در اصل توسط negah پست شده است
View Post
سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )
Collapse
X
-
در اصل توسط 554433 پست شده است View Postامید وارم تاثیر خوبی روی وتوکا داشته باشه
وتوکا سهم روزهای سخت و شکننده بازار هست.
صف خرید وتوکا این موضوع رو ثابت کرد.
وتوکا نه حباب دارد نه سفته باز روی این سهم فعال است.
فقط قدرت خود سهم باعث صف خرید 4شنبه شده بود.
[SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط negah پست شده است View Postبا سلام.
من از 190 با این سهم هستم .
توصیه میکنم کسانی که سهم رو دارند 3 یا 4 ماه دیگه با این سهم سهامداری کنند.
92/4/4An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
دوستان چند تا سهم دیگه تو بورس ایران داریم که زیر مجموعه هاش اینجوری سود سازی دارند؟/.:blinksmiley.:/[SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
بدهی بیش از 50 میلیارد تومانیش به فولاد مبارکه را مد نظر داشته باشید ! بدهیش فقط به فولاد مبارکه دو برابر سرمایه خود شرکت شده و فعلا نشونش ندادن ! ولی بالاخره مجبور خواهند بود که تو صورتهای مالی نشونش بدن ، اونوقته که ....
فعلا که هر مدیرعاملی میاد تا میبینه وضع خرابه یکسال نشده فرار میکنه که مبادا این بدهیها به اسمش تموم بشه و خراب شه! فقط تنها کاری که کردن بدهیها را مخفی کردن و رفتن تا نفر بعدی !
بالا رفتن این سهم هم توسط خود وتوکا و با کدهای بهین ریل و توکابتن انجام میشه ولی نمیذارن یک درصدی بشن که آمارشون تو سایت نیاد ! (از کارگزارها تحقیق کنید)
هرچی هم که زیرمجموعه هاش سود بدن جبران بدهیهاش نخواهد بود
فقط با دید نوسانگیری وارد این سهم بشید ، از ما گفتن[COLOR="#008000"][B][U]دانش ، تحلیل ، اقدام ، صبر[/U][/B][/COLOR] ;)
نظر
-
تمام پرتفوهاش سودهای خوب وکلانی براش ساختن هرچی گزارش اومده مثبت بودههمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
درود برشما.وتوکا کمتر رقم 50م بدهی به فولاد درد عذی در حدود 35م که در حسابهای پ پ سرمایه گذاریهای فولاد ثبت گردیده است .
نظر
-
در اصل توسط مرتضی حسینی پست شده است View Postدرود برشما.وتوکا کمتر رقم 50م بدهی به فولاد درد عذی در حدود 35م که در حسابهای پ پ سرمایه گذاریهای فولاد ثبت گردیده است .
لطفا ترجمه اش رو هم بنویسید.:D
[SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط orkide پست شده است View Postبدهی بیش از 50 میلیارد تومانیش به فولاد مبارکه را مد نظر داشته باشید ! بدهیش فقط به فولاد مبارکه دو برابر سرمایه خود شرکت شده و فعلا نشونش ندادن ! ولی بالاخره مجبور خواهند بود که تو صورتهای مالی نشونش بدن ، اونوقته که ....
فعلا که هر مدیرعاملی میاد تا میبینه وضع خرابه یکسال نشده فرار میکنه که مبادا این بدهیها به اسمش تموم بشه و خراب شه! فقط تنها کاری که کردن بدهیها را مخفی کردن و رفتن تا نفر بعدی !
بالا رفتن این سهم هم توسط خود وتوکا و با کدهای بهین ریل و توکابتن انجام میشه ولی نمیذارن یک درصدی بشن که آمارشون تو سایت نیاد ! (از کارگزارها تحقیق کنید)
هرچی هم که زیرمجموعه هاش سود بدن جبران بدهیهاش نخواهد بود
فقط با دید نوسانگیری وارد این سهم بشید ، از ما گفتن
با این گزارشی که دادی امروز تو کدوم مرحله از مراحل زیر بودی؟؟
دانش.تحلیل. اقدام . یا صبر.
به نظرم امروز اقدام به خرید کردی.
چون دیگه فرصت خرید تازیر1000 نخواهد داد./:.grlim:./
نظر
-
-
-
کسر وقت موجب غلط املایی گردید.مفهوم آن یعنی عدد50میلیارد صحیح نبوده ورقم واقعی بدهی 35تا 36میلیارد میباشد وبابت وجوه دریافتی وتوکا بصورت پیش دریافت میباشد وباتوجه به احتمال افزایش سرمایه درحسابهای فولاد که بایستی پرداختها را ثبت نماید به حساب سرمایه گذاریها درج نموده.
