در اصل توسط کيانوش پست شده است
View Post
سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )
Collapse
X
-
دیشب روی وتوکا تحلیل مفصلی انجام دادم و نتیجه این شد که امروز قبل از صف شدن یه مقدار ازش خریدم.
اختلاف بین گزارش پارسال و امسال به خاطر اون موردی که از قلم انداخته میشه به عبارتی 13 تومن واسه هر سهم;)در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در مسیر صعودبا وتوکا،همراه با دوستان...
سلام،خدا رو شکر که وتوکا هم سربلندمون کرد... ;)
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postپس با اجازه;)
اولین پیشنهاد واقعا پیشنهاد عالی و دندون گیری هست،امیدوارم بقیه پیشنهاد ها هم همینطور باشه...
اول یه سوال،شما از نظر بنیادی هم سهام مورد نظر رو بررسی میکنید و یا فقط تکنیکالی،در صورت مثبت بودن جواب،به نظرتون بنیادی وتوکا تا کجا جا برای رشد داره؟!
و نظر من راجع به وتوکا اینه:
همونطور که توی نمودار مشخصه سهم خیلی به مقاومتش نزدیکه و ار اس ای هم وجود مقاومت رو تایید میکنه،پس بهتره صبر کنیم اگه تونست از مقاومت عبور کنه بخریمش،ضمن اینکه کاملا باهاتون موافقم که اگه سهم بتونه عبور کنه تو میان مدت بازدهی خیلی خوبی خواهد داد...
و نظر شما راجع به نظر من؟!
پ.ن: بابت فضولی عذر میخوام،این کار رو صرفا به عنوان تمرین و افزایش دانش خودم به کمک تبادل نظر انجام میدم،امیدوارم به بزرگواریتون ببخشید....
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postپیرو تحلیل قبلی از وتوکا:
متاسفانه اون دفعه نتونسته از مقاومت عبور کنه،اما شرایط فعلی سهم رو توی دوتا شکل زیر نشون دادم،یکی نمای هفتگی سهمه(مثل نمودار قبلی که گذاشته بودم) و اون یکی نمای نزدیک سهمه...
امیدوارم نهایتا حمایت محدوده ی 190 برای سهم عمل کنه،در اون صورت میشه به صعود تو کوتاه مدت خوشبین بود،وگرنه میتونه تو کانال زرد رنگ به سمت پایین بره...
کاش دوستان بنیادی کار هم روی سهم یه نظری میدادن تا بهتر بتونیم سهم رو تحلیل کنیم...
پ.ن:به نظرم سهم از محدوده ی 190 برمیگرده و استارت صعود میزنه...
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبا یه دوست عزیزی که دانش بنیادی بالایی داره صحبت میکردم میگفت ناو سهم حدود 570 تومنه...
ما به شصت درصد ناو هم راضی هستیم،پس بنیادی وتوکا 350 حدودا میارزه...
شما میانگین خریدت چنده؟!
انشالله به زودی منم به شما خواهم پیوست تو وتوکا...
پ.ن:یه زمانی هم غبشهر ما رو پیر کرده بود،ما که به نتیجه صبرمون رسیدیم،انشالله شما هم میرسی...در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postمن دوباره هم نمودارش رو نگاه کردم،تقریبا از مهالاته که سهم بره زیر 180 تومن!!!در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postکاش نمیرفت زیر 190
یه مقدار کار سخت شد،در این که وتوکا الان کف قیمتی هست شکی ندارم اما با فرض اینکه سهم حتی فردا بخواد از 182 برگرده مسیرش برای صعود پر از مقاومته ...
به نظرم دارن سهم رو بازی میدن!حالا چرا نمیدونم!در اصل توسط آریو پست شده است View Postمحمد جان یعنی واقعا 50.000 سهم زیر 190 معامله شده اینقدر ناراحتی داره
برای من 170 این سهم با 190 این سهم هیچ فرقی نداره !!
مثل سفارس داری حساس میشیا;)
آخه 131 تومان هم مقاومت بود برای سفارس ؟؟
بهت قول میدم بازار بالای 240 تومان دونبال وتوکا بدوه >:D<در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postجواد جان دقیقا نکته همینجاست،بازار برای وتوکا 240 تومنی قطعا صف سنگینی میچینه اما همین وتوکا تا بخواد از 180 برسه به بالای 210 پدر سهامداراش رو ممکنه در بیاره!
الان وتوکا از 180 که برگرده 6 تا نقطه ی مقاومتی ریز و درشت سر راهشن تا تازه برسه به 217-219 که مقاومت اصلیشه
هرچند هنوز هم اگه برسه روی 180 سعی میکنم خرید داشته باشم،چون تقریبا تو کف کفه!سفارس هم که یادته مقاومت 138 سه روزی اذیتش کرد،حتی روز اول دوبار تلاش کرد ازش عبور کنه و نتونست اما خب خبر افزایش نرخ سیمان کار خودشو کرد
حالا باید منتظر بمونیم ببینیم وتوکا چی برای رو کردن داره
اولین سیگنال خرید هم برای من صادر شده(سیگنال مشاهده شده:حضور جواد آریو توی سهم):D:Dدر اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postاقا محمد عزيز،سلام
خوشحالم كه در وتوكا همسنگريم،اقا شما مايه رحمتي منظورت رو از اين امضا نميفهمم!!!!در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postسلام ودرود بر جناب علیرضا....
