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naruto
    عضو فعال
    • May 2011
    • 1879

میثم جان
    این سود شکبیر رو هم یه تحلیلی بکن ببین تا آخر سال چقدر در میاره
    تو 6 ماهه دوم حدود 200 میلیون دلار صادرات هم احتمالا داره که فعلا اونو حدود 1960 در نظر گرفته

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

خوب به نظرم حتی با 2 برابر شدن قیمت خوراک و فروش آزاد دلار
      زاگرس میتونه سال بعد به راحتی 700 تومان سود داشته باشه که با این قیمت خرید کم ریسکی میتونه باشه !

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
        میثم جان
        این سود شکبیر رو هم یه تحلیلی بکن ببین تا آخر سال چقدر در میاره
        تو 6 ماهه دوم حدود 200 میلیون دلار صادرات هم احتمالا داره که فعلا اونو حدود 1960 در نظر گرفته
        شما خود استاد پیدا کردن سهام زیر خاکی هستید . به روی چشم .
        الان دارم نکاه میکنم ........فعلا که 40 درصد فروش شرکت صادراتیه .......(-:

هنوز 9 ماهه هم که نداده ..فرصت خرید بسیار اندکه (-:

نمیشه بخریم بعد تحلیل کنیم ؟؟ این که تابلو تعدیل خفن داره (-: جدا قیمتش زیر 400 تومنه؟

تا اخر شب سعی میکنم سودش رو در بیارم .......;)
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/31, 12:42.
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          شما خود استاد پیدا کردن سهام زیر خاکی هستید . به روی چشم .
          الان دارم نکاه میکنم ........فعلا که 40 درصد فروش شرکت صادراتیه .......(-:

هنوز 9 ماهه هم که نداده ..فرصت خرید بسیار اندکه (-:

نمیشه بخریم بعد تحلیل کنیم ؟؟ این که تابلو تعدیل خفن داره (-: جدا قیمتش زیر 400 تومنه؟

تا اخر شب سعی میکنم سودش رو در بیارم .......;)

اگه قیمت ( برش سبک Light End که از پتروشیمی بوعلی سینا میخره ) افزایش چشمگیری نداشته باشه تا 150 تومن سود و در حالت خوب 180 تومن رو میتونه بسازه ....یعنی قیمت سهم توانای رشد حداقل 60 تا 100 درصدی رو داره .

البته قیمت خرید اتیلن رو هم 1020 تومن در نظر گرفته که مارون برای 6 ماه دوم 1440 در نظر گرفته . 50 میلیارد تومن اینجا به بهای تمام شدش اضافه میشه .....
          از اون ظرف پلی اتیلن های سبک و سنگین رو میتونه حدود 300 میلیارد تومن بالاتر از بودجه بفروشه .........

الان سود شرکت بستگی به قیمت برش سبک داره برای 6 ماه دوم ....اگه مثل 6 ماه اول باشه که سود شرکت تا-190- 180 هم میتونه باشه .....ولی اگه افزایش داشته باشه در 6 ماه دوم باید مجددا حساب کرد .....
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/31, 15:12.
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

چه عجب ما شاخص بورس امریکا رو مثبت دیدم (-: خبری شده (-:

Dow Jones بالاخره 14000 واحد رو دید !!! و 148 واحد مثبته ....خبریه ؟؟ :D

///

نظر

• Fundamental
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 697

چه عجب ما شاخص بورس امریکا رو مثبت دیدم (-: خبری شده (-:

Dow Jones بالاخره 14000 واحد رو دید !!! و 148 واحد مثبته ....خبریه ؟؟ :D
              داو رو من پی گیری میکنم خیلی وقته رو به بالاست ، اما روندش بسیار آروم هستش ، نه هیجانی بالا میره نه پایین میاد

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
                داو رو من پی گیری میکنم خیلی وقته رو به بالاست ، اما روندش بسیار آروم هستش ، نه هیجانی بالا میره نه پایین میاد

