صنعتی و معدنی باما ( کاما )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    یعنی این فلش سبز هر روز دانایان عین یه پتک توی سر منه! فکر کنم باز رفتیم واسه یه کمای دیگه! ما که می مونیم بازم باهاش! یا من از رو میرم یا دانایان!:d
    سيد جان دانايان فروشنده هست و اوني هم كه خريداره فعلا نمي ذاره بياد بالا تا تماما از دانايان بخره اين خريداي دانايان هم براي اينه كه مثلا بگه داريم حمايت ميكنيم
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

یعنی این فلش سبز هر روز دانایان عین یه پتک توی سر منه! فکر کنم باز رفتیم واسه یه کمای دیگه! ما که می مونیم بازم باهاش! یا من از رو میرم یا دانایان!:d
      ولی من که از رو رفتم! :-s از 1065 عبور کرد. بد شکستش! :(( در بهترین نقطه ای که میتونست صعود کنه قرار داشت ولی یک عده نادان! در دانایان که نمی دونم رو چه حسابی با ملت سهامدار مشکل دارند. با روح و روان آدم بازی می کنند!
      ای امان از روزی که پول بزرگ بیافتاد دست آدمهای نادان و کوچک. چه خرابکاری ها که نمی کنند!
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
        سيد جان دانايان فروشنده هست و اوني هم كه خريداره فعلا نمي ذاره بياد بالا تا تماما از دانايان بخره اين خريداي دانايان هم براي اينه كه مثلا بگه داريم حمايت ميكنيم
        عذر میخوام ولی
        با هفت جد و آبادش....

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
          دقیقا علیرضا جان؛ صحیح می فرمایید. آقا اصلا همممه سهماشون با هم چند؟ هوم؟ ینی ما اندازه یه رودست زدن به نادانان اعتبار نداریم اینجا؟:D شیطونه میگه همرو خودم بخرما! کیوان جان تو فقط ندا بده از کجا باید برگرده باقیش با حاجیت
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

دقیقا علیرضا جان؛ صحیح می فرمایید. آقا اصلا همممه سهماشون با هم چند؟ هوم؟ ینی ما اندازه یه رودست زدن به نادانان اعتبار نداریم اینجا؟:D شیطونه میگه همرو خودم بخرما! کیوان جان تو فقط ندا بده از کجا باید برگرده باقیش با حاجیت
            قربون داداش
            آقا از فردا رو 1000 برش گردون پس بی زحمت تا دیر نشده !
            ترمزو که رو 1000 زدیم باید دوباره بفرستیمش بالا رو 1070 وایسته! آخه هرچی بیشتر طول بکشه واسه شیب روندی که داره فاصله با حمایت شکسته بالا سرش بیشتر میشه و کار سخت تر میشه !

آخ بسوزه پدر بی پولی!

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
              قربون داداش
              آقا از فردا رو 1000 برش گردون پس بی زحمت تا دیر نشده !
              ترمزو که رو 1000 زدیم باید دوباره بفرستیمش بالا رو 1070 وایسته! آخه هرچی بیشتر طول بکشه واسه شیب روندی که داره فاصله با حمایت شکسته بالا سرش بیشتر میشه و کار سخت تر میشه !

آخ بسوزه پدر بی پولی!
              با این تصاویر دیگر دانایان حواس خود را جمع می کند که سهم نباید از هزار تومان بیاید پایین با تشکر :))
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                با این تصاویر دیگر دانایان حواس خود را جمع می کند که سهم نباید از هزار تومان بیاید پایین با تشکر :))
                =))

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

بیا این همه زحمت کشیدیم چند تا دوست پیدا کردیم تو این باما دوباره اومد یه آفتابه گرفت به سهم و رفت! دوباره تاپیک میره صفحه دوم و سوم و خودم باید بیام مطلب بزنم اینجا تا دوباره همین روند طی بشه تا دوباره ببینیم کی می خواد خالی کنه! X-(
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

بیا این همه زحمت کشیدیم چند تا دوست پیدا کردیم تو این باما دوباره اومد یه آفتابه گرفت به سهم و رفت! دوباره تاپیک میره صفحه دوم و سوم و خودم باید بیام مطلب بزنم اینجا تا دوباره همین روند طی بشه تا دوباره ببینیم کی می خواد خالی کنه! X-(
                    سيد جان خودم پول جور ميكنم ي مقدار هم بچه ها جور كنند همت ميكنيم اين دانايانو اوتش ميكنيم
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

امروز 1.685.000 سهم معامله شد ، اونوقت دانایان پارس فقط 50.000 سهم خرید!!!
                      آخی....خسته نشی یه وقت. به نظرم شما بشینی کنار پولهاتون را خرج نکنید خیلی بهتره ! فکر کنم ما بهتر بتونیم سهمو جمع کنیم !

نظر

• artmis
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 111

شیوه دانایان همینطوره در سقف سهم را می فروشه و بعد آروم آروم شروع یه جمع کردن می کنه تا جاییکه به نقطه کف خودش برسه که با قدرت خرید می کنه

نظر

• بیل گیتس
                          عضو عادی
                          • Jan 2012
                          • 167

په ای بالایی داره.یه نمه محتاط بودن میطلبه.

نظر

• artmis
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 111

در اصل توسط بیل گیتس پست شده است View Post
                            په ای بالایی داره.یه نمه محتاط بودن میطلبه.
                            دقیقا نظر من هم همین است و فکر می کنم الان فاسمین بسیار ارزنده تر از باما می باشد . دوستان این سهم را فراموش نکنید

نظر

• محسن مختاری
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 663

و اما باما :
                              چند روز پيش به سقف بلند مدت خورد و برگشت
                              چون با expanding diagonal (در موج 5) مواجهيم موج 5 از 5 بايد 3موجه باشه ، که من گمان ميکنم موج يکش تموم شده باشه ، پس يه نزول داريم برا 2 از 5 از 5 و سپس يه صعود تا حواليه 1450 و سپس باي باي:

در مجموع برآورد من از آینده ی سهم چنین هست:

از زاویه ای دیگر توجه به این چنگال هم مفید خواهد بود:

اگه کف چنگال بشکنه با سهم در کوتاه مدت بايد خداحافظي کرد

نظر

• حسابدار
                                عضو جدید
                                • Nov 2010
                                • 15

در اصل توسط mohsen64 پست شده است View Post
                                و اما باما :
                                چند روز پيش به سقف بلند مدت خورد و برگشت
                                چون با expanding diagonal (در موج 5) مواجهيم موج 5 از 5 بايد 3موجه باشه ، که من گمان ميکنم موج يکش تموم شده باشه ، پس يه نزول داريم برا 2 از 5 از 5 و سپس يه صعود تا حواليه 1450 و سپس باي باي:

در مجموع برآورد من از آینده ی سهم چنین هست:

از زاویه ای دیگر توجه به این چنگال هم مفید خواهد بود:

اگه کف چنگال بشکنه با سهم در کوتاه مدت بايد خداحافظي کرد
                                جناب محسن در تصويري كه شما موج شماري كرديد موج يك از 5وموج چهار از پنج با هم اور لپ شدن ميشه بيشتر توضيح بدين

نظر

در حال کار...
                                X