این سهم ظاهرا تا 1413 نرسه دست بردار نیست
پشم شيشه ايران ( كپشير )
Collapse
X
-
در اصل توسط Renjer پست شده است View Postاین سهم ظاهرا تا 1413 نرسه دست بردار نیست
نظر
-
دوستان اين سهم ممکنه تا 1000 تومان هم افزايش پيدا کند!!!! ارزش جايگزيني انهم بيش از 1500 تومان هست!!!!!!
هرسهمي که بخاد اينطور صعودي داشته باشد طبيعتا معطلي هم داره
چون اينطور متعادل و منفي بيشتر ميتوانند جمع کنند اگه صف کنند ديگه گيرشان نمياد
چون براي ما مشخص نيست زمان صعود بهتره 30 درصد سبد بلند مدت بهش اختصاص بدهيد بعد نتيجه رو ببينيد سود عملياتي هم كه عاليه و رو به افزايش
قيمت 160 تومانه کاملن جوک!!
وقتي با نسبت معقول در سبد باشه ضمن اينکه از بازي خسته نخواهيد شد بموقع نيز کل سبد را دگرگون خواهد کرد
درست در کف قيمته الان و کمترين ريسک و بيشترين پتانسيل افزايش کاملن نوبر!!!
كافيه يه حقوقي يا شخص ديگه گزارشهاي هيئت مديره را بررسي كند
بعد موثق ميفهمند سود چندصد درصدي داخلش خوابيده
الانم دارند يه عده مهندسي شده جمع ميكنند
توصيه ميكنم گزارشهاش رو بررسي كنيد تا خودتان متوجه شويد چون شركت كوچكه هميشه فرصت خريد نميده
شركت در قسمت متراكمي از شهر واقع شده كه جاي پارك ماشين هم كم گير مياد!!
من مصاحبه رييس منطقه ويژه اقتصادي هم دارم حتا كه گفته پشم شيشه از معدود شركتهايي هست كه براي انتقال كارخانه زمين خريداري كرده در شهرك صنعتي تلاشهاي زياد دارد انجام ميدهد
من عكسهايي از گزارش ميگيريم كه شركت درحال گرفتن تغيير كاربري زمين از شهرداري هست تا مستند همه ببينند قيمتي كه گفتم حتا بدبينانه بوده كارخانه هم ديدن كردم
هر سوالي داشتند دوستان در مورد موقعيت كارخانه و زمينهاش پاسخ ميدم
عملياتي هم كه عالي هست افزايش قيمت و توليد داشته و همچنين طرح توسعه
من باز در يه پست ديگه مستند ثابت خواهم کرد ارزش سهم و قيمتي که دادم .....ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد
نظر
-
جناب آرش کمانگیر این سهم به غیر از زمینی که دارد وضعیت تولید وفروشش چگونه است زیاد روی زمین نمی شود تمرکز کرد ممکن است نفروشد البته من 10000 سهم این شرکت را دارم ( خربد حدود 212تومان ) زمانی که مهران جان گفت میخرد من چون مهران را قبول دارم منم خریدم که متاسفانه قیمت پایین آمد خواهشا نکات مثبت ومنفی سهم را بگویید که در صورت صلاحدید اضافه کنیم
نظر
-
جناب ناظم بنده تا حدودی با شرکت در ارتباط هستم، به جز قضیه زمین ها سال گذشته عملکرد شرکت بسیار بهتر شده بود مخصوصا سه ماه آخر و احتمال تعدیل مثبت رو داشته باشید. در ضمن هدفمندی یارانه ها و افزایش قیمت حامل های انرژی بر این شرکت تاثیر مثبت می گذارد و باعث افزایش فروش محصولات از پارسال شده است. علاوم بر این موارد دیگری هم هست که در حال حاضر اجازه بیان ندارم اما مطمئنا ریسک سهم بسیار پایین است. توصیه اکید حقیر این است که در سبد بلند مدت خود قرار دهید و زیاد به نوسان قیمتی آن نگاه نکنید. ان شالله سود خوبی خواهید کرد.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام دوستان.درروزهای اخیرواردکپشیرشدم وفعلاحدود20000تاخریدم.ولی توافزایش تعداداین سهم توسبددچارشک هستم چون توگزارش91:
1-سودخالص پس ازکسرمالیات 1 میلیاردو340میلیون تومان است.
2-صادرات1میلیون و553هزاردلارومصارف ارزی حدود4میلیون و150هزاردلاراست ودلاررا1226تومن گرفته.