14000رو فک کنم تو یک سال اخیر ندیده بود ؟؟ که امروز رد کرد ...
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/01, 23:00.
                ///

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

سلام داداش میثم چه تاپیک توپی تو که پیش ما نمیای داداش ولی ما هر جا قلم بزنی پیدات میکنیم:

فردا تصمیم به نوسان گیری روی کاذر داشتم تا چشمم به این تاپیک خورد(شانس داشتم بالا اومد) نظرت راجع به کاذر واسه نوسان واسه فردا چیه؟؟؟
                  آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/02/01, 23:09.
                  سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• Fundamental
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 697

14000رو فک کنم تو یک سال اخیر ندیده بود ؟؟
                    نه ندیده بود ، بسیار لذت بخش حرکتش.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                      سلام داداش میثم چه تاپیک توپی تو که پسش ما نمیای داداش ولی ما هر جا قلم بزنی پیدات میکنیم:

فردا تصمیم به نوسان گیری روی کاذر داشتم تا چشمم به این تاپیک خورد(شانس داشتم بالا اومد) نظرت راجع به کاذر واسه نوسان واسه فردا چیه؟؟؟
                      سلام . این همه سهم چرا کاذر؟

برای نوسان منفی فردا اگه بدن بدک نیست ........البته این سود کاذر هم 33 تومنش غیر عملیاتیه ....سود عملیاتش تا 9 ماهه 22 ریال بوده .....ولی خوب بین 110 تا -140-130 میتونه نوسان کنه به نظرم .

فاسمین بخری به نظر من بهتره (-:
                      ///

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

سلام . این همه سهم چرا کاذر؟

برای نوسان منفی فردا اگه بدن بدک نیست ........البته این سود کاذر هم 33 تومنش غیر عملیاتیه ....سود عملیاتش تا 9 ماهه 22 ریال بوده .....ولی خوب بین 110 تا -140-130 میتونه نوسان کنه به نظرم .

فاسمین بخری به نظر من بهتره (-:
                        فقط چون نوسان داشت انتخاب کردم آره میدونم این قیمت به درامدش و غیر عملاتی پایین آورده.یعنی تو چه قیمتی فردا فاسمین و بزارم واسه خرید؟منفی چهار؟همون روز بفروشیم یا نوسان بزرگتری مد نظرته؟
                        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• fallah
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 692

کم ریسک ترین سهم واسه نوسان تو این هفته کچینی زیر۲۹۰تومنه
                          اولین پیش بینیشم نزدیکه
                          افزایش نرخ هم داشتن
                          شپارس ۱۵۵تومنی هم بدک نیست،قیمتش برابر با سود انباشتشه

نظر

• ساسان
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 728

Kazem Naderali
                            3 hours ago
                            خيلي از دوستان راجع جو بازار سوال ميكنند
                            من قبلا نظرمو دادم نه مثل يكعده خوشبين مطلق هستم نه بدبين مطلق رو ميان مدت بازار نظرمو دادم و گفتم شركتها قيمتهاي بالايي ميبينند و شاخص فصل مجامع43800ميبينه كوتاه مدت هم گفتم شكست36140يعني اصلاح تا34800واحد

برخي فقط فلزي و پتروشيمي دارند تو هر قيمتي تو هر شرايطي ميگن اينا مفتن و فرصت خريده و بقيه صنايع چه قندي و ...ارزشي ندارن
                            در حاليكه هر سهمي در يك محدوده قيمتي با شرايط بازار ميتونه فرصت خريد يا فرصت فروش باشه

برخي هم فقط قندي دارن ميگن بازار ميريزه و پولها بايد بياد طرف قنديها اينا هم زيادي بدبين هستن

