سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نادری
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 519

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
    چرا برج 9 بود ولی اینم از تحولات خوب واتیه دیگه;)
    مالک خان بهمنش تو یک جلسه خصوصی امیدوار بوده که مشکلات سهم را برطرف کند

نظر

• نادری
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 519

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
      گذر از این مقاومت میتونه یک سیگنال خرید خوب باشه
      البته اگه موفق بشه

با سلام به مسلم عزیز.مسلم خان اگر مقدوره نمودارهایتان را که زحمت کشید گذاشتید تفسیر هم کنید ممنون میشم.الان یعنی واگرایی منفی داده و سهم ممکن است بیاد پایین ؟تا چه قیمتی افت میکند؟؟ویا تا چه قیمتی بالا میروداگر میسر است یک تفسیر اساسی هم بکنید نمودارهایتان را ممنون میشوم.در ضمن این الگو الگوی معتبری هم هست فکر میکنم.شرمنده سئوالاتم یکمی بیسوادی است خوب دیگه شما تکنیکال هستید و ما از این حیث هنوز بهره ای نبردیم.در ضمن فرمودیدی اگر از این مقاومت بتونه گزر کند یعنی به دلیل واگرایی منفی که داده دوباره نزول میکنه؟؟:-|:-|:-|:-|

نظر

• مسلم
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1100

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
        با سلام به مسلم عزیز.مسلم خان اگر مقدوره نمودارهایتان را که زحمت کشید را گذاشتید تفسیر هم کنید ممنون میشم.الان یعنی واگرایی منفی داده و سهم ممکن است بیاد پایین ؟اگر میسر است یک تفسیر اساسی هم بکنید نمودارهایتان را ممنون میشوم.
        سلام قربان تفسیرش این هست که فعلا بر روی مهمترین مقاومتش قرار گرفته و کسی که سهمو ندارد بهتره صبر کنه و بعد از شکست خط سفید خرید کنه
        واگرایی منفی هنوز تایید نشده اما اگه هفته آینده موفق به عبور از مقاومت نشه تایید میشه و بله در این صورت احتمال افت کوتاه مدتی بیشتر هست
        تفسیر اساسی هم بعد از یک نگاه اساسی چشم

نظر

• نادری
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 519

سلام قربان تفسیرش این هست که فعلا بر روی مهمترین مقاومتش قرار گرفته و کسی که سهمو ندارد بهتره صبر کنه و بعد از شکست خط سفید خرید کنه
          واگرایی منفی هنوز تایید نشده اما اگه هفته آینده موفق به عبور از مقاومت نشه تایید میشه و بله در این صورت احتمال افت کوتاه مدتی بیشتر هست
          ممنون از لطف شما دوست عزیز.من هم الان دست نگه داشتم و میدونم تا آمدن گزارش نهایی واتی و شناسایی سود و زیانش فرصت خرید می دهد .تعداد خریدارها هم نشان میدهد که اکثرا با توجه به تعدادشان بیشتر حقیقی ها هستند که احتمالا با اولین منفی شروع به فروش میکنند البته انشاله که همه ما سهامداران این سهم کامروا شویم.در هر صورت انشاله که بتونیم گین خوبی از اینت سهم بگیرم.فعلا که 50%نقدم تا ببینم چی پیش میاد.به نظر امسال باید هر چه را که ذخیره گرفته و این حرفها باید به قول دوستان اخ کند به سهامداران البته تا نظر دوستان چی باشه؟؟؟؟؟در ضمن دوستان اگر لینک درصد خریدارن و فروشنده های حقیقی و حقوقی را دارند ممنون میشم زحمتش را بکشند بگذارند چند وقتی است از تو favorite م حذف شده پیداش نمی کنم انصافا حوصله نمی کنم دنبالش بگردم.الان دیگه نیاز دارم برای تحلیل همه جانبه سهم تا بدونم خریدار و فروشنده سهم کی ها هستند و چه درصدهایی را معامله کردند.
          آخرین ویرایش توسط نادری؛ 2012/09/05, 23:30.

