خوب بازار داره یواش یواش منفی میشه دلار بالا اماده باشد برا قندی بازی!!
فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postخوب بازار داره یواش یواش منفی میشه دلار بالا اماده باشد برا قندی بازی!![B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
-
قپیرا اگه بخواد شکر رو 1320بفروشه قیمتش تقریبا همینه........با برسی های اینجانببي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postقپیرا اگه بخواد شکر رو 1320بفروشه قیمتش تقریبا همینه........با برسی های اینجانبدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
خب اینم از این صف فروشها ...
این سومین بار متوالی بود که صف فروش قندی ها جمع اوری شد !
خیلی از سهمهای این گروه با این جمع اوری هایی که انجام شد دیگه از فروشنده خالی شدن
به احتمال زیاد فردا روند معکوسی خواهیم داشتیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
-
در ضمن برداشت چغند هم اغاز شده حالا خودتون میفهمید که قپیرا چه مقدار چغند جدب میکنه همین خبر عامل جمع شدن صف فروشه ها شد بارها گفتیم از بودن افراد بی نحلیل سود میکنیم کسی که قپیرا رو 1285 خرید بعد رو 1145 فروخت اگر نباشد ما نمیتوانیم سود کنیم خیلیها از ترس اون بازی قندی که 1 ماه صف فروش شدن اتش کشیدن به سهام قندی خودشون اما غافل از اینکه ائن بازی فقز به دستور سازمان بود تو همین سایت کاربر meysam_20 20 باها در صدد جمع اوری صف قشهد بودن که گویا از طرف سازمان با کارگزاریشون تماسهایی حاصل شده بوده مبنی بر حذف کردن دستور خرید البته زمانی که قشهد 1ماه رو 600 تومن صف فروش بود البته خود میثم عزیز بیشتر میتونه توضیح بده اما گول نخورید قپیرا قزوین قشهد قشیر وهگمتان خود را به مفت نفروشیددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
دوستان همانطوریکه در کامنت قبلی گفتم امروز مقداری خرید کردم فردا ممکن برای لحظاتی کمتر از 1100 بیاد و دوباره برگردد نگران نباشید
نظر
-
نظر