فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • homework
    عضو فعال
    • May 2012
    • 747

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    مصطفی جون حتی اگر تورمی هم در کار نباشه با همین شکر ...باز هم فروش قپیرا توجیه نداشت اونم رو 1010 تومن ..حالا رو مثبت میفروخت ناراحت نمی شدم ...واقعا طرف چرا خرید چرا رو اون قیمت فروخت ....

هر قندی منفی میشد تعجب نمی کردم ولی قپیرا .....تعجب داشت ..ولی اخر وقت حسرت رو به دل فروشنده های 1010 تومنی گذاشت ...حال کردم..
    جعفر عزیز
    واقعا اگر دلگرمیای شما نبود
    من یکی هم جز اون حسرت به دل ها می شدم
    دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• mahyar1357
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 233

در اصل توسط homework پست شده است View Post
      جعفر عزیز
      واقعا اگر دلگرمیای شما نبود
      من یکی هم جز اون حسرت به دل ها می شدم
      با سلام
      من يه بار چند ماه قبل گفتم از بس اين پرريسك با شجاعت و اعتماد به نفس و كوبنده بخصوص در مورد قنديها حرف ميزنه من ناخودآگاه به ياد پيامبران مي افتم البته بلا تشبيه.من 75% حدود دو ماه قبل قندي شد سبدم و اگر سه روز ديگه قپيرا صف فروش ميشد نمي فروختم از بس به اين پرريسك صادق و امين ايمان دارم البته با لحاظ كردن تحليل خودم و تمام فاكتورهاي سياسي اقتصادي و غيره. پرريسك عزيز دست گلت درد نكنه. با صداي بلند طوري كه تمام سايتهاي همسايه هم بشنون ميگم:آفرين بر دست و بر بازوي تو
      [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Post
        با سلام
        من يه بار چند ماه قبل گفتم از بس اين پرريسك با شجاعت و اعتماد به نفس و كوبنده بخصوص در مورد قنديها حرف ميزنه من ناخودآگاه به ياد پيامبران مي افتم البته بلا تشبيه.من 75% حدود دو ماه قبل قندي شد سبدم و اگر سه روز ديگه قپيرا صف فروش ميشد نمي فروختم از بس به اين پرريسك صادق و امين ايمان دارم البته با لحاظ كردن تحليل خودم و تمام فاكتورهاي سياسي اقتصادي و غيره. پرريسك عزيز دست گلت درد نكنه. با صداي بلند طوري كه تمام سايتهاي همسايه هم بشنون ميگم:آفرين بر دست و بر بازوي تو
        با سلام ..

دوست من شما لطف داری...

اینکه با قاطعیت تمام از سهام معرفی شده دفا می کنم ..چون به سود این سهم اعتقاد دارم وبررسی کردم ..

به خاطر دو روز صف خرید وجو نظرم رو یک سهم مثبت یا منفی نمیشه ....شاید یک سهمی ارومی بیاد بالا یکی سریع ولی اگر ارزش داشته باشه باهاش می مونم ..

دوست من اگر با این روش برید جلو همیشه در سود خواهید بود ....

هر اتفاقی که بیفته بنده به سود 150 کرمانشاه معتقدم با پی بریا 4 میشه 600 تومن ..به سود 250 تا 300 قپیرا معتقدم با پی بریا 4 میشه 12200 وبا پی بریا 5 میشه 1500 ...

به سود اگر بگم 500 تومنی غبشهر معتفقدم با پی بریا 5 میشه 2500و6 میشه 3000وخیلی سهام دیگر ....پس این سهام ارزش نگهداری دارن ...باقی حرفها باد هواست ...

با سهام خوب خود همراه باشیدوحد ضرر بزارید ونگران نباشید ..

نظر

• yousef
          عضو فعال
          • May 2011
          • 808

دوستان من با این دلار فقط صنایع غذایی قندی پالایشگاه رو در یابید ..

قزوین واقعا مفته برا بار چندم ..قشیر 1000 رو داره رد می کنه قزوین همچنان نزدیک 800 هست ...قزوین امسال بتونه 40 تا 50 هزراتن تولدی کنه می تونه تا بالای 250 سود بسازه ...از ما گفتن ..
          با سلام ..

دوست من شما لطف داری...

اینکه با قاطعیت تمام از سهام معرفی شده دفا می کنم ..چون به سود این سهم اعتقاد دارم وبررسی کردم ..

به خاطر دو روز صف خرید وجو نظرم رو یک سهم مثبت یا منفی نمیشه ....شاید یک سهمی ارومی بیاد بالا یکی سریع ولی اگر ارزش داشته باشه باهاش می مونم ..

دوست من اگر با این روش برید جلو همیشه در سود خواهید بود ....

