نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاهرخ اسلام پور
    عضو عادی
    • Dec 2011
    • 103

وضعیت تکنیکی پتروشیمی فناوران (شفن)

با نگاهی به نمودارش متوجه یک الگوی پروانه نزولی شدم که اولین ناحیه PRZ محدوده قیمتی 10864 الی 10944 می باشد و دومین منطقه پر پتانسیل برگشتی در محدوده قیمتی 11435 الی 12038 می باشد که با ترازهای فیبوناچی در شکل مشخص
    می باشند البته شاید بنظر برسد محدوده اول پر پتانسیل خود را رد کرده است اما برای بنده هنوز مسجل نشده است .

نکته بسیار مهم دیگری که به الگوی بالا اعتبار بسیار زیادی می بخشد اینست که از دیدگاه موج شماری امواج الیوت با احتمال بالایی در داخل ریز موج سوم صعودی از یک موج 3 صعودی بزرگتر هستیم که بازار بنظرم بایستی برای تکمیل ریزموج چهارم
    یک ریزش کوتاه و سپس صعود برای تکمیل ریزموج پنجم صعودی را داشته باشد و سپس یک ریزش پیچیده برای ساختن موج چهارم نزولی از درجه موج سوم صعودی را ببینیم و سپس بازار برای ساختن موج پنجم صعود کند که ریزش برای موج چهارم
    می تواند متقارن با تاثیر الگوی پروانه نزولی باشد.
    سه قدرت برجهان حكومت مي كند : ترس حرص حماقت
    آلبرت انیشتن

نظر

• شاهرخ اسلام پور
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 103

وضعیت تکنیکی فولاد مبارکه

یک عدد مثلت افزایشی (Ascending Triangle) در چند روز کاری اخیر در نمودار سهم مشاهده می شود که با شکست خط بالایی مثلث ( همان مقاومت کوتاه مدت سد راه رشد سهم) ,سهم به اندازه تقریبی قائده مثلث رشد خواهد کرد که این
      بنظر با اتمام موج سوم یا پنجم صعودی سهم متقارن خواهد شد بنابراین بنظرم تا قیمت 3350 جای رشد دارد نکته بعدی کاهش نسبی حجم معاملاتی داخل الگو می باشد که در حالت ایده ال می بایست شکست ضلع بالایی مثلث با تائید حجم
      بالایی همراه باشد مقاومت بسیار محکم سهم روی قیمت 3476 ریال می باشد نکته ریز و جالب نمودار همراه شدن نسبت 61.8 در صد فیبوناچی از دو پیوت ماژور سقف و کف قبلی با خط مقاومت بالایی مثلث می باشد.
      آلبرت انیشتن

نظر

• شاهرخ اسلام پور
        عضو عادی
        • Dec 2011
        • 103

ادامه تحلیل تکنیکی پتروشیمی اراک (شاراک)

در اصل توسط شاهرخ اسلام پور پست شده است View Post
        با نگاهی به چارتش متوجه یه الگوی خفاش نزولی (Bearish BAT) شدم که از لحاظ ترازهای فیبو یه الگوی ایده ال محسوب می شود با رسیدن به منطقه پر ترافیکی که با چهار تراز فیبو نمایش داده شده وبا در نظر گرفتن اینکه احتمالا در داخل موج سوم می باشیم هردوعامل ذکر شده موجب می شود قیمت برای ساختن موج چهارم نزولی ریزش کرده و پس از کسب انرژی مجدد صعود نمایدالبته یه واگرایی نزولی معمولی تو مک دی دیدم که سناریوی ریزش رو خیلی کمک میکنه.

حالا اگه قیمتش ریزش کنه به اهدافی که توی چارت از ترکیب اهداف یک خفاش نزولی و پایان موج چهارم نزولی رسم شده برخورد وبااحتمال بسیار بالایی صعود خواهد کرد اولویت اهداف از نظر من بترتیب 1 3 2 4 وکمترین احتمال PRZ 5 می باشد.