منم بسیار خوشحالم که با شما و جناب جواد خان اریو و جناب کیانوش تو این سهم هسنگرم...
تا حالا که بهترین سهم ها رو با هم همسنگر بودیم تا خدا این یکی رو چه خواهد...
در مورد امضا هم والا یه مقدار حرف و حدیث پیش اومده بود چند وقت قبل و از طرفی هم خودم احساس کردم به سایت بیش از حد وابسته شدم،به همین خاطر سعی میکنم کمتر بنویسم و بیشتر یاد بگیرم...
خدا رو چه دیدی،شاید یه روزی من هم استاد شدم... ;) :D :))در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postممنونم علیرضا جان،قوت قلب دوستان خوبی چون شما ادم رو امیدوار به اینده میکنه...
به روی چشم،سعی میکنم با درس گرفتن از اشتباهات گذشته،اینده ی خوبی رو بسازم...:x
---------
سهم حمایت خوبی در 234 تومن داره و با توجه به خرید های حقوقی به نظرم باید نهایتا یکشنبه از 245 عبور کنه،اما در ادامه مسیر مقاومت محدوده ی 270-285 تومن رو در پیش داره...
از نظر تکنیکالی سهم وضعیت مناسبی رو داره،خط روند نزولی بلند مدتیش رو شکسته،بهش پولبک کرده و مسیر صعود رو ادامه داده...جدی ترین مقاومت بعد از 245 هم به طور مشخص 280 تومنه...در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postسلام بر اقا محمد عزيز،برداشت من از نوع معاملات وتوكا اينه كه مقاومت ٢٤٥بايد هفته گذشته شكسته ميشد،فعلاً سهامداري بهترين گزينه اسدر اصل توسط اسطوره پست شده است View Postوتوكا يه گين بزرگ به سهامداراش و بازار بدهكاره
مسلما كساني كه در اين قيمتها ميخرند به زودي خرسند ميشوند
فقط بندازينش داخل سبد ميانمدت و بهش نگاه نكنيندر اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postسپاس،باهاتون موافقم ، اینی هم که گفتم نهایتا یکشنبه به همین دلیل بود،چون تا یکشنبه دیگه ظرف زمانش پر میشه و مجبوره جهتش رو مشخص کنه... ;)در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postواقعا رفتار حقوقی جالبه!تا حالا چنین مدلی رو تو هیچ سهمی ندیده بودم!جالبه با این خرید حقوقی سهم باز هم فروشنده داره!!!وجالب تر سبک خرید حقوقیه که تو یه رنج خاصی هرچقد فروشنده باشن همه رو میخره....
به نظرم دیگه واقعا نزدیکیم به صعود... ;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
مرادی جان انگار دل و روده وتوکا رو بدجور ریختی بیرون:Dدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postاره من و جواد خان آریو و جنابان اسطوره و کیانوش و علیرضا1 خیلی وقته رو وتوکا فعالیم...;)
معاملات امروز خیلی حرفها برای گفتن داشت،موافقی؟!:D
آره خداییش عالی بود، هرچی عرضه شد رو هوا زدن! من امروز هم اضاف کردم.در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postگويا ص نفت داره خارج ميشه.
800هزار تاي ديگه بيشتر نداره اگر اون باشه.
ص نفت کل 2800000سهم خود را فروخت و خلاص شد.از سهامداران بالاي 1درصد حذف شد.
............................................
با توجه به اينکه از شنبه دور جديدي از مناسبات سرمايه گذاري در بازار سرمايه اغازخواهد شد.لذا با عنايت به پرتفوي غير بورس وتوکا -اين سهم و امدن شرکتهايش به بورس در اينده وتوکا قيمتهاي بالاي 700تومان را خواهد ديد.
فعلا 320تومان پله اول.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postکاملا حدسم درست بود.
ص نفت کل 2800000سهم خود را فروخت و خلاص شد.از سهامداران بالاي 1درصد حذف شد.
............................................
با توجه به اينکه از شنبه دور جديدي از مناسبات سرمايه گذاري در بازار سرمايه اغازخواهد شد.لذا با عنايت به پرتفوي غير بورس وتوکا -اين سهم و امدن شرکتهايش به بورس در اينده وتوکا قيمتهاي بالاي 700تومان را خواهد ديد.
فعلا 320تومان پله اول."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postخوب شد امروز خواب موندم و پای سیستم نبودم وگرنه ممکن بود به خاطر مقاومت 285 سهم از دستم در بره!!!!عالی بود،اصلا انتظار نداشتم بدون هیچ گیری ازش رد بشه... ;)
وتوكا مقاومت و اين حرفها حاليش نيست!!!
وتوكا يك كلام ٣٢٠ والسلام"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
نظر