2-3ماه پيش كه فملي600و فولاد از365استارتشو زد تو بوركس يكي دو نفر نوشتن كه بازي اينا عمدتا تمام شده و بعد اين موندن رو اينا قماره و...
                            همون موقع من اينجا پارسان800توماني-فولاد365و فملي610تومني تحليل كردم
                            نتيجه اين شد فولاد تا524هم رفت فملي تا845رفت و پارسان 800توماني تا1420رفت
                            وقتي هم اغلب ميگفتند 9ماهه فولاد100تومن اعلام ميكنه و چقدر مفته باز اومدم نوشتم چون سلف فروخته و عمده رشد قيمتي محصولات افتاده از سه ماهه سوم به بعد لذا9ماهه تعديلي نميده نهايتا60-61تومن ميسازه كه54تومن ساخت.

2هفته پيش هم كه فولاد485-فملي785بود نوشتم از ديد تكنيكي شكست اين سطوح يعني ريزش فملي حداقل727و فولاد سقف دوبل و هدف425تومن
                            كه ديديم هر دو همراه بقيه سهام نزولي شدند
                            روز چهارشنبه هم فولاد442تومني را نوشتم كه اين قيمتها با افزايش نرخ فروش و بحث هدفمندي باز نگراني نداره هدفش ميان مدت570هست .
                            حالا تحت جو بي اعتمادي بازار و كارهاي سازمان و عرضه هلدينگ و...كوتاه مدت شايد بشه425يا حتي380ولي با سودي كه ميسازه به هدف570ميرسه
                            اينكه كوتاه مدت چه ميشه كار سختيه براي همين از هفته پيشتر توصيه كردم حداقل35%نقد داشته باشيد اگر بازار بخاطر عرضه هاي اوليه پايين اومد ميشه اونموقع تو قيمتهاي پايينتر اقدام به خريد كرد اگر هم بازار با رشد دلار و به تاخير افتادن هدفمندي بالا رفت كه باز 65%سهم داريد.
                            وقتي بازار تو يه رنج سرگردان هست و نميتونه تصميم بگيره كدام وري بره بهتر اينه حداقل كمي نقدينگي در دست داشت نه اينكه100%رو سهم يا100%نقد باشيم
                            بعضيا بنيادي كار هستند ميگن سال بعد با هدفمندي و رشد قيمت فولاد120ميسازه پس مفته چه قيمت400باشه چه الان500يا الان قيمتش600و...بازم مفته
                            يكي هم مثل من هم بنيادي كاره هم تكنيكاليست و ميگه ميان مدت3-4ماهه-600- 570و1ساله تا710ميتونه بره منتهي وقتي با شكست حمايت485ميتونم سهمو425بخرم چرا بيام480بخرم؟ اين دو نظر منافاتي با هم نداره

برخيها ميگن پتروشيمي شيراز چون طرح توسعه داره پس مفته چه1000تومن چه900چه حتي1100و...
                            يك تكنيكاليست وقتي ميبينه اين سهم با گپ30%باز ميشه و تو منطقه هيجان خريد هست ميگه براي خريد صبر كنيد تا845و حتي780ميتونه اصلاح بشه
                            خب تو 4-3ماه اينده اين سهم اونور سال1120و 1250ميتونه ببينه ولي كوتاه مدت 780هم شايد ببينه كما اينكه همين چند روز14%ريخته
                            من خريدار بايد ببينم براي 25%رشد تو4ماه اينده ارزش خريد دارد يا صبر كنم در شرايط بهتر با قيمت پايينتر وارد بشم
                            وقتي مديران سازمان مانع رشد بازار ميشن و تو مجامع مانع تقسيم سود حداكثري ميشن و اعتماد سلب ميكنند و همزمان بحث هدفمندي فاز دوم با شيب تند و بحث عرضه اوليه هاي سنگين پيش مياد
                            اينكه بياييم بگوييم 35%نقد باشيد تا سهام پايين اومد يا عرضه اوليه اومد از فرصت استفاده كنيد اشتباهه؟

بيايم مثل بقيه دوستان بگم شراز هزارتومني مفته يا فلان سهم كه الان3ماهه3برابر شده همچنان مفته و فرصت خريد و ...درسته؟

تكليف يعده هم مشخصه اينا از2.5ماه پيش ميگفتند خريد سهام دلاري بعد اين ديگه قماره و رشدشون كردن و...ولي ازون قيمتها حداقل40%رشد كردند.