اگر هم قیمت بتونه پیوت ماژور در قیمت 6154 ریال رو رد کنه کل تحلیل باطله علی رغم اینکه از نظر من خیلی بعده:-/
        بنظر می رسه الگوی خفاش نزولی داره اثر می کنه و قیمت بایستی یک اصلاحی بکنه بیاد پایین و با کسب انرژی مجدد بره در اولین مرحله به پیوت 5913 و در مرحله بعدی به 6154 حمله کنه اهداف یک الگوی خفاش نزولی رسم شده بودند و کماکان
        معتبرند اما اگه قیمت به اونها نرسه و به یکباره برگرده پیوت 5913 رو بزنه نشانه اینه که روند صعودی محکم و قدرتمندی داره, من بشخصه اوردر خریدم رو بالای پیوت 6154 قرار می دم شد شد نشد نشد:p
        آلبرت انیشتن

نظر

• حبیب
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 252

جناب شاهرخ خان اسلام پور
          دوست عزیز ضمن تشکر از تحلیلهای غنی شما اگر فرصت کردید تحلیلی هم از وپترو به همراه موجشماری بفرمایید ممنون میشم

نظر

• سعید درخشانی
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 286

در اصل توسط جواد1979 پست شده است View Post
            آقای درخشانی به نظر بنده شما یکی از بهترین تکنیکال های کشور عزیزمونی . بنده از ابتدای ورودتون به بورکس و سایت وزین بورسی خواننده مطالب شما بوده و هستم ان شا... همیشه همه جا شاد وسلامت باشی و یه سوال داشتم بنده جدیدا با نرم افزار Advanced GET آشنا شدم و می خوام مطالب تکنیکال رو به امید خدا یاد بگیرم می خواستم شما راهنماییم کنید که ابتدا از کجا شروع کنم و اصلا خودتون چند ساله کار می کنید و از چه نرم افزاری استفاده می کنید از کجا شروع کردید در کل اقا سعید به مام یاد بده چطور ماهیگیری کنیم . خداخیرت بده
            ممنون از لطف شما . برای یاد گیری تکنیکال بهتره در مرحله اول کتاب " تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه " نوشته جان مورفی که در ایران نیز توسطه دو دوست عزیزمون اقایان قاسمیان و فراهانی ترجمه شده بخونید . در مراحل بعدی میتونید از فضای سایتها و یا کتب بیشتر هم کمک بگیرید . من بیشترین کمک رو از فضای اینترنت گرفتم .

نظر

• شاهرخ اسلام پور
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 103

وضعیت تکنیکی سرمایه گذاری پتروشیمی (وپترو)

در اصل توسط حبیب پست شده است View Post
              جناب شاهرخ خان اسلام پور
              دوست عزیز ضمن تشکر از تحلیلهای غنی شما اگر فرصت کردید تحلیلی هم از وپترو به همراه موجشماری بفرمایید ممنون میشم
              از نظر شمارش امواج الیوت به نظر می رسد یک پنج موجی نزولی را که از 12 فوریه شروع و در 18 نوامبر سال میلادی گذشته به اتمام رسیده بود را پشت سر گذاشته و وارد یک موج اصلاحی یا پیشرو جدید شده ایم با این اوصاف احتمالا
              ریزموج سوم از موج یکم یا A را پشت سرگذاشته ایم دلیل اصلی آنکه می گویم موج سوم به اتمام رسیده آنست که موج سوم تمایل زیادی برای رسیدن به 161.8% APP موج اول دارد که در مورد اخیر دقیقا از روی همین تراز ریورس کرده
              است پس محتملترین حالت برگشت برای ساخت ریز موج چهارم و سپس صعود برای ساخت ریز موج پنجم صعودی می باشد محتملترین ترازهای فیبوناچی برای ساختن موج چهارم در شکل رسم شده اند که منطقه پرترافیکی از لحاظ
              ترازها بوجود آورده اند نکته بعدی اینکه موج چهارم طبق قانون نمی بایستی با موج اول هم پوشانی بکند یعنی قیمت ما نمی بایستی زیر 676 ریال بیاید البته بعضی منابع برای بازارهای کالا تا ده درصد نفوذ را مورد قبول قرار می دهند
              و این بستگی به تریدر دارد که همپوشانی را بپذیرد یا نه !!!

