کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رنجر جان ما بخارش رو داريم ، پولش رو نداريم متاسفانه !
صالح جان منظورم اونهایی که تا صف میشه خالی میکند نه شما دوست گلم ویا بقیه عزیزانی که سهامداری میکنند.
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
در حال حاضر پي به اي سهم بالا هستش و يكي ديگه از نكات منفي سهم اينه كه شركت مصرف كننده ارزه و تراز ارزيش منفي هست نكته منفي ديگه اينه كه مواد اوليه شركت وارداتي هست كه با يك تحريم شركت به مشكل ميخوره
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
ولی اینجور سهم ها باید 5الی 10درصد سبد باشند وغیر از این عملکردتان غیر علمی است.
پیشنهاد میکنم مقداری را بفروشید و کچینی و کگل و فاسمین و فاذر جایگزین فرمایید.(نظر شخصی) با مطالعه دقیق تر تصمیم گیری فرمایید
جسارت حقیر را ببخشید
ممنون از راهنمایی شما.
.
راستش با شیران 8 ماه سهامداری کردم دیدم فایده نداره فروختم چند روز بعد بست واسه تعدیل
قلرست داشتم فروختم بست واسه تعدیل
شصفها داشتم خوبم سود کردم ولی فروختم بست واسه تعدیل
راستش یه جورایی میترسم این رو بفروشم اینم ببنده واسه تعدیل (:دی )
ولی در حقیقت قصد داشتم این کار رو کنم ولی یه مقدار نقدینگی اومد دستم گفتم فعلا به این دست نزنم
دیگه توی این قیمتها فروشنده زیادی نداره باید بره برای بالای 200
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
دیگه توی این قیمتها فروشنده زیادی نداره باید بره برای بالای 200
حق با شماست .سهمی که فروشنده نداشته باشه محکوم به بالا رفتنه و خریدار میاد پاش .
برای بالا رفتن باید عده ای را خسته کند ،که مدتی هست این کار را به خوبی انجام میدهد .#:-s
من وارد هر سهمی میشم. منفی میشه روز اول هم اعلام کردم نمونه اش کاما- همین کپشیر- و... واقعا سود کردن به ما نیامده
پس زود تر خارج شو شاید +++++ بشه :x
شوخی کردم یکی دو روز دیگه بازار +++++ میشه اونهای که پول لازم دارن دارند میفروشند.
دیگه واقعا وقتی سهمهایی با حدود 15 میلیون شناور صف فروش میشن باید فعلا فاتحه بازار رو خوند کپشیر سهم خوبیست اما فعلا باید تا برگشت بازار صبر کرد پارسال هم همینجوری بود تو هفته اخر هر سهمی که میخواستی میتونستی بخری بعد تو عیو راحت بفروشی امیدوارم امسالم این جوری باشه
اما چند تا سوال من دارم
1)در جدول تولید و فروش یه مورد جدید اضافه شده به نام تیشو...کسی اطلاعی در موردش داره؟
2)چرا موجودی اول دوره حسابرسی شده با نشده انقدر اختلاف داره؟مخصوصا کربنات سدیم و قیر
نظر