خيلي وقتها تو امار سايت تي اس اي ميبينيم خريدار يا فروشنده فلان نماد حقيقي يا حقوقي است و سهم برعكس تصور بازار با اين عرضه يا خريد حقوقي تغيير روند نميده
                            چون گاهي اين خريد و فروش حقوقيها حال دادن به كدهاي شخصي خودشان هست
                            همينجا وقتي كالسيمين840صف خريد بود و صفو دادن نوشتم سازمانيها فروختند و 9ماهه كالسيمين تعديلي نميده كه يكعده گفتند فرصت خريد و فلاني جا مونده ببينيد حقوقيها چقدر خريدن و حقيقيهاي ترسو چقدر فروختند و...فرداش هم خود بچه هاي گروه روي سهمو تا منفيش دادن فروختند. همون سهم بعد15%ريخت.

با اين قيمت دلار شكي نيست كه شركتهاي دلاري سود خوبي اونور سال خواهند ساخت لذا رو ميان مدت بازار نظر اغلب تحليلگران مثبته

رو كوتاه مدت نيز اينكه ابتداي كار شركتها چند اعلام كنند و بحث فاز دوم هدفمندي چي بشه و عرضه هاي اوليه و دستكاري قيمتي سهام توسط سازمان و...بحث مهميه كه ميتونه تو كوتاه مدت بازار تاثير بزاره

من وقتي ميبينيم يكعده مياند بعد رشد200-300درصدي سهمي ميگن مفته
                            مينويسم مشكلات و ريسك اين صنعت فلانه و بايد كمي احتياط كرد همون افراد ميگن نادرعلي چون خودش سهم نداره منفي ميگه

مگه وقتي پارسان800بود تحليلش زدم كه ميشه تا مجمع1250من سهمو داشتم؟ چقدر رو سهم تاكيد داشتم بعد كه تعديل زيرمجموعه هاش اومد همه چي رو شد تازه يعده يادشون افتاد اين سهم چه پتانسيلي داره
                            تو2-3ماه كه همين اساتيد ميگفتند سهام دلاري رشدشون كردن بعد اين قماره و از توصيه هاي اساتيدشون دم ميزدند و...اين سهم 75%رشد كرد.
                            حالا كه ميگم با وضعيت تكنيكي بعد مجمع و تقسيم سود ميشه1060تومن حرفام به مذاق يعده خوش نمياد

حالا يكعده ميان راجع يه صنعت ديگه مثلا قند و شكر اطلاعات غلط ميدن و ميگن حباب من ميام مينويسم اين مطالب اشتباهه و اين صنعت توش همه سهام شرايط يكسان ندارن و بحث قيمت شكر وارداتي اينجوري است و...باز يكعده ميگن حتما خودش قندي داره ميخواد بقيه بازار بريزه و...

اين جماعت تو هر حالتي بخاطر منافع خود دنبال توجيه و برداشت شخصي خودشون هستند
                            خيليا هستند چون مدير كارگزاري و مدير صندوق و مدير پورتفو هستند با اسم مجازي ميان مينويسند
                            از اون مدير كارگزاري كه رو شبندر و فخوز و...مطلب ميزد و جزو بازيگران سهم بود تا بروبچ ساتا و اميد و ..تا اون مدير پورتفويي كه اونجا مياد مينويسه فلان صنعت نميارزه بعد با كد شركت2سهمو از درصد مثبت تا2%منفي عرضه ميكنه و كد شخصي ميشينه ميخره تا اون پروفسوري كه با كد مجموعه اميد از3ماه پيش سهام دلاري ميفروخت شبندر ميخريد و ...خودنمايي ميكرد كه من تحليلگرم و...

