در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
View Post
صنعتی و معدنی باما ( کاما )
Collapse
X
-
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postیعنی این فلش سبز هر روز دانایان عین یه پتک توی سر منه! فکر کنم باز رفتیم واسه یه کمای دیگه! ما که می مونیم بازم باهاش! یا من از رو میرم یا دانایان!:d
ای امان از روزی که پول بزرگ بیافتاد دست آدمهای نادان و کوچک. چه خرابکاری ها که نمی کنند!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postسيد جان دانايان فروشنده هست و اوني هم كه خريداره فعلا نمي ذاره بياد بالا تا تماما از دانايان بخره اين خريداي دانايان هم براي اينه كه مثلا بگه داريم حمايت ميكنيم
با هفت جد و آبادش....ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postسيد جان دانايان فروشنده هست و اوني هم كه خريداره فعلا نمي ذاره بياد بالا تا تماما از دانايان بخره اين خريداي دانايان هم براي اينه كه مثلا بگه داريم حمايت ميكنيمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدقیقا علیرضا جان؛ صحیح می فرمایید. آقا اصلا همممه سهماشون با هم چند؟ هوم؟ ینی ما اندازه یه رودست زدن به نادانان اعتبار نداریم اینجا؟:D شیطونه میگه همرو خودم بخرما! کیوان جان تو فقط ندا بده از کجا باید برگرده باقیش با حاجیت
آقا از فردا رو 1000 برش گردون پس بی زحمت تا دیر نشده !
ترمزو که رو 1000 زدیم باید دوباره بفرستیمش بالا رو 1070 وایسته!آخه هرچی بیشتر طول بکشه واسه شیب روندی که داره فاصله با حمایت شکسته بالا سرش بیشتر میشه و کار سخت تر میشه !
آخ بسوزه پدر بی پولی!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postقربون داداش
آقا از فردا رو 1000 برش گردون پس بی زحمت تا دیر نشده !
ترمزو که رو 1000 زدیم باید دوباره بفرستیمش بالا رو 1070 وایسته!آخه هرچی بیشتر طول بکشه واسه شیب روندی که داره فاصله با حمایت شکسته بالا سرش بیشتر میشه و کار سخت تر میشه !
آخ بسوزه پدر بی پولی!كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
بیا این همه زحمت کشیدیم چند تا دوست پیدا کردیم تو این باما دوباره اومد یه آفتابه گرفت به سهم و رفت! دوباره تاپیک میره صفحه دوم و سوم و خودم باید بیام مطلب بزنم اینجا تا دوباره همین روند طی بشه تا دوباره ببینیم کی می خواد خالی کنه! X-(إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postبیا این همه زحمت کشیدیم چند تا دوست پیدا کردیم تو این باما دوباره اومد یه آفتابه گرفت به سهم و رفت! دوباره تاپیک میره صفحه دوم و سوم و خودم باید بیام مطلب بزنم اینجا تا دوباره همین روند طی بشه تا دوباره ببینیم کی می خواد خالی کنه! X-(الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
امروز 1.685.000 سهم معامله شد ، اونوقت دانایان پارس فقط 50.000 سهم خرید!!!
آخی....خسته نشی یه وقت.به نظرم شما بشینی کنار پولهاتون را خرج نکنید خیلی بهتره ! فکر کنم ما بهتر بتونیم سهمو جمع کنیم !
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
و اما باما :
چند روز پيش به سقف بلند مدت خورد و برگشت
چون با expanding diagonal (در موج 5) مواجهيم موج 5 از 5 بايد 3موجه باشه ، که من گمان ميکنم موج يکش تموم شده باشه ، پس يه نزول داريم برا 2 از 5 از 5 و سپس يه صعود تا حواليه 1450 و سپس باي باي:
در مجموع برآورد من از آینده ی سهم چنین هست:
از زاویه ای دیگر توجه به این چنگال هم مفید خواهد بود:
اگه کف چنگال بشکنه با سهم در کوتاه مدت بايد خداحافظي کرد
نظر
-
در اصل توسط mohsen64 پست شده است View Postو اما باما :
چند روز پيش به سقف بلند مدت خورد و برگشت
چون با expanding diagonal (در موج 5) مواجهيم موج 5 از 5 بايد 3موجه باشه ، که من گمان ميکنم موج يکش تموم شده باشه ، پس يه نزول داريم برا 2 از 5 از 5 و سپس يه صعود تا حواليه 1450 و سپس باي باي:
در مجموع برآورد من از آینده ی سهم چنین هست:
از زاویه ای دیگر توجه به این چنگال هم مفید خواهد بود:
اگه کف چنگال بشکنه با سهم در کوتاه مدت بايد خداحافظي کرد
نظر
نظر