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

مسلم جان سلام
            خواستم یه جسارت بکنم و یه قدم از تحلیلت جلوتر برم
            اینکه روی مقاومت قرار داره حرفی درش نیست ولی اینکه میتونه واگرایی رو بشکنه تا اونجایی که من با برخی هماهنگ شدم به لطف خدا میریم که هفته بعد مقاومت شکسته بشه.

ایشالا هفته بعد یه چارت با ریز بینی خاص خودت توی این تاپیک میبینیم. چون واتی نیازمند بازنگریه.

@};-@};-@};-@};-
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• نادری
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 519

با سلام من فکر کنم هنگامی که بازار مطمئن شود مقاومت می شکند و باید منتظر یک خبر بنیادی از شرکت باشیم.چون رشدی که نکرده به دلیل ابهامات کاغذ پارس است و اطمینان از سود سازی شیران و عدم مشکل در صادرات شرکت است که وقتی حل شود باید گفت.روزی که بگیر وآتی از چهره نقابی وقت است که نوک میزند کفتر به عقابی.من به شخصه امیدوارم که این لحظه موعود حادث می شود..الان خریدارها زیاد شده اند فروشنده ها به نسبت کمتر هستند اگر این واگرایی
              عوض شود قیمت سهم ریزشی میشود باید صبر کرد .
              آخرین ویرایش توسط نادری؛ 2012/09/06, 16:03.

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

خب تا اینجا واتی چنتا نکته داشته. امیدوارم بازار بازم روی اون صحبتهای تکراری پافشاری نکنه :
                1-زیر مجموعه*های زیان ده : صورتهای مالی زیرمجموعه*ها همه نشانگر وضعیت پیشرفت کاملا مشهوده،لاستیک پارس(بزرگترین زیرمجموعه غیربورسی واتی ) هم به سود رسیده!
                2- سود فاقد کیفیت عملیاتی : امسال سود تلفیقی بالاتر از سود هر سهم بود و این به معنای بالا رفتن کیفیت عملیاتی شرکته
                3- سود نقدی پایین : اینجا هم قضیه مثل شیران شد که صورتهای مالی نشون میدادن تقسیم سود بالای 250 داریم و نقل و قول بعضا اخبار رانتی میگفت 250 تومن. برای تخمین سود نقدی باید به صورتهای مالی نگاه کرد نه نقل قول و.... الانم که میبینیم داخل مجمع تاکید به تقسیم سود 40 تومنی بوده اما بدلایلی 15 تومن تقسیم شده و خبری از تقسیم سود 10 درصدی که دوستان ازش دم میزدند نیست!

سود سال بعدی بالای 60 تومنه و با قیمت تئوریک فعلی، p/e سهم 1.7 خواهد شد.
                البته در جو فعلی بازار بعید نیست برای سهمی با این پی به ای هم فروشنده و صف فروش پیدا بشه.
                موفق باشید
                خب تقسیم سود شرکت 3 ماه قبل از موعد قبلی یعنی شرکت مشکل نقدینگی نداره
                از سایر زیر مجموعه ها خبری نداریم ولی اطمینان داریم شیران پله اول میتونه تا 800 سود اعلام کنه.
                به یک موضوع باید توجه ویژه کرد، اونم اینکه شیران سال مالی خودش رو به پایان آذر انتقال میده و به احتمال زیاد تا پایان همین امسال مجمع برگذار میشه. اگر این موضوع عملی بشه و فرض کنیم 450 تومن تقسیم بشه،یعنی 40 تومن به سود واتی از این محل اضافه میشه.

خب برآورد قبلیمون 63 تومن سود بود که با این 40 تومن میتونیم شاهد تحقق سود 100 تومنی در واتی باشیم.

حالا نمیخوایم پی بر ای 3 یا 4 بدیم. همینکه انتظار داشته باشیم مقاومت 121 تومنی شکسته بشه یعنی تا 140 تومن مشکلی برای سهم وجود نداره.

اینا رو تا اینجا داشته باشیم. تا بعد...
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

خب یه نگاهی هم به چارتها بندازیم :

1-فعلا بالای ابرهای ایچی موکو هستیم و تنکان هم کیجو رو به بالا شکونده که یعنی روند هنوز صعودیست.