از لحاظ الگوهای کلاسیک در بازه میان مدت سهم یک الگوی سروشانه معکوس در چارت سهم مشاهده کردم که بیانش خالی از لطف نیست شانه چپ الگو در تاریخ 5اکتبر 2011 شکل گرفته است پس از آن سهم ریزشی را در راستای
              روند نزولی خودش ادامه داده است که سر را در مورخه 28نوامبر 2011 با 36 کندل معاملاتی ساخته است سپس صعودی را تجربه کرده و شانه راست را در مورخه 25 ژانویه 2012 دقیقا با همان 36 کندل ساخته است اگر قیمت خط گردن
              را بشکند می تواند تا قیمت 1023 ریال صعودی را تجربه کند البته اگر بشخصه بخواهم اوردر خرید قرار بدهم روی پیوت سقف در قیمت 863 ریال قرار می دهم البته این فقط نظر شخصی من در مورد ورود می باشد که بسیار محافظه کارانه
              است اما بصورت قانونی بایستی پس از شکست خط گردن و یا پول بک برای لمس خط گردن (که بسیار فرصت خوبی است) وارد شد.

باز هم از لحاظ بررسی الگوهای کلاسیک یک الگوی سرو شانه سقف در بازه کوتاه مدت مشاهده می شود که در صورت اثر گذاری قیمت تا 627 ریال احتمال ریزش دارد دوستان به این نکته توجه داشته باشند که در یک الگوی سروشانه ایده ال
              بایستی خط گردن شیب ملایمی بسمت بالا داشته باشد اما بعلت آنکه در بازه کوتاه مدت هستیم من بشخصه این نوع خط گردن را می پسندم چون به قیمت اجازه نوسان بیشتری می دهد و سیگنال خطای ورود کمتری ایجاد می کند
              بهرحال چند گزینه دیگر در ذهن دارم که اگر بازار به سمت هرکدام چربش بیشتری داشته باشد بیان خواهم نمود دوستان خواهشمندم کاهش حجم معاملاتی و واگراییهای احتمالی را در هر دو الگوی سروشانه مورد بررسی قرار بدهند
              البته من خودم بررسی نموده ام ولی بعلت زیاد شدن حجم مطالب از بیانشان فعلا معزورم انشاءالله فرصت بعدی.
              آلبرت انیشتن

نظر

• boursbazan
                Banned
                • Dec 2011
                • 30

از اساتید محترم خواهش میکنم یک تحلیل از شاخص کل لطف فرمایند....آیا واگرایی منفی در rsi جدیست؟؟

نظر

• شاهرخ اسلام پور
                  عضو عادی
                  • Dec 2011
                  • 103

وضعیت تکنیکی کاغذ سازی کاوه (چکاوه)

در داخل نمودارش یکی از بدترین و موذی ترین الگوهای معمولا ادامه دهنده مشاهده می شه که جان مورفی آرزو می کرد هیچ مسلمونی دچارش نشه :pاز الگوهای نادره تفسیرش هم بدین صورته که بازار در طی سه فاز ابتدا نزول می کنه
                  بعدش وارد یه مرحله خنثی می شه می شه و سپس می ره توی فاز صعودی اما صعودش با رسیدن به سقف مهم قبل از نزول به اتمام می رسه و بعدش می ره برای یه مرحله اصلاح که این اصلاح با پرچم چهار گوش و یا پرچم سه گوش
                  به اتمام می رسه و با تائید حجم (افزایش )دوباره صعود می کنه البته صعودش معمولا بیشتر از یک سوم کف تا سقف الگو نمی شه حالا اگه دوستان گفتن این چه الگوییه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درود بر دوستانی که درست حدس زدند الگوی فنجان با دسته Chart Pattern / cup with handle Continuation
                  حالا وقتی الگوی پـــرچــــــم تموم شد و الگو اعتبار گرفت در مورد تارگتش صحبت خواهم کرد انشاءالله در مورد شمارش امواج الیوت این سهم و شاخص کل که دوستان سوال کرده بودند نظراتم رو فردا خواهم گفت.
                  آلبرت انیشتن

نظر

• شاهرخ اسلام پور
                    عضو عادی
                    • Dec 2011
                    • 103

دوستان علاقه مند می تونن از لینک زیر مقاله جالبی رو در مورد پترن فنجان دانلود کنن و بخونن.
                    آلبرت انیشتن

نظر

• bourse
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1346

شاهرخ جان این تیز بینی واقعا جای تحسین داره . بنده هم زیاد روی چکاوه کار کردم به نظرم از هر نظر مستعد رشده . . .

نظر

• حبیب
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 252

شاهرخ خان عزیز از تحلیل جامع و کامل شما از سهم وپترو بسیاز سپاسگزارم

نظر

• omidbefarda
                          عضو عادی
                          • Dec 2011
                          • 104

جناب شاهرخ اسلامی سپاسگزار از نمودارها و تحلیل هایتان که شرح مبسوطی را ارائه می نمایید.ممنون میشوم در مورد ثامان هم بررسی داشته باشید . قبلا از توجه تان کمال تشکر را دارم.