نظر
-
دوست عزیز مرتضی حسینی ، از شما ممنونم که حداقل این بدهی را قبول دارید و برخلاف بعضیها کتمان نمی کنید
اما تا جائیکه من می فهمم درصورت افزایش سرمایه ، شرکت باید طرح توجیهی تهیه کنه و تو این طرح توضیح بده که با پول افزایش سرمایه چه کارهایی میخاد انجام بده ، سپس این طرح را برای تایید به سازمان بورس ارسال کنه و تاییدیه بگیره (تا جایی که من خبر دارم وتوکا بیشتر از یکسال و نیم هست که میخاد افزایش سرمایه بده ولی سازمان طرحشو تایید نمیکنه و برگشت میده) ، بعدش هم رضایت سهامدار را در مجمع فوق العاده کسب کنه و تازه محلش هم مشخص کنه که از انباشته باشه یا برداشت از مطالبات و یا آورده نقدی (یکی دیگر از ایراداتی هم که سازمان به افزایش سرمایه وتوکا میگیره اینه که شما به ازای هر سهم نزدیک به 100 تومان انباشته داری و اگر میخایی افزایش بدی باید از انباشته استفاده کنی نه از آورده نقدی سهامدار ، که حرف کاملا درست و منطقیه)
حالا شما اولا چطور می فرمایید که فولاد این پولها را میده و این شرکت هم در پیش پرداخت سرمایه گذاریهاش ثبت میکنه به امید یکککک روزی که این شرکت افزایش سرمایه بده ، اونهم با این حجم که به قول شما 36 میلیاد هست (سرمایه وتوکا 26 میلیارده حالا شما حساب کن ببین چند درصد باید افزایش بده تا بتونه فقط بدهی فولاد را صاف کنه!) ، ثانیا تا جائیکه من خبر دارم این وتوکا مشکل شدید نقدینگی داره و هر روزمدیرانش بجای تلاش برای بدست آوردن قراردادها و کارهای جدید، توی فولاد و جلوی دفتر مدیرمالی فولاد هستند تا بتونن دوزار پول بگیرن ( و بدهی بیشتری به بدهیهای خودشون اضافه کنن) تا بتونن حقوق پرسنل و بدهیهای عقب افتاده بانکها و سود سهامداراشونو بدن و بتونن امورات روزانه شون را بگذرونن وتنها هنرشون هم سفته بازی روی سهم خودشون هست !
ثالثا اگه وتوکا بخواد افزایش سرمایه بده و حتی با این فرض که همه افزایش سرمایه هم از محل آورده نقدی سهامداران باشه ، اگر بخواد بدهی فولاد که سهامدار عمده اش هست را با پول افزایش سرمایش تهاتر کنه پس اونوقت برای وتوکا چی می مونه که بعدش بخواد طرحهایی که بخاطرشون افزایش سرمایه داده را اجرا کنه ؟؟!!!!!! (با اینکار عملا پول افزایش سرمایه را خرج کم کردن بدهیهاش کرده و قصدشون از افزایش سرمایه هم بنظر بنده دقیقا همینه و فولاد مبارکه هم این موضوع را فهمیده و زیر بار افزایش سرمایه نمیره و داره به وتوکا فشار میاره که باید بدهیت را تسویه کنی و کار جدید هم بهشون نمیده !!!)
به نظر من این شرکت مشکلات عدیده ای داره که فعلا داره راجع بهشون مخفی کاری میشه و هر مدیرعاملی هم میاد فقط میخاد از گردن خودش رد کنه و بره تا براش دردسر نشه و فقط باید منتظر موند و دید که کدوم مدیرعاملی حاضر میشه این مشکلو قبول کنه تا بشه این شرکتو از یه فاجعه قریب الوقوع نجات داد (شاید خبر نداشته باشی که چند روز پیش یه سهامدار با ..... رفته در وتوکا تا بتونه سود معوقشو بگیره ! اینو گفتم که به عمق فاجع پی ببرید ) برید تحقیق کنید
امیدوارم سهامدارای وتوکا همیشه پرسود باشندآخرین ویرایش توسط orkide؛ 2013/08/20, 20:18.[COLOR="#008000"][B][U]دانش ، تحلیل ، اقدام ، صبر[/U][/B][/COLOR] ;)
نظر
-
نظر