الان شما ميشيني تحليل ميكني سود سال92فلان سهمو يه عدد در مياري ولي وقتي با مسئولين شركت صحبت ميكني ميبيني غير از بحث تحليل بنيادي و...يه موضوعي ديگه هم هست بنام انتخابات و پولايي كه جريان انحرافي از شركتهاي بزرگ خرج بريز و بپاش و تبليغات و ميكنند اينجاست كه ميفهمي بايد در تحليلت يه جايي هم براي اين اب بستن رو هزينه ها بكني

Kazem Naderali
                            18 hours ago
                            يه خاصيتي كه مردم ما دارند اينه سعي ميكنند تو هر چيزي نظر بدن چه سر در بيارن چه سر در نيارن و مهمتر اينكه بيشتر سعي ميكنند عقده هاشون خالي كنن

يكي از بچه ها ايميلي راجع مطلب يه بنده خدايي فرستاده بود كه خنده بر لبان ما انداخت و گفتم اينجا توضيح بدم.

اين تصوير مربوط به آمار واردات گمرك طي9ماهه امسال است كه مقايسه اي هم داشته با واردات9 ماهه سال قبل

9ماهه سال قبل واردات شكر تصفيه نشده(شكر خام)850هزارتن به مبلغ 481 ميليون دلار بود يعني هر تن حدود 566دلار

9ماهه امسال نيز1100 هزارتن شكر تصفيه نشده به مبلغ715 ميليون دلار وارد شده يعني هر تن650دلار

9ماهه سال قبل شكر سفيد در داخل متوسط 1000تومن بود كه شب عيد به1200تومان رسيد در ضمن 9ماهه سال قبل متوسط نرخ دلار حوالي 1150تومان براي ارز مرجع بود چون ارز مرجع1226از نيمه دوم سال شكل گرفت
                            حال دو دوتا چهارتا كنيد شكر وارداتي566دلار بادلار 1150تومان در ميامد 650تومان كه با هزينه هاي حمل+انبارداري+كارمزد تبديل به شكر سفيد+4.5%ريزش كالا در تصفيه+هزينه هاي گمركي و...به شكر سفيد 1000توماني تبديل ميشد.

طي9ماهه امسال نيز شكر خام وارداتي علي رغم اينكه قيمت جهاني30-40درصد ريزش داشته ولي مشاهده ميكنيم طبق امار گمرك 650دلار در هر تن بوده
                            در حاليكه شكر خام نيويورك طي9ماهه متوسط465دلار بوده حالا اين اختلاف بابت چيست؟مشكلات باز كردن ال سي؟ يا بخاطر تحريم و هزينه هاي حمل و ... يا چي؟
                            ايا الان بيلت لندن300دلار است اينجا بيلت با دلار3500تومان بيش از1050تومن نبايد باشد؟در حاليكه شمش1850تومن است و قيمت بخاطر بحث گشايش ال سي و تحريم و همچنين قيمت بيلت منطقه570دلاري تعيين ميشود.

سال قبل با دلار متوسط1150تومان حساب كرديم شكر خام566دلاري بعد تبديل به شكر سفيد به نرخ1000تومان فروخته ميشد كه شب عيد حتي به1200تومان رسيد

قطعا امسال هزينه هاي حمل داخلي و انبارداري و ...بالاتر از سال قبل بوده و سال اينده با هدفمندي و تشديد تحريمها اين هزينه ها بمراتب بالا خواهد رفت.
                            حال شكر خام 650دلاري طبق امار9ماهه گمرك با دلار1226تومان+هزينه حمل داخلي+4.5%ريزش كالا در مراحل تصفيه+هزينه انبارداري+هزينه هاي گمرك و ترخيص كالا+هر كيلو85تومان كارمزد بابت تصفيه و تبديل به شكر سفيد+15%سود بازرگاني و با احتساب ساير هزينه هاي ريز و...به قيمت1300تومان هر كيلو ميرسد.