2-همونطور که توی تصویر مشخصه مکدی هنوز بالای خط صفره و روند صعودی داره. جسارت نشه ولی هنوز هیستوگرام پایینتر از هیستوگرام قبلی ثبت نشده که نشانگر واگرایی باشه.

3-در نمای دورتر میبینیم که هنوز کندل خط قیمت بالاتر از سقف دوساله س و اگر معاملات روز شنبه جوری باشه که قیمت زیر 117 نیاد یعنی هنوز شکست خط اعتبار داره.

4- در صورت شکست مقاومت 121 ، بنظر نمیرسه قیمت تا محدوده 140 تومان مشکلی در پیش داشته باشه.

پ ن : نمودار تعدیل شده

نظر

• hossein sh
                    ستاره دار(1)
                    • Mar 2012
                    • 688

مصطفی جان

من معتقدم اون معاملاتی که روز سه شنبه داشت، کار خودشو کرد....
                    شوخی نیست 1% سهم با اون حجم 10 میلیون جابجا شد...

به نظرم نمودار آر اس آی هم بررسیش مهم باشه. (نقاط کف آر اس آی به نظرم حکایت از ساختن یک کانال صعودی جدید داره)

ممنون از پست ارزشمند شما.

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1100

مسلم جان سلام
                      خواستم یه جسارت بکنم و یه قدم از تحلیلت جلوتر برم
                      اینکه روی مقاومت قرار داره حرفی درش نیست ولی اینکه میتونه واگرایی رو بشکنه تا اونجایی که من با برخی هماهنگ شدم به لطف خدا میریم که هفته بعد مقاومت شکسته بشه.

ایشالا هفته بعد یه چارت با ریز بینی خاص خودت توی این تاپیک میبینیم. چون واتی نیازمند بازنگریه.

@};-@};-@};-@};-
                      سلام مصطفی جان
                      اختیار داری من یه بررسی ساده تکنیکالی داشتم و فقط احتمالات رو گفتم و اشرافی که شما به این سهم داری بنده به هیچ وجه ندارم
                      اینجا فقط صحبت زمان هست که چه موقع میتونه این مقاوتو بشکنه و آیا این واگرایی تو این زمان شکل میگیره یا نه ؟
                      اگر شما میگید هفته بعد مقاومت میشکنه و واگرایی هم شکل نمیگیره حتما همینطوره @};-@};-@};-@};-

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

در اصل توسط hossein sh پست شده است View Post
                        مصطفی جان

من معتقدم اون معاملاتی که روز سه شنبه داشت، کار خودشو کرد....
                        شوخی نیست 1% سهم با اون حجم 10 میلیون جابجا شد...

به نظرم نمودار آر اس آی هم بررسیش مهم باشه. (نقاط کف آر اس آی به نظرم حکایت از ساختن یک کانال صعودی جدید داره)

ممنون از پست ارزشمند شما.
                        دقیقا حسین جان. حجمای زیادی این یک ماهه جابجا شده
                        من انتظار دارم نهایت 5 یا 6 میلیون دیگه این منطقه حجم بزنیم.ایشالا فردا روز پرحجمی خواهد بود

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

سلام
                          صبح همگی بخیر
                          نمیدونم کسی به اوردرای قبل از بازگشایی توجه داره یا خیر؟
                          ولی اون پایینا اوردرای بالای 200 هزار مشاهده شد که خیلی شبیه وضعیت قبل از رنج داره. البته فروشنده هم توی سیستم موجوده به لطف خدا

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

حجم قابل تاملی توی 20 دیقه زده

نظر

• hossein sh
                              ستاره دار(1)
                              • Mar 2012
                              • 688

سلام بر همگی

مصطفی
                              انگار دارن روی 120 نگهش می دارن....

شاید قراره تثبیتش کنند.

نظر

• jey53
                                عضو عادی
                                • Mar 2012
                                • 131

آقا مصطفي گل : در خواست خريد هاي 100 هزار تايي دوباره پشت سر هم شروع شد . عجب داستان مبهمي پشت اين قضيه هست . شما خبري نداريد ؟

نظر

در حال کار...
                                X