در اصل توسط 554433 پست شده است
View Post
سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )
Collapse
X
-
-
-
قیمت در قالب کانال نزولی1 سرازیر شده تا اینکه تونسته در نقطه aازکانال 1 خارج بشه
خروج ازکانال نزولی یعنی شروع صعود
بعداینکه درکانال صعودیه2 قرارگرفته پس ازاصلاح50درصد فیبوبرگشتی درنقطهbازکانال صعودی خارج شده
وتوسط کانال نزولی 3 پایین کشیده شده تا اینکه تونسته در نقطه cازکانال نزولی خارج بشه وتا حالا داخل کانال صعودی 4قرارداره که خروج از کانال مزبور میتونه خطرناک باشهوتوکا.png[SIZE=3][COLOR=#FF0000]خواسته هایت درست زمانی براورده میشوند که عطش رسیدن به آن راازدست داده باشی وزمانی به کابوس تبدیل میشوند که تلاشت را ازدست داده باشی[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط 554433 پست شده است View Postبه نظر شما کی برای فروش مناسبه?
سهم خوب و باید نگه داشت هرروز نگاهش نکن که خسته میشی همچین سهمایی اولش آدمو خسته میکنه ولی بعد یهو یه حال اساسی بهت میده که هیچوقت فراموش نکنی نمونه ی این سهم مپنا هست گذشته این سهم الان وتوکاست آینده وتوکا هم زمان حال مپناست(برو صف خریدشو ببین)
نظر
-
در اصل توسط elnino2010 پست شده است View Postحالا کو تا فروش
سهم خوب و باید نگه داشت هرروز نگاهش نکن که خسته میشی همچین سهمایی اولش آدمو خسته میکنه ولی بعد یهو یه حال اساسی بهت میده که هیچوقت فراموش نکنی نمونه ی این سهم مپنا هست گذشته این سهم الان وتوکاست آینده وتوکا هم زمان حال مپناست(برو صف خریدشو ببین)
مقایسه بسیار دقیقی کردی.
من رمپنا در 165 تا 175 خریدم ولی در فروش باعجله از 245 تا 285 فروختم .
حالا هم وتوکا رو دارم میخرم(اضافه میکنم)
تا ببینیم این یکی میخواد چه کار بکنه.
فقط میدونم وتوکا تو این قیمتها ریسکی نداره.
[SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط negah پست شده است View Postعجب گزارشاتی داره میده.
معاملات این چند روزه شک بر انگیز بود.[SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]
نظر
نظر