نظر

• شاهرخ اسلام پور
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 103

در اصل توسط omidbefarda پست شده است View Post
                            جناب شاهرخ اسلامی سپاسگزار از نمودارها و تحلیل هایتان که شرح مبسوطی را ارائه می نمایید.ممنون میشوم در مورد ثامان هم بررسی داشته باشید . قبلا از توجه تان کمال تشکر را دارم.
                            بسیار خوشحالم که میتوانم با دانش بسیار اندکی که دارم درحد توانم به دوستان عزیزم در تاپیکی که با نام استاد بزرگوارم آقای درخشانی آراسته شده کمکی هرچند ناچیز بکنم.
                            با نگاهی گذرا به نمودارش اولین نکته ای که خودنمایی می کنه یک حرکت تند و تیزه (Sharp) که من بشخصه و بنا به تجربه بلافاصله اولین شماره ای که به این نوع رفتار شارپ بازار میدم موج سوم الیوت می باشد مگر آنکه حرکات قبلی و بعدی
                            سهم برام مسجل کنن که با یک حرکت اصلاحی مثل موج C طرف باشم بنابراین شمارش نرم افزار ادونسد گت رو تا حدودی قبول کردم و شکلش رو براتون می کذارم البته یه سری ایراداتی توش می بینم که بیان خواهم کرد

1-محل اتمام موج سوم صعودی با تراز 261.8 درصد فیبو پروجکشن موج اول و با تراز 361.8 در صد فیبو ریتریسمنت (EXT) موج دوم مشخص شده است آن چیزی که معلوم است اینست که موج سوم بسیار بیشتر از معمول پیشروی
                            داشته است و می تواند نوید روند پرقدرتی را بدهد بنابراین نرسیدن موج چهارم نزولی به کانالهای رسم شده توسط نرم افزار قابل توجیه می باشند .
                            2 موج چهارم حداقل تراز مورد نیاز یعنی 23.6 درصد فیبو برای اعتبار بخشی به خودش را طی کرده است اما نتوانسته دو شرط فیبوناچی دیگر را پوشش دهد.
                            3 اندیکاتور Elliott trigger که برای اطمینان از اتمام موج چهارم میباشد هنوز خط مبداء (صفر) را به سمت بالا قطع نکرده است.
                            4متاسفانه اوسیلاتور 5,35 نتوانسته به سمت خط صفر پول بک کند که این احتمال را که در سقف قیمتی چند روز قبل ریز موج سوم صعودی ساخته شده و پس از اتمام ریز موج چهارم میریم برای ریز موج پنجم که بعد از آن موج سوم ما
                            ساخته خواهد شد را تقویت می کند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            از لحاظ پترنهای کلاسیک بنظر یک الگوی مثلث متقارن صعودی ساخته است که اگر با تائید حجم و شکستن خط مقاومت بالایی انتظار رسیدن به هدف 1525 وجود دارد ضمنا بیان این مطلب خالی از لطف نیست که معمولا دو موج پیشرو
                            گسترش نیافته از لحاظ قیمتی با یکدیگر برابر می شوند با این اوصاف موج پنجم احتمالی در قیمت 1557 به اتمام خواهد رسید که با هدف مثلث متقارن تقارن پیدا خواهد کرد.
                            نکته آموزشی اینکه طبق قانونی قیمت بایستی در محدوده بین دو سوم الی سه چهارم یادر محدوده یک سوم الی دو سوم پهنای افقی مثلث در جهت روندش با حجم بالایی نسبت به روز های قبلی مثلث را بشکند تا مثلث اعتبار داشته
                            باشد
                            آلبرت انیشتن

نظر

• omidbefarda
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 104

از تحلیل زیبا و نگارش روان تان در باب ثامان لذت برده و استفاده ی بسیار بردم . دست مریزاد و مرحبا

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                                چکاوه رو بنده هم سعی میکنم نمودارش رو از منظر خودم انالیز بکنم . خیلی مباحث خوبی مطرح میشه و استفاده میکنیم از محضر اساتید
                                الان وقت عملي شدن اون قولي هست كه چند وقت پيش داديد و عملي نشد.....البته نيم خطي نه.....كامل ميخايم
                                مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

در حال کار...
                                X