اولین ایستگاه 320 هستش . وتوکا یکی دو روز دیگه فرصت میده..............
سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )
Collapse
X
-
-
25-05-13, 01:28
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Postپیرو شمارش قبلی، به نظرم موج 2 از سی از 5 تموم شده
انتظار دارم در کوتاه مدت (بازه ی یک ماهه) قیمت به سقف چنگال برسه(مهمترین مقاومت کوتاه مدت 285 تومان)
و در سه ماه آتی به هدف 358 تومانی دست پیدا کنه
29-05-13, 11:01
در اصل توسط آریو پست شده است View Postوتوکا سود توريل رو 54 تومن اعلام کرده ... در حالي که توريل بدون شک براي 92 حداقل حداقل 65 تومان سود داره با تقسيمي 70% يعني تقسيمي توريل ميشه 45 تومن يعني 10 تومان بيشتر از بودجه وتوکا
وتوکا 230.000.000 توريل داره
که اين 10 تومن 2.3 ميليارد تومن به سود وتوکا اضافه ميکنه يعني به ازاي هر سهم 9 تومان
در همه سال ها سياست تقسيم سود حتوکا بالاي 70 درصد بوده اما وتوکا براي سال بعد رو 50 درصد گرفته ... از محل حتوکا 2 تومن به سود وتوکا اضافه ميشه ...
وتوکا سود مهندسي ساخت و توسعه صنايع توکا و توکا توليد اسپادان رو بسيار محافضه کارانه نسبت به سال گذشته ديده که حداقل بين 500 تا 800 ميليون تومان به سود شرکت ميتونه اضافه کنه
که ميشه به ازاي هر سهم حداقل 3 تا 5 تومان
55 سود اعلامي شرکت
+
9(از محل توريل)
+
2(از محل حتوکا)
+
5(از محل غير بورسي)
=
71 تومان
سود سال 93 وتوکا حداقل 71 تومان هست
--------------------------------------------------------------------------------------------
طبق محاسباتم وتوکا براي سال مالي پيش رو 70 تومان حداقل خواهد ساخت
و از 50 تومن سود در مجمع پيش رو احتمالا طبق ساليان گذشته جدود 75% سود رو تقسيم کنه يعني حدود 38 تومان
70*4.5=315
+
35 (سود تقسيمي مجمع پيش رو با تنزيل )
=
350
وتوکا حداقل 350 تومان مي ارزد
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است1.ناو سهم طبق آخرین پرتفوی ارسالی=325 تومان و قیمت کنونی سهم =243 و سهم 25 درصد کمتر از ناوش معامله میشه و از این بابت جای رشد زیادی نمیتونه پتانسیل کنه و لذا مقایسه با چند سرمایه گذاری:
ومعادن:ناو سهم=900 تومان و قیمت کنونی سهم=545 و در واقع 40 درصد کمتر از قیمت ناو داره معامله میشه
واتی:ناو سهم حدود 960 تومان و قیمت سهم 417 تومان و در واقع 56 درصد کمتر از قیمت ناو داره معامله میشه
2.نسبت ارزش سهم=قیمت بازار تفسیم به ارزش حقوق صاحبان طی آخرین گزارش حسابرسی شده فصلی=V
ارزش ذاتی کنونی وتوکا=142 و قیمت بازاری=243 و V=1.7
حال مقایسه میکنیم با اون دو سرمایه گذاری:
ومعادن:ارزش ذاتی سهم=169 و V=3.2
واتی:ارزش ذاتی=259 V=1.6
نتیجه گیری:همانطور که در بالا دیدید برای سرمایه گذاری از نظر بنیادی واتی برتریم گزینه برای میان مدت و بلند مدت هست و باید اولویت سرمایه گذاری باشه و ومعادن بهد از واتی توانایی رشد میان مدتی بیشتری داره و وتوکا از نظر ناو که بیشتر تاثیر رشد کوتاه مدتی داره چندان حرفی برای گفتن نداره اما پتانسل ارزش ذاتی سهم که یک فاکتور موثر بلند مدتی است ارزنگی ذاتی سهم رو نشون میده....
در کل اگر سرمایه گذاری در بورس رو با قیاس بین سهم ها و گزینش برترین ها معقول ارزیابی کنیم وتوکا چندان حرفی برای گفتن نداره....
در اصل توسط Hamid Broker پست شده استوتوکا
سال مالی شرکت 31/3/92 هستش و با P/E حدود 4.93 در حال معاملس. شرایط بنیادی شرکت خیلی عالیه و اخبار مثبت عالیی پشتش نهفتس. قویاً تایید میشه و منتظر تحلیل تکنیکال شما هستم دکتر بورسی عزیز.
در اصل توسط اشکبوس کهنه سوار پست شده استروند سهم: صعودی
شرط تثبیت روند صعودی: 2 روز معامله بالای 2450 ریال
زمان معرفی در اداف: سیگنال 1 خرید این سهم در 220 تومان صادر شد و تکمیل خرید منوط به تثبیت سهم در بالای 2450 ریال گردید.
در اصل توسط Dr.boursi پست شده استبا سلام و تشکر از اساتید خودم اشکبوس، سعید و حمید عزیز
با توجه به اندیکاتور هایی که می بینم پیش بینی می کنم سهم قادر به عبور از مرز مقاومت کنونی(باند 247) است و با تشکیل الگوی سر و شانه هدف 286 را دنبال می کند....
البته سعی می کنم به شخصه خریدمو در پول بک انجام بدم ....
به شخصه اعتقاد دارم سهم تکنیکال جالبی را دنبال خواهد کرد....
در اصل توسط یزدان پناه پست شده استبه نظر بنده سهم در موج سوم است و درصورت عبور از مقاومت 263 هدف اول ان 300 خواهد بود و در صورت عبور از 300 اهداف به بالاتری خواهد رسید
همانطور که می بینید دوستان گرامی جواد و محسن از هفته های پیش هدف 350 تومانی به وتوکا داده اند..امشب یعنی 20 خرداد,نیز دوستان اداف هر یک نگاهی به وتوکا داشتند...جالب آن که پیرامون اخباری همانند فروش زمین که چند سالی هست راجع به وتوکا می شنویم در این جا صحبتی نشده است.. با همین شرایط نیز ارزش توجه را خواهد داشت..
پ.ن.
خودم که در حال حاضر ومعادن و وصندوق را در سبد دارم.. ولی وتوکا رو هم رد نمی کنم....آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/06/10, 23:48."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
نظر