نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید درخشانی
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 286

سخنگوی وزارت امورخارجه اعلام كرد: نامه یا محتوای نامه آمریكایی ها در رابطه با تنگه هرمز از طریق رییس جمهوری عراق؛ سفیر آمریكا در سازمان ملل و سفیر سوییس در تهران به جمهوری اسلامی ایران ارسال شده است.

به گزارش ایرنا،'رامین مهمانپرست' بعد از ظهر یكشنبه پس از سخنرانی در جمع كاركنان منطقه 9 آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگاران افزود:در اخبار و رسانه ها اینگونه منتقل شد ، آمریكایی ها مطالبی را كه برای جمهوری اسلامی ایران ارسال كرده اند در سفر وزیر خارجه تركیه به تهران و به واسطه آن ها انجام شده كه این گونه نبوده است.

وی با بیان اینكه آمریكایی ها از سه طریق مختلف این نامه و یا محتوای آن را برای جمهوری اسلامی ایران ارسال كرده بودند؛ تصریح كرد: سوزان رایس نماینده آمریكا در سازمان ملل نامه ای را به 'محمد خزایی 'نماینده جمهوری اسلامی ایران داده بود؛ سفیر سوییس در تهران نیز این مطلب را انتقال داد و همچنین جلال طالبانی رییس جمهوری عراق این مطلب را به مقامات جمهوری اسلامی ایران منتقل كرده است.

مهمانپرست در پاسخ به این سوال كه آیا جمهوری اسلامی ایران به این نامه پاسخی داده است یا نه؟ تاكید كرد: این نامه در حال بررسی است و در صورتی كه لازم باشد به آن پاسخ داده خواهد شد.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5095

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
      شاخص گروه ماشین الات به نظره من اصلاحش تمام شده و اماده یه صعود خوب می باشد( موج سه الیوت )
      بد نیست یک سهم ارزنده از این گروه را در سبد داشته باشیم

لینک تصویر
      اسی جان مطمئنی؟! فکر نمی کنم هنوز تموم شده باشه!
      دقیقا در نمودار خودت که مشابه نمودار خودمه خط روند نزولی آبی(لبه پایینی) رو به پایین شکسته شده و اگر هم برگشتی باشد پولبک به همین سطح خواهد شد. من که وضعیت رو مناسب این گروه نمیدونم!
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Renjer
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 539

سلام
        از دوستانی که به صورتهای مالی اشنا هستند بخصوص ابن سینا وساده ساده خواهش میکنم یک نگاهی به صورتهای جدید قشکر که در کدال امده نگاهی انداخته ونطرشون رو در مورد این شرکت اعلام کنند .با تشکر
        خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

کیوان این گروه،همون گروه تپمپیه;)
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5095

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
            کیوان این گروه،همون گروه تپمپیه;)
            آره مصطفی جان. فکر کنم منظور خودمو بد رسوندم. ورود به سهمهای این گروه را برای افراد جدید الان مناسب ندیم .چون تپمپی و تمحرکه هر دو دارند به سمت سطح مقاومتی میرن که با سطح روند شاخص هم برابری میکنه.
            و البته اگر تپمپی رو مبنای قضاوتم بگذارم اونوقت نظرم میتونه اصلاح بشه و معنیش اینه که این گروه میخواد سطحو رو به بالا بشکنه و روش سوار بشه که در اینصورت هم تپمپی هم تمحرکه و شاید بقیه اعضای گروه دیگه غیر قابل کنترل بشن!! :p و به نظر من برای افراد جدید پس از رد شدن از مقاومت ورود بهتری خواهند داشت . والبته ...این نظر شخصی من است ;)
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• bourse
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1346

من از فردا شروع به خرید پله ای بشهاب میکنم . به احتمال زیاد به زودی شروع موج 5 را در پیش داریم

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                h
                ظاهرا کم کم داره تو اين گروه يک اتفاقاتي مي افته و سهامهاي گروه ساختمان مقاومتهاي خودشان را شکسته و بالاي ان قرار مي گيرند مثل امروز ثاخت و وساخت قبلا هم که ثباغ و اس پ و تشرق و....بنظر مي رسد بزودي مقاومت شاخص گروه ساختمان از 485 عبور نمايد.
                بگمانم امروز پرچم ساختمونيها علم بشه.منتظر صف خريد ثاخت و وساخت هستم.

نظر

• bourse
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1346

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
                  من از فردا شروع به خرید پله ای بشهاب میکنم . به احتمال زیاد به زودی شروع موج 5 را در پیش داریم

خوب امروز بشهاب از همون قیمتی که انتظار داشتم برگشت ان شالله سعی میکنم تا شب تحلیلش را بگذارم.;)

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

-ظاهرا اين اخر ماه بودن و تسويه حساب با کارگزاران کمي بازار را بهم ريخت و ساختمونيها هم بهم ريختند.
                    -در خبرها امده است گويا داستان افزايش سود بانکي نياز به بررسي بيشتري پيدا کرده باشد لذا فعلا سهام بانکها از پروسه رشد باز ماندند.
                    -به تصورم بخاطر تقاضاي بازار مسکن در شهر تهران در معاملات ملکيها و فروش پروژههاي شرکتهاي ساختماني و احتمال تعديل سود انها از سوي و پي به اي پايين اين گروه بعد از چند روز مجددا اين گروه روند صعودي خود را ادامه خواهند داد.تاخت 3.5 ا س پ 3.5 ثباغ 3.5 ثشرق 4.3 ووساخت ناو بالاي 700 توماني و......
                    -گروه پتروشيمي هم که بخاطر افزايش نرخ ارز داستان خوبي پيدا کرده اند اکثرا با تعديل سود روبرواند خارک هم که 9 ماهه را بالاي 80 درصد پوشونده است.

