در اصل توسط 554433 پست شده است
View Post
سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )
Collapse
X
-
-
پیش بینی درآمد هرسهم "وتوکا"
شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد پیش بینی درآمد هرسهم برای سال مالی 93،03،31 (حسابرسی شده) با سرمایه 260،000 میلیون ریال مبلغ 550 ریال بطور خالص (پس از کسر مالیات) می باشد. پیش بینی عملکرد سال مالی منتهی به 93،03،31 در نسبت به آخرین پیش بینی عملکرد سال مالی 92 به ترتیب: سود حاصل از سرمایه گذاری ها 28 درصد افزایش، سود عملیاتی 22 درصد افزایش و سود خالص دوره 12 درصد افزایش را نشان می دهد.
شرکت افزایش 28 درصدی سود حاصل از سرمایه گذاری ها را بدلیل پیش بینی افزایش سود حاصل از سرمایه گذاری در شرکت سرمایه پذیر اعلام کرده است.
شرکت اعلام نموده است که هیئت مدیره در نظر دارد مبلغ 275 ریال به ازای هر سهم را جهت توزیع بین سهامداران به مجمع عمومی عادی سالیانه سال مالی منتهی به 93،03،31 پیشنهاد نماید.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postپیش بینی درآمد هرسهم "وتوکا"
شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد پیش بینی درآمد هرسهم برای سال مالی 93،03،31 (حسابرسی شده) با سرمایه 260،000 میلیون ریال مبلغ 550 ریال بطور خالص (پس از کسر مالیات) می باشد. پیش بینی عملکرد سال مالی منتهی به 93،03،31 در نسبت به آخرین پیش بینی عملکرد سال مالی 92 به ترتیب: سود حاصل از سرمایه گذاری ها 28 درصد افزایش، سود عملیاتی 22 درصد افزایش و سود خالص دوره 12 درصد افزایش را نشان می دهد.
شرکت افزایش 28 درصدی سود حاصل از سرمایه گذاری ها را بدلیل پیش بینی افزایش سود حاصل از سرمایه گذاری در شرکت سرمایه پذیر اعلام کرده است.
شرکت اعلام نموده است که هیئت مدیره در نظر دارد مبلغ 275 ریال به ازای هر سهم را جهت توزیع بین سهامداران به مجمع عمومی عادی سالیانه سال مالی منتهی به 93،03،31 پیشنهاد نماید.
حدودا با چه قیمتی باز میشه؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط 554433 پست شده است View Postبه نظرتون وتوکا رو تا کی نگه دارم؟؟؟
وتوکا را من چند سالی داشته و زیر نظر داشته ام.متاسفانه حقوقی خوبی نداره و اجازه حرکت به سهم نمیده.
شرکت خیلی خوب و پرپتانسیلیه اما با این مدیریت انتظار رشد زیادی ازش نداشته باش.
به نظر من یا با یه سهم بهتر عوضش کن یا اگر میخواهی بلند مدت داشته باشی بیشتر از ده درصد سبدت را بهش اختصاص نده.
نظر
-
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
وتوکا از شنبه 5/5/92 رشد خودشو شروع میکنه و بعد فقط صف خرید نگید نگفتی یادتون باشه
به نقل از یک سایت بورسی که همیشه برای من سیگنالهای خریدش درست و با اعتبار بوده
نظر
نظر