هر اتفاقی که بیفته بنده به سود 150 کرمانشاه معتقدم با پی بریا 4 میشه 600 تومن ..به سود 250 تا 300 قپیرا معتقدم با پی بریا 4 میشه 12200 وبا پی بریا 5 میشه 1500 ...

به سود اگر بگم 500 تومنی غبشهر معتفقدم با پی بریا 5 میشه 2500و6 میشه 3000وخیلی سهام دیگر ....پس این سهام ارزش نگهداری دارن ...باقی حرفها باد هواست ...

با سهام خوب خود همراه باشیدوحد ضرر بزارید ونگران نباشید ..
          طبق فتوای علمای این تایپک صحبت برروی هرسهم دیگری به غیرازقپیرادرخانه مقدس خودحرام وگناه کبیره است!....(مخلص پرریسک)....

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط yousef پست شده است View Post

طبق فتوای علمای این تایپک صحبت برروی هرسهم دیگری به غیرازقپیرادرخانه مقدس خودحرام وگناه کبیره است!....(مخلص پرریسک)....
            مخلص دوست عزیز هستم ...

صبح اینقدر این گروه سریع وهیجانی داشت اینور اونور میشد که بعد اینکه پست رو زدم دیدم تا پیک قپیراست ...

وگرنه کسی جرات می کنه در تاپیک این طلا صحبت سهم دیگه بکنه ...

نظر

• يگانه
              کاربر فعال
              • Mar 2011
              • 616

مصطفی عزیز بگمونم یه سری میخواستن قبل از رسیدن به مقاومت 1132 قپیرا یک روز قبل پیش دستی کنن و خالی کنن که یه نوسان 8 % داد

حالا نمیدونم تونستن جایگزین کنن یا نه

ولی با این وضع عرضه روی سهامهای دیگه و اشباع شدن آر اس آی شاخص - فروش قندیها اشتباهه علی الخصوص قپیرا

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

یک واردکننده مدعی شد؛
                پرداخت ارز مرجع به کالاهای اساسی متوقف شد؟
                یک واردکننده کالاهای اساسی مدعی شد: کالاهای اساسی که گشایش ال سی شدهاند، هم اکنون در گمرکات مانده و دولت ارز مرجع به آنها پرداخت نمیکند.
                یک واردکننده کالاهای اساسی در گفتگو با مهر با بابیان اینکه ظرف روزهای گذشته نرخ ارز به شدت در بازار آزاد بالا رفته و هم اکنون نیز در حال افزایش است، مدعی شد: ظاهرا بانک مرکزی بیش از دو هفته است که ارزی به بانکهای عامل برای واردات کالاهای اساسی پرداخت نکرده است و در مراجعه واردکنندگان به بانکها اعم از دولتی و خصوصی، این جمله مکرر شنیده میشود که "ارز مرجع پرداخت نمیشود".

وی تصریح کرد: ظاهرا هم اکنون تامین ارز از سوی بانک مرکزی متوقف است و هیچ یک از واردکنندگان حتی واردکنندگان کالاهای اساسی، نمی توانند ارز مرجع دریافت کنند، بنابراین قیمت دلار به شدت در بازار بالا رفته است و همینطور کالاهایی که مستقیما به واردات وابسته هستند نیز با افزایش نرخ مواجه شدهاند.

به گفته او، هم اکنون واردات کالا به علت عدم پرداخت ارز با کندی صورت میگیرد و در مواردی هم متوقف شده است، این در شرایطی است که حتی گشایش ال سی نیز برای برخی از کالاها صورت گرفته ولی دولت از پرداخت ارز مرجع به آنها مطابق با وعده خود خودداری میکند.

خبرگزاری مهر آمادگی دارد توضیحات بانک مرکزی درباره ادعاهای این وارد کننده را منتشر کند.

اولویت اول ارزی شامل کالاهای اساسی نظیر گوشت قرمز، گوشت مرغ، گوسفند زنده، جو، ذرت، دانه سویا، کنجاله، روغن خام، شکر خام و شیرخشک صنعتی و اولویت دوم ارزی شامل کالاهایی نظیر داروهای ساخته شده، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی که در داخل کشور تولید نمیشود، است.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• هادی129
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 296

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                  یک واردکننده مدعی شد؛
                  پرداخت ارز مرجع به کالاهای اساسی متوقف شد؟
                  یک واردکننده کالاهای اساسی مدعی شد: کالاهای اساسی که گشایش ال سی شدهاند، هم اکنون در گمرکات مانده و دولت ارز مرجع به آنها پرداخت نمیکند.
                  یک واردکننده کالاهای اساسی در گفتگو با مهر با بابیان اینکه ظرف روزهای گذشته نرخ ارز به شدت در بازار آزاد بالا رفته و هم اکنون نیز در حال افزایش است، مدعی شد: ظاهرا بانک مرکزی بیش از دو هفته است که ارزی به بانکهای عامل برای واردات کالاهای اساسی پرداخت نکرده است و در مراجعه واردکنندگان به بانکها اعم از دولتی و خصوصی، این جمله مکرر شنیده میشود که "ارز مرجع پرداخت نمیشود".