بعضيا همچين با دلار مبادلهي اي2500تومان حساب ميكنند و به شكر1300تومني ميرسند كه بي اختيار آدم ياد صحبتهاي احمدي نژاد و بقال سر كوچشون ميافته كه ميگه كدوم گروني؟

يا يك سوال ساده ازين مغز كلها
                            چطور سال قبل با دلار ميانگين1150تومن و شكر وارداتي566دلاري شكر سفيد1000تومن بود و بعد تا1200هم بالا رفت
                            الان با شكر وراداتي650دلاري حساب ميكنند با دلار مبادله اي2500قيمت شكر سفيد داخلي به1300ميرسد ؟
                            حتي شكر خاك وارداتي را با هزينه حمل تا گمرك500دلار بگيريم با دلار2500تومان+هزينه حمل داخلي +4.5%ريزش كالا هنگام تصفيه+هزينه انبارداري+كارمزد85توماني براي تصفيه شكر+ساير هزينه هاي ريز +15% سود بازرگاني كنيم باز قيمت شكر سفيد كمتر از 1700تومان نخواهد بود.

سال قبل كه قنديها غوغا ميكردند در فرابورسيان زماني كه همين افراد در سايتهاي تحليلي از قثابت650و برخي سهام قندي بعنوان فرصت خريد ياد ميكردند ما قپيراي1200توماني تحليل كرديم كه66ميليارد ريال سود داشت 2ماه بعد به2700تومان رسيد .
                            در همان سال140ميليارد ريال سود ساخت 45%افزايش سرمايه از انباشته داد و امسال هم 27ميلياردتومان سود خواهد ساخت كه هفته پيش24ميلياردتومان اعلام كرد كه سازمان هنوز گزارش قبول نكرده و اين تعديل فقط بابت افزايش جذب چغندر+افزايش توليد شكر و تفاله و رشد قيمت تفاله به540تومان بود و رشد قيمت شكر لحاظ نشده

همانموقع يك جدول مقايسه اي براي سهام قندي در سايت قرار داديم و گفتيم بجز يكي دو سهم مابقي حباب هستند

قند پيرانشهر طي 3سال توانست از110هزارتن جذب چغندر به388هزارتن برسد.
                            متوسط شركتهاي قندي هر هكتار35-38تن چغندر بداشت ميكنند در پيرانشهر 50تن در هكتار بود كه بالاترين ركورد بود.
                            عيار چغندر اغلب اين شركتها بين16تا18بود كه عيار چغندر پيرانشهر19%بود براي همين با6.5الي7كيلو چغندر ميتونست1كيلو شكر توليد كند كه اين در بقيه شركتها حدود7.5الي8كيلو مورد نياز بود.
                            ضريب استحصال نيز كه در اغلب حوالي75الي80درصد بود در پيرانشهر81%بود.

در كل در هر صنعتي بايد دنبال بهترين سهم بود در اين بازار افرادي موفقند كه بتوانند روي صنايع مختلف تحليل داشته باشند در برخي صنايع محاسبه سود و زيان كار شاقي نيست
                            يه مطلب هم بگم
                            وقتي صدرا400بود در بوركس كاميار فراهاني از موج3و بيل گيتس از اودر100ميليوني تعاوني ايران خودرو و سايتهاي همفكران و اطاق فكرشان با بچه هاي اگاه و سبدهاي الماس بنيس و...توصيه به خريد ميكرند اولين نفري بودم در فرابورسيان كه گفتم تا250ميريزه چند نفر از دوستان خودم سر اين موضوع قهر كردند رفتند
                            يه سال بعد هم وقتي فاراك10تومن فاذر17تومن سود داشت تحليل كردم كه صدراها رو تبديل به اين دو سهم كنيد سود فاذر4برابر شد سود فاراك بعد افزايش بيش از5-6برابر شد .
                            ابتداي امسال هم كه همين بوركس اساتيد از شاخص فلان و صعود دم ميزدند اولين نفر گفتم شاخص ميريزه كه از27500تا23هزار ريخت
                            وقتي هم25هزار بود منو حميد اعرابي اولين بار تحليل شاخص31400زديم كه همه ميخنديدند و ميگفتند بجاي سهام شاخص ساز برويد غذايي و...بخريد كه بعدا همگي شدند عقل كل و مغز متفكر
                            وقتي هم2ماه پيش همين افراد از سودهاي تخيلي براي شاراك و يكسري پتروشيميها دم ميزدند اولين بار اينجا مطرح كرديم كه بابت صادرات محصولات قيمت خوراك با ارز مبادله اي و بابت فروش داخلي خوراك با ارز مرجع محاسبه خواهد شد همون موقع اين افراد شيران5200تومني را هم مفت ميدونستند و اعتقاد به سودهاي تخيلي داشتند يا شاراك و...

