کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این سهم های گروه ساختمان چرا پی بر ای کم میکنن اریو جان !!؟؟
آ س پ و ثباغ رو نمیدونم میثم جان
اما ثشرق با این گزارش سه ماهه عالی و فروش مناسب و پرژه های تکمیل شده و دست به فروش واقعا نمیدونم چرا اینطور معامله میشه ...
کمی سهامداری کنم ببینم نتیجه میده انتظار بازدهی فوق العاده رو ندارم ... بازدهی معقول با ریسک کم ازش میخوام !
گزارس سه ماهه ثاخت
شرکت با سرمایه 300 میلیارد سه ماهه از سود 50 تومن خودشو 20 تومن پوشش داده یعنی 42 درصد پوشش در سه ماهه نخست با فروش کمتر
حاشیه سود هم داره میره بالا به خاطر پروژه های تمام شده با قیمت قبلی و فروش به نرخ رشد ملک و ساختمان
احتمالا بازار به اینم پی به 1 بده !
شايد يكي از گزينه هاي کم ريسک بازار ثشرق باشه که کمتر کسي بهش توجه ميكنه
سهمي با نسبت پي به اي عالي
تقسيمي مناسب
پوشش سود مناسب تو گزارش سه ماهه نخست
پروژه هاي آماده به فروش
فروش مناسب در گزارش سه ماهه
دارايي هاي بالا که هر روز در حال افزايشه
ارزش دفتري دارايي هاي ثشرق 106 ميليارد تومانه و کل بدهي هاي شركت 64 ميليارد تومن
يعني ارزش انحلال شركت فقط با ارزش دفتري دارايي هاي شركت 140 تومانه خيلي جالبه
شركت 30 تومن به ازاي هر سهم سود انباشته داره
شركت حدود 200 ميليارد تومان پروژه آماده به فروش با حاشيه سود 50 درصد
اين سهم چرا 170 معامله ميشه !!!!!!!11
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
این قانون در بازار ایران همیشه حاکم است که یا زیاد تر از حد نیاز تنبیه می کند و یا بیش از حد تشویق
علت هم در دستکاری حقوقی ها و سفته بازان است و عدم نظارت صحیح مدیران بازار
الان نیاز به جمع آوری پول برای تبلیغات، بسیار زیاد احساس می شود و از طرفی جلوگیری از پولدار شدن رقیبان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آ س پ و ثباغ رو نمیدونم میثم جان
اما ثشرق با این گزارش سه ماهه عالی و فروش مناسب و پرژه های تکمیل شده و دست به فروش واقعا نمیدونم چرا اینطور معامله میشه ...
کمی سهامداری کنم ببینم نتیجه میده انتظار بازدهی فوق العاده رو ندارم ... بازدهی معقول با ریسک کم ازش میخوام !
فعلا افزایش سرمایه نده بهتره اونوقت مجبورم با سهم خدا حافظی کنم !
تو بازاری که برای شاوان قیمت 999 تومن میزارن و تو صف خرید 30 میلیونی ( نمیدونم به چه امیدی) می شینن..کالسیمین رو روی 700 رد میکنن میره... هیچ نباید متعجب بود که ثشرق رو هفته پیش تو صف خرید بشینن و 181 تومن بخرن و این هفته به 165 تومن بدن بره... این تحلیل بازار ماست...در برنامه بورس بشنوید کارشناس بورس حرف قشنگی زد و گفت : متاسفانه الان معامله گران در یکی دو سال اخیر با یه سود جزیی به فکر نوسان گیری می فتند و فکر میکنند خبره شدند...
با این سیستم آنلاین بچه دبیرستانیها هم نوسانگیر شدند...
بنا به اعلام شرکت عمران و شهر سازی مشهد قراره از روز شنبه مابه التفاوت مبالغ مسکن مهر رو متقاضیان به حساب بریزند تا مسکن مهرشون تحویل بشه..با این اوصاف مساله متممی که ثشرق از بابت پروژه مسکن مهر درخواست کرده بود مرتفع شد..و به زودی تعدیلی را در پیش خواهیم داشت
ثشرق لیدر گروه ساختمانیه
امیدوارم گروه رو با خودش بالا بکشه
در صورت برنامه برای افزایش سرمایه
کمی از سهم عقب نشینی خواهم کرد !
آریو جان
در هر صورت شرکت برنامه افزایش سرمایه را در پیش گرفته.... مگه اینکه سهامدارا تو مجمع حاضر بشن و به این قضیه اعتراض کنند
اما اگر هم این افزایش سرمایه بخواد عملی بشه، شرکت میبایست تو گزارش توجیحی سود مناسبی و برای بعد از افزایش سرمایه پیش بینی کنه... شواهد که این طور نشون میده مثل همین قضیه افزایش نرخ فروش
در هر صورت من هم تا گزارش توجیحی صبر میکنم.... اگر سود را پائین اعلام کردن با توجه به شرایط فعلی شرکت من آماده حضور در مجمع برای انداختن رأی منفی به افزایش سرمایه هستم... چون معتقدم در شرایط مساعد فعلی شرکت لزومی به افزایش سرمایه نیست .
______________________________ ضمن اینکه شرکت قصد فروش اوراق مشارکت در سال آینده برای جذب نقدینگی را داره.... قیمت سهم هم که در کف کفه و با این وصف افزایش سرمایه توجیحی اصلا نداره.
امیدوارم که شرایط فوق العاده خوب ثشرق، دستاویز بازی های کثیف در این نماد نشه.
نظر