وی تصریح کرد: ظاهرا هم اکنون تامین ارز از سوی بانک مرکزی متوقف است و هیچ یک از واردکنندگان حتی واردکنندگان کالاهای اساسی، نمی توانند ارز مرجع دریافت کنند، بنابراین قیمت دلار به شدت در بازار بالا رفته است و همینطور کالاهایی که مستقیما به واردات وابسته هستند نیز با افزایش نرخ مواجه شدهاند.

به گفته او، هم اکنون واردات کالا به علت عدم پرداخت ارز با کندی صورت میگیرد و در مواردی هم متوقف شده است، این در شرایطی است که حتی گشایش ال سی نیز برای برخی از کالاها صورت گرفته ولی دولت از پرداخت ارز مرجع به آنها مطابق با وعده خود خودداری میکند.

خبرگزاری مهر آمادگی دارد توضیحات بانک مرکزی درباره ادعاهای این وارد کننده را منتشر کند.

اولویت اول ارزی شامل کالاهای اساسی نظیر گوشت قرمز، گوشت مرغ، گوسفند زنده، جو، ذرت، دانه سویا، کنجاله، روغن خام، شکر خام و شیرخشک صنعتی و اولویت دوم ارزی شامل کالاهایی نظیر داروهای ساخته شده، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی که در داخل کشور تولید نمیشود، است.
                  این که خیلی بد میشه

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                    این که خیلی بد میشه
                    با سلام بله خبری بدی می باشد دیگر قیمت کالا ها از قیمت فعلی به نظر می رسد دو برابر شود فقط مردم ضرز می کندو دلال سود خود را می برد وضع خیلی خراب می باشد کنترول از دست خارج شده فقط حرف هوا با تشکر
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• مهران
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 442

دلار 2310 توماني با گروه قند چيكار ميكنه قيمتهاي نجومي يا همين قيمت ها

نظر

• negar
                        ستاره دار(2)
                        • Aug 2025
                        • 536

اون روزی که فرصت بود چقدر اقتصاددانان به تصمیم گیران سیاسی گفتند دست از قیمت سازی دلار بردارید اهسته و ارام به قیمتش برسدگفتند دلار کاغذ پاره 500 تومانی است دلارهای نفتی را به بازار تزریق کردند و باورشان شدو پاشنه اشیل برای اقتصاد مملکت ساختند حالا از همان پاشنه مورد حمله قرار گرفتند و میگویند کار دشمن است

نظر

• احـد
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 503

اخ اخ بد جوری از قپیرا جا موندم
                          صبح اول قثابت منفی شد من سریع در منفی کامل برداشتم بعد که قپیرا منفی شد با علم به اینکه میدانستم سریع جمعش میکنند ولی چه فایده دیگه پولی نداشتم که قپیرا اضافه کنم همه نقدینگی را قثابت بلعیده بود
                          ایطور بود که از قپیرا جا موندم صد حیف صد حیف این ها را مینویسم که بخودم دلداری بدم جون قپیرا یک چیز دیگه است .......
                          با معاملات 6%امروز مقاومتهای پیش رو را تا 1700را ناتوان کرد

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در مورد قپیرا خیلی ها دیروز فروختن ودر مورد سایر قنیدها ...میشه گفت گروه دست به دست شده ..

یعنی اونهایی که دیروز خارج شدن به امید پایین تر خارج شدن ..حالا با قیمت دلار دیروز وهمچنین خبر عدم تخصیص ارز برا واردات کالای اساسی فعلا یعنی نرخ مرجع میاد بالا .....

اون فروشنده های دیروز احتمال زیاد الان دنبال فرصتی برا برگشت به سهام خود هستن ..چون می بینن در سایر سهام بازار فعلا خبری نیتس ..خبری هم باشه به ست قندیها رشد نمی کنن ..

پس مراقب باشید شاید همون 10-20 دقیقه اول بازار فرصت خرید باشه ....مثل دیروز نشه راحت دوباره قندی جایگزین کرد ...

در ضمن لیست خرید ما همچنانت قزوین قپیرا قشهد هست ..

نظر

• 664
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 424

با سلام اگر امروز و فردا را به سلامت بگذره انشاا.. رفتیم برا 1600 تومان ...

>:d< >:d< >:d<
                              حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• روح الله مهدوی
                                عضو عادی
                                • Sep 2011
                                • 44

در اولین مثبت شدن بازار قندی ها در صف های خرید طویل قفل میشوند
                                منفی شدن امروز بازار بهترین فرصت خرید قندی هاست

نظر

در حال کار...
                                X