مملكتي كه رييس جمهورش ا.ن باشه كه تو همه چي ادعاي تخصص داره و دكتراي اقتصادش استاد اديب(با پيشبيني ريزش دلار) خب معلومه تحليلگراي بورسش چي از اب در ميان
                            شده بحث اون جوك كه طرف بچه اش كچل ميشه امسشو ميزاره ذوالفعلي حالا خوبه من بيام اسم خودم با تحليلاي غلط غولوط مغز بورسي و...بزارم
                            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                              فقط چون نوسان داشت انتخاب کردم آره میدونم این قیمت به درامدش و غیر عملاتی پایین آورده.یعنی تو چه قیمتی فردا فاسمین و بزارم واسه خرید؟منفی چهار؟همون روز بفروشیم یا نوسان بزرگتری مد نظرته؟
                              فاسمین زیر 740 -750 خوبه به نظرم .. البته فراور و فسرب هم تو قیمت های فعلی کم ریسکن .... فاسمین زیر 690 بعید میدونم بیاد .......
                              حالا برای نوسان گیری در پست بعد چند تا سهم معرفی میکنم ....یه روزه که سخته .....من دیگه یه روزه نوسان نمیگیرم ....(-: باید یک هفته صبر کرد .......
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

چند تا معرفی میکنم هر کدوم اومدن زیر این قیمت خوبه نظرم :

1- کهمدا زیر 236 خوبه

2- شمواد : زیر 180- 175 خوبه

3-فاذر زیر 195 خوبه یا زیر 200

4-زاگرس زیر 1850 اگه بیاد خوبه البته میتونه بره بالای 2000 .....شیران زیر 4700 اگه بیاد خوبه .......فعلا خیلی سخت میاد زیر 4700

5-واتی : زیر 236 خوبه و مفته این سهم 500 میارزه اگه شیران دلارشو ازاد بفروشه

6-غمارگ زیر 340 و اگه بشه 325-330 خرید خوبه

7-کاما : 900 تومن خوبه

8-مداران زیر 145 خوبه

9- کفرا زیر 570 بد نیست

اینا برای نوسان گیری خوبه ......

فعلا اینا باشه
                                ===================

فردا از گروه های خودرو : زامیاد زیر 60 خوبه ...خساپا زیر 96 خوبه ...... البته اگه با صف خرید شروع نشن !!! شاید گروه خودرو یک نوسان 12 درصدی توش داشته باشه از فردا ........

===================

من باشم فردا یا شمواد یا کهمدا یا واتی یا زامیاد رو میخرم برای نوسان ;) از گروه روی هم که فراور فاسمین فسرب همه به نظرم در قیمت های مناسبی هستن.

البته باید این رو هم توجه داشت که به خاظر عرضه ی شخلیج این یکی دو هفته سخت بشه نوسان گرفت ........

از گروه قند هم که که قشهد با دید یه ماهه خوبه ....
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/01, 23:50.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X