حدود2میلیون و600هزاردلارمصرف ارزی بیشترازصادرات داردکه اگردلار700تومن بیشتریعنی1926تومن
باشه بیش از1میلیاردو800میلیون تومن تعدیل منفی خواهدداشت.
3-مقایسه بند1و2یعنی...
لطفادوستان نظرشون رودرمورداین تحلیل به طورمستندوباتوجه به گزارش هاش بگن تاازاین ابهام درموردارزشمندبودن سهم بیام بیرون.
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postسلام دوستان.درروزهای اخیرواردکپشیرشدم وفعلاحدود20000تاخریدم.ولی توافزایش تعداداین سهم توسبددچارشک هستم چون توگزارش91:
1-سودخالص پس ازکسرمالیات 1 میلیاردو340میلیون تومان است.
2-صادرات1میلیون و553هزاردلارومصارف ارزی حدود4میلیون و150هزاردلاراست ودلاررا1226تومن گرفته.
حدود2میلیون و600هزاردلارمصرف ارزی بیشترازصادرات داردکه اگردلار700تومن بیشتریعنی1926تومن
باشه بیش از1میلیاردو800میلیون تومن تعدیل منفی خواهدداشت.
3-مقایسه بند1و2یعنی...
لطفادوستان نظرشون رودرمورداین تحلیل به طورمستندوباتوجه به گزارش هاش بگن تاازاین ابهام درموردارزشمندبودن سهم بیام بیرون.
http://www.codal.ir/Reports/FirstEPS...vCRZ3hMw%3d%3d
احتمال دوم این هست که واردات مواد اولیه خیلی از شرکتها ما که وابسته هم بودند خود کفا شدند پس این یه سواله که چرا پشم شیشیه وارداتش بیشتر میشه؟؟
شرکت کلن از زمان طرح تحول و افزایش قیمت دلار از نظر بنیادی خیلی بهتر شده سال گذشته هم چندبار تعدیل مثبت داده
فروش شرکت زیاد شده
رقیب محصولات شرکت کالای مشابه چینی بوده که با افزایش دلار قیمت کالای وارداتی افزایش شدید داشته طرح تحول هم باعث افزایش کرایه حمل و نقل محصولات چینی شده چون خیلی جا گیر هست!! و همچنین افزایش فروش شرکت
بنابراین اتفاقات مثبت زیادی در بنیادی افتاده
که ممکنه باتوجه به این تحولات محصولات دیگه اش را دارد بیشتر تولید میکند و این سبب افزایش واردات شده که چون کالای رقیب هم با دلار وارد میشود هرچقدر افزایش دلار داشته باشیم کالای مشابه حتا بیشتر گران شده و نمیتونه حاشیه سود شرکت رو تهدید کند
حالا اگه بخواهند با اینها گزارشها رو بازی بدهند باور کن من اطلاعی ندارم شاید هم براش دردسر درست کنند تا بیشتر جمع کنند و هرکه تحلیل نداره از سهم خارج کنند!!
یکی هم حالا چند روزه زیر سهم رو گرفته ببینیم کشاکش تا کجا ادامه دارهع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
نظر
-
در اصل توسط آرش کمانگیر پست شده است View Postببینید یوسف جان شرکت همیشه صادراتش بیش از واردات بوده حالا اینکه چی شده در این گزارش میخاد این مبلغ رو صرف واردات کند باید بررسی بیشتر کرد یه احتمال میتونه در رابطه با طرح توسعه الیاف شیشه که دارد باشه و همچنین تجهیزات جدید دیگه برای جابجایی
احتمال دوم این هست که واردات مواد اولیه خیلی از شرکتها ما که وابسته هم بودند خود کفا شدند پس این یه سواله که چرا پشم شیشیه وارداتش بیشتر میشه؟؟
شرکت کلن از زمان طرح تحول و افزایش قیمت دلار از نظر بنیادی خیلی بهتر شده سال گذشته هم چندبار تعدیل مثبت داده
فروش شرکت زیاد شده
رقیب محصولات شرکت کالای مشابه چینی بوده که با افزایش دلار قیمت کالای وارداتی افزایش شدید داشته طرح تحول هم باعث افزایش کرایه حمل و نقل محصولات چینی شده چون خیلی جا گیر هست!! و همچنین افزایش فروش شرکت
بنابراین اتفاقات مثبت زیادی در بنیادی افتاده
که ممکنه باتوجه به این تحولات محصولات دیگه اش را دارد بیشتر تولید میکند و این سبب افزایش واردات شده که چون کالای رقیب هم با دلار وارد میشود هرچقدر افزایش دلار داشته باشیم کالای مشابه حتا بیشتر گران شده و نمیتونه حاشیه سود شرکت رو تهدید کند
حالا اگه بخواهند با اینها گزارشها رو بازی بدهند باور کن من اطلاعی ندارم شاید هم براش دردسر درست کنند تا بیشتر جمع کنند و هرکه تحلیل نداره از سهم خارج کنند!!