نظر

• کامران
                      عضو عادی
                      • Sep 2011
                      • 30

سلام جناب کیانوش شاید این خبر هم که از تابناک نقل شده بی تاثیر نبود

1- سکه 700 هزار تومانی

2-تاریخ انتشار: ۲۵ دي ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۴
                      سرویس سیاسی ـ ایران به کشورهای کوچک حوزه خلیج فارس هشدار داده است که تلاش نکنند، تولید نفت خود را برای هموار کردن تحریم نفتی ایران افزایش دهند.

به گزارش «تابناک»، خطیبی، نماینده ایران در سازمان نفتی اوپک ضمن هشدار به کشورهای کوچک عربی گفته است: ایران هر گونه افزایش تولید این کشورها را در زمان حاضر عملی غیردوستانه ـ احتمالا خصمانه ـ تلقی خواهد کرد.

محمد علی خطیبی که با شماره روز یکشنبه روزنامه شرق گفتوگو کرده با بيان اينكه هر گونه تلاش براي جايگزيني نفت ايران توسط كشورهاي حاشيه خليجفارس، يك نوع همدستي با كشورهاي ماجراجو و وارد شدن در بازي بسيار خطرناك سياسي است، گفت: «پیامدهای اين مسأله را نميتوان پيشبيني كرد؛ بنابراين، كشورهاي عربي همسايه جنوبي، ميتوانند با سياستهاي عاقلانه با ماجراجوها همكاري نكنند».

وی تحريم نفتي ايران را ماجرايي ميداند كه توسط رژيم اسراييل به راه افتاده است: «اين معلوم است كه صهيونيستها، آمريكا و اروپا را در فشار گذاشتهاند؛ بنابراين، اگر كشورهاي حاشيه خليجفارس همكاري نكنند، به احتمال 90 درصد هيچ حادثهاي اتفاق نميافتد».

واكنش ايران چه خواهد بود؟

وی گفته است: اين واكنش را بايد مقامات سياسي و امنيتي نشان دهند، ولی اگر بيتدبيري كنند و وارد ماجرا شوند، نميتوانند بگويند، هيچكاره بوديم. چون هر اقدام احتمالي تحريمكنندگان نفت ايران، با چراغ سبز كشورهاي نفتي حاشيه خليجفارس اتفاق خواهد افتاد و اينان به عنوان مقصران اصلي شناخته ميشوند.

واکنش عربستان

نخستین کشوری که به اظهارات محمد علی خطیبی واکنش نشان داد، علیالنعیمی، وزیر نفت عربستان سعودی بود.
                      وی در گفتوگو به روزنامه مصری الاقتصادیه گفت: عربستان آماده افزایش نفت خود است، ولی این افزایش ربطی به تحریم ایران ندارد
                      آخرین ویرایش توسط کامران؛ 2012/01/16, 17:18.
                      [COLOR="#0000CD"][/COLOR][SIZE=3]امام صادق عليه السلام : پر حسرت‏ترين مردم در قيامت كسى است كه از عدل تعريف كند ولى در عمل مخالف عدالت رفتار كند[/SIZE]

نظر

• oplus
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 252

فاراک و واگرایی+

[IMG][/IMG]

ارادت

نظر

• oplus
                          عضو عادی
                          • Jul 2011
                          • 252

در اصل توسط oplus پست شده است View Post
                          سلام، به نظرم فاذر وشاید دیگر تجهیزاتی ها محکوم به صعودند
                          تمام مدل هایی که به ذهنم تومد رو خمدتون عرض میکنم:
                          1_
                          [img][/img]
                          2_
                          [img][/img]
                          3_
                          [img][/img]
                          الگوی دیگه ای به ذهنم نیومد که تایید خوبی داشته،منتظر نظر دوستان هستم
                          ارادت
                          اینم ازحرکت اول>:d<

نظر

• سعید درخشانی
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 286

بازار بعد از مدت کوتاهی استراحت دوباره صعود میکنه که احتمالا اخرین خواهد بود در کوتاه مدت .

نظر

• shahab
                              عضو جدید
                              • Dec 2011
                              • 5

سلام .در مورد صدرا هنوز نظر قبلی دارید یا خیر

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                                بازار بعد از مدت کوتاهی استراحت دوباره صعود میکنه که احتمالا اخرین خواهد بود در کوتاه مدت .
                                با سلام آقای درخشانی نظر شما تا مجمع پایان شهریور چیست با تشکر
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X