یکی هم حالا چند روزه زیر سهم رو گرفته ببینیم کشاکش تا کجا ادامه داره
نظر
-
دوست عزیز فروش زمین بیشتر از 2 روز نمیتونه رو سهم اثر داشته باشه. چون سود غیر عملیاتی و قابل تکرار نیست. بیشتر شما باید از بازیگرای سهم که اگه داشته باشه خبر داشته باشی. مثل روزی که بنده و کارگزارم زیر 200 تومن خریدیم و اگه اشتباه نکنم بالای 230 تومن تو صف خرید فروختیم و یادمه اون زمانم یکسری از دوستان تارگت خیلی بالایی میدادند. یک مثال میزنم از وساپا که خودم دارم و یک سالی میشه الافشم. تو 6 ماهه 50 تومن پوشش داده و افزایش سرمایه 150 درصدی داره و 50 درصدش هم از سود انباشته هستش و فروش فملی رو هم در نظر داره. با این همه خبر خوب که دور و بر شرکت ولی چون بازیگرای سهم نمیخوان سهم رشد کنه همین اش و .................. بنظرم اگه شما فقط فاکتورت فروش زمین بنده خودم دنبال 2 سهم هستم که قراره فروش زمین داشته باشند و اگه اوکی شد حتما بهت خبر میدم. چون کپشیر خیلی وقته قراره زمینش رو بفروش و ...................
نظر
-
در اصل توسط 13661366 پست شده است View Postدوست عزیز فروش زمین بیشتر از 2 روز نمیتونه رو سهم اثر داشته باشه. چون سود غیر عملیاتی و قابل تکرار نیست. بیشتر شما باید از بازیگرای سهم که اگه داشته باشه خبر داشته باشی. مثل روزی که بنده و کارگزارم زیر 200 تومن خریدیم و اگه اشتباه نکنم بالای 230 تومن تو صف خرید فروختیم و یادمه اون زمانم یکسری از دوستان تارگت خیلی بالایی میدادند. یک مثال میزنم از وساپا که خودم دارم و یک سالی میشه الافشم. تو 6 ماهه 50 تومن پوشش داده و افزایش سرمایه 150 درصدی داره و 50 درصدش هم از سود انباشته هستش و فروش فملی رو هم در نظر داره. با این همه خبر خوب که دور و بر شرکت ولی چون بازیگرای سهم نمیخوان سهم رشد کنه همین اش و .................. بنظرم اگه شما فقط فاکتورت فروش زمین بنده خودم دنبال 2 سهم هستم که قراره فروش زمین داشته باشند و اگه اوکی شد حتما بهت خبر میدم. چون کپشیر خیلی وقته قراره زمینش رو بفروش و ...................
اگر تونستید تا چندسال اینده ببین چقدر بهت وقت دادم! سهمی پیدا کنی که بتونه با فروش زمین یک دهم کپشیر توجه کن یکدهم!
کپشیر سود شناسایی کند و سپس با جابجایی معاف از مالیات هم شود جایزه داری!!
من دیدم سرمایه های بزرگ میروند رو یه شرکت که از شدت عرضه حتا نمیتوانند 4درصد هم تکونش بدهند اونم برای 50درصد سود و بعد چندسال هم معطل میشوند
من تا فردا با استناد به گزارش شرکت و همچنین موقعیت زمین و قیمت ان یه بررسی گزارش گونه میذارم چون دیگه تحلیلی هم نیست وقتی همه چی عینی و موثق نوشته شود
خودت مطابق کن با شرکتهایی که سراغ داری
اینم بدان که من همیشه در همه زمینه ها بدبینانه ترین را در نظر میگیرم که در پست بعدی هم متوجه خواهید شد
باور کنید من همیشه تحلیلهایم را به اشتراک میگذارم و دوست دارم همه باهم همفکری کنیم و نظر دهیم سود کنیم نه چیز دیگه بارها هم گفتم بعد از بررسی دقیقتر خودتان اگه دوست داشتید و پسندیدید بذارید در سبد با نسبت معقول و از تک سهم شدن و کوتاه مدت پرهیز کنید ارادتمندآخرین ویرایش توسط ع-خاکسار قیری؛ 2012/03/31, 15:20.ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
نظر
-
غیر از فروش زمین یه سری بحثای دیگه هم هست که توی همین سال 91تکلیف سهمو معلوم میکنه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
نظر